Vi fandt 26 opskrifter med søgeordet koldskål:
Facts om koldskål:
Kærnemælkskoldskål (ofte blot koldskål) betegner i dag en sød kold suppe eller drik, lavet af kærnemælk og nogle af ingredienserne: æg, sukker, fløde og/eller andre mælkeprodukter, vanilje og citron. Denne ret opstod, da kærnemælk blev almindelig i Danmark i starten af 1900-tallet, og den spises i dag mest om sommeren, køleskabskold, som dessert eller mellemmåltid. Siden 1979 findes der færdiglavede varianter på det danske marked (oprindeligt fra Esbjerg Mejeri, i dag hovedsageligt fra Arla). Oprindeligt betegnede koldskål en sød vælling, men denne ret spises ikke længere – se koldskål (vælling). Traditionelt serveres kærnemælkskoldskål med tvebakker eller småkager, for eksempel kammerjunkere. Koldskål spises udpræget vejrafhængigt, og et par uger med godt vejr kan fordoble efterspørgslen på færdiglavet koldskål: Ifølge tal fra Mejeriforeningen producerede danske mejerier i uge 24 i 2007 1,2 mio. liter koldskål (svarer til lidt over 2 dl per dansker) og faldt derefter igen til under det halve på bare 3 uger.
Rabarberkoldskål med lakridsRabarberkoldskål med lakrids
Skøn sommerdessert med et strejf af lakrids som får et syrligt modspil fra rabarber.(Karolines Køkken)
Kammerjunkere til koldskålKammerjunkere til koldskål
Skal du have koldskål? Så prøv denne nemme opskrift på hjemmelavede kammerjunkere - de er knasede gode!(Karolines Køkken)
Koldskål med jordbær og brændte mandlerKoldskål med jordbær og brændte mandler
Skøn opskrift på lækker hjemmelavet koldskål med jordbær kærnemælk og ymer - serveres med hakkede brændte mandler og jordbær(Valdemarsro)
JordbærkoldskålJordbærkoldskål
Koldskål med friske jordbær blendet til en lækker lyserød smuk jordbærkoldskål med sød jordbær sommer smag - Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Sparkling koldskålSparkling koldskål
Forfriskende og læskende en varm sommerdag.(Karolines Køkken)
KoldskålsfromageKoldskålsfromage
Koldskålsfromage er en lækker dessert og et skønt alternativ til den altid dejlige koldskål med bær og kammerjunker - se opskrift her(Valdemarsro)
 Koldskål - laktosefri Koldskål - laktosefri
En skøn koldskål til de varme dage. Her med et lille twist af hindbærfyld og sprøde ristede boghvedekerner. (Karolines Køkken)
SkovbærkoldskålSkovbærkoldskål
Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet koldskålHjemmelavet koldskål
Hjemmelavet koldskål bringer for mange danskere minderne tilbage til barndommen. Denne opskrift på hjemmelavet koldskål er nem at lave, smager vidunderligt og tager kun 5 minutter. → Få opskriften lige her.(Madsvin)
Koldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunkerKoldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunker
Koldskålsis er en lækker og alternativ måde at få koldskål på. Det er en lækkert og cremet is, der er fuld af den gode smag fra koldskål.(Madsvin)
JordbærkoldskålJordbærkoldskål
Gør jordbærene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvordan det harmonerer perfekt med den friske fløde.(Karolines Køkken)
Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynteSkyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte
Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Luksus koldskål med æg, tykmælk og flødeLuksus koldskål med æg, tykmælk og fløde
Lækker og nem opskrift på koldskål til varme sommerdage. Med æg, tykmælk og fløde bliver koldskålen cremet og tyk. Og vanilje og citron giver en frisk smag.(Louiogbearnaisen)
Yndlings koldskål med tykmælk, vanilje og citronYndlings koldskål med tykmælk, vanilje og citron
Hjemmelavet koldskål med tykmælk, æg og vanijle er noget af det bedste som findes om sommeren. Opskriften her er både sund, nem og vanedannende.(Louiogbearnaisen)
Koldskål med rabarber og rugbrødsdrysKoldskål med rabarber og rugbrødsdrys
Hjemmelavet koldskål på kærnemælk og med rabarber. Server den med ekstra rabarberkompot og rugbrødsdrys. Få opskrift på koldskål med rabarber her >>(Louiogbearnaisen)
KoldskålKoldskål
En meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller hvis du trænger til lidt godt.(Karolines Køkken)
Koldskål med grove junkereKoldskål med grove junkere
Børn i alle aldre vil elske frugtspyddene og junkerne, der er bagt med havregryn, grahamsmel og hørfrø. Du kan købe en super god koldskål, men kan selvfølgelig også vælge at lave den selv.(Karolines Køkken)
Koldskål med gulerod og melonKoldskål med gulerod og melon
Pift koldskålen op med lidt utraditionelt tilbehør - det er et friskt og dejligt alternativ til kammerjunkere.(Karolines Køkken)
Koldskål med kanelcroutonerKoldskål med kanelcroutoner
Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.(Karolines Køkken)
Koldskål med kefir og marinerede jordbærKoldskål med kefir og marinerede jordbær
Hjemmelavet koldskål med kefir og marinerede jordbær med hyldeblomst og frisk mynte. En klassisk dessert med et moderne twist!(Karolines Køkken)
Koldskål med rugbrødscroutoner og solbærsalsaKoldskål med rugbrødscroutoner og solbærsalsa
Solbær, sommerens C-vitaminbombe, giver smag og kulør til denne salsa, der serveres til koldskålen.(Karolines Køkken)
Grønskål til morgenmadGrønskål til morgenmad
Grønskål er ikke at forveksle med koldskål - men smager så absolut super lækkert og er tilmed sundt, mættende og nærende - få opskrift her(Valdemarsro)
Koldskål og ristede havregryn med nødderKoldskål og ristede havregryn med nødder
Lav en stor portion af de ristede havregryn med nødder og opbevar dem i en dåse eller i fryseren.(Karolines Køkken)
KoldskålsisKoldskålsis
Nem is af koldskål og piskefløde. Smag koldskåls-isen til med vanilje, sukker eller citron - og smagen af sol og sommer er i hus!(Karolines Køkken)
Koldskåls-is med sprødtKoldskåls-is med sprødt
Amerikansk inspireret cookieis!(Karolines Køkken)
Rugflagedrys til koldskålRugflagedrys til koldskål
Med hjemmelavet mysli i baghånden har du et nemt mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes