Vi fandt 16 opskrifter med søgeordet 🍹 drinks:
Facts om drinks:
En drink (omfatter eng. cocktail) er en blanding af alkoholiske vÌsker og gerne ogsü noget andet, som fx kakao eller sodavand. Eksempler pü drinks: Isbjørn Rom og Cola Gin og tonic Dry martini (og vodka martini) Cosmopolitan Americano Sidecar Old Fashioned White Lady Irish coffee Piùa Colada Mai Tai New Yorker Slow Comfortable Screw Up Against The Wall White russian Black Russian Mojito
Hjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktailsHjemmelavet rabarbersaft – perfekt til drinks og cocktails
Hjemmelavet rabarbersaft er et musthave i mit køleskab om sommeren. Prøv den i drinks og cocktails. Opskrift pü rabarbersaft med kun 3 ingredienser.(Louiogbearnaisen)
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost pü 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyserød snaps med pebermyntesmag - lÌkker til drinks(Louiogbearnaisen)
Vandmelon med feta og basilikum – nem sommer snackVandmelon med feta og basilikum – nem sommer snack
appetizer til velkomstdrinks eller som en nem forret inden sommerens grillmad(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbĂŚr, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbĂŚr, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbĂŚr eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Summer BlueSummer Blue
Sommeren stür for døren - ihvertfald rent kalendermÌssigt! Uanset vejret skal man ikke snyde sig selv for lÌkre og sommerlige cocktails! "Farverige Drinks" lyder lidt klichÊ-agtigt, men der er flere müde at gøre det pü. I dag vil(Gastromand.dk)
Moscow Mule – ogsĂĽ en perfekt drink til flyveturenMoscow Mule – ogsĂĽ en perfekt drink til flyveturen
Moscow Mule er en skøn klassiker som er helt enkelt og bare smager skønt - den er ogsü ideel som den bedste drinks pü flyveturen - lÌs med her(Valdemarsro)
Galliano shotsGalliano shots
Det populære Italienske shot - Galliano hot shot, er en af de mange lækre drinks hvor der serveres fløde til. (Karolines Køkken)
Cocktails og drinks til pĂĽskenCocktails og drinks til pĂĽsken
Opskrifter pü lÌkre püskedrinks til püskebordet. Lav frisk cocktail og drinks med aquavit. Prøv fx. champagnedrink eller en spicy velkomstdrink.(Louiogbearnaisen)
PĂĽskedrink med hyldeblomst og AquavitPĂĽskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter püskefrokosten og inden chokoladepüskeÌggene skal spises er det ret lÌkkert med en pause udenfor i solen. Saml gÌsterne, giv dem südan en drink her i hünden og du er ürets vÌrt. LÌs hele blogindlÌgget om Aquavit og fü flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Fenneldrink med AquavitFenneldrink med Aquavit
Påskefrokosten er ovre, ligeledes er påskemiddagen. Mørket har lagt sig pænt udenfor, der er krudtet op i ‘garen (cigaren) og på pladespilleren ligger der crooner-musik. Ahh, det er tid til drinks og den her slår den traditionelle cognac med mange, mange længder. Få flere opskrifter på drinks og cocktails med Aquavit her  (Louiogbearnaisen)
Spicy velkomstdrinks med Aquavit og GingerbeerSpicy velkomstdrinks med Aquavit og Gingerbeer
LÌkre og nemme velkomstdrinks med Aquavit, gingerbeer og citron. Smager fantastisk og er en anderledes og spÌndende velkomstdrink. Fü den skønne opskrift(Louiogbearnaisen)
To kølige cocktails der hitter i ferienTo kølige cocktails der hitter i ferien
For nogle uger siden afholdte Schweppes deres ürlige Drinks Lab konkurrence, vi var inviteret, men mütte desvÌrre melde afbud. Vi havde lÌnge inden besluttet at tage pü Northside Festival i Aarhus - som du sikkert ved,(Gastromand.dk)
Pink grape og ginPink grape og gin
REKLAME: Flasken er stillet til rĂĽdighed af Pernod Ricard Danmark Vi fortsĂŚtter med flere simple sommerdrinks, og igen er vi ude i noget hvor alle kan vĂŚre med. Sagerne skal bare blandes sammen og serveres. Det(Gastromand.dk)
Chokolade-saltstænger med popcorn – den fineste snackChokolade-saltstænger med popcorn – den fineste snack
Skynd dig at invitere en hĂĽndfuld mennesker til drinks, sjov og ballade - sommerens ultimative, fineste snack er her!(Louiogbearnaisen)
Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og sĂĽ er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gĂŚster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
Rabarber Fizz sjus med basilikumRabarber Fizz sjus med basilikum
Rabarbersirup smager lĂŚkkert pĂĽ is og i desserter, men ogsĂĽ i drinks og cocktails. Lav en stor portion sirup og fĂĽ rabarber smag hele sommeren.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes