Vi fandt 23 opskrifter med søgeordet svensk p:
Nem pølsepandeNem pølsepande
Somnavnet antyder er dette her er en virkelig nem og hurtig pølsepande. Det er en variation over klassikeren svensk pølseret - dog tilberedt med røget medister i stedet for wienerpølser og med ristet løg som tilbehør.(Karolines Køkken)
Luciabrød med safranLuciabrød med safran
I Sverige nydes lusse-brødene, som er det svenske navn, på Luciadag den 13. december. Men vi kan stå inde for, at de også smager dejligt på mange andre dage.(Karolines Køkken)
Krydret skinkegryde med kartoffelmosKrydret skinkegryde med kartoffelmos
En dejlig sammenkogt ret, der er en krysning mellem svensk pølseret og gullasch.(Karolines Køkken)
Svensk chokoladekage med kaffe og ganacheSvensk chokoladekage med kaffe og ganache
Ganache er et fransk ord for en lind chokoladecreme. Her er den tilsmagt med nøddecreme og pyntet på toppen af den svenske chokoladekage med kaffesmag.(Karolines Køkken)
Svensk knækbrødSvensk knækbrød
Svensk knækbrød eller svenske møllehjul er en dejlig spise. Spis knækbrød, som de traditionelt gør i Sverige, med marinerede silefileter, eller hold dig til den mere klassiske danske version med smør og ost.(Karolines Køkken)
Svensk pølseretSvensk pølseret
Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide. Prøv den nemme og lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Svensk pølseret - med mere grøntSvensk pølseret - med mere grønt
Svensk pølseret - med mere grønt. Den ligner meget den traditionelle Svensk pølseret, men vi har skruet ned for pølserne og op for kartofler og løg og tilføjet gulerødder.(Karolines Køkken)
Svenske chokoladebrødSvenske chokoladebrød
Mangler du en lækker opskrift på en lækker småkage? Prøv de svenske chokoladebrød. Vi garanterer, de bliver et hit!(Karolines Køkken)
Svenske ostekager med bærtopSvenske ostekager med bærtop
Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.(Karolines Køkken)
Semlor – svenske fastelavnsbollerSemlor – svenske fastelavnsboller
Fik du lige set den fredagskage, som jeg spiste i går? Nøj, den var farlig god! Så god, at jeg var nødt til at snuppe endnu en til aftenkaffen. Og jep, det er selvfølgelig de svenske banditter, Semlor, som vi snakker om. De sidste par år har den populære fætter væltet sig i spotlyset her...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cremet dip af blå ostCremet dip af blå ost
I Sverige er der tradition for at spise brunkager med blå ost på. Denne dip er en mild udgave af den svenske creme. Den cremede dip er mildere og mere frisk i smagen, og derfor lettere at gå til og perfekt for nybegyndere.(Karolines Køkken)
Svenske KanelbullarSvenske Kanelbullar
“I al det uendelige snevejr, er det bedste tidsfordriv bagning. Opskriften her er et gammelt svensk udklip. Bollerne laves ligesom kanelsnegle, men er mindre fine i udformningen. Den korte side, skal ikke være mere en max. 20 cm i bredde og tykklse af den udrullede dej skal være noget tykkere end til        ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rimmet laks med fennikel- og dildfrøRimmet laks med fennikel- og dildfrø
Rimning er den svenske betegnelse for saltning. Fisken bliver meget lækker - på en gang rå og alligevel mør, saftig og fast i kødet.(Karolines Køkken)
Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktionThorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktion
Først gav han os sit take på en "jysk" forret i form af Limfjordshummer med hyben og porcheret æggeblomme. Nu er det blevet tid til 2. del i Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi.     Rensdyrlav teknisk set er en(Gastromand.dk)
Svensk pølseret - børnenes favoritretSvensk pølseret - børnenes favoritret
De har givet os klassiske glæder som Volvoen og Ingrid Bergman, men det er naturligvis deres gastronomi, vi sætter mest pris på og ingen over, ingen ved siden af: Svensk Pølseret (ironi og dårlig humor(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanterThorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
Først en forret i form af Limfjordshummer, derefter en hovedret i form af svensk elg og nu en dessert bestående af popkorn til at afslutte Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi. Jo manden er og bliver et legebarn(Gastromand.dk)
SemlorSemlor
Semlor er det svenske bud på en klassisk fastelavnbolle. Vores semlor er udviklet af svenskere til svenskere, og det siges at de er "världens godaste semlor".(Karolines Køkken)
Sild, kartoffelsalat og knækbrødSild, kartoffelsalat og knækbrød
Svenskerne serverer sild til påske på denne måde. Du kan gøre det mere dansk ved at skifte knækbrødet ud med godt gammeldags rugbrød. (Karolines Køkken)
Janssons fristelseJanssons fristelse
Janssons fristelse er et kartoffelfad med ansjoser og er en svensk klassiker. En helt enkelt ovnret, der består af flødebagte kartofler, porre, løg og anjoser.(Karolines Køkken)
ChokoladecupcakesChokoladecupcakes
Lækre chokoladecupcakes med en top af chokoladeganache. Cupcakes´ene er dejlig svampede, næsten rå i midten som man kender det fra de svenske "kladdkaka".(Karolines Køkken)
Köttbullar med potatismos - svenske kødboller med kartoffelmosKöttbullar med potatismos - svenske kødboller med kartoffelmos
Köttbullar med potatismos kan vist næsten kaldes svenskernes nationalret, eller i hvert tilfælde en af dem. Vi har hentet opskriften fra vores kolleger i Sverige, så den skulle være god nok - selvom den ikke helt ligner den, du måske har smagt på en tur til Ikea.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes