Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet porchetta:
PorchettaPorchetta
Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet hjemmelavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative grillopskrift. Som det er  tilfældet med pulled pork,(Gastromand.dk)
Porchetta på spyd - grillet porchetta på rotisseriePorchetta på spyd - grillet porchetta på rotisserie
Her er min opskrift på porchetta på spyd, hvor den italienske rullesteg grilles mør i et rotisserie. En porchetta med super sprød svær.(Madens Verden)
Porchetta – nemt og suverænt på grillen!Porchetta – nemt og suverænt på grillen!
Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative opskrift til grillen. Som det er  tilfældet med PP'en,(Gastromand.dk)
Opskrift på porchetta i ovn (italiensk rullesteg)Opskrift på porchetta i ovn (italiensk rullesteg)
Sådan laver du en perfekt porchetta i ovn. Den italienske rullesteg får 3,5 timer i ovnen, og så har du en virkelig sprød svær.(Madens Verden)
Erland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide styleErland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide style
Kristi Himmelfartsferien står for døren, solen skinner og DMI siger 25 grader - lur mig om ikke der er en gastromand eller to, der kaster sig over en omgang pulled pork eller porchetta. Er du(Gastromand.dk)
Langtidsstegt porchetta - opskrift på italiensk rullestegLangtidsstegt porchetta - opskrift på italiensk rullesteg
Langtidsstegt porchetta er den perfekte måde at stege kødet på. Den italienske rullesteg med krydderurter bliver mør, og stegen meget sprød.(Madens Verden)
Hjemmelavet ColeslawHjemmelavet Coleslaw
Coleslaw er guds gave til grillmaden! Og lavet med lidt kærlighed er det den perfekte følgesvend til al slags grillmad, som eksempelvis porchetta, spareribs - eller naturligvis i en Pulled Pork Burger! Jeg har ikke altid(Gastromand.dk)
Porchetta på grill - En italiensk gudespisePorchetta på grill - En italiensk gudespise
Porchetta på grill er efterhånden blevet en grillklassiker her i Danmark - med god grund. Her får du en opskrift der sikrer et godt resultat - hver gang!(Madsvin)
Opskrift: Porchetta i gasgrill skal grilles i to timerOpskrift: Porchetta i gasgrill skal grilles i to timer
Porchetta i gasgrill bliver super mør, og samtidig får du den sprødeste svær. Stegetiden er to timer, og her er den grillet i en Weber Q3200.(Madens Verden)
Langtidsstegt svineskank, selleri og brombærLangtidsstegt svineskank, selleri og brombær
Grisen rummer mange fantastiske udskæringer. De mest populære er nok svinemørbraden, nakkefileten (til Gastromands Pulled Pork), eller svineslaget til Porchetta. Jeg vil i dag gerne slå et slag for en helt anden udskæring, en af mine(Gastromand.dk)
Porchetta Barbeque StylePorchetta Barbeque Style
Hvis du ikke er i gang med at grille og står med en øl i hånden lige nu - så går du ud og tænder grillen nu og knapper en øl op - så venter(Gastromand.dk)
Porchetta i kuglegrillPorchetta i kuglegrill
"La porchetta" er en skøn lille italiensk rullesteg med sprøde svær, som man kender dem fra flæskestegen. Her på grill. (Karolines Køkken)
Porchetta i ovnPorchetta i ovn
Porchetta, den alternative flæskesteg, fyldt med ost, abrikoser, soltørrede tomater og friske krydderier. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes