Vi fandt 16 opskrifter med søgeordet mojito:
Mojito kylling på grill med rom, lime og mynteMojito kylling på grill med rom, lime og mynte
Mojito kylling er en opskrift til, som elsker mojito. Det er grillede stykker kyllingebryst, der er marineret i rom, lime og mynteblade. Cubansk grillmad.(Madens Verden)
Malibu mojito - lækker drink med Malibu kokoslikørMalibu mojito - lækker drink med Malibu kokoslikør
Malibu mojito er den lækre drink eller cocktail, der smager himmelsk godt. Lavet med mynteblade, lime og selvfølgelig masser af Malibu kokoslikør.(Madens Verden)
Ananas mojito med ingefær og mynteAnanas mojito med ingefær og mynte
Ananas mojito med mynte og ingefær er en fantastisk frisk og lidt anderledes mojito som smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Nem jordbær mojito med eller uden alkoholNem jordbær mojito med eller uden alkohol
Her får du min opskrift på en virkelig lækker jordbær mojito, der smager super skønt. Denne mojito kan enten laves med eller uden alkohol.(Madens Verden)
Rabarber mojito - opskrift med eller uden alkoholRabarber mojito - opskrift med eller uden alkohol
Her får du min bedste opskrift på rabarber mojito, der laves med rabarbersaft. Mojitoen er med rom, men du kan også lave en rabarbermojito uden alkohol.(Madens Verden)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Mojito - god opskrift med hvid rom eller uden alkoholMojito - god opskrift med hvid rom eller uden alkohol
Klassisk opskrift på mojito, der er en populær drink med bla. lime, mynte, hvid rom og is. Se også hvordan du laver mojito uden alkohol.(Madens Verden)
Caipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktailCaipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktail
Her er opskriften på Caipirinha, der er en super lækker drink og cocktail fra Brasilien. Caipirinhaen minder en del om en Mojito, og smager af sol og varme.(Madens Verden)
Mango mojito - lækker opskrift med rom og mango sirupMango mojito - lækker opskrift med rom og mango sirup
Mange mojito. Alene navnet fører dig tankemæssigt på en tropisk strand, og denne mojito er med rom, mango sirup, lemon sodavand, is og økologisk lime. Mums!(Madens Verden)
Blodappelsin MojitoBlodappelsin Mojito
Blodappelsin Mojito er en frisk og smuk pink cocktail som er perfekt til en lille før middag drink eller som afslutning på en lækker middag - få opskriften(Valdemarsro)
Mojito isMojito is
Hjemmelavet mojito is med lime, rom og mynte. Mojito is smager skønt og friskt - og leder tankerne hen på den klassiske mojito drink. (Karolines Køkken)
Mojitosuppe med mynteflødeskumMojitosuppe med mynteflødeskum
En spændende og skøn dessertsuppe med inspiration fra den lime- og myntekrydrede drink - mojito.(Karolines Køkken)
Fersken mojito - den smukke drink med fersken sirupFersken mojito - den smukke drink med fersken sirup
Her er en fantastisk lækker opskrift på fersken mojito, som naturligvis laves med tilpassede mængder hvid rom, lime og mynte. Tilsat en god fersken sirup.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes