Vi fandt 204 opskrifter med søgeordet b acon:
Suppe med 9 slags grøntSuppe med 9 slags grønt
Suppen har masser af næring og spræl i sig. Bacon og æg på toppen er prikken over i'et.(Karolines Køkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeGrillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Hjerter i vildtsauceHjerter i vildtsauce
Hjerter i vildtsauce er en opskrift med masser af smag og kraft. Grisehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.(Karolines Køkken)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
SvampebologneseSvampebolognese
En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!(Karolines Køkken)
Lukket pizza med kylling og baconLukket pizza med kylling og bacon
Pizza på en anderledes og spændende måde.(Karolines Køkken)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines Køkken)
Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med baconGastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon
Bacon er naturens eget krydderi, basta! Denne tapas forener bacon med skovens umamibomber. Bacon + svampe = godt match Print Tapas: Svampe fyldt med bacon Forfatter: Fynboen Kategori: Tapas Køkken: Spansk(Gastromand.dk)
Hjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dipHjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dip
Super Bowl er en af årets vigtigste højtider - hvis du altså spørger en Gastromand. En perfekt undskyldning for at rulle den fedtede løber ud og diske op med snacks ad libitum! Opskriften her stammer(Gastromand.dk)
Clubsandwich med mørt kyllingekød og baconClubsandwich med mørt kyllingekød og bacon
Uhmm, toplækker hjemmelavet ClubSandwich med mørt kyllingekød og skøn dressing salat og sprød bacon - få opskriften og se billeder her(Valdemarsro)
Fluffy pancakesFluffy pancakes
Fluffy pancakes eller soufflé pancakes er en superlet pandekage. Den har lidt facon som en amerikansk pandekage, men er bare meget mere luftig og souffléagtig. Og fordi de fluffy pancakes er som soufflé, skal de også spises her og nu, hvis I vil have glæde af luftigheden.(Karolines Køkken)
Svampepizza med baconSvampepizza med bacon
Vil du lave en vegetarisk pizza, kan du udelade baconen. Drys den færdige pizza med røgede mandler i stedet for.(Karolines Køkken)
Sandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurtSandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt
Hjemmelavet hønsesalat smager skønt i en sandwich eller på ristet rugbrød. Prøv en pifte den traditionelle opskrift op med græsk yoghurt, bacon og pecannødder.(Louiogbearnaisen)
Brændende kærlighedBrændende kærlighed
Brændende Kærlighed er kartoffelmos med bacon, løg og purløg på toppen. Få den lækre Opskrift på Brændende Kærlighed på Arla.dk!(Karolines Køkken)
Salat med oksekød og baconSalat med oksekød og bacon
En frisk og sprød salat, som kan anrettes i glas til buffetbordet eller som en forret.(Karolines Køkken)
Brændende kærlighed - med mere grøntBrændende kærlighed - med mere grønt
Brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon og løg er en kendt klassiker. Vi har ladet os inspirere og lavet en vegetarisk version....med kærlighed.(Karolines Køkken)
Brændende kærlighed med sweet potatoesBrændende kærlighed med sweet potatoes
Brændende kærlighed med sød sellerimos og porre-bacondrys.(Karolines Køkken)
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrødKlassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød
Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød. Bedste opskrift på æggekage(Louiogbearnaisen)
Pasta i champignonsaucePasta i champignonsauce
Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.(Karolines Køkken)
Vintermad: Fasan bryst, puré, kål og baconVintermad: Fasan bryst, puré, kål og bacon
Efteråret er over os - det betyder jagt - og jagt betyder vildt! Det er og bliver den perfekte undskyldning for at spise mere tung mad hvor kraft kommer ind i billedet! Endnu bedre bliver det(Gastromand.dk)
Sommersalat med asparges, frissé, bacon og vinaigretteSommersalat med asparges, frissé, bacon og vinaigrette
Denne sommersalat består af få men meget gode råvarer. Det er en opskrift der er let at gå til, og den passer perfekt til en travl hverdagsaften.(Madsvin)
HønsesalatHønsesalat
Hønsesalat er en klassisker på frokostbordet. Nyd salaten med bacon allerede om 45 minutter med opskriften her! (Karolines Køkken)
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Grøntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang kålene kan strutte mere og rødbederne begynder også at se en smule trætte ud. Phew, det er altså en hård måned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller
Disse små krydrede deller smager fantastisk. Baconen rundt om er med til at give smag og holde sammen på farsen når den grilles.(Karolines Køkken)
Pasta med ærter og hasselnødderPasta med ærter og hasselnødder
Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.(Karolines Køkken)
Sprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressingSprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressing
En nem og sund salat som er perfekt tilbehør til julemaden - især en lækker salat til and.(Louiogbearnaisen)
Krydret tomatsuppe med linser og baconKrydret tomatsuppe med linser og bacon
Rustik og mættende bondesuppe - let og enkel at lave.(Karolines Køkken)
Pasta med bacon og æblePasta med bacon og æble
Kombinationen af æbler, løg og bacon er en dejlig klassiker. Her er den brugt på en ny måde sammen med pasta.(Karolines Køkken)
Fransk bondesalatFransk bondesalat
Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.(Karolines Køkken)
Svinekam med farofa - krydret drysSvinekam med farofa - krydret drys
Denne farofa er med bl.a. bacon, svesker, oliven og persille, men den kan varieres i det uendelige...(Karolines Køkken)
Sauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurterSauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurter
En lækker nordisk sensommerret som smager allerbedst med dansk savoykål i sæson. Mini kyllinge-frikadellerne smager også rigtig godt på madpakken dagen efter. Find opskriften her - den tager kun 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
BroccolisalatBroccolisalat
Broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner. Spændende & hjemmelavet kombination, der går godt til det meste.(Karolines Køkken)
Broccolisalat med baconBroccolisalat med bacon
Broccolisalaten med bacon, rosiner og solsikkekerner er ved at være en nyklassiker.(Karolines Køkken)
Pasta med flødeost a la carbonara Pasta med flødeost a la carbonara
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines Køkken)
French toast med bacon og tomatFrench toast med bacon og tomat
French toast er lækker som fyldig morgenmad, hvis man skal ud af huset resten af dagen eller som let aftensmad. De kan også spises kolde som picnicmad.(Karolines Køkken)
Pasta med grønkålspestoPasta med grønkålspesto
En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.(Karolines Køkken)
Kæk KikærtesalatKæk Kikærtesalat
Kæk kikærtesalat med bacon-. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffeltern
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med grønt, bacon og hytteostPasta med grønt, bacon og hytteost
Spaghetti, bacon, hytteost og grønne grøntsager.....er super nem, hurtig og velsmagende pastaret, som de fleste vil synes om.(Karolines Køkken)
Sød kartoffelsuppe med baconvridereSød kartoffelsuppe med baconvridere
“Efter jeg lavede søde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet “Boligliv”, oprindeligt med chorizopølse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og mættende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.”      ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kylling i hvidvinKylling i hvidvin
Med denne lækre opskrift på kylling i hvidvin, er du sikret en velsmagende hovedret til festen. Servér med sprød bacon, frisk pasta og hakket persille.(Karolines Køkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
BaconsyltetøjBaconsyltetøj
Baconsyltetøj - den ultimative umamibombe til dine gryderetter, i burgers, på røræg, på toppen af en ostemad eller i en pivfræk cowboytoast.(Gastromand.dk)
Avocado toastAvocado toast
Dejlig avocadotoast med friske tomater og cremet ost. Server toasten med spejlæg og bacon på toppen. Avocadotoasten er lækker fx på brunchbordet. (Karolines Køkken)
Spaghetti carbonara a la CheasySpaghetti carbonara a la Cheasy
Spaghetti carbonara er virkelig lækker, men kan også være en fed sag. Her er en spaghetti carbonara med grøntsagsspaghetti, kalkunbacon og en lidt magrere sauce - til dig, der gerne vil spise let.(Karolines Køkken)
Vild andelever - andelever stegt som vildtVild andelever - andelever stegt som vildt
Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!(Karolines Køkken)
Pasta med kyllingPasta med kylling
Pasta med kylling er vist en livret i rigtig mange familier.....og det kan man godt forstå. Vi har her lavet en supernem og hurtig variation af pasta med kylling, kalkunbacon, grøntsager og cremet ostesauce.(Karolines Køkken)
Vildtragout med drue-nøddekålVildtragout med drue-nøddekål
Elegant og fyldig efterårs- og vinterret med bl.a. hjortekød, bacon, savojkål og salvie.(Karolines Køkken)
Spaghetti med bacon og ostesauceSpaghetti med bacon og ostesauce
Spaghetti carbonara smager dejligt året rundt og er en nem og hurtig hverdagsret.(Karolines Køkken)
Knoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressingKnoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressing
Lad os snakke om knoldsellerien. Du ved den fætter, som ser allermest utilnærmelig og uappetitlig ud i grøntsagsafdelingen. Med jord, knuder og måske en grøn, meget lang dusk på toppen. Skal vi være helt ærlige, så er det ikke den som vi griber først ud efter, vel? Hvad skal den overhovedet bruges til? Gammeldagssuppe, rodfrugtblandingen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
VintersuppeVintersuppe
Dejlig suppe med masser af rodfrugter og krydderurter serveret med bacondrys.(Karolines Køkken)
Violsalat med blåskimmel og valnødderViolsalat med blåskimmel og valnødder
Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.(Karolines Køkken)
Oksegryde med kidneybønner og tomatOksegryde med kidneybønner og tomat
Rustik gryderet med bacon. Serveres med kartofler og ostedrys.(Karolines Køkken)
Bagt blomkål med gremolataBagt blomkål med gremolata
Få sat krydderi på blomkålen og lad den bage i ovnen. Her med en skøn gremolata med bacon og mandler og lidt kølig yoghurtdressing til afrunding. (Karolines Køkken)
Løgtærte med bacon, timian og ostLøgtærte med bacon, timian og ost
 “Løgtærte er noget af det bedste inden for tærter. Den er sød, salt og krydret på samme tid og med den lidt fede smag af ost og sprøde bund, er det simpelthen bare altid et hit.”(Louiogbearnaisen)
Mormors mørbradfad med æblerMormors mørbradfad med æbler
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Rugtærte med savoykål og baconRugtærte med savoykål og bacon
En grov tærte er perfekt til at få brugt resterne af et kål. Den smager både godt til aftensmad med en grøn salat og på madpakken - og så kan den sagtens fryses til travle dage.(Louiogbearnaisen)
Pasta med sprød bacon og grønne bønnerPasta med sprød bacon og grønne bønner
Nem og hurtig pastaret med cremet tomatsauce - knasende sprød bacon, ristede solsikkekerner og haricots verts gør retten til en rigtig hverdagsklassiker. (Karolines Køkken)
Gnocchi med alfredosauce, bacon og ærterGnocchi med alfredosauce, bacon og ærter
Gnocchi er lavet af kogte kartofler, men minder om pasta og er ligeså nemt og lækkert at bruge i retter. Få en hurtig opskrift med gnocchi, som er et hit(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsspaghetti med bacon og hytteostGrøntsagsspaghetti med bacon og hytteost
Bacon, hytteost og grøntsager er en rigtig god kombination. Her bliver der yderligere suppleret med spaghetti og du har et nemt, let og dejligt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Spaghetti næsten som i ItalienSpaghetti næsten som i Italien
En enkel, rustik pastaret, der er inspireret af den italienske bucatini all’amatriciana. Med masser af umami fra bacon, tomater og tør lagret ost.(Karolines Køkken)
Oksemørbrad med pommes Anna og baconsauceOksemørbrad med pommes Anna og baconsauce
Lavtemperaturstegt oksemøbrad (eller langtidsstegt - det kommer ud på et). Lækkert mørt, rødt oksekød sammen med delikat tilbehør. En fin hovedret til gæster......som tager lidt tid at lave, men det meste kan gøres klar dagen før.(Karolines Køkken)
Kartoffelmad med baconKartoffelmad med bacon
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler og så ovenikøbet med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme - lettere, grønnere og meget lækker.(Karolines Køkken)
Bagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn flødeBagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn fløde
Lun salat der smager dejligt som tilbehør til koteletter, hakkebøffer og ristet rugbrød. De rå æbler giver både bid og syrlighed til pastinaksalaten.(Karolines Køkken)
BuffetspydBuffetspyd
Buffetspyd er perfekte til dem, der ikke kan bestemme sig. Med både svinemørbrad, lammemørbrad, kyllingefilet og bacon på spydene er der noget for enhver smag!(Karolines Køkken)
Bulgursalat med citron og baconBulgursalat med citron og bacon
En smuk og farverig salat, som har hentet inspiration fra den nordafrikanske tabbouleh.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Risotto med bacondrysRisotto med bacondrys
Risotto - cremet og rund. Med modspil af stegte løg, bacon og parmesanost.(Karolines Køkken)
Grillet, farseret blomkål – en nyklassikerGrillet, farseret blomkål – en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En grøntsag pakket i kød og bacon skulle være det nye sort og billeder af miraklet bliver delt på det der internet i en lind strøm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebederBagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder
En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine.(Karolines Køkken)
Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter
Uhm.......Alle elsker kartoffelmad med krydderurter og sprød bacon. Nem og lækker frokost.(Karolines Køkken)
Kyllingegryde med bacon, kål og æbleKyllingegryde med bacon, kål og æble
Dejlig gryderet med masser af grønt og god smag fra kylling, bacon, sennep og estragon.(Karolines Køkken)
Pasta og ostesauce med tomaterPasta og ostesauce med tomater
En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.(Karolines Køkken)
Bacon And Waffles - Breakfast for Champions:Bacon And Waffles - Breakfast for Champions:
Hvis du skulle være i underskud af kalorier så er det med at slå lyttelapperne ud! Gastromand gik sidste uge all in på at sikre, at ingen gik sultne fra morgenbordet. Jeg har faktisk haft lidt(Gastromand.dk)
Onepot Breakfast med kartofler, æg og baconOnepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
Vi laver for lidt morgenmad på Gastromand! Nok mest fordi vi altid har tømmermænd i weekenden, og når der så skal kræses om maden, så bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Cheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snackCheesy/Bacon Pull Apart Bread – den perfekte party snack
Lige pludselig er der gået næsten to måneder og vi er ikke engang noget nær færdig. Altså med indflytning. Det har været en hård omgang med flere besøg af håndværkere end planlagt, tidskrævende istandsættelse og et stramt budget. Men hey, vi har et pragtfuldt spisebord ;)  Godt nok sidder vi stadig på klapstole. Ikke for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov pizza med tomat, bacon og kålsalatGrov pizza med tomat, bacon og kålsalat
Det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en sund pizza. Med grov bund, spidskålssalat og rigeligt tomatsauce lander vi i den fedtfattige ende.(Karolines Køkken)
Pastaret med franske urterPastaret med franske urter
Dejlig cremet pastaret med ærter og stegt bacon. En frisk salat som tilbehør fuldender måltidet.(Karolines Køkken)
PastasalatPastasalat
Pastasalat med masser af smag fra grøntsager og bacon. Nyd den som tilbehør eller et måltid i sig selv. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Grovboller i formeGrovboller i forme
De rustikke boller er bagt i små aluforme, så de får en facon som paddehatte - det vækker glæde.(Karolines Køkken)
One pot pasta med kålOne pot pasta med kål
One pot pasta er aftensmad på den nemme måde! Alt kommer i gryden på samme tid - og der er minimal opvask. Denne skønne one pot er med kål og knasende sprød bacon på toppen.(Karolines Køkken)
Quiche lorraineQuiche lorraine
Quiche Lorraine, den franske bacontærte har i denne opskrift fået et twist af en sprød og mere grov tærtebund end den traditionelle - det klæder opskriften(Valdemarsro)
Byggrød med yoghurt, tyttebær og baconByggrød med yoghurt, tyttebær og bacon
Byggrød forbinder vi normalt med noget sødt. Her er vi ovre i det salte køkken - lidt a la risotto. Prøv grøden med bacon, tyttebær, pærer og den friske yoghurt - den smager rigtig godt.(Karolines Køkken)
Breakfast for Champions: Farmer potato and bacon panBreakfast for Champions: Farmer potato and bacon pan
Vi laver for lidt morgenmad på Gastromand! Nok mest fordi vi altid har tømmermænd i weekenden, og når der så skal kræses om maden, så bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Bagte rodfrugter med baconBagte rodfrugter med bacon
Bagte rodfrugter smager bare godt....bagte rodfrugter med bacon smager bare rigtig, rigtig godt.(Karolines Køkken)
Brændende KærlighedBrændende Kærlighed
Brændende Kærlighed en klassisk og meget nem hverdagsret - som praktisk talt ikke kan fejle! På trods af sit noget metroseksuelle navn dækker Brændende Kærlighed over en klassisk ret med rigelige maskuline elementer som bacon, ost(Gastromand.dk)
Kartoffelsuppe med bacon og gremolataKartoffelsuppe med bacon og gremolata
Nem kartoffelsuppe med sprøde baconstykker og gremolata af citronskal, persille og forårsløg. En simpel hverdagsforret, som også kan laves som hovedret med lidt ekstra grønt ved siden af.(Karolines Køkken)
Timianæbler og baconTimianæbler og bacon
En dejlig frokostret der leder tankerne hen på "æbleflæsk". Server med ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Kartoffelsuppe med porrerKartoffelsuppe med porrer
Klassisk kartoffelsuppe med porrer og bacon. Hjemmelavet kartoffelsuppe er nem og hurtig mad på en hverdag - og så er suppen meget børnevenlig!(Karolines Køkken)
BåkbåkbollerBåkbåkboller
Dejlige boller med kylling, bacon og kvart passer lige til madpakken eller som et hurtigt mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Indbagt svinemørbrad i egen fars med timianIndbagt svinemørbrad i egen fars med timian
Svampe, bacon, timian og tyttebær - efterårets herlige råvarer samlet i én flot ret.(Karolines Køkken)
Guacamole med toppingsGuacamole med toppings
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!(Karolines Køkken)
Cowboytoast DeluxeCowboytoast Deluxe
Mad til dig og dine tømmermænd: Gastromands cowboytoast med bløde løg med cognac, baconsyltetøj og béarnaisemayo.(Gastromand.dk)
Kyllingetærte med baconKyllingetærte med bacon
En sprød og lækker tærte med masser af fyld, bl.a. kylling og grøntsager. Kyllingetærten er ret mager, så den egner sig også til at servere til hverdag, hvor I måske ellers tænker lidt mere over, hvor meget fedt I spiser.(Karolines Køkken)
Dadler og baconDadler og bacon
Dadler i baconsvøb er sådan en rigtig toplækker og lidt overset spansk tapas ret. De søde dadler og den salte røgede bacon spiller bare super godt sammen(Valdemarsro)
Toast med flødeost, bacon og svampeToast med flødeost, bacon og svampe
Ristet brød med flødeost og ristede svampe. Et virkeligt dejligt stykke mad!(Karolines Køkken)
Breakfast for Champions: Bacon ‘n’ WafflesBreakfast for Champions: Bacon ‘n’ Waffles
Hvis du skulle være i underskud af kalorier så er det med at slå lyttelapperne ud! Gastromand gik sidste uge all in på at sikre, at ingen gik sultne fra morgenbordet. Jeg har faktisk haft lidt(Gastromand.dk)
Majsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunchMajsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunch
De her majsmuffins er perfekt til weekendens brunchbord. Lav rigeligt, for med fyld af bacon og cheddar bliver de hurtigt favoritter hos børn som voksne. FIND OPSKRIFTEN HER(Louiogbearnaisen)
TryllekartoflerTryllekartofler
Opskrift på ovnbagte kartofler med bacon og hvidløgsost - tryllekartofler smager fantastisk og er gode som tilbehør mange retter(Valdemarsro)
Farsbrød med cremet danablusauceFarsbrød med cremet danablusauce
Saftigt og smagsfuldt farsbrød med bacon og herlig cremet sauce med danablu. De syrlige agurker og søde tyttebær giver retten et spændende smagsindtryk. (Karolines Køkken)
Ostegratineret blomkålOstegratineret blomkål
Ostegratineret blomkål er en enkel og dejlig variation af de mange måder, du kan spise blomkål på. De sprøde bacontern er prikken over i'et på det gratinerede blomkål og sammen med ostesauce og persille går det hele op i en højere enhed.(Karolines Køkken)
Klassisk burgerKlassisk burger
Helt klassisk burger uden nogen tvist eller nye påfund, bare tomat, agurk, rødløg og en hakkebøf med ost og bacon - lagt en lys burgerbolle. Hamburger, bøfsandwich eller bare burger - en klassiker, der har vundet indpas også på de danske spiseborde.(Karolines Køkken)
Fynsk æggekage med bacon, tomat og agurkFynsk æggekage med bacon, tomat og agurk
Denne æggekage med sprød bacon og friskt grønt er nem og velsmagende, og du er sikker på den rette konsistens hver gang. Få din æggekage opskrift her!(Madsvin)
Sensommermad: Pasta med grønkål og masser af baconSensommermad: Pasta med grønkål og masser af bacon
Lige præcis på dagen hvor jeg valgte at lave denne ret, var der masser af fart på solen og faktisk bedre vejr end der har været i de fleste dage i august og juli i(Gastromand.dk)
Gammeldags æggekage med baconGammeldags æggekage med bacon
Hvad er din go-to ret på de der dage, hvor man virkeligt ikke lige orker at handle ind. Der er ikke sådan rigtigt noget i køleskabet (og så alligevel). Man orker ikke takeaway. Og man(Gastromand.dk)
Bacon Explosion – ord er overflødige!Bacon Explosion – ord er overflødige!
Det er efterhånden ikke så tit, at vi på Gastromand decideret rejser os og gør honnør for en ret, hvilket nok skyldes, at vi efterhånden efter 3,5 år har prøvet, smagt og lavet lidt af(Gastromand.dk)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse
I sidste uge skulle det gå stærkt med aftensmaden - og ja, nogle gange så spiser jeg faktisk ikke oversized burgers og bacon tre gange om dagen - selv om det er det jeg drømmer(Gastromand.dk)
Pasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekernerPasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekerner
  Salaten her er nem og lækker som frokost eller som tilbehør. Den blev til da baconpakken i køleskabet skreg på selskab. Brug en god mayo, da den gør forskellen.      (Louiogbearnaisen)
Italiensk inspireret one potItaliensk inspireret one pot
One pot pasta med bacon. Så bliver det faktisk ikke nemmere - du skal bare huske at tænde for blusset og røre i gryden af og til. Og vupti står aftensmaden på bordet.(Karolines Køkken)
Marineret pastasalat med krydret dressing og baconMarineret pastasalat med krydret dressing og bacon
“Jeg må gå til bekendelse. Ligeså sundt rugbrød er, ligeså lidt er jeg vild med det. Jo, jeg er vild med nybagt lun rugbrød med masser af lækkert pålæg og topping. Men til madpakken er det bare no-go for mig, så istedet er jeg blevet specialiseret i alternativer. Da den stod på studiedage, er den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
Kammuslingen! Brugt og misbrugt som stort set ingen anden råvare igennem de sidste år - både på restauranterne og i hjemmekøkkenet. Alt for ofte føles det som om, der har været lotteri over tilberedningen af den(Gastromand.dk)
Grillede asparges og rabarber med baconGrillede asparges og rabarber med bacon
Grillede asparges og rabarber med bacon - nemt og super lækkert tilbehør til grillmiddagen - få opskriften her og se billederner(Valdemarsro)
Asparges og skinke i butterdejsAsparges og skinke i butterdejs
Jeg er bidt af en gal asparges og prøver at få de sidste med, inden de grønne banditter skal hvile indtil næste sæson. Asparges er i min verden kendt som salat-ven og svøbe-ven. Well, forstået sådan at alt kan rulles omkring dem. Bacon, laks, skinke, ost, æg, dej…you name it. Og hvorfor så ikke lave...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Åben toast med æg, bacon og ostÅben toast med æg, bacon og ost
Sjov lille toast servering til brunch, middag eller den hurtige aftenmad. (Karolines Køkken)
Grov tærte med løg, bacon og ostGrov tærte med løg, bacon og ost
Grov pakke med løg, bacon & ost(Louiogbearnaisen)
Ovnæggekage med grøntsagerOvnæggekage med grøntsager
Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.(Karolines Køkken)
Pizza med porrer og baconPizza med porrer og bacon
Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.(Karolines Køkken)
English Breakfast Brunch PizzaEnglish Breakfast Brunch Pizza
Hjemmelavet English Breakfast Brunch pizza med æg og bacon. Se opskrift og billeder her på siden.(Valdemarsro)
Kold kartoffelsalat med ymerKold kartoffelsalat med ymer
Klassisk kold kartoffelsalat med knas på toppen i form af sprødristet bacon og agurk.(Karolines Køkken)
Pizza uova e pancettaPizza uova e pancetta
Små perfekte brunchpizza med æg og bacon. Pancetta er italienernes svar på bacon. (Karolines Køkken)
Romanescosalat med pære, bacon og skøn dressingRomanescosalat med pære, bacon og skøn dressing
Opskrift på en dejlig nem og velsmagende romanesco salat med skøn syrlig citrusdressing, sprød bacon og søde pære - få opskriften her(Valdemarsro)
Mørbradgryde Mørbradgryde
Klassisk mørbradgryde med bacon og champignon er lækkert! Opskriften her på mørbradgryde tager kun 30 min!(Karolines Køkken)
Brunsviger – på nordjysk faconBrunsviger – på nordjysk facon
Nem opskrift på snasket brunsviger i bradepande. Bag fx. en kagemand som bageren eller spis den klassisk. Den bedste opskrift - bedre end fynsk brunsviger!(Louiogbearnaisen)
Brunchbrød med æg og bacon (+video)Brunchbrød med æg og bacon (+video)
10 minutters arbejde, lidt fingerfærdighed og du har en nem brunch, som vækker selv den sløveste om morgenbordet. Skøn ide til anderledes brunch eller morgenmad. Lav et lækkert brunch brød fyldt med røræg, bacon og ost. Opskrift på den nemme menu til brunch finder du her(Louiogbearnaisen)
Mørbradgryde med perlespelt og mangosalatMørbradgryde med perlespelt og mangosalat
Nyd en Mørbradgryde med Bacon og Champignon og servér med Tilbehør af perlespelt og mangosalat. Denne opskrift på Mørbradgryde tager kun 30 min!(Karolines Køkken)
Ovnpandekager med baconOvnpandekager med bacon
Pandekage bagt i ovn med bacon - perfekt til morgenmad eller bruch.(Karolines Køkken)
Are you a sinner? Æg & Bacon-isAre you a sinner? Æg & Bacon-is
Throwback! Et relativt populært koncept som ofte ses på nettet! Typisk er det #TBT som skal forstås som "Trow Back Thursday" - at dette så faktisk bliver til lørdag er i bund og grund ligegyldigt(Gastromand.dk)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconJordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Pizzatærte med tomat, oksekød og baconPizzatærte med tomat, oksekød og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines Køkken)
Rosenkålsspyd med bacon bagt i ovnRosenkålsspyd med bacon bagt i ovn
Rosenkål med bacon bagt i ovn - hurtig og lækkert tilbehør til aftensmad eller som en snack. Tilberedning af rosenkål behøver ikke være svært - når du bager dem i ovn med bacon får de en lækker smag, som passer særligt godt som tilbehør til kylling.(Louiogbearnaisen)
Broccolisalat med bacon - Svigermors opskriftBroccolisalat med bacon - Svigermors opskrift
Broccolisalat med bacon er en klassiker til de danske grillaftener og som tilbehør generelt. Her får du min svigermors hemmelige opskrift, som du vil elske.(Madsvin)
Grov tærte med pesto, bacon og broccoliGrov tærte med pesto, bacon og broccoli
“En af mine absolutte yndlingstærter, som man bare aldrig går fejl af.”          (Louiogbearnaisen)
Æbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløgÆbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløg
Sådan laver du en æbleflæsk der bliver en af favoritterne til dette års julefrokost. Er nem at lave, og tager ikke ret lang tid. Se opskrift her.(Madsvin)
Bøf stroganoffBøf stroganoff
Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. Nem og lækker opskrift på bøf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Brændende kærlighed med rodfrugter, løg og baconBrændende kærlighed med rodfrugter, løg og bacon
“En hurtig og nem ret, når rogfrugterne skal bruges.”      (Louiogbearnaisen)
BaconloverBaconlover
                   (Louiogbearnaisen)
Små ovnæggekager med porrer og bacon Små ovnæggekager med porrer og bacon
Små søde portionsæggekager. Du kan også lave én stor æggekage.(Karolines Køkken)
Fantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag på GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens køkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig nævner, at den står på flødestuvede kartofler til næstkommende familiefest. Det hedder flødekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Porretærte med bacon og hytteostPorretærte med bacon og hytteost
En dejlig porretærte med bacon og hytteost - og også med gule beder (som kan skiftes ud med kartofler), så I bliver mætte. En tærte med en sprød bund, men uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
Årets baconret: Baconhotdoggen!Årets baconret: Baconhotdoggen!
Opskriften er udgivet i samarbejde med Tulip Bacon. 5. september er International Bacondag! Der må aldrig herske tvivl om, at vi altså er glade for en udfordring på Gastromand. Og jeg siger selvfølgelig ikke, at alting strittede(Gastromand.dk)
Grillede koteletter og blomkålGrillede koteletter og blomkål
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.(Karolines Køkken)
BLT med flødeostBLT med flødeost
Den klassiske amerikanskinspireret BLT - bacon, lettuce and tomato sandwich.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med creme fraiche og baconGræskarsuppe med creme fraiche og bacon
Det er faktisk ikke særlig svært at lave græskarsuppe, det kræver sådan set bare en god tålmodighed og en god omgang økologiske grøntsager, noget bacon af god kvalitet og ikke mindst creme fraiche - 38(Gastromand.dk)
ÆggekageÆggekage
Nem Opskrift på Æggekage i Pande med Bacon og Tomater. En Gammeldags Æggekage er bare det bedste! Værsgo - Få Arlas Æggekage-Opskrift her!(Karolines Køkken)
BLT toast med ostBLT toast med ost
En BLT er en klassisk sandwich med sprød bacon, salat og tomat. I denne BLT finder du også lidt smeltet ost. Prøv en BLT toast med ost - og spice den eventuelt op med lidt chili-mayo! (Karolines Køkken)
Lasagne med auberginerLasagne med auberginer
Lækker middelhavsinspireret opskrift på lasagne med auberginer. Retten supplerer magert, hakket oksekød med lækker bacon og soltørrede tomater. En dejlig kombination.(Karolines Køkken)
Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...
For ganske nylig skulle jeg imponere en særlig gæst i mit hjem og denne gang var det ikke nok, at skyde det sædvanlige unghanebryst med verdens bedste sauce af - der skulle mere til!  Normalt så(Gastromand.dk)
Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon (Vikingegryde)Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon (Vikingegryde)
Mørbradgryde er nem og lækker aftensmad for familien og altid et hit. Få en skøn klassisk opskrift på mørbradgryde (paprikagryde) med bacon her(Louiogbearnaisen)
Risotto med spinat, bacon og tomaterRisotto med spinat, bacon og tomater
Prøv en nem risotto opskrift med et strejf af forår. Spinat og friske tomater gør den tunge risotto frisk og lækker. Skift evt, bacon ud med skaldyr.(Louiogbearnaisen)
Surdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdejSurdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdej
Nybagte surdejsvafler med æg, bacon, pølser og sirup? Hvis du godt kunne straffe sådan en omgang, så kig nærmere. En lækker måde at bruge ekstra surdej på.(Gastromand.dk)
Bagte søde kartofler med bacon og æblefyldBagte søde kartofler med bacon og æblefyld
Så er efterårs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af sæsonen, for de smager ualmindelig godt på en regnvåd, blæsende dag. Og dem er der da kommet en del af, her på det sidste – så mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og nægter at gå i vinterdvale....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æg-og-bacon-muffinsÆg-og-bacon-muffins
Små delikate æggemuffins med bacon, som er rigtig gode til madpakken.(Karolines Køkken)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Flødekartofler med ost og baconFlødekartofler med ost og bacon
Nogen kalder dem flødestuvede kartofler... vi kalder dem flødekartofler! Hvad er hemmeligheden bag en god gammeldags opskrift på stuvede flødekartofler? Og hvad er tricket til den ultimative version egentlig? Piskefløde - og hold ikke igen er(Gastromand.dk)
Hjemmelavet baconHjemmelavet bacon
Kan du godt lide bacon? Det kan vi! Lav dit eget, så du får mere velsmag og nydelse og mindre saltvand og svineri.(Gastromand.dk)
Flammkuchen med løg og bacon - pizzaFlammkuchen med løg og bacon - pizza
Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.(Karolines Køkken)
Kyllingebryst i sennepsauce – med bacon og timianKyllingebryst i sennepsauce – med bacon og timian
Kyllingbryst er nem aftensmad. Lav en hurtig opskrift med kyllingebryst i lækker sennepssauce med bacon og timian på kun 30 minutter. Snup opskrift her >>(Louiogbearnaisen)
Forloren harekillingForloren harekilling
Fornylig skrev jeg om baconbibelen på 1,7 kg. En heftig fætter som bør stå i enhver baconelskers bogsamling. Helt ekstraordinært har vi også sørget for at vi må dele en af de gode opskrifter fra bogen.(Gastromand.dk)
English MuffinsEnglish Muffins
Hjemmelavede English Muffins smager skønt til morgenmad. Spis din engelsk muffin med æg og bacon eller helt klassisk med egg benedict. Find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Salat med bacon og saltsyltede rødløg Salat med bacon og saltsyltede rødløg
En dejlig fyldig salat til en gang let aftensmad. De saltsyltede rødløg er salte og syrlige, og giver et godt modspil til den fede (på den gode måde) bacon og avocado.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes