Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet æbleskiver:
Salte æbleskiver med ostefyldSalte æbleskiver med ostefyld
En helt anderledes og spændende måde at få æbleskiver på, med salt ost blandet i dejen.(Karolines Køkken)
Nytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaiseNytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbleskiver – verdens nemmeste opskriftÆbleskiver – verdens nemmeste opskrift
Det kolde vejr skal uddrives med smør, sukker og livsglæde - her får du fremragende æbleskiver, der bugner af smag og varme.(Gastromand.dk)
Æbleskiver opskriftÆbleskiver opskrift
Sådan laver du de lækreste runde og luftige æbleskiver med kærnemælk, som både børn og voksne vil elske. Se opskriften lige her.(Madsvin)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede Æbleskiver er bare det bedste! Få opskriften på lækre & nemme Æbleskiver med kærnemælk her. Uhm!(Karolines Køkken)
Æbleskiver med svesker og kanelÆbleskiver med svesker og kanel
I disse færdigkøbte æbleskiver-tider er det sjældent, at man får æbleskiver med fyld - men det smager virkelig godt med svesker!!(Karolines Køkken)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede, lune æbleskiver er en favorit herhjemme. Få den bedste opskrift på nemme, luftige æbleskiver med kærnemælk, som bliver helt runde(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes