Vi fandt 16 opskrifter med s√łgeordet ūüćĻ drinks:
Facts om drinks:
En drink (omfatter eng. cocktail) er en blanding af alkoholiske v√¶sker og gerne ogs√• noget andet, som fx kakao eller sodavand. Eksempler p√• drinks: Isbj√łrn Rom og Cola Gin og tonic Dry martini (og vodka martini) Cosmopolitan Americano Sidecar Old Fashioned White Lady Irish coffee Pi√Īa Colada Mai Tai New Yorker Slow Comfortable Screw Up Against The Wall White russian Black Russian Mojito
Hjemmelavet rabarbersaft ‚Äď perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft ‚Äď perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit k√łleskab om sommeren. Pr√łv den i drinks og cocktails. Opskrift p√• rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost p√• 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyser√łd snaps med pebermyntesmag - l√¶kker til drinks(Louiogbearnaisen)
Vandmelon med feta og basilikum ‚Äď nem sommer snackVandmelon med feta og basilikum ‚Äď nem sommer snack
appetizer til velkomstdrinks eller som en nem forret inden sommerens grillmad(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Summer BlueSummer Blue
Sommeren st√•r for d√łren - ihvertfald rent kalenderm√¶ssigt! Uanset vejret skal man ikke snyde sig selv for l√¶kre og sommerlige cocktails! "Farverige Drinks" lyder lidt klich√©-agtigt, men der er flere m√•de at g√łre det p√•. I dag vil(Gastromand.dk)
Moscow Mule Рogså en perfekt drink til flyveturenMoscow Mule Рogså en perfekt drink til flyveturen
Moscow Mule er en sk√łn klassiker som er helt enkelt og bare smager sk√łnt - den er ogs√• ideel som den bedste drinks p√• flyveturen - l√¶s med her(Valdemarsro)
Galliano shotsGalliano shots
Det populære Italienske shot - Galliano hot shot, er en af de mange lækre drinks hvor der serveres fløde til. (Karolines K√łkken)
Cocktails og drinks til påskenCocktails og drinks til påsken
Opskrifter p√• l√¶kre p√•skedrinks til p√•skebordet. Lav frisk cocktail og drinks med aquavit. Pr√łv fx. champagnedrink eller en spicy velkomstdrink.(Louiogbearnaisen)
Påskedrink med hyldeblomst og AquavitPåskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Fenneldrink med AquavitFenneldrink med Aquavit
P√•skefrokosten er ovre, ligeledes er p√•skemiddagen.¬†M√łrket har lagt sig p√¶nt udenfor, der er krudtet op i ‚Äėgaren (cigaren) og p√• pladespilleren ligger der crooner-musik. Ahh, det er tid til drinks og den her sl√•r den traditionelle cognac¬†med mange, mange l√¶ngder. F√• flere opskrifter p√• drinks og cocktails med Aquavit her ¬†(Louiogbearnaisen)
Spicy velkomstdrinks med Aquavit og GingerbeerSpicy velkomstdrinks med Aquavit og Gingerbeer
L√¶kre og nemme velkomstdrinks med Aquavit, gingerbeer og citron. Smager fantastisk og er en anderledes og sp√¶ndende velkomstdrink. F√• den sk√łnne opskrift(Louiogbearnaisen)
To k√łlige cocktails der hitter i ferienTo k√łlige cocktails der hitter i ferien
For nogle uger siden afholdte Schweppes deres årlige Drinks Lab konkurrence, vi var inviteret, men måtte desværre melde afbud. Vi havde længe inden besluttet at tage på Northside Festival i Aarhus - som du sikkert ved,(Gastromand.dk)
Pink grape og ginPink grape og gin
REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsætter med flere simple sommerdrinks, og igen er vi ude i noget hvor alle kan være med. Sagerne skal bare blandes sammen og serveres. Det(Gastromand.dk)
Chokolade-saltst√¶nger med popcorn ‚Äď den fineste snackChokolade-saltst√¶nger med popcorn ‚Äď den fineste snack
Skynd dig at invitere en håndfuld mennesker til drinks, sjov og ballade - sommerens ultimative, fineste snack er her!(Louiogbearnaisen)
Butterdejssnacks med gr√łn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med gr√łn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og så er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gæster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lækkert på is og i desserter, men også i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og få rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes