Vi fandt 133 opskrifter med søgeordet frikadeller:
Facts om frikadeller:
Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Frikadeller er en type stegte kødboller, og er en meget populær ret i Danmark som i mange andre europæiske lande. Ordet er en fortyskning af det italienske frittatella, der er stegt eller ristet (fritto) kød. Ordet er beslægtet med 'frikandeau' og 'frikassé'.
Bønnedeller i pitabrødBønnedeller i pitabrød
Super nemme og lækre vegetarfrikadeller, med lidt bid og masser af smag. (Karolines Køkken)
Nem pastasalat med spidskål og ærterNem pastasalat med spidskål og ærter
Her er en nem opskrift på pastasalat med spidskål og ærter, og den er hurtig at lave. Pastasalaten bruges som tilbehør til kødretter, herunder frikadeller.(Madens Verden)
Ovnstegte frikadeller bages i 20 minutter ved 200 graderOvnstegte frikadeller bages i 20 minutter ved 200 grader
Her er opskriften på ovnstegte frikadeller, der er nemme at lave. Ovnfrikadeller smager mindst lige så godt som de pandestegte deller.(Madens Verden)
Kalvefrikadeller - opskrift på frikadeller af kalvekødKalvefrikadeller - opskrift på frikadeller af kalvekød
Her får du min nemme opskrift på kalvefrikadeller, der er lækre og fyldige frikadeller lavet af hakket kalvekød, og som har masser af smag.(Madens Verden)
Frikadeller på grill - sådan griller du bedst dine dellerFrikadeller på grill - sådan griller du bedst dine deller
Kan man lave gode frikadeller på grill? Ja, det kan man sagtens, og her kan du se hvordan du griller frikadellerne perfekt i en gasgrill.(Madens Verden)
Råstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehørRåstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehør
Råstegte gulerødder med spidskål er både nemt og hurtigt tilbehør, som du kan lave på under 15 minutter. Sundt tilbehør til bla. frikadeller.(Madens Verden)
Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)
Sådan laver du lækre tunfrikadeller a la Nynne. Tunfrikadellerne laves med tun på dåse, og derfor er de meget nemme at røre sammen og stege på panden.(Madens Verden)
Varm kartoffelsalatVarm kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.(Karolines Køkken)
Coleslaw og fiskefrikadellerColeslaw og fiskefrikadeller
Coleslaw med kvark og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.(Karolines Køkken)
Kartoffelgryde - nemt tilbehør til medister og frikadellerKartoffelgryde - nemt tilbehør til medister og frikadeller
Kartoffelgryde er en nem og lækker måde at lave kartofler som tilbehør på. Laves med persillerødder og porrer, og er godt til medister og frikadeller.(Madens Verden)
Laksebøf med agurkesalatLaksebøf med agurkesalat
Laksebøffer eller laksefrikadeller er nemme at lave og er en god måde, at få mere fisk ind i hverdagen. Find den bedste opskrift her(Louiogbearnaisen)
Sauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurterSauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurter
En lækker nordisk sensommerret som smager allerbedst med dansk savoykål i sæson. Mini kyllinge-frikadellerne smager også rigtig godt på madpakken dagen efter. Find opskriften her - den tager kun 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
Grillede frikadeller med persillesovs og nye kartoflerGrillede frikadeller med persillesovs og nye kartofler
Her er opskriften på grillede frikadeller, der er store og saftige frikadeller. Serveres med nye kartofler, persillesovs og stegt spidskål.(Madens Verden)
Frikadeller i fad med kartofler og spidskålFrikadeller i fad med kartofler og spidskål
Frikadeller i fad er nem og lækker aftensmad, hvor frikadellerne steges i fad med kartofler, spidskål og gulerødder. En dejlig familieret.(Madens Verden)
Frikadeller på spyd med grøn salat (nem middagsret)Frikadeller på spyd med grøn salat (nem middagsret)
Frikadeller på spyd er en nem aftensmad, og her er de lækre frikadeller serveret sammen med en grøn salat. En god middagsret til både børn og voksne.(Madens Verden)
Vegetarfrikadeller med blomkålssalatVegetarfrikadeller med blomkålssalat
Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat. (Karolines Køkken)
Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauceVegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce
Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.(Karolines Køkken)
FrikadellerFrikadeller
Frikadeller er altid et hit! Den nemme opskrift på frikadellefars giver 14 frikadeller og tager kun 45 min. Prøv den her!(Karolines Køkken)
Frikadeller med stuvet hvidkål og gulerødderFrikadeller med stuvet hvidkål og gulerødder
Se her hvordan du laver klassikeren frikadeller med stuvet hvidkål helt fra bunden. Frikadellerne steges på panden, og hvidkålen forkoges inden den stuves.(Madens Verden)
Frikadeller med hytteost og grøntsagsspaghettiFrikadeller med hytteost og grøntsagsspaghetti
Spaghetti på den grønne måde - her med lækre saftige frikadeller med hytteost. (Karolines Køkken)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines Køkken)
Frikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkernerFrikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkerner
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Stuvede porrer i bouillonStuvede porrer i bouillon
Stuvede porrer er kogte porrer i en bouillon, og når porrerne er møre, jævnes suppen. De stuvede porrer er fremragende tilbehør til blandt andet frikadeller og kylling.(Madens Verden)
Perlespelt fra Skærtoft Mølle med forårsløg og peberfrugtPerlespelt fra Skærtoft Mølle med forårsløg og peberfrugt
Perlespelt er lækkert tilbehør som variation fra pasta, ris og kartofler. Den passer godt til en grillet kotelet, kyllingebryst - eller frikadeller.(Madens Verden)
GrøntsagsfrikadellerGrøntsagsfrikadeller
Smagsfuld og farverig grøntsagsfrikadelle med en god konsistens.(Karolines Køkken)
Persillesovs - opskrift på Danmarks nationalsovsPersillesovs - opskrift på Danmarks nationalsovs
Opskrift på nem persillesovs til stegt flæsk og frikadeller. Se også hvordan sovsen laves uden mælk, mel og læs om genopvarmning er farligt.(Madens Verden)
Grøntsagsfrikadeller - til babyGrøntsagsfrikadeller - til baby
Grøntsagsfrikadeller er nemme at lave og gode at have i fryseren som tilbehør til frokost, aftensmad eller madpakken. Grøntsagsfrikadellerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Hurtigstuvet spidskål med spinat på 5 minutterHurtigstuvet spidskål med spinat på 5 minutter
Min nemme og gode opskrift på hurtigstuvet spidskål med spinat. Stuvningen er fremragende som tilbehør til alt fra kylling, frikadeller og koteletter.(Madens Verden)
Grøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dipGrøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dip
Farvestrålende og lækre grøntsagsfrikadeller med paneer, ærter, majs og mynte - her serveret med tomatsalsa og en dip af salatost. Lav evt. paneeren dagen før.(Karolines Køkken)
Oksefrikadeller Oksefrikadeller
Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen, fx i en frikadellesandwich, i pitabrød eller til at tage med i madpakken.(Karolines Køkken)
Oksefrikadeller og krydret bulgurOksefrikadeller og krydret bulgur
Bulgur, spidskommen, abrikos er nogle af de ingredienser i denne fedtfattige opskrift på oksefrikadeller og krydret bulgur der leder sanserne mod varmere himmelstrøg.(Karolines Køkken)
Fiskehandlerens hjemmelavede fiskefrikadellerFiskehandlerens hjemmelavede fiskefrikadeller
Hjemmelavede fiskefrikadeller som fiskehandleren laver dem. Med grovhakket fisk, krydderurter og fløde. De bedste fiskefrikadeller med den rigtige smag.(Madens Verden)
Kartoffelfrikadeller med ostKartoffelfrikadeller med ost
Enkel vegetarret med cremet dip og dampede grøntsager.(Karolines Køkken)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
Sandwich med ost og citrussyltede løgSandwich med ost og citrussyltede løg
De citrussyltede løg smager også godt sammen med fx stegte koteletter, frikadeller eller en dejlig cremet brie.(Karolines Køkken)
Nemme og lækre kyllingefrikadeller med spinatNemme og lækre kyllingefrikadeller med spinat
De lækreste kyllingefrikadeller med spinat, hvor frikadellerne laves af hakket kylling, og derefter steges på panden. Spinaten giver en fantastisk smag til frikadellerne.(Madens Verden)
Hjemmelavet fiskefars - opskrift til fiskefrikadeller)Hjemmelavet fiskefars - opskrift til fiskefrikadeller)
Fiskefars som giver dig de bedste fiskefrikadeller. Farsen laves af friskhakket torsk og kuller, og røres med salt, æg, hvedemel og mælk.(Madens Verden)
Fiskefrikadeller med den rigtige stegetidFiskefrikadeller med den rigtige stegetid
Se her hvordan du steger fiskefrikadeller helt korrekt, for fiskefrikadellerne skal ikke steges så længe, at de bliver tørre.(Madens Verden)
Frikadeller med brun sovs og dampet spidskålFrikadeller med brun sovs og dampet spidskål
Sådan laver du frikadeller med brun sovs og dampet spidskål. Dansk mad med masser af smag, og selvfølgelig serveret med kogte kartofler.(Madens Verden)
Kyllingefrikadeller Kyllingefrikadeller
Skønne kyllingefrikadeller, der er et helt måltid i sig selv. Nyd dem på madpakken eller aftensbordet med opskriften her!(Karolines Køkken)
Kyllingefrikadeller og kulørt salatKyllingefrikadeller og kulørt salat
Her er en nem og hurtig opskrift på kyllingefrikadeller med tilbehør. Farsen giver 4 store og lækre kyllingefrikadeller, men I kan naturligvis også lave dem små, hvis I har mere lyst til det.(Karolines Køkken)
Oldemors persille frikadeller med havregrynOldemors persille frikadeller med havregryn
Her får du oldemors opskrift på persille frikadeller, der er nemme og luftige frikadeller med hakket persille og grovvalsede havregryn.(Madens Verden)
Burger med kartoffelfrikadellerBurger med kartoffelfrikadeller
En dejlig vegge-burger. Du kan også servere kartoffelfrikadellerne som almindelige frikadeller med en god råkost og dressing.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med chilisauceKartoffelsalat med chilisauce
Frikadeller med kartoffelsalat er en gammel klassiker som er vellidt af mange og som kan spises både ude og hjemme.(Karolines Køkken)
Frikadeller med havregryn opskriftFrikadeller med havregryn opskrift
Frikadeller med havregryn er garanti for saftige frikadeller, og denne opskrift er særlig god. Nyd dem med denne lækre pastasalat.(Madens Verden)
SpidskålssalatSpidskålssalat
Spidskålssalat er en lækker spise - sprød, saftig og mættende. Spidskålssalat kan spises på utallige måder. Måske som frokostret med et stykke ristet rugbrød til, som tilbehør til kød, fx frikadeller, koteletter eller stegte kyllingefileter, eller til en vegetarisk dhal.(Karolines Køkken)
Thaifrikadeller med nudelsalatThaifrikadeller med nudelsalat
Eksotiske fiskefrikadeller med smag af de skønne krydderier vi kender fra det thailandske køkken: Ingefær, chili, koriander, hvidløg og lime - det er godt.(Karolines Køkken)
Italienske frikadeller - nem opskrift med tomatsovsItalienske frikadeller - nem opskrift med tomatsovs
Her er den bedste opskrift på italienske frikadeller, der laves med eller uden parmesan. Frikadellerne serveres i en hjemmelavet tomatsovs.(Madens Verden)
Kyllingefrikadeller i ovn - med hakket kyllingekødKyllingefrikadeller i ovn - med hakket kyllingekød
Kyllingefrikadeller i ovn laves af mager, hakket kyllingekød, som formes til frikadeller. De bages i ovnen i cirka 25 minutter, så det er en nem opskrift.(Madens Verden)
Fiskefrikadeller med stuvet hvidkålFiskefrikadeller med stuvet hvidkål
Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål er en god hverdagsret, der både er rimelig hurtig at tilberede, men også er meget sund. Og en god måde at spise fisk på.(Madens Verden)
Grove fiskedunser -  god børneopskrift på fiskefrikadellerGrove fiskedunser - god børneopskrift på fiskefrikadeller
Her er en børnevenlig opskrift på grove fiskedunser. Nemme og lækre fiskefrikadeller, som børn kan lave selv. Med gode råvarer og en simpel opskrift.(Madens Verden)
Gammeldags frikadeller (slagterens bedste opskrift)Gammeldags frikadeller (slagterens bedste opskrift)
Her er slagterens egen opskrift på gammeldags frikadeller. Se også hvordan man laver dem uden æg, hvedemel eller mælk. En komplet guide til frikadellefars.(Madens Verden)
Bagte torsketoppe med gylden nudelsalatBagte torsketoppe med gylden nudelsalat
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden.(Karolines Køkken)
Baconfrikadeller - opskrift med nem kartoffelsalatBaconfrikadeller - opskrift med nem kartoffelsalat
Her får du min opskrift på lækre baconfrikadeller og en nem kartoffelsalat. Frikadeller med bacon og kartoffelsalaten er lækker aftensmad, som alle elsker.(Madens Verden)
Grøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødderGrøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødder
Her får du en nem og lækker opskrift på grøntsagsmos. En sund mos, der bla. laves af kartofler, broccoli og blomkål. God som tilbehør til eks. frikadeller.(Madens Verden)
De perfekte "Thai" FiskefrikadellerDe perfekte "Thai" Fiskefrikadeller
For noget tid siden den på fiskefrikadeller, hvor der også blev bagt rugbrød da jeg ville lave den perfekte frokostret – og det blev lækkert! Da jeg nu var i gang, valgte jeg at tage(Gastromand.dk)
Remoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remouladeRemoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remoulade
Her får du min bedste opskrift på lækker hjemmelavet remoulade - perfekt dressing til både fiskefrikadeller og meget andet godt - få opskrift her(Valdemarsro)
Falafel - sådan laver du nemme og lækre falaflerFalafel - sådan laver du nemme og lækre falafler
Her er min opskrift på falafel. Falafler er meget nemme at lave selv af blandt andet kikærter, og der er faktisk tale om vegetariske frikadeller.(Madens Verden)
Frikadeller med stuvet spidskålFrikadeller med stuvet spidskål
Her er den bedste opskrift på frikadeller med stuvet spidskål. Klassisk opskrift med masser af smag, og nogle virkelig gode frikadeller.(Madens Verden)
Stuvede ærter - nem opskrift på ærtestuvningStuvede ærter - nem opskrift på ærtestuvning
Her er min opskrift på stuvede ærter, der er klassisk tilbehør til blandt andet frikadeller og schnitzler. Her anvendes frosne ærter, der laves i hvid sovs.(Madens Verden)
Get-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressingGet-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressing
Krydrede frikadeller med bl.a. mynteblade, frisk ingefær og forårsløg med skøn dressing til(Karolines Køkken)
Rødbede-tzatzikiRødbede-tzatziki
En ny måde at lave tzatziki på. Den smager dejligt som tilbehør til godt brød, frikadeller eller kylling.(Karolines Køkken)
Squash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadellerSquash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadeller
Lækre og super nemme squash frikadeller som kan varieres på mange måder og som kan laves på ingen tid - her får du en helt enkel grundopskrift (Valdemarsro)
Røde fiskefrikadeller og karryremouladeRøde fiskefrikadeller og karryremoulade
Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!(Karolines Køkken)
Mexicanske frikadeller med majssalsa og tortilla chipsMexicanske frikadeller med majssalsa og tortilla chips
Mexicanske frikadeller laves af hakket oksekød og hvidløg, og de serveres sammen med en hjemmelavet majssalsa, tortilla chips, agurk og ovnbagt peberfrugt.(Madens Verden)
Rødbedefrikadeller - opskrift på saftige vegetardellerRødbedefrikadeller - opskrift på saftige vegetardeller
Rødbedefrikadeller er et fremragende bud på et alternativ til frikadeller lavet af kødfars. De er saftige og så smager de utrolig godt.(Madens Verden)
Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.
Her er den bedste opskrift på brun sovs, der kan laves med fond, fløde eller kartoffelvand. Sovsen anvendes blandt andet til frikadeller.(Madens Verden)
Sprøde fiskefrikadellerSprøde fiskefrikadeller
Fiskefrikadellerne her er lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp, der gør dem dejlig sprøde. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist. (Karolines Køkken)
Den bedste frikadellefars med æg, hvedemel og løgpulverDen bedste frikadellefars med æg, hvedemel og løgpulver
Her får du opskriften på den bedste frikadellefars, så du kommer til at lave de bedste frikadeller. Husk at røre farsen grundigt med salt!(Madens Verden)
Kyllingefrikadeller - opskrift til pande eller ovnKyllingefrikadeller - opskrift til pande eller ovn
Her er en nem opskrift på lækre kyllingefrikadeller, der er frikadeller lavet med hakket kylling. Dellerne kan steges på pande eller i ovn.(Madens Verden)
Stuvet hvidkål - nem opskrift på hvidkål i hvid sovsStuvet hvidkål - nem opskrift på hvidkål i hvid sovs
Her er den bedste opskrift på stuvet hvidkål, hvor hvidkål vendes i en hvid sovs. Den stuvede hvidkål er god som tilbehør til frikadeller.(Madens Verden)
Rødkålssalat med pesto og pinjekernerRødkålssalat med pesto og pinjekerner
Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.(Karolines Køkken)
Laksefrikadeller med sprød agurkesalatLaksefrikadeller med sprød agurkesalat
Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.(Karolines Køkken)
Koftesi - små lammefrikadellerKoftesi - små lammefrikadeller
Lam med varme og lækre krydderier - nyd det.(Karolines Køkken)
Frikadeller i ovn - nem opskrift på ovnstegte dellerFrikadeller i ovn - nem opskrift på ovnstegte deller
Frikadeller i ovn er en nem måde at lave frikadeller på. Sæt frikadellerne på en bageplade, og bag dem i 25 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Lakseklatter - nemme laksedeller med mynteLakseklatter - nemme laksedeller med mynte
Her får du en nem opskrift på lakseklatter, der er en form for frikadeller lavet med laks. Bruges til aftensmad, brunch, buffet med mere.(Madens Verden)
Græske kødspyd og råstegte timiankartoflerGræske kødspyd og råstegte timiankartofler
Græske kødspyd eller lammefrikadeller og dertil råstegte sprøde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
Bedste frikadellesandwich lavet helt fra bundenBedste frikadellesandwich lavet helt fra bunden
Her får du min opskrift på en nem frikadellesandwich, der er lavet helt fra bunden. Med lækkert sandwichbrød og gammeldags frikadeller. Saftig og god.(Madens Verden)
Kyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressingKyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressing
opskrift på kyllingefrikadeller med squash og timian. Serveret med spinatsalat med asiatisk dressing(Louiogbearnaisen)
Græske frikadellerGræske frikadeller
Græske frikadeller er et lækkert alternativt til frikadeller og perfekte om sommeren! Prøv denne nemme opskrift fra Arla(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller – Sådan laver du dem selvFiskefrikadeller – Sådan laver du dem selv
Det er let at lave de skønneste fiskefrikadeller. Her viser jeg hvordan, og du får ét afgørende trick til den perfekte konsistens. → Se mere(Madsvin)
Ovnstegte persillekartofler (bages 30 minutter ved 210 grader)Ovnstegte persillekartofler (bages 30 minutter ved 210 grader)
Se hvordan du laver de bedste ovnstegte persillekartofler. Kartoflerne passer perfekt til frikadeller i ovn og mange andre retter med kød.(Madens Verden)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
BlomkålsmosBlomkålsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines Køkken)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines Køkken)
PlantefarsPlantefars
Har du lyst til at lave din egen hjemmelavede plantefars? Du kan bruge den til frikadeller, burgerbøffer, farsbrød o.l. Plantefarsen er lavet af helt naturlige råvarer fra køkkenet.(Karolines Køkken)
Luftige frikadeller med danskvand (uden mælk)Luftige frikadeller med danskvand (uden mælk)
Frikadeller med danskvand laves uden hvedemel eller mælk, og i stedet får du nogle virkelig luftige frikadeller med masser af smag.(Madens Verden)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Porrepande med gulerodPorrepande med gulerod
Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller af tunFiskefrikadeller af tun
Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauceFiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce
Lækre fiskedeller med gulerødder, kapers og estragon, med en rustik kornsalat fyldt med sprøde rodfrugter og søde tranebær, som spiller godt op imod den syrlige citronsauce.(Karolines Køkken)
FiskekarbonaderFiskekarbonader
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller i ovn (steges i 25 minutter ved 200 grader)Fiskefrikadeller i ovn (steges i 25 minutter ved 200 grader)
Du kan sagtens lave fiskefrikadeller i ovn, og de bliver faktisk bedre end på panden. Her er en opskrift med den rette stegetid i ovnen.(Madens Verden)
LammefrikadellerLammefrikadeller
Her får du min bedste opskrift på lækre saftige lammefrikadeller - den er nem at lave og smager fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Frikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadellerFrikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadeller
Dellen, Dunserne eller blot Frikadeller - kært barn mange navne, og i stort set alle danske hjem findes der er en "Frikadellemester". Du tænker allerede på en bestemt person - formentlig en af familiens ældre(Gastromand.dk)
Asiatisk nudelsalat a la Newyorker By HeartAsiatisk nudelsalat a la Newyorker By Heart
Her er den bedste opskrift på asiatisk nudelsalat, der kommer fra Newyorker By Heart. Nudelsalaten er god som tilbehør til laksefrikadeller og meget andet.(Madens Verden)
Stuvede hvide asparges med frikadellerStuvede hvide asparges med frikadeller
Stuvede hvide asparges er det perfekte tilbehør til hjemmelavede frikadeller, og samtidig får du en god sovs, der laves af lagen fra de kogte asparges.(Madens Verden)
AgurkesalatAgurkesalat
Den helt klassiske agurkesalat som mormor lavede den. Agurkesalat smager skønt til kyllingestegen, men også til andre retter, hvor det sursøde indslag gør sig godt - til frikadeller, til millionbøf, til stegte rødspættefileter, i hotdogs og meget andet.(Karolines Køkken)
Kalkunfrikadeller i skinkesvøb med tilbehørKalkunfrikadeller i skinkesvøb med tilbehør
Frikadellerne bliver ekstra lækre, når de er indpakket i skinke. Og sammen med ovnbagte pommes frites og grøntsager med dip, er der vist noget for enhver smag.(Karolines Køkken)
Stuvet hvidkål og frikadellerStuvet hvidkål og frikadeller
Uhm! - rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Men det smager bare godt og fremtryller gode minder.(Karolines Køkken)
Thai fiskefrikadeller / fishcakesThai fiskefrikadeller / fishcakes
Thai fiskefrikadeller med super god smag og sprøde bønner, forårsløg og alle de gode smagsnuancer fra det asiatiske køkken - få opskrift her(Valdemarsro)
Stuvet spidskålStuvet spidskål
Stuvet spidskål er en skøn mormorret. Spidskål er lidt lettere end hvidkål, så måske er det derfor at spidskål er blevet så populær. Server stuvet spidskål sammen med frikadeller, pølser.(Karolines Køkken)
Pandesauce med piskeflødePandesauce med piskefløde
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.(Karolines Køkken)
LinsefrikadellerLinsefrikadeller
Linsefrikadeller er et godt valg, hvis I vil have en kødfri dag og alligevel gerne vil have frikadeller. De er helt deres egne, men minder alligevel lidt om deres fætter med kød.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes