Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet kransekage:
10 lækre opskrifter til nytårsaften (forret, hovedret og dessert)10 lækre opskrifter til nytårsaften (forret, hovedret og dessert)
Her får du 10 lækre opskrifer til nytårsaften, og du kan se hvordan du laver en lækker forret, kødet til hovedretten og både dessert og kransekage.(Madens Verden)
Kransekage - nem opskrift på kransekagestykkerKransekage - nem opskrift på kransekagestykker
Det er meget nemt at lave kransekage selv, og her er opskriften på kransekagen, som du blandt andet kan bruge til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.(Madens Verden)
Gammeldags gærkringle fra Fanefjord SkovpavillonGammeldags gærkringle fra Fanefjord Skovpavillon
Opskrift på gammeldags gærkringle fra Fanefjord Skovpavillon på Møn. Den fantastiske kringle er med remonce, creme og kransekagemasse.(Madens Verden)
Hjemmelavet kransekagemasse til kransekageHjemmelavet kransekagemasse til kransekage
Kransekagemasse kan bruges til en række forskellige kager. Først og fremmest selvfølgelig kransekage, men også mandelhorn og konfektkager.(Madens Verden)
Rådhustærte (rådhusstang) som bageren laver denRådhustærte (rådhusstang) som bageren laver den
Her får du min opskrift på en klassisk rådhustærte med kransekagemasse og marmelade. Præcist som bageren laver dem, og det er nemt at gå til.(Madens Verden)
KransekagetoppeKransekagetoppe
Små fine petit fours i form af lækre kransekagetoppe er perfekte til champagnen nytårsaften og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbærKransekage medaljoner med nougat og cocktailbær
Her får du min nemme opskrift på kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær. Festlig og hjemmelavet kransekage, når den er allerbedst.(Madens Verden)
KransekagetårnKransekagetårn
Kransekagetårn med 8 fine kransekageringe og pyntet festligt med glasur og glimmer til nytårsaften - få nem opskrift og fremgangsmåden her (Valdemarsro)
Mandelhorn af kransekagemasse skal bages 8 minutter ved 200 graderMandelhorn af kransekagemasse skal bages 8 minutter ved 200 grader
Mandelhorn er lavet af lækker kransekagemasse, der rulles i mandelflager, og formes til små horn. Bagetiden for mandelhorn er 8 minutter ved 200 grader.(Madens Verden)
Opskrift på kirsebær kransekage til nytårOpskrift på kirsebær kransekage til nytår
Her får du opskriften på en lækker kirsebær-kransekage, der er god som kransekage til nytårsaften. Eller bare når du har lyst til hjemmelavet kransekage.(Madens Verden)
KransekageKransekage
Dåb, jubilæum, nytår - kransekage egner sig til adskillige festlige lejligheder. Prøv vores hjemmelavede opskrift her.(Karolines Køkken)
Kransekage til nytårKransekage til nytår
Kransekagen er en festlig indslag, som de fleste forbinder med nytårsaften. Og hvorfor ikke forme det nye års tal i kransekage? En talkage i kransekage er en festlig måde at hylde det nye årstal.(Karolines Køkken)
KransekageKransekage
Hjemmebagte kransekagestykker smager vidunderligt og er faktisk ret nemme at lave selv af marcipan - få opskriften på den lækre kransekage her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes