Vi fandt 87 opskrifter med søgeordet frikadeller:
Facts om frikadeller:
Frikadeller er en type stegte kødboller, og er en meget populær ret i Danmark som i mange andre europæiske lande. Ordet er en fortyskning af det italienske frittatella, der er stegt eller ristet (fritto) kød. Ordet er beslægtet med 'frikandeau' og 'frikassé'.
Bønnedeller i pitabrødBønnedeller i pitabrød
Super nemme og lækre vegetarfrikadeller, med lidt bid og masser af smag. (Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalatVarm kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.(Karolines Køkken)
Coleslaw og fiskefrikadellerColeslaw og fiskefrikadeller
Coleslaw med kvark og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.(Karolines Køkken)
Laksebøf med agurkesalatLaksebøf med agurkesalat
Laksebøffer eller laksefrikadeller er nemme at lave og er en god måde, at få mere fisk ind i hverdagen. Find den bedste opskrift her(Louiogbearnaisen)
Sauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurterSauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurter
En lækker nordisk sensommerret som smager allerbedst med dansk savoykål i sæson. Mini kyllinge-frikadellerne smager også rigtig godt på madpakken dagen efter. Find opskriften her - den tager kun 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
Vegetarfrikadeller med blomkålssalatVegetarfrikadeller med blomkålssalat
Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat. (Karolines Køkken)
Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauceVegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce
Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.(Karolines Køkken)
FrikadellerFrikadeller
Frikadeller er altid et hit! Den nemme opskrift på frikadellefars giver 14 frikadeller og tager kun 45 min. Prøv den her!(Karolines Køkken)
Frikadeller med hytteost og grøntsagsspaghettiFrikadeller med hytteost og grøntsagsspaghetti
Spaghetti på den grønne måde - her med lækre saftige frikadeller med hytteost. (Karolines Køkken)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines Køkken)
Frikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkernerFrikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkerner
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
GrøntsagsfrikadellerGrøntsagsfrikadeller
Smagsfuld og farverig grøntsagsfrikadelle med en god konsistens.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfrikadeller - til babyGrøntsagsfrikadeller - til baby
Grøntsagsfrikadeller er nemme at lave og gode at have i fryseren som tilbehør til frokost, aftensmad eller madpakken. Grøntsagsfrikadellerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dipGrøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dip
Farvestrålende og lækre grøntsagsfrikadeller med paneer, ærter, majs og mynte - her serveret med tomatsalsa og en dip af salatost. Lav evt. paneeren dagen før.(Karolines Køkken)
Oksefrikadeller Oksefrikadeller
Små, krydrede oksekødsfrikadeller er sagen, fx i en frikadellesandwich, i pitabrød eller til at tage med i madpakken.(Karolines Køkken)
Oksefrikadeller og krydret bulgurOksefrikadeller og krydret bulgur
Bulgur, spidskommen, abrikos er nogle af de ingredienser i denne fedtfattige opskrift på oksefrikadeller og krydret bulgur der leder sanserne mod varmere himmelstrøg.(Karolines Køkken)
Kartoffelfrikadeller med ostKartoffelfrikadeller med ost
Enkel vegetarret med cremet dip og dampede grøntsager.(Karolines Køkken)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
Sandwich med ost og citrussyltede løgSandwich med ost og citrussyltede løg
De citrussyltede løg smager også godt sammen med fx stegte koteletter, frikadeller eller en dejlig cremet brie.(Karolines Køkken)
Kyllingefrikadeller Kyllingefrikadeller
Skønne kyllingefrikadeller, der er et helt måltid i sig selv. Nyd dem på madpakken eller aftensbordet med opskriften her!(Karolines Køkken)
Kyllingefrikadeller og kulørt salatKyllingefrikadeller og kulørt salat
Her er en nem og hurtig opskrift på kyllingefrikadeller med tilbehør. Farsen giver 4 store og lækre kyllingefrikadeller, men I kan naturligvis også lave dem små, hvis I har mere lyst til det.(Karolines Køkken)
Burger med kartoffelfrikadellerBurger med kartoffelfrikadeller
En dejlig vegge-burger. Du kan også servere kartoffelfrikadellerne som almindelige frikadeller med en god råkost og dressing.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med chilisauceKartoffelsalat med chilisauce
Frikadeller med kartoffelsalat er en gammel klassiker som er vellidt af mange og som kan spises både ude og hjemme.(Karolines Køkken)
SpidskålssalatSpidskålssalat
Spidskålssalat er en lækker spise - sprød, saftig og mættende. Spidskålssalat kan spises på utallige måder. Måske som frokostret med et stykke ristet rugbrød til, som tilbehør til kød, fx frikadeller, koteletter eller stegte kyllingefileter, eller til en vegetarisk dhal.(Karolines Køkken)
Thaifrikadeller med nudelsalatThaifrikadeller med nudelsalat
Eksotiske fiskefrikadeller med smag af de skønne krydderier vi kender fra det thailandske køkken: Ingefær, chili, koriander, hvidløg og lime - det er godt.(Karolines Køkken)
Bagte torsketoppe med gylden nudelsalatBagte torsketoppe med gylden nudelsalat
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden.(Karolines Køkken)
De perfekte "Thai" FiskefrikadellerDe perfekte "Thai" Fiskefrikadeller
For noget tid siden den på fiskefrikadeller, hvor der også blev bagt rugbrød da jeg ville lave den perfekte frokostret – og det blev lækkert! Da jeg nu var i gang, valgte jeg at tage(Gastromand.dk)
Remoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remouladeRemoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remoulade
Her får du min bedste opskrift på lækker hjemmelavet remoulade - perfekt dressing til både fiskefrikadeller og meget andet godt - få opskrift her(Valdemarsro)
Get-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressingGet-hot-in-the-cold-sticks med krydderurtedressing
Krydrede frikadeller med bl.a. mynteblade, frisk ingefær og forårsløg med skøn dressing til(Karolines Køkken)
Rødbede-tzatzikiRødbede-tzatziki
En ny måde at lave tzatziki på. Den smager dejligt som tilbehør til godt brød, frikadeller eller kylling.(Karolines Køkken)
Squash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadellerSquash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadeller
Lækre og super nemme squash frikadeller som kan varieres på mange måder og som kan laves på ingen tid - her får du en helt enkel grundopskrift (Valdemarsro)
Røde fiskefrikadeller og karryremouladeRøde fiskefrikadeller og karryremoulade
Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!(Karolines Køkken)
Sprøde fiskefrikadellerSprøde fiskefrikadeller
Fiskefrikadellerne her er lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp, der gør dem dejlig sprøde. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist. (Karolines Køkken)
Rødkålssalat med pesto og pinjekernerRødkålssalat med pesto og pinjekerner
Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.(Karolines Køkken)
Laksefrikadeller med sprød agurkesalatLaksefrikadeller med sprød agurkesalat
Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.(Karolines Køkken)
Koftesi - små lammefrikadellerKoftesi - små lammefrikadeller
Lam med varme og lækre krydderier - nyd det.(Karolines Køkken)
Græske kødspyd og råstegte timiankartoflerGræske kødspyd og råstegte timiankartofler
Græske kødspyd eller lammefrikadeller og dertil råstegte sprøde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
Kyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressingKyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressing
opskrift på kyllingefrikadeller med squash og timian. Serveret med spinatsalat med asiatisk dressing(Louiogbearnaisen)
Græske frikadellerGræske frikadeller
Græske frikadeller er et lækkert alternativt til frikadeller og perfekte om sommeren! Prøv denne nemme opskrift fra Arla(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller – Sådan laver du dem selvFiskefrikadeller – Sådan laver du dem selv
Det er let at lave de skønneste fiskefrikadeller. Her viser jeg hvordan, og du får ét afgørende trick til den perfekte konsistens. → Se mere(Madsvin)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
BlomkålsmosBlomkålsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines Køkken)
Gratineret skinkemignon med pestokartoflerGratineret skinkemignon med pestokartofler
Pestokartoflerne kan du bruge i alle mulige sammenhænge: Til frikadeller, koteletter, kyllingefileter o.m.m.(Karolines Køkken)
PlantefarsPlantefars
Har du lyst til at lave din egen hjemmelavede plantefars? Du kan bruge den til frikadeller, burgerbøffer, farsbrød o.l. Plantefarsen er lavet af helt naturlige råvarer fra køkkenet.(Karolines Køkken)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Porrepande med gulerodPorrepande med gulerod
Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller af tunFiskefrikadeller af tun
Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!(Karolines Køkken)
Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauceFiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce
Lækre fiskedeller med gulerødder, kapers og estragon, med en rustik kornsalat fyldt med sprøde rodfrugter og søde tranebær, som spiller godt op imod den syrlige citronsauce.(Karolines Køkken)
FiskekarbonaderFiskekarbonader
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines Køkken)
LammefrikadellerLammefrikadeller
Her får du min bedste opskrift på lækre saftige lammefrikadeller - den er nem at lave og smager fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Frikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadellerFrikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadeller
Dellen, Dunserne eller blot Frikadeller - kært barn mange navne, og i stort set alle danske hjem findes der er en "Frikadellemester". Du tænker allerede på en bestemt person - formentlig en af familiens ældre(Gastromand.dk)
AgurkesalatAgurkesalat
Den helt klassiske agurkesalat som mormor lavede den. Agurkesalat smager skønt til kyllingestegen, men også til andre retter, hvor det sursøde indslag gør sig godt - til frikadeller, til millionbøf, til stegte rødspættefileter, i hotdogs og meget andet.(Karolines Køkken)
Kalkunfrikadeller i skinkesvøb med tilbehørKalkunfrikadeller i skinkesvøb med tilbehør
Frikadellerne bliver ekstra lækre, når de er indpakket i skinke. Og sammen med ovnbagte pommes frites og grøntsager med dip, er der vist noget for enhver smag.(Karolines Køkken)
Stuvet hvidkål og frikadellerStuvet hvidkål og frikadeller
Uhm! - rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Men det smager bare godt og fremtryller gode minder.(Karolines Køkken)
Thai fiskefrikadeller / fishcakesThai fiskefrikadeller / fishcakes
Thai fiskefrikadeller med super god smag og sprøde bønner, forårsløg og alle de gode smagsnuancer fra det asiatiske køkken - få opskrift her(Valdemarsro)
Stuvet spidskålStuvet spidskål
Stuvet spidskål er en skøn mormorret. Spidskål er lidt lettere end hvidkål, så måske er det derfor at spidskål er blevet så populær. Server stuvet spidskål sammen med frikadeller, pølser.(Karolines Køkken)
Pandesauce med piskeflødePandesauce med piskefløde
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.(Karolines Køkken)
LinsefrikadellerLinsefrikadeller
Linsefrikadeller er et godt valg, hvis I vil have en kødfri dag og alligevel gerne vil have frikadeller. De er helt deres egne, men minder alligevel lidt om deres fætter med kød.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes