Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet gin tonic:
Gin & Tonic til NytårsaftenGin & Tonic til Nytårsaften
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; "Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante(Gastromand.dk)
Gin og Tonic med mynte-isterningerGin og Tonic med mynte-isterninger
Skønt twist og opskrift på den klassiske gin og tonic som ellers nydes med isterninger og gerne med agurkeskiver - her med mynte lime isterninger(Valdemarsro)
Sommerens mest geniale dessert: Gin & Tonic isSommerens mest geniale dessert: Gin & Tonic is
Hvad laver en gastromand når han har sommerferie? Jagter den perfekte opskrift på Gin&Tonic-is naturligvis! Det endelige resultat blev endnu bedre end forventet og den perfekte dessert eller aperitif til enhver gastromand eller -kvinde med respekt(Gastromand.dk)
Gin og tonicGin og tonic
Hjælp!! Mit drivhus er blevet invaderet af agurker. Dejlige økoagurker til sønnens madkasse... eller! lige ned i fars gin og tonic. Jeg ved godt at det langtfra er alle som har taget imod agurken (som(Gastromand.dk)
Gin og tonic med grøn tigertomatGin og tonic med grøn tigertomat
Hvad siger du til en gin og tonic med tomat? Mange ville nok springe fra, men nogle vil nok stå tilbage og være lidt nysgerrige - jeg er en af dem der blev stående. GT(Gastromand.dk)
Klassisk Gin TonicKlassisk Gin Tonic
Fars dag ligger lige om hjørnet - og så skal alle fædre fejres og forkæles. En oplagt gave er lidt godt til ganen - en god flaske gin er vores bud. Indlægget er lavet i samarbejde(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes