Vi fandt 24 opskrifter med søgeordet brun sovs:
Facts om brun sovs:
Brun sovs kan laves som en jævning eller en opbagning. Brun sovs er en grundsovs eller basissovs, hvori smag og farve tilsættes. Den brune farve kommer af en roux, brunet kød eller af kulør. Brun sovs er udbredt i dansk madlavning og spises til såvel frikadeller som hakkebøffer og ikke mindst flæskesteg.
Rødvinsmarineret nakkefilet med god sovsRødvinsmarineret nakkefilet med god sovs
Her er opskriften på en rødvinsmarineret nakkefilet, der gerne må ligge i rødvinsmarinade i et døgn tid. Derefter brunes stegen og steges færdig i ovnen. Skyen laves til en god sovs.(Madens Verden)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines Køkken)
Brun sovsBrun sovs
Mange børn og voksne kan godt lide brun sovs.....og mange vil også gerne kunne lave den. Men hvordan laver man en brun sovs, hvis man ikke har en sky at lave den af.(Karolines Køkken)
Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løgGrøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg
Velsmagende grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg - fuld af umami. Prøv denne grøntsagsbøf af edamamebønner de dage, hvor du gerne vil spise mere grønt. (Karolines Køkken)
Frikadeller med brun sovs og dampet spidskålFrikadeller med brun sovs og dampet spidskål
Sådan laver du frikadeller med brun sovs og dampet spidskål. Dansk mad med masser af smag, og selvfølgelig serveret med kogte kartofler.(Madens Verden)
Hjemmelavet bøfsandwich med brun sovsHjemmelavet bøfsandwich med brun sovs
Nu er vi ved at være færdige med vores januarskur, og vi kan afsløre, at det går strygende! Men inden vi går over i det lidt tungere retter, så skal vi altså lige forbi den(Gastromand.dk)
Bøfsandwich med brun sovs og ristede løgBøfsandwich med brun sovs og ristede løg
Bøfsandwich er en sand nydelse, når den er lavet helt perfekt. Og her er den bedste opskrift på en hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs. Lavet fra bunden.(Madens Verden)
Kylling med broccoli og pasta i flødesovsKylling med broccoli og pasta i flødesovs
Kylling med broccoli er nem og dejlig hverdagsmad, hvor kyllingefilet brunes og steges i fad i ovnen med broccoli, peberfrugt og en lækker flødesovs.(Madens Verden)
Koteletter i ovn - nem opskrift på 20 minutterKoteletter i ovn - nem opskrift på 20 minutter
Opskrift på koteletter i ovn med en lækker paprikaflødesovs. Koteletterne brunes på panden, og steges i fad med tilbehør i 20 minutter.(Madens Verden)
Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalatHel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat
Opskrift på hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat, hvor kyllingen steges på hver side, og den bliver helt perfekt mør.(Madens Verden)
Kalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovsKalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovs
Skal du lave mad til Thanksgiving? Gider du ikke stå og kæmpe med en kalkun med en kampvægt på 9-10 kilo? Magter du ikke et mindre feast og lave mad dagen lang? Egentlig ville jeg(Gastromand.dk)
Grøntsagsbøffer med brun sovs og bløde løgGrøntsagsbøffer med brun sovs og bløde løg
Grøntsagsbøffer med en velsmagende brun sovs, kartofler og de klassiske bløde løg. Her er opskriften på pen dansk klassiker med et twist.(Madens Verden)
Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.
Her er den bedste opskrift på brun sovs, der kan laves med fond, fløde eller kartoffelvand. Sovsen anvendes blandt andet til frikadeller.(Madens Verden)
Hakkebøf med ærter, brun sovs og bløde løgHakkebøf med ærter, brun sovs og bløde løg
Se her hvordan du laver den bedste hakkebøf med bløde løg, brun sovs og ærter. Og hakkebøfferne laves nemt med dette trick.(Madens Verden)
Den bedste juleand og andesovs (med tilbehør)Den bedste juleand og andesovs (med tilbehør)
Den eneste opskrift du behøver for at lave den perfekte juleand med andesovs, brunede kartofler og rødkål. Julemad og julemenu samlet på én side.(Madens Verden)
Pandesovs - opskrift på klassisk brun sovs fra pandenPandesovs - opskrift på klassisk brun sovs fra panden
Her får du en klassisk opskrift på pandesovs som er en brun sovs tilberedt på panden af det den skal serveres til - få opskrift her(Valdemarsro)
Andesteg med svesker og brunede kartoflerAndesteg med svesker og brunede kartofler
Opskrift på den møreste andesteg med svesker og brunede kartofler. Andestegen giver samtidig en fantastisk sovs, som aldrig slår fejl.(Madens Verden)
Stegt kylling med brun sauce og grov mormorsalatStegt kylling med brun sauce og grov mormorsalat
Den nemme version af kyllingesteg, men hvor vi kun bruger overlår. Lårene giver masser af smag til den brune sauce.....eller brun sovs, som det hedder når der er nok af den.(Karolines Køkken)
Grillet ribbensteg med brun sovs og ovnstegte kartoflerGrillet ribbensteg med brun sovs og ovnstegte kartofler
Grillet ribbensteg er fyldt med smag, og her får du opskriften med sprøde svær, en brun sovs og lækre ovnstegte kartofler, der bages med balsamico.(Madens Verden)
Hakkebøffer i ovn med bløde løg og brun sovsHakkebøffer i ovn med bløde løg og brun sovs
Hakkebøffer i ovn med lækre, bløde løg og en fantastisk brun sovs. Så smager hakkebøf ikke bedre, og en nem aftensmad med kartoffelmos.(Madens Verden)
Kylling i gryde: Grydekylling med en god brun sovsKylling i gryde: Grydekylling med en god brun sovs
Her er den bedste opskrift på hel kylling i gryde. Fyld kyllingen med persille, og steg den en time under låg.(Madens Verden)
Medisterpølse med brun sovs og kartoflerMedisterpølse med brun sovs og kartofler
Medisterpølse med brun sovs og kartofler er en dansk klassiker. Her kan du se hvordan du steger medisterpølse på panden.(Madens Verden)
FlæskestegssovsFlæskestegssovs
Flæskestegssovs - eller brun sovs, er en del af det lækre ved en traditionel flæskesteg, som mange børn og voksne nyder at sætte tænderne i.(Karolines Køkken)
Julemenu med and, brunede kartofler, sovs og alt det andetJulemenu med and, brunede kartofler, sovs og alt det andet
Her er alt hvad du skal bruge til årets julemenu. Stegt and, to opskrfter på andesovs, brunede kartofler, rødkålssalat, den cremede risalamande. God jul!(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes