Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet mørksej:
Facts om mørksej:
Sejen (Pollachius virens) er en ret stor torskefisk. Sejen kaldes også gråsej eller mørksej. Den er ved kønsmodningen i 5-6 års alderen normalt 60-70 centimeter og vejer godt 5 kg. Gamle eksemplarer kendes på op til 160 cm og 30 kg. Sejen kendes på at have underbid og lys sidelinje, der er næsten helt lige. Sidelinjen er et sanseorgan for bevægelse og trykændringer. Den voksne sej mangler skægtråd, mens unge sej har en meget kort skægtråd. Sejen lever pelagisk i stimer, og gyder på dybt vand. Sølaks er et handelsnavn for konserveret sej.
Sej - fakta, forskelle på mørk og lys samt opskrifterSej - fakta, forskelle på mørk og lys samt opskrifter
Sej er fællesnavnet for mørksej og lyssej, selvom de er forskellige. Læs om de to fisk inklusiv forskelle i smag og ydre samt opskrifter.(Madens Verden)
Bagt mørksej med mos - opskrift på mørksej i ovnBagt mørksej med mos - opskrift på mørksej i ovn
Bagt mørksej smager super godt, og i denne opskrift tilberedes den lækre mørksej i ovn med bagt mos og en lækker sennepssovs. Sund aftensmad med fisk.(Madens Verden)
Rosenkålssuppe med mørksejRosenkålssuppe med mørksej
Se hvordan du laver en delikat rosenkålssuppe. Suppe med rosenkål anrettes med ovnbagt mørksej, sprødstegte bacontern og lidt grønt.(Madens Verden)
Mørksej i ovn - ovnbagt fisk som hurtig aftensmadMørksej i ovn - ovnbagt fisk som hurtig aftensmad
Nem opskrift på ovnbagt mørksej. Mørksejen er en fremragende spisefisk, der er hurtig at tilberede i ovnen, hvor den får 10 minutter.(Madens Verden)
Ovnbagt mørksej med karrysovs (lækker fisk i ovn)Ovnbagt mørksej med karrysovs (lækker fisk i ovn)
Her er en god opskrift på ovnbagt mørksej, der er en glimrende spisefisk. Mørksejen ovnbages sammen med en delikat karrysovs.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes