Vi fandt 68 opskrifter med søgeordet indisk:
Facts om indisk:
Indien, officielt Republikken Indien (भारत गणराज्य (IAST: Bhārat Gaṇarājya); engelsk: Republic of India), er en suveræn stat, der er beliggende i den sydlige del af Asien og udgør hovedparten af det indiske subkontinent. Grænselandene er Pakistan, Kina, Nepal, Bhutan, Bangladesh og Myanmar. Landet har søgrænser til Maldiverne, Sri Lanka og Indonesien. Indien har ligeledes en omdiskuteret grænse til Afghanistan. Landet har det næsthøjeste antal indbyggere i verden og er det største demokrati med mere end 1 milliard mennesker og flere end 100 forskellige sprog. Den indiske økonomi er den fjerdestørste i verden set i forhold til købekraften. Det overvejende hinduistiske Indien blev uafhængig fra Storbritannien i 1947, samtidig med at det muslimske Pakistan blev udskilt fra kronkolonien Indien. Adskillelsen af de to stater gav anledning til, at nogen af de mange millioner, som boede i en stat, som bekendte sig til en anden tro end deres egen vandrede til den anden stat. Dette krævede mange omkomne. Indien og Pakistan har også gentagne gange været i krig over den delte Kashmir-provins. Indiens nationale sprog er primært hindi og engelsk, der er de sprog regeringen kommunikerer på. Derudover er på delstatsniveau en række forskellige sprog anerkendt, herunder bengali, telugu, marathi, punjabi, urdu, tamil, gujarati, kannada og malayalam.
Kylling kormaKylling korma
Dejlig varm og smagfuld favorit fra det indiske køkken.(Fritidskok.dk)
Hjemmebagt naan brødHjemmebagt naan brød
Lær at bage den uundværlige følgesvend til mange indiske retter.(Fritidskok.dk)
Naanbrød og Agurke-Mynte SauceNaanbrød og Agurke-Mynte Sauce
Intet indisk køkken uden et lækkert hjemmebagt naanbrød og de krydrede retter smager himmelsk med en kold agurkesauce - få opskrift(Valdemarsro)
Indisk chutney med koriander og mynteIndisk chutney med koriander og mynte
Indisk chutney med koriander og mynte er en frisk dressing eller dip, man kan spise sammen med curries eller andre lækre indiske snacks.(Madens Verden)
Grove naanbrød på pandenGrove naanbrød på panden
Naanbrød på panden er hurtige, nemme og smager skønt til indisk mad. De her er grove, men samtidig bløde og bages på pande. Bedste opskrift på naanbrød.(Louiogbearnaisen)
Chapati - nem opskrift på pandestegt brød fra IndienChapati - nem opskrift på pandestegt brød fra Indien
Her får du min opskrift på chapati, der er tynde og pandestegte brød. De kaldes også for roti, og de lækre indiske brød serveres til klassisk indisk mad.(Madens Verden)
Blomkålscurry - indisk vegetar mad med blomkålBlomkålscurry - indisk vegetar mad med blomkål
Her får du min opskrift på blomkålscurry, der er en lækker og sund indisk ret uden kød. Altså en god vegetarret, der bla. laves med blomkål og røde linser.(Madens Verden)
RaitaRaita
Raita er en klassisk indisk yoghurtdressing, der serveres som tilbehør til krydrede retter og stegt kød - eller som dip til grøntsagsstave, samosas, pirogger og brød.(Karolines Køkken)
Nem indisk linsesuppe med karry og røde linserNem indisk linsesuppe med karry og røde linser
Opskriften på en god og hurtig indisk linsesuppe, der laves med røde linser. Linsesuppens fyld består desuden af blandt andet blomkål og broccoli.(Madens Verden)
Crispy chicken med indisk karrysauce og risCrispy chicken med indisk karrysauce og ris
Crispy chicken er en lækker og sprød kyllingeret, der serveres med en indisk karrysauce og kogte ris. Nem aftensmad med indisk inspiration.(Madens Verden)
Naanbrød - opskrift på indisk brød med yoghurtNaanbrød - opskrift på indisk brød med yoghurt
Min opskrift på verdens bedste naanbrød. Det indiske brød bages med gær og yoghurt, og du kan også se hvad naanbrød (nan) er for noget.(Madens Verden)
Indiske risIndiske ris
Her får du en skøn opskrift på de fantastiske krydrede indiske ris som er en perfekt ledsager til de dejlige indiske madretter(Valdemarsro)
Tandoori kyllingTandoori kylling
Lav lækker og nem indisk mad med opskrift på Tandoori kylling. En indisk marinade med kylling, som smager fantastisk med ris eller naanbrød som tilbehør.(Louiogbearnaisen)
Pink tøse lassiPink tøse lassi
Lassi eller smoothie? For mig er det helt det samme. Lassi er en traditionel indisk yoghurt-drik tilsat krydderier og ja, er en indisk smoothie. Jeg laver ofte smoothies til mellemmåltid og da foråret er her i fuld flor, så er sådan en fætter dejlig frisk og kaster en pladask frem til sommer. Når vi lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Indisk street food direkte fra Mumbais gadekøkkenIndisk street food direkte fra Mumbais gadekøkken
Indisk street food er noget, inderne mødes om efter arbejde. Her er opskriften på Vada Pav, som er en lækker krydret kartoffelkugle i brød.(Madens Verden)
Vegetarisk grøntsagsgryde med yoghurt og garam masalaVegetarisk grøntsagsgryde med yoghurt og garam masala
Lav din egen Garam masala - det er hurtigt og smagen er fantastisk. Brug Garam masala som her i en vegetarisk gryderet eller andre indisk inspirerede retter.(Karolines Køkken)
Biryani - indisk risret med mynte og svampeBiryani - indisk risret med mynte og svampe
Biryani er en indisk risret uden kød. Denne udgave er med frisk mynte og svampe. En super lækker opskrift, som kan begejstre de fleste.(Madens Verden)
Indisk ret med garam masalaIndisk ret med garam masala
En opskrift på en indisk ret der har få grundingredienser - herfra er det dig selv der bestemmer, hvad der skal i. Udgaven her er med garam masala og kokosmælk, og den er dejlig krydret. Opskriften er nem at lave, og den passer godt til hverdagen. Se opskrift på indisk ret med garam masala her.(Madsvin)
Tandoori KyllingTandoori Kylling
Tandoori kylling smager fantastisk og er en klassiker fra det indiske køkken - her får du min opskrift som er virkelig lækker(Valdemarsro)
Kylling i yoghurtsauceKylling i yoghurtsauce
Kylling i yoghurtsauce er en lækker indisk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at smage det magre kyllingekød sammen med den krydrede yoghurtsauce.(Karolines Køkken)
Karrysauce med røde linserKarrysauce med røde linser
En farverig ret inspireret af det indiske køkken....måske til den kødløse dag. Linserne giver masser af mæthed, så du ikke behøver plyndre køleskabet senere på aftenen.(Karolines Køkken)
Kylling og hvidkål i garam masalacremeKylling og hvidkål i garam masalacreme
Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål(Karolines Køkken)
Kylling VindalooKylling Vindaloo
Kylling Vindaloo er en herlig og stærk ret fra det indiske køkken med en hot smag af chili og sennep - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Boller i karry på indiskBoller i karry på indisk
Prøv en anderledes boller i karry med masser af krydderier.(Louiogbearnaisen)
Tandoori kylling med mangosalatTandoori kylling med mangosalat
Spændende indisk inspireret variation af en klassisk ret med kylling og ris.(Karolines Køkken)
Curry med butternut squash, kål og cashewnødderCurry med butternut squash, kål og cashewnødder
Curry med butternut squash, indiske krydderier og grønkål samt ristede cashewnødder er den perfekte efterårs-ret. Her er både smag og varme.(Madens Verden)
Dhal med citronrisDhal med citronris
Dhal er en klassisk indisk hovedret med røde linser. Dhal er hurtig at lave, da linserne ikke skal stå i blød som tørrede bønner skal. Denne dhal er krydret med både chili og kanel, men er ikke voldsomt stærk.(Karolines Køkken)
Boller i Karry - en ægte dansk klassikerBoller i Karry - en ægte dansk klassiker
Boller i Karry er en klassisk indisk ret som stammer fra det centralen Indien og blev op gennem 1900 taller spredt udover hele Indien og siden hen verden og endte i 1981 også i Danmark(Gastromand.dk)
Indisk salat – den perfekte ledsager til indiske retterIndisk salat – den perfekte ledsager til indiske retter
Prøv denne lækre opskrift på indisk salat som smager pragtfuldt til indisk mad som tikka masala, curry og butterchicken - få opskrift(Valdemarsro)
Kylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutterKylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutter
Kylling og kikærter er en super nem og lækker opskrift, som både børn og voksne elsker. En meget hurtig indisk karryret, der serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Yoghurtmarineret kylling og lamYoghurtmarineret kylling og lam
Krydret indisk inspireret ret med yoghurtmarinade, garam masala, gurkemeje og sennepsfrø.(Karolines Køkken)
Tikka masala med lam og mangosalat Tikka masala med lam og mangosalat
Tikka masala, en stærkt krydret indisk klassiker med et twist, og lækker mangosalat med knas som tilbehør.(Karolines Køkken)
Indisk dhal med mynte-raitaIndisk dhal med mynte-raita
Mhmm... Dhal er en utrolig smagfuld og lækker indisk ret fyldt med grøntsager og krydderier. Prøv opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
Indisk grøntsagspandeIndisk grøntsagspande
Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!(Karolines Køkken)
Indisk lammegryde med kardemommeIndisk lammegryde med kardemomme
Indisk lammegryde med masser af smag fra forskellige krydderier. Server med ris og iskold yoghurt.(Karolines Køkken)
Indisk naanbrødIndisk naanbrød
Det klassiske indiske naanbrød gør godt med de fleste retter - og så er det nemt at lave selv derhjemme. Prøv det her!(Karolines Køkken)
Mulligatawny - indisk suppe uden kød på 25 min.Mulligatawny - indisk suppe uden kød på 25 min.
Her får du min bedste opskrift på mulligatawny, der er en indisk suppe med varme krydderier. Denne opskrift er uden kød, og derfor en perfekt vegetarret.(Madens Verden)
Indiske hakkebøfferIndiske hakkebøffer
Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.(Karolines Køkken)
Butter chicken - nem opskrift på indisk murgh makhaniButter chicken - nem opskrift på indisk murgh makhani
Butter chicken, smørkylling eller murgh makhani. Den populære indiske ret har mange navne og måder at blive lavet på, men her er min opskrift.(Madens Verden)
Chicken tikka masala Chicken tikka masala
Chicken tikka masala er en indisk kyllingeret med masser af skønne krydderier. Denne version af chicken tikka masala er med frisk ingefær og gurkemeje. (Karolines Køkken)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
Tandoori kylling - hel indisk kyllingTandoori kylling - hel indisk kylling
Tandoori kylling er en klassisk indisk opskrift, hvor du marinerer en kylling i yoghurt og tandoori krydderi, hvorefter kyllingen steges færdig i ovnen. Kan laves med hel kylling eller lår.(Madens Verden)
Tikka masala kylling - lækker indisk kyllingeretTikka masala kylling - lækker indisk kyllingeret
Her er en lækker opskrift på tikka masala kylling, der laves med masser af aromatiske krydderier. Kyllingekødet marineres dagen før, og er nem at tilberede.(Madens Verden)
Aloo gobi - Indisk ret med blomkål og kartoflerAloo gobi - Indisk ret med blomkål og kartofler
Aloo gobi er den lækreste vegetarret som virkelig mætter godt, samtidig så smager den himmelsk og så det også en SU-venlig ret(Madens Verden)
Indisk curry opskrift uden kød (vegetarret)Indisk curry opskrift uden kød (vegetarret)
Denne opskrift på indisk curry er helt uden kød, og derfor en skøn og lækker vegetarret. Curryen er med kartofler og kidneybønner, og er meget mættende.(Madens Verden)
Hjemmelavet paneer - nem opskrift på indisk ostHjemmelavet paneer - nem opskrift på indisk ost
Hjemmelavet paneer, indisk ost, er virkelig let at lave. Det kræver kun tre ingredienser, og så er osten helt perfekt i vegetariske indiske retter.(Madens Verden)
Butter Chicken - autentisk indisk opskriftButter Chicken - autentisk indisk opskrift
Efter et par oplevelsesrige rejser til Indien, har jeg fundet en favorit ret i det indiske køkken, Butter Chicken - så her et bud på opskriften til deling med jer, som følger med på Gastromand! Men(Gastromand.dk)
Palak paneer - lækker indisk vegetarret med spinatPalak paneer - lækker indisk vegetarret med spinat
Palak paneer er min absolutte yndlingsret over alle! Denne ret er så fuld af lækre smage, og så er rettens flotte grønne farve utrolig smuk og appetitlig.(Madens Verden)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
Kylling tikka masala (nem opskrift på 15 minutter)Kylling tikka masala (nem opskrift på 15 minutter)
Her får du en nem og hurtig opskrift på kylling tikka masala, som du kan lave på 15 minutter. Chicken tikka masala er en indisk ret, der serveres med ris.(Madens Verden)
Fisk indian styleFisk indian style
En indisk inspireret fiskeret med masser af kraft i smagen!(Karolines Køkken)
Indiske fladbrød Paratha med fyld af blomkålIndiske fladbrød Paratha med fyld af blomkål
Indiske fladbrød med fyld af blomkål og krydderier, også kaldt paratha, er superlækre. Og så er de også både hurtige og nemme at lave.(Madens Verden)
Indisk Hotpot: Spicy Lam BhunaIndisk Hotpot: Spicy Lam Bhuna
Jeg har lavet lam de sidste par uger som er blevet til lidt forskellige - sidst var det Pulled Lam som gjorde en ellers helt almindelige søndag noget bedre til gavn for mine gæster! Det er(Gastromand.dk)
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinatIndisk karryret med kylling, kikærter og spinat
Her er min opskrift på en meget nem indisk karryret, der blandt andet laves med kylling, kikærter og spinat. En sund og lækker orientalsk ret til hverdag.(Madens Verden)
MulligatawnyMulligatawny
Smagfuld indisk karrysuppe med kylling.(Karolines Køkken)
Mango LassiMango Lassi
Mango Lassi er en perfekt tørstslukker og en forfriskende drik der er god til både indisk mad og til bare at drikke på en sommerdag - få opskrift her(Valdemarsro)
Palak paneerPalak paneer
Klassisk indisk ret med paneer i spinatsauce serveret med naanbrød og ris. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Pandestegte naan med raita og dhal - indisk vegetarmadPandestegte naan med raita og dhal - indisk vegetarmad
Pandestegte naan er sprøde og søde, raita med yoghurt og mynte er syrlig og dahl er stærk og krydret. Her er opskriften på et let men rigt måltid.(Madens Verden)
Paneer med spinat, tomat og ingefærPaneer med spinat, tomat og ingefær
En indisk inspireret ret, også kaldet Palak paneer. Dejlig grøn ret med paneer ost. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes