Vi fandt 203 opskrifter med søgeordet karry:
Facts om karry:
Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. Andre ingredienser kan være: bukkehornsfrø, muskatnød, spidskommen, laurbærblade, allehånde, safran, kardemomme, kanel, koriander, nellike, anis, peber, ingefær, hvidløg og sennep. I Indien er det almindeligt at en familie blander deres helt egen karry. Ved brug "brændes" karryen normalt først af med lidt fedtstof for at fremhæve smagen.
Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karryBønne- og mangosalat - af en rest boller i karry
Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.(Karolines Køkken)
Gryde med karrykylling og paprika - orientalsk gryderet med risGryde med karrykylling og paprika - orientalsk gryderet med ris
Sådan laver du en gryde med karrykylling, der krydres med karry og paprika. Karrykyllingen serveres med basmati ris.(Madens Verden)
Suppe med rejer og ferskenSuppe med rejer og fersken
Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.(Karolines Køkken)
Boller i karry opskrift - god og dansk mad på 30 min.Boller i karry opskrift - god og dansk mad på 30 min.
Her får du min bedste opskrift på boller i karry, og se også hvordan du laver retten med kokosmælk eller i en sund udgave med havregryn.(Madens Verden)
Krydret græskarsuppe med karry og ingefærKrydret græskarsuppe med karry og ingefær
En skøn krydret suppe. Supernem og hurtig. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Salat med karry-rug og stegt paneerSalat med karry-rug og stegt paneer
En lækker mættende salat med kogt perlerug, knasende grøntsager og et dejligt stykke stegt paneer. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Karrygryde - populær gryderet med kylling og grøntsagerKarrygryde - populær gryderet med kylling og grøntsager
Karrygryde er en nem opskrift på aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, rød karrypasta og masser af grøntsager. En mulig ny livret.(Madens Verden)
Karrykoteletter i fad med ris - opskrift med billederKarrykoteletter i fad med ris - opskrift med billeder
Her får du en nem opskrift på karrykoteletter i fad. Retten laves med koteletter, der steges i ovn med karrysovs. Opskriften er med billeder.(Madens Verden)
VIDEO: Spidskål i ovn med karryolieVIDEO: Spidskål i ovn med karryolie
Spidskål i ovn er lækkert tilbehør, og en skøn måde at tilberede kålen på. I opskriften pensles spidskålen med karryolie, og du kan se hvordan den udskæres.(Madens Verden)
Thaikylling - nem og hurtig opskrift med kokosmælkThaikylling - nem og hurtig opskrift med kokosmælk
Thaikylling er nem aftensmad, der er inspireret af det thailandske køkken. Bedste opskrift med karry, kokosmælk og andre asiatiske lækkerier.(Madens Verden)
ÆggesalatÆggesalat
Lav en lækker luksus æggesalat på 10 minutter og brug den i en sandwich ellertil frokost. Den bedste opskrift på nem æggesalat med karry(Louiogbearnaisen)
Citronstegte rejer og karrysauce med mangoCitronstegte rejer og karrysauce med mango
En smuk og lækker ret med bl.a. karrysauce, mango, grøntsager og stegte tigerrejer.....velsmagende og hurtig.(Karolines Køkken)
Ristaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehørRistaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehør
Ristaffel er kylling i en karrysovs, der serveres med forskelligt tilbehør til. Her kan du anvende ris, peanuts, banan, ærter og meget andet. God til børn.(Madens Verden)
Karrysuppe med kylling - nem opskrift på 25 minutterKarrysuppe med kylling - nem opskrift på 25 minutter
Her får du min bedste opskrift på karrysuppe med kylling, og det er en lækker og varm suppe, som du kan lave på omkring 25 minuttter. Alt inklusive.(Madens Verden)
Karrysovs - nem og bedste opskrift på karry sauceKarrysovs - nem og bedste opskrift på karry sauce
Dette er en nem opskrift på karrysovs, der laves helt fra bunden. Opskriften indeholder både tips, tricks og en forklarende video.(Madens Verden)
Kål med hakket kød og karry i ovnKål med hakket kød og karry i ovn
Bedste opskrift på kål med hakket kød og karry, der laves i ovn. Du bruger spidskål og hakket kalv og svin til denne lækre ret i ovnen.(Madens Verden)
Grøn karrygryde med myntedressingGrøn karrygryde med myntedressing
En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde kvark med mynte.(Karolines Køkken)
Grøn karrysuppeGrøn karrysuppe
Dejlig varm suppe med timiancreme, sprøde skinkestykker og græskarkerner.(Karolines Køkken)
Sandwich med kylling og karry (lavet fra bunden)Sandwich med kylling og karry (lavet fra bunden)
Her er opskriften på en super god sandwich med kylling og karry. Der er også bacon, purløg og en lækker karrydressing i denne sandwich.(Madens Verden)
Nem indisk linsesuppe med karry og røde linserNem indisk linsesuppe med karry og røde linser
Opskriften på en god og hurtig indisk linsesuppe, der laves med røde linser. Linsesuppens fyld består desuden af blandt andet blomkål og broccoli.(Madens Verden)
Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med risKylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris
Her kan du se hvordan du laver den bedste kylling i karry med ris. Det er en nem ret, som smager fantastisk for både børn og voksne.(Madens Verden)
Hot lammekarryHot lammekarry
En krydret lammegryderet med citrongræs, grøn karry og blomkål.(Karolines Køkken)
Hot ostecouscous til karrywokHot ostecouscous til karrywok
En dejlig hot ret med både rød karrypasta og tex mex chiliost.(Karolines Køkken)
Karry kylling i fad med ananas opskriftKarry kylling i fad med ananas opskrift
En lækker opskrift på karry kylling i fad med ananas. Retten laves samlet i et fad, og steges 40 minutter i ovnen. En favorit hos de fleste.(Madens Verden)
Crispy chicken med indisk karrysauce og risCrispy chicken med indisk karrysauce og ris
Crispy chicken er en lækker og sprød kyllingeret, der serveres med en indisk karrysauce og kogte ris. Nem aftensmad med indisk inspiration.(Madens Verden)
Blomkålskarry - opskrift på pureret blomkål med karryBlomkålskarry - opskrift på pureret blomkål med karry
Blomkålskarry er en lækker og nem pure med masser af den sunde blomkål. Blomkålskarryen er perfekt at servere til kylling og lyst kød.(Madens Verden)
Hurtig karry ret med kylling og peberfrugtHurtig karry ret med kylling og peberfrugt
Her er opskriften på en meget nem og hurtig karry ret med kylling og grøntsager. Karry retten kan laves på cirka 15 minutter, så den er altså god at have i baghånden på en travl hverdag. Jeg vil anbefale, at du serverer den med kogte ris.(Madens Verden)
Vegetarisk karryretVegetarisk karryret
Denne vegetariske karryret er dejlig spicy med masser af grøntsager. Retten toppes med fraiche, der giver et frisk modspil.(Karolines Køkken)
Helstegt karrykylling i ovn eller grillHelstegt karrykylling i ovn eller grill
Her får du opskriften på helstegt karrykylling, hvor en hel kylling steges saftig og mør med olivenolie og rigelige mængder karry. Karrykyllingen kan både laves i ovn og grill, og her er både stegetid og kernetemperatur på kyllingen.(Madens Verden)
Kylling i karryKylling i karry
Leder du efter en mild og børnevenlig ret? Prøv denne opskrift med løse ris, æbler og selvfølgelig kylling i karry. Uhm!(Karolines Køkken)
Kylling i karry med gulerodssalatKylling i karry med gulerodssalat
Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.(Karolines Køkken)
KarrydressingKarrydressing
God allround karrydressing med mangochutney, der giver en rigtig god smagsmæssig bund. Passer fint til en sildemad, som sandwichspread eller som base til en æggesalat.(Karolines Køkken)
Kylling i karry med mango og edamamebønnerKylling i karry med mango og edamamebønner
Kylling i karry er en smuk og indbydende ret. Fyldt med grøntsager og med dejlig krydret smag. Kylling i karry er godt for både øjet og maven og for både børn og voksne.(Karolines Køkken)
Karryfisk med hvidkål og æbleKarryfisk med hvidkål og æble
Karry, hvidkål og æble. En klassisk sammensætning, som også passer godt til fisk.(Karolines Køkken)
Karry-grøntsager med spejlægKarry-grøntsager med spejlæg
Smukt ser det ud og dejligt smager det. Karry-grøntsager med spejlæg er en nem og hurtig ret, som gør sig godt til aftensmaden.(Karolines Køkken)
Pasta med karry- og citrongræssaucePasta med karry- og citrongræssauce
Dejlig nem asiatisk panderet med skinkekød, svampe og pak-choi.(Karolines Køkken)
Karrygryde med chili og gule bederKarrygryde med chili og gule beder
Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!(Karolines Køkken)
Karrygryde med mandeldrysKarrygryde med mandeldrys
En dejlig grøntsagsret med både bid og masser af smag. De røde linser er et fint tilbehør. De koger lidt ud, men ikke mere end at der stadig er lidt at tygge på.(Karolines Køkken)
Gastromands hjemmelavede Italiensk salatGastromands hjemmelavede Italiensk salat
Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi. Læs også: Hjemmelavet karrysalat En go' hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op - og sådan er det bare! Og(Gastromand.dk)
Karrykål med blommerKarrykål med blommer
Kålpølser er krydrede, faste pølser. De er ikke lavet af kål, men passer godt til kål.(Karolines Køkken)
Asiatisk gryde med kalkun og grøntsagerAsiatisk gryde med kalkun og grøntsager
Kalkun gryde: Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Du kan jo selv justere hvor stærkt du ønsker retten.(Madens Verden)
Blomkål i karry og spicy kødbollerBlomkål i karry og spicy kødboller
Det her skulle egentligt have været en omgang karrystegte blomkål, som tilbehør. Men i et kort øjebliks kådhed, smed jeg en portion karrypulver på panden, som kunne have gjort en god, gammel inder stolt. Det kradsede godt i luftvejene og jeg kunne forsvinde i karry-skyen, som indhyldede køkkenet og de nymalede vægge(!).   De tørstegte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KarrysalatKarrysalat
Klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Send den rundt om julefrokostbordet og servér til stegte sild. (Karolines Køkken)
Karrysauce med æble og mangochutneyKarrysauce med æble og mangochutney
Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.(Karolines Køkken)
Karrysauce med cremefraicheKarrysauce med cremefraiche
Karrysauce lavet på cremefraiche giver et friskt indtryk i en ret.(Karolines Køkken)
Karrysauce med røde linserKarrysauce med røde linser
En farverig ret inspireret af det indiske køkken....måske til den kødløse dag. Linserne giver masser af mæthed, så du ikke behøver plyndre køleskabet senere på aftenen.(Karolines Køkken)
Karrysauce til kylling og basmatirisKarrysauce til kylling og basmatiris
Karrysauce, kylling og ris - en herlig smagskombination som vist aldrig går af mode.(Karolines Køkken)
Karrysauce, den hurtigeKarrysauce, den hurtige
Frisk og fyldig - og samtidig børnevenlig.(Karolines Køkken)
Karrysauce, den letteKarrysauce, den lette
Godt supplement til vinterens grønt.(Karolines Køkken)
KarrysildKarrysild
Hjemmelavede karrysild. Pep marinerede sild op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. God til jul og påske - og til frokostbordet generelt!(Karolines Køkken)
Opskrifter med karry - de bedste karryretterOpskrifter med karry - de bedste karryretter
De bedste opskrifter med karry, og der er mange lækre karryretter. Med alt fra boller i karry til karrysuppe og en skøn kylling i karry.(Madens Verden)
KarrysuppeKarrysuppe
Fedtfattig og lækker er ord der beskriver denne dejlige opskrift på karrysuppe. Suppen har masser af smag og kraft og den magre kylling er prikken over i'et.(Karolines Køkken)
Karrysuppe - af en rest boller i karryKarrysuppe - af en rest boller i karry
Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.(Karolines Køkken)
Karrysuppe med krydret bulgurKarrysuppe med krydret bulgur
Masser af dejlig krydret fyld i suppen, så den minder lidt mere om en grød eller risotto. En ny og spændende måde at spise suppe på.(Karolines Køkken)
Karrysuppe med kylling, forårsløg og chiliKarrysuppe med kylling, forårsløg og chili
Fyldig og farverig kyllingesuppe med sprøde grøntsager og asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på.(Karolines Køkken)
Karrysuppe med nudler og kyllingKarrysuppe med nudler og kylling
Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.(Karolines Køkken)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines Køkken)
Kylling med vindruerKylling med vindruer
Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden har nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!(Karolines Køkken)
Sandwich med kylling og karrySandwich med kylling og karry
Uhmm! En dejlig sandwich med kylling, karrydressing og ananas. Det er altså bare en god kombination.(Karolines Køkken)
Lynhurtig karrykylling med grøntsager og risLynhurtig karrykylling med grøntsager og ris
Du kan sagtens lave en ret med lynhurtig karrykylling, der er klar på 10 minutter. Med masser af grøntsager og karryretten serveres med kogte ris. Virkelig nem mad.(Madens Verden)
To slags fisk med karrysauce og en røvfuld salatTo slags fisk med karrysauce og en røvfuld salat
Jeg må nok hellere starte med en disclaimer: Dette indlæg indeholder hovedsageligt fisk og grøntsager! Og hvorfor nu det? Jo, sagen er den, at jeg som den Familiefar jeg jo er, har takket pænt ja(Gastromand.dk)
Boller i karry på indiskBoller i karry på indisk
Prøv en anderledes boller i karry med masser af krydderier.(Louiogbearnaisen)
Grillet kyllingebryst med paprika marinadeGrillet kyllingebryst med paprika marinade
Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med vores hjemmelavede marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst skal grilles i cirka 10 minutter ved direkte varme.(Madens Verden)
KyllingegrydeKyllingegryde
Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.(Karolines Køkken)
Risotto med karryRisotto med karry
Dejlig risret med kylling, med smag af karry.(Karolines Køkken)
Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)
Skinkegryde er lækker aftensmad med masser af smag af Asien. Vi har lavet gryderetten af skinkekød i strimler med karry, kokosmælk, forårsløg og gulerødder.(Madens Verden)
Kyllingekødboller i citronsauceKyllingekødboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines Køkken)
Wok med stegte nudler og torskWok med stegte nudler og torsk
En dejlig børnevenlig fiskeret - uden ben. Serveret sammen med nudler og karrysauce, så er alle vist glade.(Karolines Køkken)
Wok med svinefiletWok med svinefilet
En færdig karrysuppe piftet op med friske orientalske smage giver dejlig nem aftensmad.(Karolines Køkken)
Karrykål - børnevenlig spidskål med karry og koksmælkKarrykål - børnevenlig spidskål med karry og koksmælk
Her får du min opskrift på karrykål lavet af spidskål, karry og kokosmælk. Perfekt som tilbehør, og kålen er både børnevenlig og god som opskrift til børn.(Madens Verden)
Svinekød i karry - opskrift på nem og hurtig gryderetSvinekød i karry - opskrift på nem og hurtig gryderet
Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris.(Madens Verden)
KartoffelsalatKartoffelsalat
En god gammel Karolines klassiker. Kold kartoffelsalat med fraiche, karry og syltede asier. Opskriften kan laves uden asier, men det smager virkeligt godt!(Karolines Køkken)
Fuldkornswrap med karrykylling og mangoFuldkornswrap med karrykylling og mango
Grov wrap med fyld af grøntsager og karrykylling. Tilsæt evt. gurkemeje når du steger kyllingen, det giverden en flot gul stegeskorpe.(Karolines Køkken)
KarrysalatKarrysalat
En hjemmerørt karrysalat til sildemaden slår alt - og det er nemt at lave, og er klar på et par minutter - få opskriften her(Valdemarsro)
Boller i Karry - en ægte dansk klassikerBoller i Karry - en ægte dansk klassiker
Boller i Karry er en klassisk indisk ret som stammer fra det centralen Indien og blev op gennem 1900 taller spredt udover hele Indien og siden hen verden og endte i 1981 også i Danmark(Gastromand.dk)
RistaffelRistaffel
Ristaffel er en hyggelig ret, der er nem at lave. Saml familien om bordet og prøv opskriften - her med kylling og karry.(Karolines Køkken)
Marinerede sild med cremefraichesauceMarinerede sild med cremefraichesauce
Lækker frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.(Karolines Køkken)
Kikærtesalat med karry/feta-creme – i 2 varianterKikærtesalat med karry/feta-creme – i 2 varianter
Jeg er gået all-in på salater i juni-varmen og det skal være nemt! Ikke noget med, at skulle koge, stege eller varme. Nope, det vildeste bliver vist, at åbne for vandhanen. Det vil så også sige, at kød ikke pt. gør sig særlig godt – altså lige borset fra i dåse… Meeeen der trækker jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karryris - kogte ris med karry og persilleKarryris - kogte ris med karry og persille
Opskrift på lækre karryris, som du laver ved at vende kogte ris med lidt karry og friskhakket persille. Her med basmati ris.(Madens Verden)
Nem opskrift på ris med karry og ærter (som tilbehør)Nem opskrift på ris med karry og ærter (som tilbehør)
Her får du en simpel opskrift på ris med karry og ærter, så du kan peppe de kogte ris lidt op. Risretten er god som tilbehør til blandt andet kylling.(Madens Verden)
RistoppeRistoppe
I visse egne af landet er det almindeligt at servere kolde ristoppe med rosiner til klar suppe. Her er ristoppen i en asiatisk variant - dejligt tilbehør til fx orientalsk karrysuppe fra Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Kylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutterKylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutter
Kylling og kikærter er en super nem og lækker opskrift, som både børn og voksne elsker. En meget hurtig indisk karryret, der serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Kylling med karry og vindruesovsKylling med karry og vindruesovs
Se en lækker opskrift på kylling med karry og vindruesovs. Kyllingen kan enten steges i ovn eller grill, og grønne vindruer vendes i sovsen.(Madens Verden)
Æggesalat med karry, æbler og forårsløgÆggesalat med karry, æbler og forårsløg
Den skønneste æggesalat der kan bruges på påskebordet, i en sandwich og bare fordi du har lyst. Nem og hurtig opskrift der smager godt hver gang.(Madsvin)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
Æggesalat - nem opskrift med æg, mayo og karryÆggesalat - nem opskrift med æg, mayo og karry
Min opskrift på en nem æggesalat, der laves af hårdkogte æg, mayonnaise og karry. Se også hvordan du laver en mere fedtfattig salat med æg.(Madens Verden)
Pølsemix i ovn med pølser, kartofler og løgPølsemix i ovn med pølser, kartofler og løg
Pølsemix kan nemt laves i ovn, og her er opskriften på den klassiske ret med kartofler, pølser og løg. Pølsemix krydres med paprika og karry.(Madens Verden)
Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)
Min opskrift på oksekød med kål, og retten er meget nem. Hakket oksekød steges i en pande med hvidkål og andre grøntsager. Komplet hovedret.(Madens Verden)
Fyldte vegetariske peberfrugter Fyldte vegetariske peberfrugter
Bagte vegetariske peberfrugter med fyld af grøntsager og karry-krydret bulgur. Den ristede halloumi giver godt med protein og et sprødt crunch til retten.(Karolines Køkken)
Kyllingespyd og safransauceKyllingespyd og safransauce
Gyldengule festlige spyd med mild smag af citrus og karry.(Karolines Køkken)
Torsk med karry og spidskål på 20 minutterTorsk med karry og spidskål på 20 minutter
Torsk med karry og spidskål er både sund og nem aftensmad, som du kan lave på ca. 20 minutter. Torskeretten er en fiskeret, som de fleste også vil elske.(Madens Verden)
Basmati ris i bouillon med karry og broccoliBasmati ris i bouillon med karry og broccoli
Her er min opskrift på de bedste basmati ris med karry og letdampet broccoli. Risene fungerer som lækkert tilbehør til blandt andet kyllig og svinekød.(Madens Verden)
Kalkunsalat - nem salat med kalkun og karrydressingKalkunsalat - nem salat med kalkun og karrydressing
Her får du den bedste opskrift på en nem kalkunsalat, der laves med kalkunbryst og masser af sunde grøntsager og salat. God som hovedret.(Madens Verden)
Røde fiskefrikadeller og karryremouladeRøde fiskefrikadeller og karryremoulade
Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!(Karolines Køkken)
Asiatiske kødboller i lækker karrysauceAsiatiske kødboller i lækker karrysauce
Her får du en opskrift på asiatiske kødboller i karrysauce. En lidt anden udgave af boller i karry, bla. med frisk ingefær og grøntsager.(Madens Verden)
Hjemmelavet Gul Karry Pasta – til asiatiske retterHjemmelavet Gul Karry Pasta – til asiatiske retter
Den mest aromatiske og lækre thai mad får man når karry pastaen er hjemmelavet som denne velsmagende gule karry pasta - få opskrift her(Valdemarsro)
Mild karrysuppe med linser Mild karrysuppe med linser
En cremet, fyldig og eksotisk linsesuppe med strejf af karry og kardemomme. (Karolines Køkken)
Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsagerAlt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager
Alt i et fad er en populær opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget først. Nem hverdagsmad.(Madens Verden)
Pasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekernerPasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekerner
  Salaten her er nem og lækker som frokost eller som tilbehør. Den blev til da baconpakken i køleskabet skreg på selskab. Brug en god mayo, da den gør forskellen.      (Louiogbearnaisen)
Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)
Her får du min lækre opskrift på spinatgryde, der er en hurtig gryderet med masser af spinat, meget mør kyllingefilet, karry og kogte ris.(Madens Verden)
Kylling med karry på grillspyd (hjemmelavet karrymarinade)Kylling med karry på grillspyd (hjemmelavet karrymarinade)
Kylling med karry, der grilles på grillspyd ved direkte varme. Her er også min opskrift på en god karrydressing, der giver den rigtige karrysmag.(Madens Verden)
Kylling i karry – med masser af toppings! En favorit!Kylling i karry – med masser af toppings! En favorit!
Klassisk kylling i karry er nem og skal bare passe sig selv på komfuret. En rigtig favorit opskrift. Server kylling i karry som ristraffel med ris, kokos, rosiner og alle de andre lækre toppings. Opskrift på kylling i karry - både sund og lækker.(Louiogbearnaisen)
Nem kylling i karrysovs (børnevenlig opskrift)Nem kylling i karrysovs (børnevenlig opskrift)
Se hvordan du nemt laver en børnevenlig kylling i karrysovs. Retten indeholder en masse grøntsager, og derfor skal du blot koge lidt ris til.(Madens Verden)
Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutterIndonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter
Her får du min opskrift på indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med grøntsager, karry og mangochutney.(Madens Verden)
Laksespyd med broccoli-quinoaLaksespyd med broccoli-quinoa
Blandingen af sort quinoa og broccoli er virkelig flot....og smager godt. Sammen med den stegte laks og karrysaucen bliver måltidet fuldendt.(Karolines Køkken)
BiryaniBiryani
Biryani er en populær ret i Indien og Mellemøsten. Biryani består af ris, grøntsager, varme krydderier som fx kardemomme, koriander og karry og så evt. kød. Biryani er supernem og dejlig aftensmad, og der er frit slag på hvilke grøntsager du vil komme i.(Karolines Køkken)
Kylling i karry i ovn - opskrift på en klassikerKylling i karry i ovn - opskrift på en klassiker
Her får du min opskrift på kylling i karry i ovn, og det er en meget lækker måde at lave denne klassiske ret på. Kyllingekødet bliver nemlig super mørt!(Madens Verden)
Koteletter med ananas og karry i fadKoteletter med ananas og karry i fad
Den bedste opskrift på koteletter med ananas i fad. Koteletterne krydres med karry, og steges i ovnen i en lækker karrysovs med ananassaft.(Madens Verden)
Stærk rispilaf med karry og ananasStærk rispilaf med karry og ananas
Dejlig krydret vegetarret med 2 slags ærter...kik- og grønne. Nem og hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Torskefileter med ris og grøntsagerTorskefileter med ris og grøntsager
Torskefileter med ris og grøntsager er en lækker fiskeret med masser af smag. Kombinationen mellem karry, fiskebouillon, grøntsager og torskefilet giver en velsmagende ret der fungerer.(Karolines Køkken)
Varmrøget laks med rørægVarmrøget laks med røræg
Med karrysilden veloverstået er det tid til laks og mere æg. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til påskefrokosten. Tålmodighed er kodeordet. Danmarks største påskefrokost er arrangeret i samarbejde(Gastromand.dk)
KarrysildKarrysild
Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle være deviled eggs, andre solæg og så mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant Palægade med et friteret æg(Gastromand.dk)
Mørbrad i fad med æblesalatMørbrad i fad med æblesalat
Mørbrad i fad eller koteletter i fad, det er en populær ret hos både børn og voksne. Her er den i en nem og dejlig version med karrysauce, æbler, porrer og rød peber.(Karolines Køkken)
Mormormad: Byens Bedste Boller i KarryMormormad: Byens Bedste Boller i Karry
Det er egentlig meget sjovt som man ændrer smag. da jeg var barn kunne jeg faktisk ikke lide boller i karry. Jeg synes det var noget underligt noget, og saucen smagte mærkeligt. Idag elsker jeg(Gastromand.dk)
Risret med kylling og karry på 20 minutterRisret med kylling og karry på 20 minutter
Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.(Madens Verden)
Hjemmelavet karryketchup - nem opskriftHjemmelavet karryketchup - nem opskrift
Her er min opskrift på hjemmelavet karryketchup, og den er nem at lave. En lækker ketchup med karry, som blandt andet er god til hotdogs, karrywurst osv.(Madens Verden)
Boller i karry i ovn - nem opskrift med spidskålBoller i karry i ovn - nem opskrift med spidskål
Boller i karry i ovn er en nem og lækker måde at lave den populære karryret på. Hele retten samles i fadet, som derefter stilles i ovnen i 30 minutter.(Madens Verden)
Hel kylling med karrysovs og risHel kylling med karrysovs og ris
Opskrift på hel kylling med karrysovs. Kyllingen steges i stegepose i ovnen, og serveres med kogte ris og en god karrysovs.(Madens Verden)
Boller i karry – En klassiker fuld af smagBoller i karry – En klassiker fuld af smag
Boller i karry er en hverdagsklassiker i de danske hjem. Her får du en nem og velsmagende opskrift på både en klassisk og moderne gang boller i karry.(Madsvin)
Hjemmelavet karrysandwich med kylling og baconHjemmelavet karrysandwich med kylling og bacon
Se hvordan du laver en hjemmelavet karrysandwich med kylling, der er grillet og skåret i skiver. Sandwichen er med hjemmelavet karrydressing.(Madens Verden)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines Køkken)
Stegte kødboller med karrysauceStegte kødboller med karrysauce
Denne ret leder tankerne hen på boller i karry og de stegte kødboller tilfører knas og sprødhed til retten.(Karolines Køkken)
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinatIndisk karryret med kylling, kikærter og spinat
Her er min opskrift på en meget nem indisk karryret, der blandt andet laves med kylling, kikærter og spinat. En sund og lækker orientalsk ret til hverdag.(Madens Verden)
Kylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mangoKylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mango
Min opskrift på kylling og blomkål i en super lækker karrysauce. Retten laves på panden, og indeholder også spinat, kokosmælk og karry mango krydderi.(Madens Verden)
Stegte kødboller og syltede grøntsagerStegte kødboller og syltede grøntsager
Boller i karry - bare med stegte kødboller i stedet for de kogte. Og med et dejligt sursødt tilbehør af blommer, bladselleri og løg.(Karolines Køkken)
Stegte kyllingelår i karrysauceStegte kyllingelår i karrysauce
Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.(Karolines Køkken)
Æble-tranebærsalat til marinerede sildÆble-tranebærsalat til marinerede sild
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.(Karolines Køkken)
Nem sovs til laks og anden fisk på 5 minutterNem sovs til laks og anden fisk på 5 minutter
Her er en nem opskrift på sovs til laks. Sovsen er nem at lave, og den indeholder blandt andet madlavninsgfløde og lidt karry. Også god til andre fisk.(Madens Verden)
Ovnbagt mørksej med karrysovs (lækker fisk i ovn)Ovnbagt mørksej med karrysovs (lækker fisk i ovn)
Her er en god opskrift på ovnbagt mørksej, der er en glimrende spisefisk. Mørksejen ovnbages sammen med en delikat karrysovs.(Madens Verden)
MulligatawnyMulligatawny
Smagfuld indisk karrysuppe med kylling.(Karolines Køkken)
Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærterKrydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
En spicy thaisuppe er lækker og nem aftensmad. Vegetarisk opskrift med kokosmælk, rød karry og kikærter - kylling kan tilsættes og styrken kan justeres(Louiogbearnaisen)
Muslinger i karrycremeMuslinger i karrycreme
Muslinger i hvidvin og fløde er skønt at spise i godt selskab.(Karolines Køkken)
ÆggesalatÆggesalat
God hjemmelavet æggesalat med karry & gulerødder serveret på et godt stykke rugbrød. Fantastisk til frokosten. Uhm!(Karolines Køkken)
Æggesalat med karry og hytteostÆggesalat med karry og hytteost
Dejlig æggesalat, som også smager godt i en sandwich til madpakken.(Karolines Køkken)
Nem mørbrad i karry med ris på 15  minutterNem mørbrad i karry med ris på 15 minutter
Mørbrad i karry er en nem og hurtig ret med svinemørbrad, der steges med karry og grøntsager. Denne opskrift er hverdagsmad, som laves på ca. 15 minutter.(Madens Verden)
Ærtesuppe med mynte og karryflødeskumÆrtesuppe med mynte og karryflødeskum
Fantastisk smuk suppe. Husk at prøve karryflødeskummet - det er både sjovt og lækkert.(Karolines Køkken)
Hønsesalat à la GastromandHønsesalat à la Gastromand
I forlængelse af vores opskrifter på Karrysalat og Italiensk salat kommer her undertegnedes bud på en hjemmelavet hønseesalat. "Salaten" vil være et hit på julefrokostbordet, men jeg bruger den faktisk til aftensmaden, når det nogen gange(Gastromand.dk)
Krydderstegte mandlerKrydderstegte mandler
En superlækker snack! Mandlerne kan også laves uden karry eller med andre krydderier.(Karolines Køkken)
Boller i karryBoller i karry
God dansk klassisk mad: Boller i karry her serveret som ristaffel med tilbehør on-the-side.(Karolines Køkken)
Let karrykrydret gryde med marineret melonLet karrykrydret gryde med marineret melon
Den marinerede melon giver et dejligt sødt og syrligt pift til den lette og lyse gryderet.(Karolines Køkken)
Boller i karry - med mere grøntBoller i karry - med mere grønt
Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry.(Karolines Køkken)
Boller i karry med æblesalatBoller i karry med æblesalat
Nem og hurtig aftensmad, her boller i karry med tilbehør af ris og æblesalat.(Karolines Køkken)
Boller i karry med blomkålsrisBoller i karry med blomkålsris
Boller i karry er vist en af de livretter, som ligger allehøjest på ønskelisten. Her en dejlig let version af boller i karry med kyllingekødboller og blomkålsris som tilbehør.(Karolines Køkken)
Kål i karry med æble og tomatKål i karry med æble og tomat
Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.(Karolines Køkken)
Boller i karry uden kødBoller i karry uden kød
Boller i karry til de kødfrie dage. Bollerne består af paneer og hasselnødder, som giver et godt bid. (Karolines Køkken)
Boller i rodfrugtkarryBoller i rodfrugtkarry
Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.(Karolines Køkken)
Laks i grøn karryLaks i grøn karry
Laks i grøn karry og kokosmælk er nem og lækker aftensmad med fisk, som du kan lave på kun 20 minutter. Find opskrift skøn thai-ret med grøn karry her(Louiogbearnaisen)
Orientalsk kylling med karry på 20 minutterOrientalsk kylling med karry på 20 minutter
Her får du en lækker opskrift på orientalsk kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter. Retten er med ananas, peberfrugt og en krydret karrysauce.(Madens Verden)
Karrydressing - nem opskrift på dressing med karryKarrydressing - nem opskrift på dressing med karry
Min opskrift på den bedste karrydressing, der er både hurtig og nem at lave. Karrydressingen røres af mayonnaise, karry og lidt sennep. God til en sandwich.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes