Vi fandt 16 opskrifter med søgeordet master:
Gastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med AioliGastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med Aioli
Inspireret af Webmasterens crostini med gedeost og løgconfit fløj jeg straks i køkkenet - must have tapas! De fleste vil nok sige, at kartofler er tilbehør til en ret, men i Spanien er "Patatas Bravas" en(Gastromand.dk)
Vildt: Buk, Bøgehatte, KirsebærglaceVildt: Buk, Bøgehatte, Kirsebærglace
Hvordan reagerer Webmasteren når man ringer og siger man har en flaske Palmer fra 1989 som trænger til at blive drukket? Han sørger naturligvis for at diske op med noget mad, som passer både til(Gastromand.dk)
Hyggemad: Skærising med citronsovsHyggemad: Skærising med citronsovs
Det her indlæg bliver lidt "Familie-agtigt" - så nu er I advaret på forhånd! Men nu er jeg jo Familiefaren, også på trods af, at Webmasteren fornylig meldte sig på banen i "familiekategorien" med deres(Gastromand.dk)
Hjemmelavet Salsa RojaHjemmelavet Salsa Roja
”Gastromand mangler Huevos Rancheros!” udbrød Webmasteren i versaler, da jeg en sen lørdag morgen, ahem, middag, underholdt resten af redaktionen med Messenger-beskeder fra mit seneste tømmermændsprojekt … Og maden har jo ret! Vi mangler autentiske(Gastromand.dk)
Movie Food Theme take one: Big Kahuna BurgerMovie Food Theme take one: Big Kahuna Burger
Den anden dag, hvor det regnede af helvede til, og Webmasteren havde indkaldt til et af vores utallige "redaktionsmøder" skulle der tænkes kreativt - det var i hvert fald udgangspunktet, men koncentrationen havde om end(Gastromand.dk)
Stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelstenStenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
Traditionen tro får Webmasteren arrangeret tømmermændspizza som opvarmning til sidstedagen på Northside hjemme hos mig - hvor jeg skal lave alt arbejdet. Jeg må være godt dum... Anyways, det er sgu meget hyggeligt. Særligt når vejret(Gastromand.dk)
Pizza på grillPizza på grill
Ja, det er en genganger som den kære Webmaster lavede til perfektion, men ikke på grill (Hjemmelavet gourmetpizza).  Så her kommer en altid sikker vinder – hjemmelavet pizza bagt på Weberen. En pizzaovn rammer minimum 350(Gastromand.dk)
Langtidsstegt påskelam i stegesoLangtidsstegt påskelam i stegeso
Der var tømmermændsdag hos Eksilsønderjyden dagen efter Webmasterens fødselsdag. det skulle dog ikke afholde 2 gastromænd fra at gennemføre operation påskelam! Lammet havde naturligvis gået og hygget sig hjemme på marsken i Sønderjylland, hvor blæst og(Gastromand.dk)
Påske-opskrift: Hjemmelavet Kanin-RillettePåske-opskrift: Hjemmelavet Kanin-Rillette
Det er påske - og hvis du mangler lidt inspiration til en sidste ret, så lad det være din bedste! Rillette er yderst velsmagende, og faktisk utrolig nemt at lave. For mange år siden, havde Webmasteren(Gastromand.dk)
Gastromand vs. Food: The Mac ‘n’ Cheese SandwichGastromand vs. Food: The Mac ‘n’ Cheese Sandwich
Webmasteren havde set en mega blæret ret på nettet - "The Mac 'n' Cheese Sandwich", som han bestemt mente én af os andre skulle lave - det blev Familiefaren. At det så ikke lige var familie-venlig-mad,(Gastromand.dk)
Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalatMormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
Dette er og bliver en klassiker, som man kan varieres og ændres  efter behov og smag. Egentlig er dette jo en god gammeldags grydestegt kylling, som blot får en omgang af Webmasterens og en af(Gastromand.dk)
Sådan laver du din egen Spiced Rum!Sådan laver du din egen Spiced Rum!
Så er vi nået til den sidste del af vores Aalborg Basis trilogi. Webmasteren og Familiefaren proklamerede, uden nogen som helst gudsforagt, at de da ville efterligne nogle af de helt store spiritus-klassikere: Gin og(Gastromand.dk)
Udfordring: Lav din egen whisky med eg og røgUdfordring: Lav din egen whisky med eg og røg
For noget tid sin begyndte Webmasteren på at lave sin egen gin - dem af jer som følger os tæt ved godt, at han er ret afhængig af G&T - så hvad mere oplagt at(Gastromand.dk)
Lammekrone, skank, græskar og løgLammekrone, skank, græskar og løg
I går fik I Webmasterens søde forsøg på, at trash-talke sig til sejren i vores nytårs battle med walisisk lam. Bevares...det er jo helt sikkert ikke en dårlig ret han har flækket sammen, men på(Gastromand.dk)
Brunchburrito à la GastromandBrunchburrito à la Gastromand
Mexicansk mad behøver ikke være Santa Maria blandet med lidt hakket oksekød og en klat købesalsa. Det kan faktisk være spændende og alternativt.   Det hele startede egentlig med, at Webmasteren et utal af gange havde opfordret(Gastromand.dk)
Fantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag på GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens køkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig nævner, at den står på flødestuvede kartofler til næstkommende familiefest. Det hedder flødekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes