Vi fandt 127 opskrifter med søgeordet torsk:
Facts om torsk:
Torsk eller atlantisk torsk (Gadus morhua) er en fisk i torskeslægten tilhørende torskefamilien Gadidae. Torsk er vidt udbredt i det østlige Atlanterhav, i Nordsøen og i de indre danske farvande. Den lever både i saltvand og brakvand, og lever primært nær bunden. Dog optræder ældre torsk også pelagisk. Torsk er vigtig for fiskeriet, men fangsterne er gået betydeligt tilbage siden 1990'erne. Torsk anvendes til klipfisk.
Salat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rugSalat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rug
Adam Aamann har fabuleret over Tunfiskemousse fra Karolines Køkken og har skabt en hel ny saftig, knasende og frisk torskesalat.(Karolines Køkken)
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
Løgsuppe med gratineret torskLøgsuppe med gratineret torsk
En nem hovedret, som smager rigtig dejlig hele året rundt. Nyd den i godt selskab og evt. med en kold øl eller vin til.(Karolines Køkken)
Tærte med torsk, spidskål og porre - fisk med butterdejTærte med torsk, spidskål og porre - fisk med butterdej
Torsk er en af de mest populære spisefisk, og her er den lavet  med spidskål og porre - og pakket ind under et låg af butterdej. Bages 30 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Torsk med blomkål og brunet smørTorsk med blomkål og brunet smør
Jeg har faktisk valgt at overskriften næsten også skal være enslydende med indkøbslisten. Så vi er faktisk ikke ude i den mest komplicerede opskrift til dato. Til gengæld betyder det så også, at når det(Gastromand.dk)
Svampesalat med sennepsbagt torskSvampesalat med sennepsbagt torsk
De marinerede svampe passer fantastisk godt sammen med den saftige fisk. Og alle smagssanser kommer i spil - surt, sødt salt, bittert og umami. Så føles et måltid fuldendt.(Karolines Køkken)
Kogt torsk - opskrift på nem nytårstorsk inkl. kogetidKogt torsk - opskrift på nem nytårstorsk inkl. kogetid
Kogt torsk er for mange den foretrukne ret nytårsaften, og her er den bedste opskrift, Husk at tilsætte eddike til kogevandet.(Madens Verden)
Purløgssovs - hvid sovs med purløg til fiskPurløgssovs - hvid sovs med purløg til fisk
Purløgssovs laves af hvid sovs og hakket purløg, og sovsen er nem at lave. Purløgssovsen passer fint til blandt andet torsk og laks.(Madens Verden)
Nytårstorsk - kogt torsk med sennepssovsNytårstorsk - kogt torsk med sennepssovs
Opskrift på nytårstorsk til nytårsaften, hvor rigtig mange stadigholder af at spise kogt torsk. Husk at tilsætte lidt eddike til kogevandet.(Madens Verden)
Nøddegratineret fisk i fadNøddegratineret fisk i fad
En dejlig nem fiskeret, som passer sig selv i ovnen. Torskefileterne får følgeskab af en gyldenbagt ostesauce, hasselnødder, græskar og æbler.(Karolines Køkken)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Grillede torskeruller med parmaskinkeGrillede torskeruller med parmaskinke
Fisk på grill? Så prøv disse grillede torskeruller, hvor benfrie stykker af torsk omvikles med parmaskinke, og grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Fiskelasagne opskrift med torsk og grøntsagerFiskelasagne opskrift med torsk og grøntsager
Fiskelasagne er en variant af den gode, gamle lasagne. Her bruges torskekød i stedet for fars. En god måde at få børnene til at spise fisk.(Madens Verden)
Torsk med to slags rogn – det er jo sæsonTorsk med to slags rogn – det er jo sæson
Han er ung, han er livsnyder, han er glad for smør og så kan han lave mad så de fynske fugle synger - ja man kan vel nærmest kalde han en ung Adam Price. Giv(Gastromand.dk)
Cremet persillerodssuppe med torsk og karseCremet persillerodssuppe med torsk og karse
Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.(Karolines Køkken)
Saltindbagt torsk og wasabisauceSaltindbagt torsk og wasabisauce
Saltindbagt torsk og wasabisauce er en opskrift på en lækker hovedret, der egner sig godt til festen. Torsken akkompagneres af en fyldig og stærk wasabi sauce.(Karolines Køkken)
Torsk en papillote med gulerødder, spidskål og porreTorsk en papillote med gulerødder, spidskål og porre
Her får du min opskrift på torsk en papillote, hvor benfri torskefilet pakkes ind i bagepapir sammen med bla. spidskål og gulerødder. Meget nem at lave.(Madens Verden)
Frisk torskerogn og rodfrugt-remouladeFrisk torskerogn og rodfrugt-remoulade
Prøv stegt frisk torskerogn til aftensmad. Det er en delikatesse og torskerognen er skøn, fra januar til april, hvor den har sæson.(Karolines Køkken)
Dampet torsk med sauce nage og jordskokkerDampet torsk med sauce nage og jordskokker
Dampet torsk med sauce nage en meget lækker fiskeret. Her er torsken dampet i hvidvin, og serveret med jordskokker og sauce nage.(Madens Verden)
Crostini med røget torsk, purløg og radiserCrostini med røget torsk, purløg og radiser
En fin lille sommersag, der også kan laves med laks. Server crostinien som snack eller forret.(Karolines Køkken)
Rimmet torsk med jordskokkerRimmet torsk med jordskokker
Rimmet torsk, der betyder saltet rå torsk, kan laves i god tid og tages ud af fryseren 1 times tid før du vil servere den.(Karolines Køkken)
Rimmet torsk med syltet hokkaido og hytteostcremeRimmet torsk med syltet hokkaido og hytteostcreme
Frisk og syrlig kold fiskeforret med knas og blød creme(Karolines Køkken)
Dampet torsk med rogn-blanquetteDampet torsk med rogn-blanquette
Forretten skal være fisk - og nytårstorsken er en klassiker, som vi ikke går udenom i år. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Dampet torsk med rogn-blanquette Dampet Torsk4(Gastromand.dk)
Kartoffelfad med græskar og bagt torskKartoffelfad med græskar og bagt torsk
Her er noget for både ganen og for øjet. Milde smage fra torsk og græskar, som bliver peppet op af karse(olie). Og smukke farver i grønt, gyldent og orange.(Karolines Køkken)
Torsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeretTorsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeret
Her får du min opskrift på torsk i fad med pasta. Det er en nem og hurtig fiskeret, som samtidig er børnevenlig. God til dem, der ikke er så vilde med fisk.(Madens Verden)
Fiskenuggets - nuggets med torskFiskenuggets - nuggets med torsk
Her kan du se hvordan du laver lækre fiskenuggets i ovnen. Det er nuggets med stykker af torsk, der nemt paneres og derefter steges i ovnen. Uden brug af friture. Opskriften er en god måde at få børn til at spise fisk på.(Madens Verden)
Fisk i februar: Sæson for stenbiderrogn og meget mereFisk i februar: Sæson for stenbiderrogn og meget mere
Fisk er bedst og billigst, når det købes i sæsonen. Lige nu er der sæson for stenbiderrogn, torsk og meget andet. Her kan du se, hvad du skal købe nu.(Madens Verden)
Hjemmelavet fiskefars - opskrift til fiskefrikadeller)Hjemmelavet fiskefars - opskrift til fiskefrikadeller)
Fiskefars som giver dig de bedste fiskefrikadeller. Farsen laves af friskhakket torsk og kuller, og røres med salt, æg, hvedemel og mælk.(Madens Verden)
Spaghetti med torsk og muslingerSpaghetti med torsk og muslinger
Spaghetti nu med fisk - i stedet for den velkendte bolognese!(Karolines Køkken)
Hvidløgsfisk bagt i pakkerHvidløgsfisk bagt i pakker
En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.(Karolines Køkken)
Spaghetti og torsk med parmaskinkeSpaghetti og torsk med parmaskinke
Parmaskinke og citron giver dejlig smag til den milde torsk. Kål, bønner og jordskokker giver flot farve og bid til spaghettien. Og det hele bliver samlet af den milde ostesauce.(Karolines Køkken)
Tallerken med brandade, hellefisk...Tallerken med brandade, hellefisk...
Tallerken med brandade, hellefisk er en lækker opskrift med masser af smag. Hellefisken suppleres af kogte vagtelæg og en velsmagende brandade af torskefilet.(Karolines Køkken)
Dampet torsk med søde kartoflerDampet torsk med søde kartofler
Dampet torsk, søde kartofler og svampe, som får en lækker cremet sauce af lidt hvidvin og et skvat fløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebederBagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder
En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine.(Karolines Køkken)
Bagt torsk med citronsauceBagt torsk med citronsauce
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.(Karolines Køkken)
Bagt torsk med kold citroncremeBagt torsk med kold citroncreme
Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en kold citroncreme.(Karolines Køkken)
Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torskPaneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk
En skøn opskrift på paneret torsk, der er lækker aftensmad. Benfri torskefileter paneres og steges sprøde på panden. Tager blot 15 min.(Madens Verden)
Bagt torsk med sennepsdressingBagt torsk med sennepsdressing
Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian.(Karolines Køkken)
Wok med stegte nudler og torskWok med stegte nudler og torsk
En dejlig børnevenlig fiskeret - uden ben. Serveret sammen med nudler og karrysauce, så er alle vist glade.(Karolines Køkken)
Nytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkålNytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkål
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Seafood chowderSeafood chowder
Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.(Karolines Køkken)
Fisk i fad med porrer og gulerødderFisk i fad med porrer og gulerødder
Lækker opskrift på fisk i fad med porrer og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller, og sovsen laves med lidt hvidvin og fløde.(Madens Verden)
Dampet torsk i ovn med grøntsagerDampet torsk i ovn med grøntsager
Dampet torsk er en både nem og skøn måde at tilberede fisken på, og med denne opskrift får du altid et godt resultat, hvor torsken ikke er tør.(Madens Verden)
Torskeburger - nem og lækker fiskeburger med torskTorskeburger - nem og lækker fiskeburger med torsk
Her får du en opskrift på lækker torskeburger. Det er en nem og hjemmelavet fiskeburger, der laves med paneret torsk, dildmayo og salat.(Madens Verden)
Bagte torsketoppe med gylden nudelsalatBagte torsketoppe med gylden nudelsalat
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden.(Karolines Køkken)
Stegt torsk med perlebygsalat og rygeostcremeStegt torsk med perlebygsalat og rygeostcreme
Stegt torsk er både lækkert og nemt at tilberede - og så er det super sundt. Her vendes den i rugmel, så den får en lækker sprød stegeskorpe.(Madens Verden)
Rødbedefad med bagt torskRødbedefad med bagt torsk
Et fint fad, som næsten passer sig selv i ovnen - med rodfrugter og fisk. Serveret med en dejlig frisk æbledressing, som binder det hele sammen.(Karolines Køkken)
Torsk med karry og spidskål på 20 minutterTorsk med karry og spidskål på 20 minutter
Torsk med karry og spidskål er både sund og nem aftensmad, som du kan lave på ca. 20 minutter. Torskeretten er en fiskeret, som de fleste også vil elske.(Madens Verden)
Skindstegt torsk med grøntsagsfritterSkindstegt torsk med grøntsagsfritter
Uhmm... sprøde grøntsager og sprødstegt fisk med hjemmelavet krydderdressing. Du kan bruge alle slags rodfrugter til fritterne.(Karolines Køkken)
Lakridsfisk på fennikelbundLakridsfisk på fennikelbund
Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.(Karolines Køkken)
Brandade, asparges og stenbiderrognBrandade, asparges og stenbiderrogn
Her får du opskriften på en skøn ret med brandade af torsk, hvide, friske asparges samt en sauce på kefir, dildolie og stenbiderrogn.(Madsvin)
GM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie grasGM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie gras
Når vi ikke står i køkkenet, sidder på en restaurant eller fulder os rundt i Danmark, går meget af gastromændenes tid med, at trawle nettet tyndt for at finde inspiration til vores næste gastro-eskapader. Ofte finder(Gastromand.dk)
Laks og torskepandeLaks og torskepande
Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.(Karolines Køkken)
Ostesauce til pasta og torskOstesauce til pasta og torsk
Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.(Karolines Køkken)
Tørsaltet torsk med sennepscreme og sprødtTørsaltet torsk med sennepscreme og sprødt
Let og lækker forret, der kan gøre det ud for den traditionelle nytårstorsk eller bare imponere de gæster, der skal forkæles med mere end en ret. (Karolines Køkken)
Torsk i fadTorsk i fad
Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisk og grøntsager ekstra lækker.(Karolines Køkken)
Torsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauceTorsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauce
Smukke fiskepakker anrettet med cremet pasta og pistacienødder.(Karolines Køkken)
Torskerognssalat - opskrift på lækker og nem rørt torskerognTorskerognssalat - opskrift på lækker og nem rørt torskerogn
Her får du en skøn og lækker opskrift på torskerognssalat som smager godt til madpakker og frokost - få opskrift på rørt torskerogn her(Valdemarsro)
Ovnbagt torsk med spidskålOvnbagt torsk med spidskål
Prøv lige denne lækre opskrift med ovnbagt torsk med spidskål. Spidskålen svøbes med parmaskinke, og bages i ovnen.(Madens Verden)
Torsk i ovnTorsk i ovn
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød.(Karolines Køkken)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - sådan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine børn er vilde med - få opskrift her(Valdemarsro)
Torsk i pakker med kryddersmørTorsk i pakker med kryddersmør
Disse nemme pakker med grøntsager og torsk er også gode på grillen en sommeraften.(Karolines Køkken)
Torsk med æggesauceTorsk med æggesauce
Nænsomt kogt fisk med hvid sauce, kogt æg og rigeligt med grønt er en rigtig klassiker på middagsbordet. (Karolines Køkken)
Torsk med lufttørret skinkeTorsk med lufttørret skinke
Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.(Karolines Køkken)
Torsk med wasabidressingTorsk med wasabidressing
Denne forret er let og underskøn. Den har det sprøde, det cremede og det bløde i en skøn smagssammensætning!(Karolines Køkken)
Torsk og rejer med kartofler i grøn salsaTorsk og rejer med kartofler i grøn salsa
Lille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines Køkken)
Torsk på bund af æble og selleriTorsk på bund af æble og selleri
En dejlig forret med et væld af forskellige smage. Det syrlige æble og den søde knoldselleri passer perfekt til fiskens milde smag. (Karolines Køkken)
Ovnbagt havkat med svampesauceOvnbagt havkat med svampesauce
Retten serveres med porrepasta og rødvinssauce. Havkat kan udskiftes med torsk eller lyssej.(Karolines Køkken)
Torskebøffer med brun løgsauceTorskebøffer med brun løgsauce
Lækre torskebøffer med en sprød og gylden skorpe. Hvis du ikke er til torsk, kan du sagtens bruge en anden slags fisk.(Karolines Køkken)
Torskefileter med ris og grøntsagerTorskefileter med ris og grøntsager
Torskefileter med ris og grøntsager er en lækker fiskeret med masser af smag. Kombinationen mellem karry, fiskebouillon, grøntsager og torskefilet giver en velsmagende ret der fungerer.(Karolines Køkken)
TorskemousseTorskemousse
Torskemousse er en lækker opskrift der egner sig fantastisk som forret til fest. Glæd dig til at sætte tænderne i denne mousse lavet på dejlig frisk torksefilet.(Karolines Køkken)
Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler
Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler uhm.........! Du kan også bruge laks eller rødspætte.(Karolines Køkken)
Torskeret med cremefraichesauceTorskeret med cremefraichesauce
Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Torskeret med cremefraichesauce er en sikker vinder.(Karolines Køkken)
TorskerognssalatTorskerognssalat
Torskerognssalat smager skønt og er et sikkert hit på frokostbordet. Server torskerognssalaten med ristet rugbrød og lidt forskelligt grønt. Torskerognssalat er også lækkert i madpakken - kom fx torskerognssalaten i en grovbolle, pitabrød eller bagel.(Karolines Køkken)
Ovnbagt torsk med rodfrugterOvnbagt torsk med rodfrugter
Nem fiskeret med rodfrugter.(Karolines Køkken)
Pizza med torsk og olivenPizza med torsk og oliven
Middelhavsinspireret pizza - varier gerne fyldet med anden hvid fisk.(Karolines Køkken)
Kold grov sennepssauce til fiskKold grov sennepssauce til fisk
Torsk og sennep i skøn forening og ikke mindst rødbederne.(Karolines Køkken)
Æbleflæsk-æblerÆbleflæsk-æbler
Nyd æbleflæsk til and, svinekød eller kogt torsk. Eller kolde som pålæg med et stykke groft rugbrød.(Karolines Køkken)
Ovndampet torsk med løg, tomat og ølOvndampet torsk med løg, tomat og øl
Dejlig nem hovedret med purløgsdressing. Øl kan erstattes med bouillon.(Karolines Køkken)
Ovndampet torsk med sennepssauceOvndampet torsk med sennepssauce
Skøn klassisk servering af delikatessen, kogt torsk. Saucen giver et blidt og syrligt modspil til den sarte smag af torsk.(Karolines Køkken)
Jordskokkesuppe med torskJordskokkesuppe med torsk
Skøn cremet jordskokkesuppe med ovnbagt torsk, serrano skinke og æbleknas.(Karolines Køkken)
Grillet torsk med parmaskinke (trick til fisk i grillen)Grillet torsk med parmaskinke (trick til fisk i grillen)
Se her hvordan du laver grillet torsk, hvor fisken ikke falder fra hinanden på grillen. Parmaskinken holder nemlig sammen på torsken.(Madens Verden)
Ovnbagt kuller (fisk i ovn)Ovnbagt kuller (fisk i ovn)
En god opskrift på ovnbagt kuller, der er meget nem at lave. Kulleren er en fætter til torsken, og en fremragende spisefisk.(Madens Verden)
Stegt torsk med salat og grøn remouladesauceStegt torsk med salat og grøn remouladesauce
Pift din remouladesauce op. Det løfter hele din ret til et helt nyt niveau. (Karolines Køkken)
Fiskefileter med grøntsagssauceFiskefileter med grøntsagssauce
Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.(Karolines Køkken)
Mousse med røget torskerognMousse med røget torskerogn
Mousse med røget torskerogn giver en lækker og velsmagende mousse. Kombinationen af torskerogn. rejer, purløg og syrlig citronsaft smager himmelsk.(Karolines Køkken)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Fiskegryde med sursød bladselleriFiskegryde med sursød bladselleri
De sursøde bladselleri giver et dejligt pift til den milde gryderet med torsk, rejer og muslinger.(Karolines Køkken)
Fiskeret fra SkagenFiskeret fra Skagen
Lækker fiskeret med torsk, rødspætte, rejer og muslinger.(Karolines Køkken)
FiskesalatFiskesalat
Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.(Karolines Køkken)
Stenbiderrogn på smørristet rugbrødStenbiderrogn på smørristet rugbrød
Ristet rugbrød med dampet torskefilet og stenbiderrogn. Se fremgangmåden og tips til filetering af torsk. Den herlige stenbiderrogn fås frisk fra februar til maj.(Karolines Køkken)
Fiskesuppe med torsk, laks og rejerFiskesuppe med torsk, laks og rejer
Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.(Karolines Køkken)
Rustik torskesalat med rodfrugterRustik torskesalat med rodfrugter
Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.(Karolines Køkken)
Torskepakke med asparges og nye kartofler på 30 min.Torskepakke med asparges og nye kartofler på 30 min.
Prøv en lækker torskepakke med asparges og nye kartofler. En sund og nem måde at tilberede torsk på, og pakkerne bages 15 minutter i ovnen. Meget nemt.(Madens Verden)
Fisk med broccoli risotto og dampet spidskålFisk med broccoli risotto og dampet spidskål
En super lækker opskrift på fisk med broccoli risotto og dampet spidskål. Fisken kan være skindstegt kuller eller torsk.(Madens Verden)
Ovnstegt hvilling med skind - nem fiskeret i ovnOvnstegt hvilling med skind - nem fiskeret i ovn
Så nemt er det at lave ovnstegt hvilling. Den lækre spisefisk, der er i familie med torsken, steges i ovnen i 10 minutter.(Madens Verden)
Ovnbagt torsk med lime og hvidvin - opskrift på torsk i ovnOvnbagt torsk med lime og hvidvin - opskrift på torsk i ovn
Se her hvordan nu nemt laver ovnbagt torsk. Torskefileter steges i 12 minutter i ovnen sammen med lidt hvidvin og skiver af lime.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes