Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet gateau marcel:
Gateau Marcel – klassisk chokoladebombeGateau Marcel – klassisk chokoladebombe
Gateau Marcel er en skøn chokoladelækker chokoladebombe - en dessertkage for alle som elsker chokolade og tilmed nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Gateau Marcel kage - nem opskrift med 5 ingredienserGateau Marcel kage - nem opskrift med 5 ingredienser
Gateau Marcel er måske verdens bedste chokoladekage, og så er den glutenfri. Opfundet af Michel Michaud og laves med blot 5 ingredienser.(Madens Verden)
Gateau MarcelGateau Marcel
"Gateau Marcel". Chokoladekagen over dem alle - og den smager himmelsk! Prøv vores nemme opskrift her. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Gateau Marcel tærteGateau Marcel tærte
Tærten er stærkt inspireret af klassikeren Gateau Marcel....her bare i en tærteversion, som måske er lidt nemmere at håndtere.(Karolines Køkken)
Grillet Gateau Marcel chokoladekage med solbærkompotGrillet Gateau Marcel chokoladekage med solbærkompot
Se hvordan du laver en grillet Gateau Marcel, der er en blødende chokoladekage. Her med en hjemmelavet solbærkompot til den søde kage.(Madens Verden)
Gateau Marcel - For chokoladeelskerenGateau Marcel - For chokoladeelskeren
Gateau Marcel er favoritten hos de fleste chokoladeelsker - med god grund. Denne Gateau Marcel er let at lave, og jeg garanter, at du vil elske den!(Madsvin)
Hjemmelavet blødende chokoladekageHjemmelavet blødende chokoladekage
Blødende chokoladekage er også kendt som en Gateau Marcel, og der er tale om enestående lækker kage. Men den er utrolig nem at bage.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes