Vi fandt 43 opskrifter med søgeordet lasagne:
Facts om lasagne:
Lasagne er en pastaret. Den mest kendte version er nok Lasagne Bolognese, der som navnet antyder, stammer fra byen Bologna i Norditalien. Lasagne indeholder pasta i form af tynde plader, der lægges i lag adskilt af fyld og, i nogle tilfælde, bechamelsauce. Fyldet kan f.eks. være kødsovs, grøntsager, fisk eller svampe. Den væsentligste forskel på italiensk og dansk lasagne er forholdet mellem mængden af pasta og fyld; originalen rummer relativt mere pasta.
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines Køkken)
Pasta med kødsauce og grøntsagerPasta med kødsauce og grøntsager
Børnenes favorit! Lav dobbeltportion, så har du fyld til lasagne en anden dag.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet lasagne à la MadsvinHjemmelavet lasagne à la Madsvin
Her er opskriften på en hjemmelavet lasagne fuld af velsmag. Den er bl.a. med rødvin og friske krydderurter, hvilken giver en dejlig smagsdybde.(Madsvin)
Vegetarlasagne med aubergine og artiskokVegetarlasagne med aubergine og artiskok
En vegetarlasagne med lækre grøntsager og en utrolig velsmag. Elsket af både børn og voksne. Den bedste opskrift på vegetarlasagne.(Madsvin)
GrøntsagslasagneGrøntsagslasagne
Grøntsagslasagne med masser af smag. Prøv vegetarlasagne næste gang du ønsker aftensmad med mere grønt. (Karolines Køkken)
Klassisk lasagneKlassisk lasagne
Lasagne er altid et hit i familien - få den bedste opskrift på nem, hjemmelavet, klassisk lasagne med mornaysauce, som alle kan lide(Louiogbearnaisen)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines Køkken)
Marcipanlasagne med pocherede pærerMarcipanlasagne med pocherede pærer
Sprød bagt marcipan, springer ud over taglagt passionsfrugtsmousse og marcipan. Blomster og rødvinspocheret pære pynter resten af tallerkenen. En smuk dessert til en festlig aften.(Karolines Køkken)
KyllingelasagneKyllingelasagne
Dejlig kyllingelasagne til hele familien. Denne kyllingelasagne er supernem at lave og så passer den sig selv i ovnen.(Karolines Køkken)
Thai-inspireret lasagne med fiskThai-inspireret lasagne med fisk
En lidt hot fiskelasagne med frisk grøn salat til.(Karolines Køkken)
HytteostlasagneHytteostlasagne
En vegetarlasagne fuld af smag med cremet hytteost - og så er den oveni købet nem at lave!(Karolines Køkken)
LasagneLasagne
Dette må være det ultimative Food On Film indlæg! Garfields absolutte favorit spise som han frådende med poterne kaster i sig imens Futte står pænt og ser på! Som barn elskede jeg Garfield, men der(Gastromand.dk)
ChampignonlasagneChampignonlasagne
Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!(Karolines Køkken)
TomatlasagneTomatlasagne
Grøntsagslasagne fyldt med tomat, tomat, tomat og så lidt andre grøntsager. Supernem og hurtig lasagne....og så til en rimelig pris.(Karolines Køkken)
Nem og hurtig lasagne som er et hit på travle hverdage - få opskrift herNem og hurtig lasagne som er et hit på travle hverdage - få opskrift her
Lækker nem og hurtig lasagne som er perfekt til de travle hverdage - den er fyldt med grøntsager og velsmag - få nem opskrift her(Valdemarsro)
BechamelsauceBechamelsauce
Bechamelsauce er en klassisk mælkesauce, der typisk bruges i lasagne og musaka. Prøv den lækre opskrift her.(Karolines Køkken)
LakselasagneLakselasagne
Leder du efter at pifte din lasagne op? Prøv vores lakselasagne med spinatstuvning! Den smager himmelsk. Værsgo'!(Karolines Køkken)
Fedtfattig lasagneFedtfattig lasagne
Hjemmelavet lasagne med masser af grønt i kødsaucen.(Karolines Køkken)
Græskarlasagne med thaikrydderierGræskarlasagne med thaikrydderier
En spændende og lidt anderledes lasagne i flotte gyldne farver.(Karolines Køkken)
Vegetarisk spinatlasagneVegetarisk spinatlasagne
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg skabsvegetar – af meget misvisende årsager. Udover at kød er dyrt og bare smager bedre fra en slagter eller økologisk, så er jeg altså ret stor tilhænger af bønner, linser og spinat og kål. Råvarer der nogle gange bare er en bedre spise,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - sådan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine børn er vilde med - få opskrift her(Valdemarsro)
Åben lasagne med aubergine og grønkålspestoÅben lasagne med aubergine og grønkålspesto
Den åbne lasagne med aubergine og grønkålspesto når du ønsker en hovedret uden kød. Grønkålspestoen smager fantastisk og gør lasagnen ekstra cremet.(Karolines Køkken)
Spinatlasagne med laks, fennikel og tomatSpinatlasagne med laks, fennikel og tomat
Lækker lasagne med laks, spinat og tomat. Find den bedste opskrift på lakselasagne her hos louiogbearnaisen(Louiogbearnaisen)
TortillalasagneTortillalasagne
Tortillalasagne er en opskrift på en anderledes version af lasagnen - den har et mexikansk twist. Tortillas bruges som lag mellem det krydrede hakkede oksekød, mens stærk tomat salsa giver et stærkt pift!(Karolines Køkken)
MornaysauceMornaysauce
Mornaysauce med ost og muskatnød er nem at lave og har en dejlig cremet konsistens. Kan bruges bl.a. i lasagne.(Karolines Køkken)
Portions-lasagner med tomat og kyllingPortions-lasagner med tomat og kylling
Nemt og lige til....en lasagne til hver.(Karolines Køkken)
LasagneLasagne
Lasagne er en sand klassiker, der altid er et hit ved middagsbordet! Servér med en let salat og nyd familiehyggen.(Karolines Køkken)
Lasagne italienneLasagne italienne
Lækker italiensk lasagne med opskrift på kødsauce med krydderier og hjemmelavet mornaysauce. Prøv den her. (Karolines Køkken)
Lasagne med auberginerLasagne med auberginer
Lækker middelhavsinspireret opskrift på lasagne med auberginer. Retten supplerer magert, hakket oksekød med lækker bacon og soltørrede tomater. En dejlig kombination.(Karolines Køkken)
FiskelasagneFiskelasagne
Lækker frisk fiskelasagne med masser af grøntsager. Det gør den traditionelle lasagne med fisk lettere, så den også er velegnet på terrassen på de varme dage.(Karolines Køkken)
Lasagne med hytteost og grøn tomatsalatLasagne med hytteost og grøn tomatsalat
Lasagne med hytteost, sojagranulat og grøntsager. Sojagranulat er frysetørret sojabønner, der giver saucen samme konsistens, som når den er tilberedt med hakket kød.(Karolines Køkken)
Lasagne med laksLasagne med laks
En skøn lasagne med frisk spinat, mornaysauce og laks.(Karolines Køkken)
Lasagne med laks og spinatLasagne med laks og spinat
En supernem lasagne med laks og spinat. Lasagnen har ud over laks og spinat fyld af spidskål - så I får mange grøntsager.(Karolines Køkken)
Lasagne med pulled chicken, hytteost og spicy tomatsalat Lasagne med pulled chicken, hytteost og spicy tomatsalat
Lækker lasagne med pulled chicken og hytteost, der strutter af smag og sundhed. Servér denne kyllingelasagne med en farverig tomatsalat på en bund af spæde spinatblade.(Karolines Køkken)
Lasagne med spinatLasagne med spinat
Det perfekte valg, når du vil lave en lækker lasagne uden kød.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes