Vi fandt 26 opskrifter med søgeordet risalamande:
Risalamande - Ris à l’amandeRisalamande - Ris à l’amande
I år fik vi klager for at ikke at have en opskrift på Risalamande eller Ris à l’amande - ja, ris med mandler. Det kan vi naturligvis ikke have hængende på os, så her får du(Gastromand.dk)
Risalacotta med lyn romtopfRisalacotta med lyn romtopf
Minder om risalamande - italiensk risalamande med druknede bær.(Karolines Køkken)
Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokantRisalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant
Der findes et utal af måder at lave risalamande på. Her kommer et bud på en variant af den klassiske juledessert, nemlig med æbler i havtornsirup og knasende valnødder.(Karolines Køkken)
Risalamande med hindbærsauce og tranebærRisalamande med hindbærsauce og tranebær
Klassisk risalamande med en lidt mere utraditionel hindbær-tranebærsauce som tilbehør. (Karolines Køkken)
Risalamande med kirsebærsauceRisalamande med kirsebærsauce
Her får du opskriften på en lækker Risalamande fra Karolines Køkken. Tip: Lav Risalamanden dagen før. Uhm!(Karolines Køkken)
Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsinerRisalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner
Rør blot ikke ved min gamle jul....eller kunne det være sjovt at prøve en ny variation af risalamanden - med mandelkrokant og appelsinsauce og kvark sammen med ris og flødeskum.(Karolines Køkken)
Risalamande med passionsfrugt og krokantRisalamande med passionsfrugt og krokant
Risalamande med passionsfrugt og krokant er et lækkert alternativ til den klassiske juledessert. Risalamanden kan også sagtens serveres til andre anledninger end jul - prøv fx at sætte den på menuen mortens aften.(Karolines Køkken)
Risalaskok - fedtfattig risalamandeRisalaskok - fedtfattig risalamande
Risalaskok er en fedtfattig risalamande lavet med skummetmælk, jordskok-splitter, piskede æggehvider og yoghurt. Risalaskok smager ikke som den klassiske risalamande, men den smager dejlig og den har en lækker konsistens.(Karolines Køkken)
Rismousse med kold appelsinsauceRismousse med kold appelsinsauce
Risalamande i fast form. Et sjovt alternativ til den klassiske servering.(Karolines Køkken)
Dessertgrød af perlebyg, hytteost og bagte blommer Dessertgrød af perlebyg, hytteost og bagte blommer
Desserten leder tankerne hen på risalamande, men er så alligevel helt sin egen... Kogte korn blandet med flødeskum er generelt en ret uimodståelig kombination! Her har vi lavet den i en nordisk udgave med byg, blommer og hytteost.(Karolines Køkken)
Appelsinsauce og honning karameliserede mandlerAppelsinsauce og honning karameliserede mandler
En lækker sød appelsinsauce med honning karameliserede mandler er perfekt som alternativt til kirsebærsauce på risalamande eller til ymer og frugtsalat(Valdemarsro)
Perlebyg i nøddeskumPerlebyg i nøddeskum
En nyfortolkning af risalamanden med perlebyg, hasselnødder og tilbehør af æbler marineret i æblecidereddike og rørsukker smagt til med muskatnød.(Karolines Køkken)
KirsebærsauceKirsebærsauce
Kirsebærsauce (kirsebærsovs). Det mest essentielle tilbehør til risalamanden - selvfølgelig efter mandlen. Prøv selv her!(Karolines Køkken)
Risalamande - Sådan laver du den bedsteRisalamande - Sådan laver du den bedste
Risalamande er en klassisk juledessert. Her får du en nem og utroligt velsmagende opskrift på risalamande, som er en sikker vinder - hver gang.(Madsvin)
Cheesecake a la risalamandeCheesecake a la risalamande
Risalamande forklædt som cheesecake med ristede mandler og lun bærsauce. Prøv nyfortolkningen her! God jul!(Karolines Køkken)
Chia alamandeChia alamande
Lækker, let og anderledes alternativ til klassisk risalamande. Alamanden laves bl.a. med chiafrø og kvark, og serveres med appelsin og saltkaramelsauce - en kombination der er værd at prøve!(Karolines Køkken)
Panna Cotta med kirsebærPanna Cotta med kirsebær
Panna Cotta med kirsebær er en skøn og velsmagende juledessert - perfekt til de der ikke er så begejstret for risalamande - få opskrift her(Valdemarsro)
Risengrød - Let og lækker opskriftRisengrød - Let og lækker opskrift
Her får du en klassisk og velsmagende risengrød opskrift med smørklat og dejlig kanelsukker. Oplagt til jul (og resten af året) - også god til risalamande!(Madsvin)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes