Vi fandt 38 opskrifter med søgeordet brownie:
Flødebolle-browniesFlødebolle-brownies
Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen.(Karolines Køkken)
Congo Bar (Brookies)Congo Bar (Brookies)
Lækker browniekage med sprød bund. Prøv opskriften som forener en cookie og brownie i en kage. Find kageopskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
KanelbrowniesKanelbrownies
Lækker og svampet, som en ægte brownie skal være. Mums!(Karolines Køkken)
Chokoladetærte med hindbærChokoladetærte med hindbær
Chokoladetærte smager skønt til dessert. Prøv den lækreste chokoladetærte med ganache og friske hindbær. Blød brownie og med dyb chokoladesmag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
BrowniesBrownies
  “Endnu en syndig sag. Da jeg var på forlænget weekend hjemme i det nordjyske her i weekenden, var der den perfekte mulighed for at få afprøvet en masse syndige opskrifter, som jeg ikke har mulighed for til daglig, da jeg ikke har en hel familie at dele ud til og en bette bror der kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brownie-iskager med passions-marinerede bærBrownie-iskager med passions-marinerede bær
Iskagerne kan du lave i god tid. De er lækre og fulde af dejlig smag... og får et friskt og knasende modspil fra passionsfrugt, vanilje og røde bær.(Karolines Køkken)
BrowniesBrownies
Dejlig klassisk chokoladebrownie med valnødder. Perfekt til en velbrygget kop kaffe!(Karolines Køkken)
Brownies med ingefær og limeBrownies med ingefær og lime
Chokoladen blødgører ingerfærens skarpe kanter og præsenterer en lækker brownie. Prøv den!(Karolines Køkken)
Hvid brownieHvid brownie
Fantastisk lækker hvid brownie - også kaldet blondie. Citron og cremefraiche spiller syrligt op til den hvide chokolade - smagen er som en bid af himlen...(Karolines Køkken)
Bærsalat med brownie, skyrcreme og pistaciekrokantBærsalat med brownie, skyrcreme og pistaciekrokant
Der er dømt skøn dessert med denne salat af røde og blå bær med saftig brownie, vaniljekrydret skyrcreme og knasende krokant med pistacienødder.(Karolines Køkken)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BrowniesBrownies
I min samlemappe har jeg nok de første 10 opskrifter på brownie + alle dem der gemmer sig i bagebøgerne. Sjovt nok hedder de fleste noget med “verdens bedste”, det er så bare mærkeligt at de alle er forskellige!? Hvilken en skal man så satse på, når man virkelig gerne vil lave verdens bedste? Hov,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rawfood Brownie med dadler og nødderRawfood Brownie med dadler og nødder
En nem og sund brownie kun på dadler, nødder og kakao, når det skal være sundt at spise sødt.(Louiogbearnaisen)
TalkageTalkage
Talkage er perfekt til festlige anledninger - her som brownie. Prøv opskriften og slip fantasien løs med pynten. Uhm!(Karolines Køkken)
Brownies med pretzelsBrownies med pretzels
Hurra! 1. juli, så er det rigtig sommer. Det skal fejres og selvfølgelig med en kage. Måske ikke det mest sommerlige, men ganske god, mens vi venter på strandvejr (; Det er faktisk lidt snyd, for jeg bagte brownien her for en uges tid siden, da jeg bagte brownie med popcorn. Halvdelen af dejen røg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brownie med popcornBrownie med popcorn
Klæg og tung brownie med popcorn. Perfekt til en film aften.(Louiogbearnaisen)
Brownie With Salted Peanuts – The American Way!Brownie With Salted Peanuts – The American Way!
Prøv at komme saltede peanuts i brownies med chokolade. Det søde og salte smager fantastisk sammen. Find den nemme opskrift på amerikanske brownies her.(Louiogbearnaisen)
Pumpkin Swirl Chocolate BrowniesPumpkin Swirl Chocolate Brownies
The absolute best Pumpkin Cheesecake Brownies. Recipe for brownies with pumpkin puree and spices.(Louiogbearnaisen)
Chessecake/brownie snitter med hvid chokoladeChessecake/brownie snitter med hvid chokolade
Lækre cheesecake/brownie snitter bagt med kakao og hvid chokolade. Syndige og himmelske. Server dem med en god kop kaffe eller et glas koldt mælk(Louiogbearnaisen)
Double Espresso BrowniesDouble Espresso Brownies
Fantastisk brownies med espresso og kaffe skum. Den bedste kaffebrownie med espressopulver og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Brownie med lakridsBrownie med lakrids
Opskrift på brownie med lakridssirup og pulver.(Louiogbearnaisen)
Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)Blondie med rabarber og pecannødder (Brownie med hvid chokolade)
Længe har jeg haft en blondie i tankerne – som overskriften antyder er det en brownie lavet på hvid chokolade. Så da rabarbernesæsonen endelig kom, skulle det være.Den søde hvide chokolade, med de syrlige rabarber og de bitre, knasende pecannødder giver altså en mægtig lækker mundfuld. Chokolade deler altid mennesker, da man enten er til hvid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brownie-Raspberry Ice Cream Sandwiches // Is-sandwich med brownie og hindbærBrownie-Raspberry Ice Cream Sandwiches // Is-sandwich med brownie og hindbær
Den lækreste is-sandwich med brownie og hindbær-is. Perfekt afslutning på en middag eller bare som selvforkælelse. Imponerer alle og enhver.(Louiogbearnaisen)
Brownie - Sådan laver du verdens bedsteBrownie - Sådan laver du verdens bedste
Sådan laver du verdens bedste brownies - Her får du en nem opskrift på en utroligt velsmagende brownie med mørk chokolade.(Madsvin)
Cheesecake brownie med brombærCheesecake brownie med brombær
Udover brombær så elsker jeg chokolade og cheesecake. Cheesecake brownie med brombær var derfor svaret, hvis alle disse ting skulle samles i én kage!(Louiogbearnaisen)
Guinness Brownies med chokoladeganacheGuinness Brownies med chokoladeganache
Brownie med chokolade og mørk øl giver lækre brownies med masser af smag. Nem opskrift på en bedre brownie, som næsten er en tung chokoladekage(Louiogbearnaisen)
NOUGAT-BROWNIE med hasselnøddemelNOUGAT-BROWNIE med hasselnøddemel
Brownie med nougat. Syndig opskrift på nougat brownies, som nydes bedst sammen med en kop kaffe.(Louiogbearnaisen)
Chokoladekage uden melChokoladekage uden mel
Denne chokoladekage uden mel er af den tunge slags, hvor det midterste af kagen næsten er rå. Fantastisk kage for alle der elsker brownies og kagedej.(Karolines Køkken)
Den ultimative brownieDen ultimative brownie
Brownien kommer oprindeligt fra Amerika og så dagens lys i slutningen af 1800-tallet. Den rigtige brownie er lavet med mørk chokolade men kan i dag findes i mange andre afskygninger. En god brownie kendetegnes ved(Gastromand.dk)
Brownies med chokoladeganache og saltede pistacienødderBrownies med chokoladeganache og saltede pistacienødder
Det her er de bedste brownies jeg har bagt! Lækre og nemme kage brownies med blød ganache og saltede pistacienødder på toppen. Så stilfulde. Få opskriften (Louiogbearnaisen)
Brownies uden melBrownies uden mel
Lækker og nem brownies uden mel, som gør den ekstra konfekt-agtig og intens i smagen. Find opskriften på glutenfri bronwnie her.(Louiogbearnaisen)
Bøllebrownies Bøllebrownies
Søde små brownies med chokoladepeanuts er ideelle til børnefødselsdagen.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes