Vi fandt 46 opskrifter med søgeordet indisk:
Facts om indisk:
Indien, officielt Republikken Indien (भारत गणराज्य (IAST: Bhārat Gaṇarājya); engelsk: Republic of India), er en suveræn stat, der er beliggende i den sydlige del af Asien og udgør hovedparten af det indiske subkontinent. Grænselandene er Pakistan, Kina, Nepal, Bhutan, Bangladesh og Myanmar. Landet har søgrænser til Maldiverne, Sri Lanka og Indonesien. Indien har ligeledes en omdiskuteret grænse til Afghanistan. Landet har det næsthøjeste antal indbyggere i verden og er det største demokrati med mere end 1 milliard mennesker og flere end 100 forskellige sprog. Den indiske økonomi er den fjerdestørste i verden set i forhold til købekraften. Det overvejende hinduistiske Indien blev uafhængig fra Storbritannien i 1947, samtidig med at det muslimske Pakistan blev udskilt fra kronkolonien Indien. Adskillelsen af de to stater gav anledning til, at nogen af de mange millioner, som boede i en stat, som bekendte sig til en anden tro end deres egen vandrede til den anden stat. Dette krævede mange omkomne. Indien og Pakistan har også gentagne gange været i krig over den delte Kashmir-provins. Indiens nationale sprog er primært hindi og engelsk, der er de sprog regeringen kommunikerer på. Derudover er på delstatsniveau en række forskellige sprog anerkendt, herunder bengali, telugu, marathi, punjabi, urdu, tamil, gujarati, kannada og malayalam.
Kylling kormaKylling korma
Dejlig varm og smagfuld favorit fra det indiske køkken.(Fritidskok.dk)
Hjemmebagt naan brødHjemmebagt naan brød
Lær at bage den uundværlige følgesvend til mange indiske retter.(Fritidskok.dk)
Naanbrød og Agurke-Mynte SauceNaanbrød og Agurke-Mynte Sauce
Intet indisk køkken uden et lækkert hjemmebagt naanbrød og de krydrede retter smager himmelsk med en kold agurkesauce - få opskrift(Valdemarsro)
Grove naanbrød på pandenGrove naanbrød på panden
Naanbrød på panden er hurtige, nemme og smager skønt til indisk mad. De her er grove, men samtidig bløde og bages på pande. Bedste opskrift på naanbrød.(Louiogbearnaisen)
RaitaRaita
Raita er en klassisk indisk yoghurtdressing, der serveres som tilbehør til krydrede retter og stegt kød - eller som dip til grøntsagsstave, samosas, pirogger og brød.(Karolines Køkken)
Indiske risIndiske ris
Her får du en skøn opskrift på de fantastiske krydrede indiske ris som er en perfekt ledsager til de dejlige indiske madretter(Valdemarsro)
Tandoori kyllingTandoori kylling
Lav lækker og nem indisk mad med opskrift på Tandoori kylling. En indisk marinade med kylling, som smager fantastisk med ris eller naanbrød som tilbehør.(Louiogbearnaisen)
Pink tøse lassiPink tøse lassi
Lassi eller smoothie? For mig er det helt det samme. Lassi er en traditionel indisk yoghurt-drik tilsat krydderier og ja, er en indisk smoothie. Jeg laver ofte smoothies til mellemmåltid og da foråret er her i fuld flor, så er sådan en fætter dejlig frisk og kaster en pladask frem til sommer. Når vi lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Vegetarisk grøntsagsgryde med yoghurt og garam masalaVegetarisk grøntsagsgryde med yoghurt og garam masala
Lav din egen Garam masala - det er hurtigt og smagen er fantastisk. Brug Garam masala som her i en vegetarisk gryderet eller andre indisk inspirerede retter.(Karolines Køkken)
Indisk ret med garam masalaIndisk ret med garam masala
En opskrift på en indisk ret der har få grundingredienser - herfra er det dig selv der bestemmer, hvad der skal i. Udgaven her er med garam masala og kokosmælk, og den er dejlig krydret. Opskriften er nem at lave, og den passer godt til hverdagen. Se opskrift på indisk ret med garam masala her.(Madsvin)
Tandoori KyllingTandoori Kylling
Tandoori kylling smager fantastisk og er en klassiker fra det indiske køkken - her får du min opskrift som er virkelig lækker(Valdemarsro)
Kylling i yoghurtsauceKylling i yoghurtsauce
Kylling i yoghurtsauce er en lækker indisk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at smage det magre kyllingekød sammen med den krydrede yoghurtsauce.(Karolines Køkken)
Karrysauce med røde linserKarrysauce med røde linser
En farverig ret inspireret af det indiske køkken....måske til den kødløse dag. Linserne giver masser af mæthed, så du ikke behøver plyndre køleskabet senere på aftenen.(Karolines Køkken)
Kylling og hvidkål i garam masalacremeKylling og hvidkål i garam masalacreme
Garam masala er en stærk indisk krydderiblanding - her brugt til at spice kylling og hvidkål(Karolines Køkken)
Kylling VindalooKylling Vindaloo
Kylling Vindaloo er en herlig og stærk ret fra det indiske køkken med en hot smag af chili og sennep - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Boller i karry på indiskBoller i karry på indisk
Prøv en anderledes boller i karry med masser af krydderier.(Louiogbearnaisen)
Tandoori kylling med mangosalatTandoori kylling med mangosalat
Spændende indisk inspireret variation af en klassisk ret med kylling og ris.(Karolines Køkken)
Dhal med citronrisDhal med citronris
Dhal er en klassisk indisk hovedret med røde linser. Dhal er hurtig at lave, da linserne ikke skal stå i blød som tørrede bønner skal. Denne dhal er krydret med både chili og kanel, men er ikke voldsomt stærk.(Karolines Køkken)
Boller i Karry - en ægte dansk klassikerBoller i Karry - en ægte dansk klassiker
Boller i Karry er en klassisk indisk ret som stammer fra det centralen Indien og blev op gennem 1900 taller spredt udover hele Indien og siden hen verden og endte i 1981 også i Danmark(Gastromand.dk)
Indisk salat – den perfekte ledsager til indiske retterIndisk salat – den perfekte ledsager til indiske retter
Prøv denne lækre opskrift på indisk salat som smager pragtfuldt til indisk mad som tikka masala, curry og butterchicken - få opskrift(Valdemarsro)
Yoghurtmarineret kylling og lamYoghurtmarineret kylling og lam
Krydret indisk inspireret ret med yoghurtmarinade, garam masala, gurkemeje og sennepsfrø.(Karolines Køkken)
Tikka masala med lam og mangosalat Tikka masala med lam og mangosalat
Tikka masala, en stærkt krydret indisk klassiker med et twist, og lækker mangosalat med knas som tilbehør.(Karolines Køkken)
Indisk dhal med mynte-raitaIndisk dhal med mynte-raita
Mhmm... Dhal er en utrolig smagfuld og lækker indisk ret fyldt med grøntsager og krydderier. Prøv opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
Indisk grøntsagspandeIndisk grøntsagspande
Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!(Karolines Køkken)
Indisk lammegryde med kardemommeIndisk lammegryde med kardemomme
Indisk lammegryde med masser af smag fra forskellige krydderier. Server med ris og iskold yoghurt.(Karolines Køkken)
Indisk naanbrødIndisk naanbrød
Det klassiske indiske naanbrød gør godt med de fleste retter - og så er det nemt at lave selv derhjemme. Prøv det her!(Karolines Køkken)
Indiske hakkebøfferIndiske hakkebøffer
Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.(Karolines Køkken)
Chicken tikka masala Chicken tikka masala
Chicken tikka masala er en indisk kyllingeret med masser af skønne krydderier. Denne version af chicken tikka masala er med frisk ingefær og gurkemeje. (Karolines Køkken)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
Butter Chicken - autentisk indisk opskriftButter Chicken - autentisk indisk opskrift
Efter et par oplevelsesrige rejser til Indien, har jeg fundet en favorit ret i det indiske køkken, Butter Chicken - så her et bud på opskriften til deling med jer, som følger med på Gastromand! Men(Gastromand.dk)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
Fisk indian styleFisk indian style
En indisk inspireret fiskeret med masser af kraft i smagen!(Karolines Køkken)
Indisk Hotpot: Spicy Lam BhunaIndisk Hotpot: Spicy Lam Bhuna
Jeg har lavet lam de sidste par uger som er blevet til lidt forskellige - sidst var det Pulled Lam som gjorde en ellers helt almindelige søndag noget bedre til gavn for mine gæster! Det er(Gastromand.dk)
MulligatawnyMulligatawny
Smagfuld indisk karrysuppe med kylling.(Karolines Køkken)
Mango LassiMango Lassi
Mango Lassi er en perfekt tørstslukker og en forfriskende drik der er god til både indisk mad og til bare at drikke på en sommerdag - få opskrift her(Valdemarsro)
Palak paneerPalak paneer
Klassisk indisk ret med paneer i spinatsauce serveret med naanbrød og ris. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Paneer med spinat, tomat og ingefærPaneer med spinat, tomat og ingefær
En indisk inspireret ret, også kaldet Palak paneer. Dejlig grøn ret med paneer ost. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes