Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet gin tonic:
Gin og tonic - klassisk opskrift med lime og enebærGin og tonic - klassisk opskrift med lime og enebær
Sådan laver du helt rigtige gin og tonic. Selvfølgelig med masser af is, men også med økologisk lime og tørrede enebær. Klassisk Gin 'n' Tonic.(Madens Verden)
Jäger Tonic - nem drink med Jägermeister og tonicJäger Tonic - nem drink med Jägermeister og tonic
Jäger Tonic er en forfriskende drink, der sådan set er lidt en mellemting mellem den velkendte Brandbil og Gin & Tonic. Altså bare med Jägermeister.(Madens Verden)
Smølfe drink med blå curacao, gin og tonicSmølfe drink med blå curacao, gin og tonic
Her er opskriften på en lækker smølfe drink, og navnet skyldes selvfølgelig farven. Smølfernes egen cocktail laves blandt andet med blå curacao og gin.(Madens Verden)
Gin & Tonic til NytårsaftenGin & Tonic til Nytårsaften
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; "Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante(Gastromand.dk)
Rød gin og tonic med jordbær drink på 2 minutterRød gin og tonic med jordbær drink på 2 minutter
Her er min opskrift på rød gin og tonic med jordbær. Den kommer du ikke uden om! Med gin, tonic, jordbær sirup og masser af is. Alle vil elske den!(Madens Verden)
Gin og Tonic med mynte-isterningerGin og Tonic med mynte-isterninger
Skønt twist og opskrift på den klassiske gin og tonic som ellers nydes med isterninger og gerne med agurkeskiver - her med mynte lime isterninger(Valdemarsro)
Sir Edmonds gin og tonic med lime og mynteSir Edmonds gin og tonic med lime og mynte
Sir Edmonds gin og tonic er en klassisk G&T - og så alligevel ikke. Den kombinerer nemlig vanilje og enebær, og det giver en anderledes smagsoplevelse.(Madens Verden)
Gin Daisy drink med gin og GrenadineGin Daisy drink med gin og Grenadine
Gin Daisy er en fantastisk sommerdrink, der laves med gin og Grenadine. Man kunne også kalde den for en sommervariant af den klassiske gin og tonic.(Madens Verden)
Sommerens mest geniale dessert: Gin & Tonic isSommerens mest geniale dessert: Gin & Tonic is
Hvad laver en gastromand når han har sommerferie? Jagter den perfekte opskrift på Gin&Tonic-is naturligvis! Det endelige resultat blev endnu bedre end forventet og den perfekte dessert eller aperitif til enhver gastromand eller -kvinde med respekt(Gastromand.dk)
Gin og tonicGin og tonic
Hjælp!! Mit drivhus er blevet invaderet af agurker. Dejlige økoagurker til sønnens madkasse... eller! lige ned i fars gin og tonic. Jeg ved godt at det langtfra er alle som har taget imod agurken (som(Gastromand.dk)
Gin & Tonic sorbet - cremet is med gin og tonicGin & Tonic sorbet - cremet is med gin og tonic
Her får du min bedste opskrift på Gin & Tonic sorbet, der er super lækker is med både gin og Pellegrino tonic. Kan laves med eller uden ismaskine.(Madens Verden)
Gin og tonic med grøn tigertomatGin og tonic med grøn tigertomat
Hvad siger du til en gin og tonic med tomat? Mange ville nok springe fra, men nogle vil nok stå tilbage og være lidt nysgerrige - jeg er en af dem der blev stående. GT(Gastromand.dk)
Klassisk Gin TonicKlassisk Gin Tonic
Fars dag ligger lige om hjørnet - og så skal alle fædre fejres og forkæles. En oplagt gave er lidt godt til ganen - en god flaske gin er vores bud. Indlægget er lavet i samarbejde(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes