Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet kager med kaffe:
Havregrynsbarer med chokoladeHavregrynsbarer med chokolade
Barer med havregryn og chokolade er en lækker kage til kaffen, når du trænger til noget let til kaffen. Nyd kage med havregryn og chokolade i stedet for cookies og småkager. Opskrift på nemme og lækre havregrynsbarer finder du her(Louiogbearnaisen)
Florlette marengs med flødefyldFlorlette marengs med flødefyld
Uhm, marengs! Sprøde himmerigsmundfulde af kyskager, der springer i munden og smelter på tungen. Inspireret af de klassiske marengskager - hofdessert og bikuber. Også god til kaffe.(Karolines Køkken)
PåskesmåkagerPåskesmåkager
Disse skønne påskesmåkager er nemme at lave og er både et rigtig hyggeligt lille bageprojekt på en regnvejrsdag og perfekte til påskekaffen(Valdemarsro)
KaramelsnitterKaramelsnitter
Til den store selvforkælelsesdag - hvor der ingen begrænsninger er. Så skulle du prøve disse karamelkager med rigeligt smør og god smag. Ring efter vennerne og sæt kaffen over.(Karolines Køkken)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Sprøde ingefærsmåkager med citroncremeSprøde ingefærsmåkager med citroncreme
Små og sprøde småkager krydret med ingefær og lagt sammen om en frisk citroncreme af kvark. Minder om de populære whoppies. Yndige og perfekte til kaffen.(Karolines Køkken)
Sprøde kager med jordbærflødeskumSprøde kager med jordbærflødeskum
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.(Karolines Køkken)
Hasselnødde- og kaffekagerHasselnødde- og kaffekager
En lille småkage med stor nydelse.(Karolines Køkken)
KanelsnurrerKanelsnurrer
Kanelsnurrer er perfekte og uimodståelige som morgenkager og en god kop kaffe - de er nemme og lækre at bage selv - få opskrift her(Valdemarsro)
ChokoladefelterChokoladefelter
Chokoladefelterne tykke, bløde småkager. Perfekt til en kop the eller kaffe.(Karolines Køkken)
MørdejskagerMørdejskager
Mangler du en opskrift på lækre kager til kaffebordet? Så prøv disse mørdejskager med lækker vaniljecreme og glasur.(Karolines Køkken)
Små napoleonshatteSmå napoleonshatte
En lille sød udgave af den populære napoleonshat. Størrelsen er perfekt på en kagebuffet, hvor der serveres andre kager - eller serveret som "lidt sødt til kaffen" efter middagen.(Karolines Køkken)
KaffesnitterKaffesnitter
Sprøde småkager, lette at bage og med en dejlig kaffesmag. Perfekt til en god kop eftermiddags- eller aftenkaffe.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes