Vi fandt 123 opskrifter med søgeordet 🍔 burger:
Facts om burger:
En burger (en forkortelse af hamburger, også kaldet en bøfsandwich) er en sandwich bestående af en eller flere flade bøffer af hakket kød, typisk oksekød, placeret i en gennemskåret bolle. Burgere serveres ofte med salat, bacon, tomat, løg, syltede agurker, ost og sovse som sennep, mayonnaise og ketchup.Betegnelse "hamburger" benyttes i Danmark af flere fastfoodrestauranter typisk om de simpleste burgere med hakket oksekød[kilde mangler], mens betegnelsen "bøfsandwich" typisk benyttes om en bestemt dansk variant af burgeren.
Leftover Christmas Pizza...Leftover Christmas Pizza...
Vi har tidligere lavet verdens fedeste juleburger af alt det lækre overskydende julemad, hvor du lige bruger and, rødkål, sovs og lidt friske æbler. Men vi har aldrig gjort det med en pizza - før(Gastromand.dk)
Andeburger med rødkålssalat og blå dressingAndeburger med rødkålssalat og blå dressing
Når posen skal rystes rigtig godt og Mortens aften eller selve julemenuen skal have et nyt look... Eller hvis du har lyst til en lækker streetfood burger.(Karolines Køkken)
Den perfekte cheeseburgerDen perfekte cheeseburger
Har du som os også lavet stort set alle de burgere, du overhovedet kan finde på? Alt er testet, lavet, sammensat på kryds og tværs, og ideerne er bare ved at være svære at få?(Gastromand.dk)
Nudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutneyNudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutney
Er du vild med stegte nudler? Så prøv den her nudel burger med oksekød og asiatisk smag. Find den nemme opskrift med nudler her.(Louiogbearnaisen)
Burger Battle: Tatar-burgerenBurger Battle: Tatar-burgeren
Så er der burgere på menuen igen, hér på Gastromand. ”Får de aldrig nok?” tænker du! Og vi svarer tilbage med et stort rungende nej! Det fantastiske ved burgeren er, at den kan varieres i(Gastromand.dk)
Grøn burgerGrøn burger
Har du lyst til en saftig burger? Her er en burger med masser af grønt, bøffer af quinoa og med super smag. (Karolines Køkken)
Burger Battle: OstebombenBurger Battle: Ostebomben
Guys n’ Galls! Sig pænt goddag til det seneste medlem af Gastromands voksende burger-familie – den dejligt kalorierige fætter med navnet Ostebomben. Dette pragteksemplar blev skabt på baggrund af en tanke, der har luret i baghovedet(Gastromand.dk)
Rösti ToastRösti Toast
Grease...junk...grub...Kært barn har mange navne, og ’fast food’ er uden tvivl noget af det mest elskede hos Gastromand. I årenes løb har vi slæbt jer igennem et hav af forskellige friture-festligheder, pizzaer og burgere. Men(Gastromand.dk)
ForĂĄrsburgerForĂĄrsburger
Her er en lækker forårsburger som indeholder mange af de lækre råvarer maj har at byde på. Og så er den fuld af protein til de lange løbeture. (Karolines Køkken)
Burger Battle: LuksusdyretBurger Battle: Luksusdyret
Så er vi nået helt ind på opløbsstrækningen i kåringen af danmarks bedste burger i Hellmann’s Big Burger Battle. Der er blevet stemt på den gode side af 45000 gange! Ganske enkelt imponerende! I har stadig(Gastromand.dk)
Sommerburger med jordbærsalsaSommerburger med jordbærsalsa
En lækker burger med oksebøf, der får ekstra meget smag af revet ost. Og salsaen er med jordbær...et dejligt sommerligt tvist til en klassiker.(Karolines Køkken)
Brioche burgerbollerBrioche burgerboller
Disse super luftige og lækre brioche burgerboller hæver din burger til nye højder.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet burger - En grundopskriftHjemmelavet burger - En grundopskrift
En god hjemmelavet burger skal have en luftig bolle og en saftig smagfuld bøf. Denne opskrift sikrer et lækkert resultat - hver gang.(Madsvin)
Veggeburger med bagte rodfrugter og rørægVeggeburger med bagte rodfrugter og røræg
Lækkert, nyt fyld til burgeren. Dejlig nem aftensmad.(Karolines Køkken)
Gastromands hjemmelavede Italiensk salatGastromands hjemmelavede Italiensk salat
Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi. Læs også: Hjemmelavet karrysalat En go' hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op - og sådan er det bare! Og(Gastromand.dk)
BaconsyltetøjBaconsyltetøj
Baconsyltetøj - den ultimative umamibombe til dine gryderetter, i burgers, på røræg, på toppen af en ostemad eller i en pivfræk cowboytoast.(Gastromand.dk)
Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkĂĄlSandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkĂĄl
En god mættende sandwich. Eller måske snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.(Karolines Køkken)
Sandwich med flødeost og hamburgerrygSandwich med flødeost og hamburgerryg
lækker mad til madpakken eller picnicturen.(Karolines Køkken)
Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsaSandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa
En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.(Karolines Køkken)
KartoffelgrydeKartoffelgryde
Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg. (Karolines Køkken)
Lakseburger med reje/dildcremeLakseburger med reje/dildcreme
Prøv en sund burger med laks og rejer istedet for bøffen. En lækker måde at spise fisk på og et hit til tøsemiddagen. Opskrift på lakseburger her.(Louiogbearnaisen)
Kyllingeburger med grillede auberginerKyllingeburger med grillede auberginer
Uhm! Burger med hjemmelavede grillede auberginer, kylling og hytteost. Og med fintstrimlet spidskål, så man også er sikker på at blive sund og mæt.(Karolines Køkken)
Kyllingeburger med ostKyllingeburger med ost
God hjemmelavet burger med ost og stegt kyllingefilet. Server med grøntsagsstave.(Karolines Køkken)
Coleslaw - Den bedste opskriftColeslaw - Den bedste opskrift
Coleslaw er en fantastisk spise til en god grillaften, i en burger eller blot en almindelig aften → Her får du min coleslaw opskrift. ✔ Nem - ✔ Lækker(Madsvin)
Burger med bøf, ost og ramsløgBurger med bøf, ost og ramsløg
Ramsløg vokser i mange danske bøgeskove og kan kendes på den meget kraftige løglugt.(Karolines Køkken)
Brioche Burger BolleBrioche Burger Bolle
Så er vi nået helt ind på opløbsstrækningen i kåringen af danmarks bedste burger i Hellmann’s Big Burger Battle. Der er blevet stemt på den gode side af 45000 gange! Ganske enkelt imponerende! I har stadig(Gastromand.dk)
Burger med grillede grøntsager - og rugbrødschipsBurger med grillede grøntsager - og rugbrødschips
Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger. Du kan servere burgeren med ovnstegte kartoffelbåde, men du kan også prøve vores alternative tilbehør, som er sprøde hjemmelavede rugbrødschips.(Karolines Køkken)
Brioche Burger BolleBrioche Burger Bolle
Så er der burgere på menuen igen, hér på Gastromand. ”Får de aldrig nok?” tænker du! Og vi svarer tilbage med et stort rungende nej! Det fantastiske ved burgeren er, at den kan varieres i(Gastromand.dk)
Burger med hakkebøf og ristede champignonerBurger med hakkebøf og ristede champignoner
En dejlig burger med stegte champignoner som fornyelse af fyldet.(Karolines Køkken)
Gastromand goes Italian – The Big ItalianGastromand goes Italian – The Big Italian
Burgere er mandemad! Så jeg synes, at Gastromands masser af italienske retter skal have en burger med. Jeg ved godt, at burgere ikke er særligt italienske, men med lidt får twist og justeringer her og der, så(Gastromand.dk)
Burger med hakkebøf, spidskål og grillet grøntBurger med hakkebøf, spidskål og grillet grønt
Dejlig burger med spidskålssalat, syltede løg og barbecuedressing. Du kan både bruge en grillpande og havegrillen.(Karolines Køkken)
Burger med kartoffelfrikadellerBurger med kartoffelfrikadeller
En dejlig vegge-burger. Du kan også servere kartoffelfrikadellerne som almindelige frikadeller med en god råkost og dressing.(Karolines Køkken)
Burger med kikærtebøf og grillet aubergineBurger med kikærtebøf og grillet aubergine
En saftig grøn burger, med masser af forskellige gode smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
Rösti er en skøn måde at få brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og så smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Burger med lun ost og flanksteakBurger med lun ost og flanksteak
En rigtig herreburger....også for damer. Med oksekød, smeltet ost, ketchup og meget mere.(Karolines Køkken)
Vegetarburger med rødbedebøfferVegetarburger med rødbedebøffer
Opskrift på virkelig lækker vegetarburger fuld god smag og lækre grøntsager - smager forrygende med en god bøf lavet af bl.a rødbede(Valdemarsro)
Burger med lynsyltede grøntsagerBurger med lynsyltede grøntsager
Super-saftig burger med masser af smag....og så ovenikøbet nøglehulsmærket.(Karolines Køkken)
Burger med spidskĂĄlssalat og krydret hytteostBurger med spidskĂĄlssalat og krydret hytteost
Prøv burger på en ny måde. Her med krydret bøf, hytteost og spidskålsalat. Sund og mættende.(Karolines Køkken)
BurgerbollerBurgerboller
Burgerboller er oftest noget, man bare køber. De kan dog let bages luftige og saftige derhjemme. Prøv opskriften her. (Karolines Køkken)
Burgerboller med hytteostBurgerboller med hytteost
Prøv at lave dine egne hjemmebagte burgerboller. Der er meget mere gods i dem end de færdigkøbte - og så smager de bedre!(Karolines Køkken)
Burgerboller pĂĄ grillenBurgerboller pĂĄ grillen
Bag burgerboller på grillen. Det er nemt og smager godt!(Karolines Køkken)
BurgerdressingBurgerdressing
Giv burgeren en opgradering med hjemmelavet burgerdressing. Lav gerne burgerdressingen i god tid, så den kan nå at trække endnu mere smag. (Karolines Køkken)
BurgersandwichBurgersandwich
Når det gerne må være lidt nemt til aftensmaden - så er det burgertid. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet ColeslawHjemmelavet Coleslaw
Coleslaw er guds gave til grillmaden! Og lavet med lidt kærlighed er det den perfekte følgesvend til al slags grillmad, som eksempelvis porchetta, spareribs - eller naturligvis i en Pulled Pork Burger! Jeg har ikke altid(Gastromand.dk)
Spicy coleslawSpicy coleslaw
En farverig variant af den traditionelle coleslaw. Denne version er med rødkål, syltet jalapenos og saltede mandler. En lækker coleslaw til fx spareribs eller i burgere.(Karolines Køkken)
Sprød kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressingSprød kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressing
Sund og saftig kyllinge- og aubergineburger med sprød parmesan kylling og stærk chilidressing. Hjemmelavet og anderledes burger - find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
The Bluecheese Burger – when less is moreThe Bluecheese Burger – when less is more
Jeg skulle for snart 20. gang lave mad til min bedre halvdel og hendes loge-tøse-veninder. Det sker nogle gange om året og ja, jeg gør det faktisk med glæde. Denne gang var der "American Night"(Gastromand.dk)
Glem alt om Dr. Oetker: Lav din egen PizzaburgerGlem alt om Dr. Oetker: Lav din egen Pizzaburger
Fredag aften testede jeg Dr. Oetkers Pizzaburger og var mildest talt ikke imponeret. Det backfirerede lidt, da det resulterede i en række opfordringer til selv at gøre det bedre. Well then, here we go!   Pizzaburgeren er(Gastromand.dk)
Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.(Karolines Køkken)
Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
Den slog alle rekorder med 50 likes på vores Instagram-profil og mere end 90 likes på facebook - alt sammen i løbet af 48 timer. Vi tager det som en opfordring og giver den meget(Gastromand.dk)
Banh Mi BurgerBanh Mi Burger
Banh Mi burger inspireret af det vietnamesiske køkken med den skønneste dressing og lækre hjemmebagte burgerboller - få opskriften her(Valdemarsro)
Græsk burger med lammekød og tzatzikiGræsk burger med lammekød og tzatziki
En græsk burger fyldt med tzatziki, syltede rødløg, lidt agurk og kød - en perfekt burger, som er perfekt krydret, fyldt med smag og perfekt greasy(Valdemarsro)
Den perfekte cheeseburgerDen perfekte cheeseburger
Har du som os også lavet stort set alle de burgere, du overhovedet kan finde på? Alt er testet, lavet, sammensat på kryds og tværs, og ideerne er bare ved at være svære at få?(Gastromand.dk)
Meatloaf BurgerMeatloaf Burger
Det er vinter og grillen er pakket væk ikke? Wroing - grillen står hvor den altid står og det kræver ikke mere end tyk jakke at starte svinet op. Få minutter efter står du og(Gastromand.dk)
Svin pĂĄ den "Vilde" mĂĄde: Vildsvine Burger med ColeslawSvin pĂĄ den "Vilde" mĂĄde: Vildsvine Burger med Coleslaw
Det er vinter, det er kold, det er den bedste undskyldning for at gĂĄ all-in pĂĄ de gode vildtretter, som mange har det med at glemme. Selv om vi ikke (officielt) har vilde vildsvin i(Gastromand.dk)
Steak BurgerSteak Burger
Vi skal videre med vores "Man vs. Food" Hunger Quest! Adam Richman sparker fortsat røv og kører på skærmen konstant når jeg sidder og jammer indlæg eller bare skal fordrive tiden lidt... I dette afsnit besøger(Gastromand.dk)
Kalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovsKalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovs
Skal du lave mad til Thanksgiving? Gider du ikke stå og kæmpe med en kalkun med en kampvægt på 9-10 kilo? Magter du ikke et mindre feast og lave mad dagen lang? Egentlig ville jeg(Gastromand.dk)
Den Ultimative Halloween BurgerDen Ultimative Halloween Burger
Inden længe rammer en af de hurtigste voksende traditioner i Danmark os - det er nemlig tid til skeletter, hekse, edderkopper, flagermus, uhygge og masser af gys - det er tid til at fejre Halloween!(Gastromand.dk)
Vegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipestoVegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
Har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter, caféer og spisesteder tilbyder kødfrie måltider? På Gastromand har vi lidt forgæves forsøgt at ignorere det gennem længere tid, men vi må vist snart erkende, at(Gastromand.dk)
Mexi burger med salsaMexi burger med salsa
Mexi burgeren er fuld af smag og flotte farver. Med både nem salsa, guacamole, bøffer og smeltet cheddar ost. Og som prikken over i'et, fritter af søde kartofler.(Karolines Køkken)
Påskemad: Lammeburger med feta og syltede løg...Påskemad: Lammeburger med feta og syltede løg...
Det er snart påske, hvilket for mig er lidt af en splittet højtid - i hvert fald hvad mad angår. På den ene side, så er det jo lidt post-jule-agtigt, men på den anden side også(Gastromand.dk)
Hestons Summer BurgerHestons Summer Burger
Nogle gange kommer vores inspiration fra alt muligt forskelligt, denne gang skulle der faktisk ikke mere end et billede pĂĄ Instagram til. Denne gang var det den gode Heston Blumenthal som postede en burger til(Gastromand.dk)
Potato RollsPotato Rolls
Guys n’ Galls! Sig pænt goddag til det seneste medlem af Gastromands voksende burger-familie – den dejligt kalorierige fætter med navnet Ostebomben. Dette pragteksemplar blev skabt på baggrund af en tanke, der har luret i baghovedet(Gastromand.dk)
Movie Food Theme take one: Big Kahuna BurgerMovie Food Theme take one: Big Kahuna Burger
Den anden dag, hvor det regnede af helvede til, og Webmasteren havde indkaldt til et af vores utallige "redaktionsmøder" skulle der tænkes kreativt - det var i hvert fald udgangspunktet, men koncentrationen havde om end(Gastromand.dk)
Cheeseburger med rabarberrelishCheeseburger med rabarberrelish
En dejlig burger hvor bøf og ost får modspil af den friske, syrligsøde rabarberkompot.(Karolines Køkken)
Glaseret hamburgerryg med dampet grøntGlaseret hamburgerryg med dampet grønt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines Køkken)
Cheeseburger med stegte løgCheeseburger med stegte løg
Uhm - en burger med bøf, grøntsager og masser af smag.(Karolines Køkken)
Klassisk burgerKlassisk burger
Helt klassisk burger uden nogen tvist eller nye påfund, bare tomat, agurk, rødløg og en hakkebøf med ost og bacon - lagt en lys burgerbolle. Hamburger, bøfsandwich eller bare burger - en klassiker, der har vundet indpas også på de danske spiseborde.(Karolines Køkken)
Barbecue dipBarbecue dip
Skøn rød dip med forårsløg og barbecuesmag. Perfekt som dip til chips, snackgrønt - eller som burgerdressing.(Karolines Køkken)
Somebody call the doctor: The Double Bypass BurgerSomebody call the doctor: The Double Bypass Burger
Gennem de sidste mange uger har jeg pløjet samtlige afsnit af "Man Vs. Food" igennem hvor Adam Richman frådende spiser sig igennem det bedste staterne har at byde på. Det har inspireret mig til at lave(Gastromand.dk)
"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse
I sidste uge skulle det gå stærkt med aftensmaden - og ja, nogle gange så spiser jeg faktisk ikke oversized burgers og bacon tre gange om dagen - selv om det er det jeg drømmer(Gastromand.dk)
Lakseburger med marineret fennikelLakseburger med marineret fennikel
Hytteost, naturel eller smagt til med fx salsa, er en nem og god dressing i en burger eller som dip.(Karolines Køkken)
Glaseret skinke og hamburgerrygGlaseret skinke og hamburgerryg
Glaseret skinke er en klassiker i det traditionelle danske køkken og til julefrokostbordet - her får du en skøn velsmagende opskrift(Valdemarsro)
Man vs. Food: The Cricket Burger!Man vs. Food: The Cricket Burger!
Nu skal der jo ikke gå "Gastromand vs. Food" i den - men jeg forsætter med at blive inspireret af Adam Richman fra "Man vs. Food" og har senest set afsnittet hvor han er i(Gastromand.dk)
MiniburgerbollerMiniburgerboller
Små søde mini burgerboller. Perfekte til en børnefødselsdag eller til en grillfest, hvor der serveres mange ting og burgerne derfor gerne må være små!(Karolines Køkken)
Halloumi burgerHalloumi burger
Lækker burger med grillet "ostebøf" og rødløgssalsa. En lille sag med masser af smag!(Karolines Køkken)
MiniburgereMiniburgere
Lækre små miniburgere - også kaldet sliders. De passer lige til en barnehånd - server dem fx til en børnefødselsdag. (Karolines Køkken)
Halloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpestoHalloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpesto
En overdådig og lækker burger.....helt uden kød. Men kødelskeren vil højst sandsynligt slet ikke savne kødet. En opskrift udviklet af Mads Schytte fra gastromand.(Karolines Køkken)
Halloumi burger - opskrift på lækker vegetarisk burger med halloumiHalloumi burger - opskrift på lækker vegetarisk burger med halloumi
Her får du en virkelig skøn og velsmagende opskrift på vegetarisk halloumi burger som er nem og hurtigt at tilberede - få opskrift her(Valdemarsro)
Real Fast Food: The Pepper Jalapenos BurgerReal Fast Food: The Pepper Jalapenos Burger
Jeg har vist advaret om denne opskrift adskillige gange, så nu er det på tide, at det bliver skudt afsted. Jeg har muligvis ævlet om denne oplevelse før, så det er muligt at der er lidt gentagelse,(Gastromand.dk)
Hamburgerryg Hamburgerryg
Hamburgerryg er en gammel, dansk klassiker, og denne kogte hamburgerryg er med garanti et hit på middagsbordet. (Karolines Køkken)
American Style: The Waffle Cheeseburger…American Style: The Waffle Cheeseburger…
For nogle uger siden blev jeg stillet den udfordring, at jeg skulle teste noget så maskulint som et vaffeljern - heldigvis vidste det sig at være fra Sage By Heston Blumentahl - og så ved(Gastromand.dk)
Påske-opskrift: Kanin og cremede bønnerPåske-opskrift: Kanin og cremede bønner
Påsken er over os, og det skal fejres med alle de traditioner, der følger med - og ikke mindst mad i lange baner. I sidste uge lavede jeg en Påskeburger, som var en kende utraditionel, men(Gastromand.dk)
Sliders med mexicanske undertonerSliders med mexicanske undertoner
En lille burger, kaldet slider....lækker mad til både børn og voksne. Her har vi ladet os inspirere af mexicansk streetfood, så der er lidt ekstra guf til smagsløgene.(Karolines Køkken)
Food on Film – take 2: White Castle BurgerFood on Film – take 2: White Castle Burger
For ikke så længe siden havde jeg set Pulp Fiction og kunne ikke få "Big Kahuna Burger" ud af mit system, hvilket ledte til det ret populære indlæg om Big Kahuna Burgeren. Dernæst skulle der(Gastromand.dk)
Food on Film – take 3: The Whammy BurgerFood on Film – take 3: The Whammy Burger
Nu bliver det lidt mere nørdet på filmsiden, for faktisk så findes denne burger slet ikke i virkeligheden. Ikke desto mindre fortjener den at blive genoplivet. Uden at røbe for meget så er denne film fra(Gastromand.dk)
Food On Film take 4: RatatouilleFood On Film take 4: Ratatouille
Det er næsten en skam, at vi ikke har behandlet ratatouille tidligere, for det er sgu lækkert! Nu tænker du nok, at det ikke er rigtig "Gastromand-style" og den ikke helt falder i tråd med sine forgængere "Big Kahuna Burger",(Gastromand.dk)
PlantefarsPlantefars
Har du lyst til at lave din egen hjemmelavede plantefars? Du kan bruge den til frikadeller, burgerbøffer, farsbrød o.l. Plantefarsen er lavet af helt naturlige råvarer fra køkkenet.(Karolines Køkken)
Røstiburger med majssalatRøstiburger med majssalat
En lækker burger....hvem kan ikke spise det. Her har vi udskiftet "bollen" med en saftig røsti med chiliost....og fyldet er mexicansk inspireret.(Karolines Køkken)
KedgreeKedgree
Julen er veloverstĂĄet og vi har behov for noget mad der ikke er for tungt - normalt ville vi joke lidt og poste en masse burgere og fed mad, men efter Familiefaren igen havde set(Gastromand.dk)
Fiskeburger med let remouladeFiskeburger med let remoulade
Hjemmelavet burger er altid et hit. Prøv denne opskrift med fiskebøffer og remoulade.(Karolines Køkken)
American Style: The Waffle Cheeseburger...American Style: The Waffle Cheeseburger...
For nogle uger siden blev jeg stillet den udfordring, at jeg skulle teste noget så maskulint som et vaffeljern - heldigvis vidste det sig at være fra Sage By Heston Blumentahl - og så ved(Gastromand.dk)
VegetarburgerVegetarburger
Meatfree Monday er åbenbart en ting og en tilfældig mandag ramte det mig så mens jeg stod med paraderne helt nede under gulvbræderne! Den nemme løsning ville naturligvis være at lave en grøntsagsbøf til kæresten og(Gastromand.dk)
Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...
For ganske nylig skulle jeg imponere en særlig gæst i mit hjem og denne gang var det ikke nok, at skyde det sædvanlige unghanebryst med verdens bedste sauce af - der skulle mere til!  Normalt så(Gastromand.dk)
Søtunge en PapilloteSøtunge en Papillote
Ind imellem vores lidt tungere indlæg om burgere, hotdogs og andet lækkert så er der til tider behov for lidt afveksling og ”lettere” retter – navnlig nu hvor varmen blaster ned over os. Denne ret(Gastromand.dk)
Burgerboller: Opskriften på perfekte, søde og bløde burgerbollerBurgerboller: Opskriften på perfekte, søde og bløde burgerboller
Hvis dine hjemmebagte burgerboller trænger til lidt liv, så skal du prøve vores kartoffelboller. Blødere, saftigere og holder længere.(Gastromand.dk)
En klassisk Gastromand-burgerEn klassisk Gastromand-burger
Gastromand – mad af mænd for mænd - så flot lyder det, men hvordan f..... kan vi så forsømme en så simpel men klassisk ret så længe – hjemmelavet Burger! Egentlig så udsprang inspirationen sig(Gastromand.dk)
Gastromands JuleburgerGastromands Juleburger
Denne juleburger med and har vi med succes lavet for et par ĂĄr siden - men den kan sagtens gentages og denne gang er det med nogle gode kraftige vine, som matcher den helt perfekt. Denne(Gastromand.dk)
Pulled pork burgerPulled pork burger
Opskrift på pulled pork - langtidsstegt svinekød. Pulled pork bliver så mørt, at du næsten kan tygge det med øjenbrynene. Servér fx pulled pork i en burger med syltede rødløg og coleslaw.(Karolines Køkken)
Brioche – klassiske, franske hvedeboller med (virkelig meget) smør og ægBrioche – klassiske, franske hvedeboller med (virkelig meget) smør og æg
Brioche er en klassiker i Frankrig og spises med smør eller marmelade. Brioche er også populære som burgerboller til sliders. Find opskrift på hvedeboller her(Louiogbearnaisen)
Amagerburger med hjemmelavet remouladeAmagerburger med hjemmelavet remoulade
En amagermad - rugbrød og franskbrød lagt sammen om smør. Måske stammer den fra de hollandske gartnere der i sin kom til Amager.(Karolines Køkken)
Stuvet spinatStuvet spinat
En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes