Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet natmad:
Madbrød med skinke, spinat og hvidskimmelostMadbrød med skinke, spinat og hvidskimmelost
Virkelig lækkert madbrød med masser af smag. Perfekt som snack til et glas vin, som natmad eller til picnickurven. (Karolines Køkken)
Dyrelægens NatmadDyrelægens Natmad
Gastromændenes klassiske nytårs-dilemma: Du vil gerne byde dine gæster på sindssygt lækker mad - men du vil egentlig hellere bruge tiden på at skåle sammen med dem, end på at stå i køkkenet. De sidste(Gastromand.dk)
Dyrelægens NatmadDyrelægens Natmad
Der skal snacks til nytårstalen - og natuligvis champagne. I år forsøger vi os med en luksuriøs udgave af Dyrelægens Natmad - vi kalder den Natlægens Dyremad. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det(Gastromand.dk)
Tapas til nytårTapas til nytår
Denne tapasanretning har lidt af hvert til dine gæster. Du kan lave den i forvejen og servere den til nytårstalen eller natmaden. Godt nytår!(Karolines Køkken)
Grov snitte med blåskimmel og krydret pølseGrov snitte med blåskimmel og krydret pølse
Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.(Karolines Køkken)
Hytteost-blinis med creme, rejer og røget laksHytteost-blinis med creme, rejer og røget laks
En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.(Karolines Køkken)
Boller til natmadBoller til natmad
Skal der holdes fest, følger der somregel natmad med. Med disse fedtfattige boller til natmaden, sørger du for at stille sulten hos store som små(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes