Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet nuggets:
Pankopaneret crispy kyllingPankopaneret crispy kylling
Min søn elsker nuggets - altså de der billige fra frost, eller dem man kan få fra diverse kendte fast-food restauranter. Derfor virkede det åbenlyst at introducerer ham for noget ordentligt hjemmelavet i stedet for stedet(Gastromand.dk)
Gastromand Remakes: Homemade Nuggets – McDonalds go home!Gastromand Remakes: Homemade Nuggets – McDonalds go home!
Som den glade Familiefar jeg jo er, så hænder det at mine børn gerne vil en tur på McDonalds. Fred være med det - det skal det naturligvis være plads til, om man er til(Gastromand.dk)
Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggetsCornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets
Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.(Madens Verden)
Hjemmelavede kyllingenuggets i ovn (sprøde nuggets)Hjemmelavede kyllingenuggets i ovn (sprøde nuggets)
Den bedste opskrift på kyllingenuggets i ovn, der giver sprøde nuggets hver gang. De laves af kyllingefilet paneret i æg og rasp.(Madens Verden)
Sprøde kalkun nuggets i panko raspSprøde kalkun nuggets i panko rasp
Her er opskriften på sprøde kalkun nuggets, der tilberedes i ovnen. Kalkun nuggets laves kalkunbryst, der paneres med panko rasp.(Madens Verden)
Fiskenuggets - nuggets med torskFiskenuggets - nuggets med torsk
Her kan du se hvordan du laver lækre fiskenuggets i ovnen. Det er nuggets med stykker af torsk, der nemt paneres og derefter steges i ovnen. Uden brug af friture. Opskriften er en god måde at få børn til at spise fisk på.(Madens Verden)
Kyllingenuggets med masalacremeKyllingenuggets med masalacreme
Prøv de lækre sprøde kyllingenuggets med en krydret masalacreme.(Karolines Køkken)
Kyllingenuggets med sprød salat Kyllingenuggets med sprød salat
Lækre, hjemmelavede kyllingenuggets serveret med sprød salat og krydret fraiche - sikkert også et hit hos dine børn.(Karolines Køkken)
Geniale Doritos Nuggets!Geniale Doritos Nuggets!
Hvorfor fanden har jeg ikke tænkt på det? Chips som panering!! Det er jo en lille gastro-genistreg! Sprød panering, med masser af smag...what’s not to like!   Nogle ideer får lov til at brygge i baghovedet i lang(Gastromand.dk)
Nuggets i Airfryer eller Actifry (nem opskrift)Nuggets i Airfryer eller Actifry (nem opskrift)
Her får du min opskrift på sprøde nuggets i Airfryer eller Actifry. De populære kyllingenuggets laves af kyllingebryst, paneres og steges færdige.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes