Vi fandt 9 opskrifter med søgeordet pommes anna:
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Grøntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang kålene kan strutte mere og rødbederne begynder også at se en smule trætte ud. Phew, det er altså en hård måned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pommes anna - Kartofler bagt i lag med smørPommes anna - Kartofler bagt i lag med smør
Pommes Anna er den perfekte ledsager til et godt stykke kød og en lækker sauce. Se her hvordan du laver en lækker gang Pommes Anna til dig og dine gæster.(Madsvin)
Oksemørbrad fra Nyord med Pommes AnnaOksemørbrad fra Nyord med Pommes Anna
Oksemørbrad fra Nyord er noget af det allerbedste oksekød, du kan få. Her er den lavet som mør oksemørbradsbøf med Pommes Anna.(Madens Verden)
Oksemørbrad med pommes Anna og baconsauceOksemørbrad med pommes Anna og baconsauce
Lavtemperaturstegt oksemøbrad (eller langtidsstegt - det kommer ud på et). Lækkert mørt, rødt oksekød sammen med delikat tilbehør. En fin hovedret til gæster......som tager lidt tid at lave, men det meste kan gøres klar dagen før.(Karolines Køkken)
Fyldt svinemørbrad og pommes Anna med rødbedeFyldt svinemørbrad og pommes Anna med rødbede
Fin menu til middagen hvor der skal gøres noget ekstra ud af maden. Retten smager dejlig, tager sig godt ud og skal i det hele taget nok imponere dine gæster!(Karolines Køkken)
Pommes AnnaPommes Anna
Hvis der skal være fest - og du har lyst til at arbejde lidt mere med din kartofler, så er Pommes Anna bestemt sagen! Pommes Anna kan vel siges, at være flødekartoflens fornemme og forfinede storesøster,(Gastromand.dk)
Pommes Anna med timian og smeltet smørPommes Anna med timian og smeltet smør
Pommes Anna er en kartoffelret fra Frankrig, og den skal helst laves i god tid, så kartoflerne sætter sig med det smeltede smør.(Madens Verden)
Ribeye steak med Pommes Anna og pebersauceRibeye steak med Pommes Anna og pebersauce
Ribeye steak er en fantastisk bøf, som kan serveres med Pommes Anna og en god pebersauce. Stegetiden er 2-3 minutter på hver side - på grill eller pande.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes