Vi fandt 140 opskrifter med søgeordet mandler:
Facts om mandler:
For alternative betydninger, se Mandel (organ).Mandel er både navnet på et spiseligt frø og på det træ (Prunus dulcis), hvorfra det stammer. Mandeltræet kendes helt tilbage fra oldtidens sydvestlige Asien.
Bønnesalat med champignoner og mandlerBønnesalat med champignoner og mandler
Butterbeans er dejlige at marinere, da de optager alle de gode smagsstoffer fra marinaden.(Karolines Køkken)
Grillet vandmelon med chorizopølseGrillet vandmelon med chorizopølse
Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.(Karolines Køkken)
PaprikamandlerPaprikamandler
Lav hellere en ordentlig portion mandler, når du alligevel er i gang. De forsvinder som dug for solen.(Karolines Køkken)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines Køkken)
Vaniljegrød med ristede mandlerVaniljegrød med ristede mandler
Risengrød i en luksusudgave med fløde, vaniljestang og mandler.(Karolines Køkken)
Salat med kylling og mandlerSalat med kylling og mandler
Nem og lækker kyllingesalat. Et godt eksempel på hvordan en rest kylling fra aftensmaden, kan forvandles til en dejlig frokost.(Karolines Køkken)
Krydret lammeragout med abrikoser og kartoffelpersillemosKrydret lammeragout med abrikoser og kartoffelpersillemos
Skøn gryderet med varme krydderier, mandler og tørret frugt. Mums...!(Karolines Køkken)
Rabarbermuffins med hvid chokolade og mandlerRabarbermuffins med hvid chokolade og mandler
Lækre og luftige rabarbermuffins med hvid chokolade, der får munden til at løbe i vand. Se den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Rabarberparfait med kanelmandlerRabarberparfait med kanelmandler
Med denne opskrift på rabarberparfait med kanelmandler er du sikret en forrygende hjemmelavet is. Rabarberens syrlighed er perfekt i is.(Karolines Køkken)
Salat med nektarin og salte mandlerSalat med nektarin og salte mandler
Skøn og frisk forret med lækker cheddar ost.(Karolines Køkken)
Svampepizza med baconSvampepizza med bacon
Vil du lave en vegetarisk pizza, kan du udelade baconen. Drys den færdige pizza med røgede mandler i stedet for.(Karolines Køkken)
Tærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumbleTærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumble
Nem tærte med bær og crumble. Opskrift på lækker tærte med hindbær, brombær og stikkelsbær toppet med crumble med mandler. Den bedste frugt tærte til sommer(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med mandlerRabarberkage med mandler
Saftig rabarberkage med mandelmel. Bag en nem og lækker rabarberkage, som holder sig saftig. Få opskrift på den friske rabarberkage her >>(Louiogbearnaisen)
Nødde- og kernebrødNødde- og kernebrød
Dette "rugbrød" er bagt af mandler, valnøddekerner, solsikkekerner og græskarkerner, der males til en rasp-lignende mel.(Karolines Køkken)
Brændte mandlerBrændte mandler
Brændte mandler er klassisk juleslik. Ta' dine nærmeste med i køkkenet & gør det hjemmelavet - det kan smages. Uhm!(Karolines Køkken)
Nødde- og kernekage med te og ingefærNødde- og kernekage med te og ingefær
Nødder, mandler og græskarkerner giver crunch til denne bradepandekage. Ingefær og citronsaft giver pift til glasuren.(Karolines Køkken)
Sødt rugbrød med mandler og tranebærSødt rugbrød med mandler og tranebær
Mandler, tørrede tranebær, usødet ymerdrys og hvidtøl giver smag til dette "rugbrød" der er oplagt som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugterPasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Dadelsnegle med abrikos og mandlerDadelsnegle med abrikos og mandler
Her er en fantastisk kage som fungerer godt til weekendens morgenmad – Se opskriften på Dadelsnegle med abrikoser og mandler her(Valdemarsro)
Svenske ostekager med bærtopSvenske ostekager med bærtop
Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.(Karolines Køkken)
SveskedessertSveskedessert
Sveskegrød, mandler og flødelåg. En forrygende dessert for alle som elsker svesker.(Karolines Køkken)
Pasta med blåskimmelsaucePasta med blåskimmelsauce
Anderledes cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.(Karolines Køkken)
Koldskål med jordbær og brændte mandlerKoldskål med jordbær og brændte mandler
Skøn opskrift på lækker hjemmelavet koldskål med jordbær kærnemælk og ymer - serveres med hakkede brændte mandler og jordbær(Valdemarsro)
Broccolisalat med hytteost og mandlerBroccolisalat med hytteost og mandler
Det kan man da kalde super food. En vegetarisk broccolisalat, inspireret af den traditionelle broccolisalat. Her med både mandler, græskarkerner, blåbær og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Kvarkkage med citronKvarkkage med citron
Kvarkkage med citron er det perfekte match til kaffebordet. Mandlernes runde smag og citronens skarpe kant komplimenterer hinanden perfekt!(Karolines Køkken)
Kvarkkage med mandler og chokoladeKvarkkage med mandler og chokolade
Kvarkkage med mandler og chokolade passer perfekt til kaffebordet. Mandlernes runde smag og chokoladens blide sødme giver en smagsoplevelse man sætter pris på.(Karolines Køkken)
Kvarkmuffins med mandler og frugtKvarkmuffins med mandler og frugt
Disse muffins er ikke kage, men søde boller lavet af gærdej med tørret frugt.(Karolines Køkken)
Grønkålspasta med kulørt drysGrønkålspasta med kulørt drys
Sund, grøn ret uden kød. Pastaen får et let syrligt svirp fra citronsaft, og hakkede mandler og gulerødder vendt med lidt citronskal giver et sprødt drys.(Karolines Køkken)
Karolines kvarkkageKarolines kvarkkage
En dejlig, frisk kage med sprøde mandler på toppen.(Karolines Køkken)
Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandlerGræskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler
Jeg fik købt græskar. Ikke bare et. Men 4! De var på tilbud. Okay, ikke så billige, som græskar var år tilbage, hvor ingen ville have dem, men til lidt billigere priser end hvad oktober måned har stået på. Efter en periode med ingen lyst til revolutionerende aftensmad, så er den langsomt sneget sig ind...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprøde brød med birkes og mandlerSprøde brød med birkes og mandler
Sprødt og lækkert brød med birkes, mandler og havregryn som smager dejligt til kaffe, te eller som en nem hurtig snack. Få opskrift på sprødt brød her(Louiogbearnaisen)
Pasta med krydret pestoPasta med krydret pesto
Lækker pesto af hvid ost, mandler og krydderurter giver pastaen smag. Server med grillede peberfrugter og kød.(Karolines Køkken)
SaltmandlerSaltmandler
Saltmandler er nemme at lave og altid lækre. Disse saltmandler er gode som snack, og kan spises både lune og kolde. Så lav dine saltmandler selv næste gang du har lyst til en salt snack.(Karolines Køkken)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Risalamande - Ris à l’amandeRisalamande - Ris à l’amande
I år fik vi klager for at ikke at have en opskrift på Risalamande eller Ris à l’amande - ja, ris med mandler. Det kan vi naturligvis ikke have hængende på os, så her får du(Gastromand.dk)
Kylling med hyldeblomst og mandlerKylling med hyldeblomst og mandler
Nem opskrift på en lækker kyllingeret med dejlig smag af hyldeblomst og mandler. Ud over at smage godt er retten tilmed fedtfattig.(Karolines Køkken)
Hvid chokoladekage med sprød bundHvid chokoladekage med sprød bund
Prøv denne lækre hvide chokoladekage med en sprød bund af mørdej. Chokoladekagen har et fyld af friske hindbær, lime og mandler. (Karolines Køkken)
Pasta med mandler Pasta med mandler
En nem og hurtig pastaret med grøntsager og cremet sennepssauce. De saltede mandler på toppen giver retten et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Ricepudding med mandler Ricepudding med mandler
En rest af kogt ris kan med hjælp af orangeblomstvand, ristede mandler og kanelsukker forvandle sig til denne lækre ricepudding(Karolines Køkken)
MandelbrødMandelbrød
Et skønt brød, der får ekstra smag og saftighed fra mandlerne. Brødet passer godt til meste....med smør, marmelade og ikke mindst sammen med ost.(Karolines Køkken)
Bagt blomkål med gremolataBagt blomkål med gremolata
Få sat krydderi på blomkålen og lad den bage i ovnen. Her med en skøn gremolata med bacon og mandler og lidt kølig yoghurtdressing til afrunding. (Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med spinatsauce og ristede mandlerPasta med spinatsauce og ristede mandler
Pasta med spinat og ristede mandler. Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Daddelkage med skyr og bærDaddelkage med skyr og bær
Daddelkage med skyr og bær. Denne daddelkage er en skøn svampet kage uden tilsat sukker - men med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen - så skal den blot toppes med skyr og friske bær ved servering! (Karolines Køkken)
Daddelkage med skyr og mandlerDaddelkage med skyr og mandler
Daddelkage med skyr og mandler. En skøn svampet kage med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler og pistacienødder. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen og er en god 'tag-med'-kage.(Karolines Køkken)
Marcipanis med  kaffesirupMarcipanis med kaffesirup
Lækker is der får friskhed fra appelsinfileter og orangemandler. En dejlig dessert der egner sig godt til julen eller i januar.... hvis der er rester af marcipan og mandler.(Karolines Køkken)
Kyllingebryst med nektariner, mandler og honningKyllingebryst med nektariner, mandler og honning
Farverig og yderst velsmagende variant af kylling - ideel til fest.(Karolines Køkken)
Bagt mango med mandelcremeBagt mango med mandelcreme
Vanilje, mandler og mango en skøn mundfuld.(Karolines Køkken)
Frugtsalat med ananas, mandler og flødeskumFrugtsalat med ananas, mandler og flødeskum
Eksotisk, smuk, supernem og lækker frugtsalat, der kan bruges til både hverdag og fest!(Karolines Køkken)
Brændte mandlerBrændte mandler
Årets første portion hjemmelavede brændte mandler - de smager så dejligt og er nemme at lave samt er super fine som en fin værtindegave(Valdemarsro)
Dadelkage med mandler – uden mel og sukkerDadelkage med mandler – uden mel og sukker
Så står man med et halvt kilo dadler i overskud efter Raw Food kagen og kan faktisk ikke lide dadler! Smide dem ud var ikke en mulighed, så der var da lige endnu en undskyldning for at kaste sig ud i en anden sundhedsretning.I Bogen “sundhedsrevolution” findes en efterhånden ret brugt kage med dadler og appelsin –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SpecierSpecier
Uhm, Specier! Sprøde og lækre småkager med mandler. Klassisk julesmåkage men som sagtens kan nydes året rundt. (Karolines Køkken)
Påskeæg med marcipan og chokoladePåskeæg med marcipan og chokolade
Der er påske og så skal der lidt marcipanæg til. Jeg laver dem helt enkelt; rå marcipan, groft mandelmel og 70% god chokolade. Selvom de er syndige, er de stadig et rigtig godt alternativ til alt påskeslikket, da det er rene råvarer af god kvalitet. Ved at blande det gode fedt fra mandlerne, med sukkeret i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Søde saltede mandlerSøde saltede mandler
De søde saltede mandler er en skøn og nem snack med lækre mandler hvor man på en og samme tid får tilfredsstillet trang til salt og sødt(Valdemarsro)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagte æbler med mandlerBagte æbler med mandler
Har du trang til det søde? Så er denne simple æbledessert lige sagen!(Karolines Køkken)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer bær. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
Spicy coleslawSpicy coleslaw
En farverig variant af den traditionelle coleslaw. Denne version er med rødkål, syltet jalapenos og saltede mandler. En lækker coleslaw til fx spareribs eller i burgere.(Karolines Køkken)
Rustik gazpacho med mandlerRustik gazpacho med mandler
I bedste forlængelse af sidste indlæg er der endnu en suppe på plakaten. Nemlig den berømte gazpacho, som jeg tror de fleste er bekendt med. Det danske klima kan ikke helt hamle op med de sydligere himmelstrøg, så derfor er suppen her også kun en sommer-ret. Altså den smager kun godt, når grøntsagerne smager af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Appelsinsauce og honning karameliserede mandlerAppelsinsauce og honning karameliserede mandler
En lækker sød appelsinsauce med honning karameliserede mandler er perfekt som alternativt til kirsebærsauce på risalamande eller til ymer og frugtsalat(Valdemarsro)
Saltede citronmandlerSaltede citronmandler
Lækre syrlige og saltede mandler, som er perfekte til snacks, tapas og bare som en skøn snack til et glas vin eller en god øl - se opskriften her(Valdemarsro)
Saltede lakridsmandlerSaltede lakridsmandler
Sprøde saltede lakridsmandler er en snack som er perfekt til et glas rødvin eller tapasbord - få opskriften på saltmandler med lakrids(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med hytteost og røgede mandlerKartoffelsalat med hytteost og røgede mandler
Hurtig og nem kartoffelsalat, som strutter af grøntsager og velsmag.(Karolines Køkken)
Spinatpande med mandlerSpinatpande med mandler
Lækker fiskepande med spinat og sprøde nødder er god som ugens fiskeret.(Karolines Køkken)
Yoghurtfromage med mandlerYoghurtfromage med mandler
Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.(Karolines Køkken)
DukkahDukkah
Dukkah er en spicy, ristet krydderblanding som stammer fra mellemøsten. Dukkah indeholder typisk mandler/nødder, sesam og krydderier og kan bruges som drys på ris, pasta, i salater eller som smagsgiver i en dressing.(Karolines Køkken)
Dadelskål med friske bærDadelskål med friske bær
Opskrift på en sød lille dadelskål med friske bær - lavet på dadler, mandler og gode krydderier - og fyldt med friske søde bær - se opskrift her(Valdemarsro)
Grillet fersken salatGrillet fersken salat
Grillet fersken salat er virkelig noget af det lækreste, og her er de serveret med bl.a rucola salat, mandler og feta - se opskrift her(Valdemarsro)
Ost med balsamicomandler og bagt marcipanOst med balsamicomandler og bagt marcipan
En spændende osteret med søde mandler og sprød marcipan. Prøv også at server den som dessert for osteelskere.(Karolines Køkken)
Grove brød med rødbedepesto og saltede mandlerGrove brød med rødbedepesto og saltede mandler
Tilbage på pinden. Eller sådan noglelunde, for jeg er stadig ret medtaget. Men hverdagen er stille og roligt ved at indfinde sig og den går sin sædvanelige gang. Dog lige med den undtagelse, at jeg også lige er flyttet, så der er rent kaos i det lille hjem for tiden. Well, over til maden og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Carpaccio med ostecremeCarpaccio med ostecreme
Lækker carpaccio serveret med ostecreme, ristede mandler, kapers, frisk timian og rucola.(Karolines Køkken)
Sprød æblestangSprød æblestang
Æblestang med smuttede mandler, rosiner og kanel - en sikker vinder.(Karolines Køkken)
Rødbedepizza med grønkålschipsRødbedepizza med grønkålschips
En super lækker pizza med rødbedebund, smeltet danablu og ekstra lagret cheddar, sprøde grønkålschips, pære og mandler. Den smukke rødbedepizza, vi kan jo kalde den "King of the beet", vil forhåbentlig glæde både venner og familie.(Karolines Køkken)
Perlebygsalat med blommer og ost Perlebygsalat med blommer og ost
En fin mættende salat med bid fra perlebyg og mandler. Fuld af smag fra ost, blommer, mandler og krydderier.(Karolines Køkken)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en skøn måde, at tilberede sin laks på. Denne udgave indeholder også lidt honning og mandler, hvilket klæder din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Ingefærmarinerede vindruer og mandlerIngefærmarinerede vindruer og mandler
Frisk osteanretning - brug den som del af ostebordet, eller som snack.(Karolines Køkken)
Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamicoBagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico
Pink tøsesalat // Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico(Louiogbearnaisen)
Lakridsmandler - en sund og nem snack som er lige til at have medLakridsmandler - en sund og nem snack som er lige til at have med
Lakridsmandler med lakridspulver er super nemme at lave og smager helt fantastisk - og så er de tilmed helt sunde - få inspiration og opskrift her(Valdemarsro)
Lagkage med mandler og cognacLagkage med mandler og cognac
Enkel lagkage af kakaobunde, flødeskum, cognac, mandler og appelsin - mums!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet fransk nougatHjemmelavet fransk nougat
Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her(Valdemarsro)
Kirsebærkompot med mandlerKirsebærkompot med mandler
Dejlig søde kirsebær med bid fra hele mandler. Kompotten kan også laves med andre typer bær, fx blåbær eller brombær.(Karolines Køkken)
SoyamandlerSoyamandler
Soyamandler er nemme at lave og så er de virkelig gode som snack eller som toppings i salater - få opskriften på gode soya mandler her(Valdemarsro)
Cheesecake a la risalamandeCheesecake a la risalamande
Risalamande forklædt som cheesecake med ristede mandler og lun bærsauce. Prøv nyfortolkningen her! God jul!(Karolines Køkken)
Gløgggryde med mandlerGløgggryde med mandler
En lækker gryderet velegnet til en af vinterens gæstemiddage.(Karolines Køkken)
Pirogger med mandler og hot salsaPirogger med mandler og hot salsa
Lækre trekantede brød med fyld er perfekte til buffetbordet - både formiddag, eftermiddag og aften.(Karolines Køkken)
Ostemad med melonsalatOstemad med melonsalat
Ostemad på en helt ny måde. Løft din ostemad et niveau op ved at tilføje et element. Eller løft den flere niveauer med flere nye elementer. Her komplementeres ostens bløde umami med syre fra lime, sødme fra melon, bittert fra rucola og knas og salt fra de salte mandler.(Karolines Køkken)
Rødgrød med mandler og vaniljesauceRødgrød med mandler og vaniljesauce
Smagfuld rødgrød med iskold vaniljesauce og mandler - en rigtig dessertklassiker med et moderne twist. (Karolines Køkken)
Chokoladesnurrer med marcipan og mandlerChokoladesnurrer med marcipan og mandler
Er du vild med kanelsnurrer, så skal du prøve de her lækre chokoladesnurrer med marcipan - det vil du ikke fortryde! Find også en guide til at snurre dem(Louiogbearnaisen)
Chocolate almond cookies / Cookies med mandler og chokoladeChocolate almond cookies / Cookies med mandler og chokolade
Hjemmebagte cookies med chokoladestykker og mandler. Spis cookies med et stort glas mælk og nyd livet.(Louiogbearnaisen)
Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadlerKnasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler
Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden. (Karolines Køkken)
Chiagrød med vaniljeskyrChiagrød med vaniljeskyr
Vaniljeskyr med chiafrø, sprøde mandler og masser af frugt. En anderledes og dekorativ måde at servere skyr på, der gør sig godt til både den almindelige morgenmad og den smarte brunch - eller som en lækker hverdagsdessert!(Karolines Køkken)
Fennikelsalat med blåbær og pæreFennikelsalat med blåbær og pære
Skøn fennikelsalat med blåbær og pære - toppet med lækre blåbær og mandler er salaten en god salat både som tilbehør og som den er - opskrift(Valdemarsro)
Skyr med chiafrø, granatæble og mandlerSkyr med chiafrø, granatæble og mandler
Skyr med chiafrø er en skøn start på dagen. Her er det skovbærskyr rørt op med chiafrø - toppet med frugt og superfoods for den bedste start på dagen. (Karolines Køkken)
Overnight chiagrød med mælk og rabarberOvernight chiagrød med mælk og rabarber
Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert. (Karolines Køkken)
Acai bowl med chiafrø, skovbær og mandlerAcai bowl med chiafrø, skovbær og mandler
Acai bowl med chiafrø, skovbær og mandler - en god start på dagen fyldt med skønne superfoods. Prøv denne lækre acai bowl med chiafrø næste gang du vil gøre noget godt for dig selv.(Karolines Køkken)
Biscotti - sprøde kager med mandlerBiscotti - sprøde kager med mandler
Denne italiensk-inspirerede opskrift på sprøde kager med mandler er nem at tilberede og giver et velsmagende resultat. Prøv den!(Karolines Køkken)
GranolaGranola
Granola er en lækker topping til fx skyr. Og hjemmelavet granola smager bare bedst! Prøv denne opskrift på granola med quinoa, kokos, mandler og hørfrø næste gang du ønsker at være lidt ekstra god ved dig selv.(Karolines Køkken)
Skyr-yoghurt med rugdrysSkyr-yoghurt med rugdrys
Hold dig kvik og klar....med et rigtig godt drys, til din yoghurt, af sunde og lækre ting: rugbrød, mørk chokolade og mandler. Til morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Blomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolieBlomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolie
En cremet, delikat blomkålssuppe opskrift som kan laves på blot 25 minutter. Den er egnet til både hverdag og fest. ✔ Let at lave ✔ Velsmagende blomkålssuppe(Madsvin)
Rosmarinsorbet med karamelmandlerRosmarinsorbet med karamelmandler
En frisk og let sorbet med serveret med flødeskum og karamelliserede mandler. Prøv den skønne smagskombination af rosmarin og appelsin.(Karolines Køkken)
LammetagineLammetagine
Lækker lammetagine med dadler, kanel og ingefær - toppet med smørristede mandler og persille.(Karolines Køkken)
Æblekage med smuldredej og bærÆblekage med smuldredej og bær
Æblekage med smuldredej, bær og knasende nødder. Lækker crumble af bl.a. havregryn og mandler. Æblekagen med smuldredej er en populær klassiker både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
JulecheesecakeJulecheesecake
Julecheesecake med pebernøddebund, brændte mandler og gløgg på toppen - så er den gode julestemning helt sikkert i hus! (Karolines Køkken)
Chokoladekage med friske bær og vaniljesauceChokoladekage med friske bær og vaniljesauce
Chokoladekage med chokoladestykker, mandler, vaniljesauce og masser af friske bær. Anvend de bær du bedst kan lide - eller pynt kagen som her, hvor dine gæster selv kan vælge lige præcis de bær som de ønsker! (Karolines Køkken)
GremolataGremolata
Den klassiske italienske gremolata består af persille, hvidløg og citronskal. Denne gremolata har det hele, men med et lille twist i form af saltmandler.(Karolines Køkken)
Havtornsmoothie Havtornsmoothie
En super c-vitamin drik med havtorn og mandler. Havtorn indeholder et lille sort frø. Frøet er en anelse bittert, hvilket mandlerne giver et godt modspil til i denne drik.(Karolines Køkken)
Julegrød med flødeJulegrød med fløde
Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurtBlomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt
Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med æbler og mandlerBlomkålssalat med æbler og mandler
En skøn sprød og cremet blomkålssalat med æbler og mandler med cremet lækker pestodressing - nem at lave, få opskrift her(Valdemarsro)
Fransk blommetærte med mazarinfyldFransk blommetærte med mazarinfyld
Nem blommetærte med mazarin lavet på mandelmel og toppet med mandler. Bag en skøn efterårstærte med blommer - find nem og hurtig opskrift her(Louiogbearnaisen)
Julepandekager med kanel og appelsinJulepandekager med kanel og appelsin
Julepandekager med kanel, syrlig appelsincreme og brændte mandler. Perfekte til julemorgen eller julebrunchen i december. (Karolines Køkken)
Blommecrumble med mandlerBlommecrumble med mandler
Brug saftige blommer til disse små portionsanrettede crumblekager. Mandlerne giver kagerne en delikat smag. Server med vaniljeprikket flødeskum. (Karolines Køkken)
Æbletærte med mandellågÆbletærte med mandellåg
Skynd dig at bage denne lækre æblekage med mandler. Også nemt hvis du lige skulle få uventede gæster.(Karolines Køkken)
Rugbrødsdrys med mandlerRugbrødsdrys med mandler
Sprød crunch til drys på yoghurt - brug det morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Citronkage med ricotta og mandlerCitronkage med ricotta og mandler
Lækker, svampet citronkage lavet efter den klassiske italienske opskrift.(Louiogbearnaisen)
Rugbrødsmysli med mandler og gojibærRugbrødsmysli med mandler og gojibær
Mysli er altig god at have i baghånden. Ikke kun til morgenmaden - men også til at drysse på en eftermiddagssnack. (Karolines Køkken)
Pærer i rødvinssirupPærer i rødvinssirup
Marinerede pærer med krydret rødvinssirup og smørristede mandler er dejligt tilbehør til gode oste. Og lækre som dessert med koldt flødeskum.(Karolines Køkken)
Nøddebar med chokoladeNøddebar med chokolade
Hjemmelavede nøddebarer er nemme at lave og lækre som en eftermiddagssnack. Den her opskrift på "myslibarer" er glutenfri og fyldt med mandler og chokolade(Louiogbearnaisen)
Iskaffe – med myntesirup og mandlerIskaffe – med myntesirup og mandler
Super skøn og forfriskende iskaffe med myntesirup og mandler - perfekt til sommervarmen og til sommeren kolde variant af yndlingsdrikken - få opskrift her(Valdemarsro)
MuscovadograpeMuscovadogrape
Varm grapefrugt der gratineres med muscovadosukker og mandler - hmm!(Karolines Køkken)
Krydderstegte mandlerKrydderstegte mandler
En superlækker snack! Mandlerne kan også laves uden karry eller med andre krydderier.(Karolines Køkken)
Mysli cookiesMysli cookies
Mysli cookies med havregryn, tranebær, mandler og masser af krydderier - en lidt grovere version af de traditionelle amerikanske cookies. (Karolines Køkken)
ChokoladetrøffeltærteChokoladetrøffeltærte
Hakkede biscotti og ristede mandler giver denne chokoladetrøffeltærte en ekstra dimension.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes