Vi fandt 21 opskrifter med søgeordet style:
Kammuslinger asian styleKammuslinger asian style
En varm og luksuriøs forret med spændende asiatiske smage.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!
Danmarks stolthed, den udødelige klassiker, som i dag findes i alle afskygninger, lige fra den ringeste og mest masseproducerede til de lækreste hjemmelavede af slagsen - leverpostejen. Og ja, det kan sgu godt være at(Gastromand.dk)
Caviar en Surprise - Madsvin styleCaviar en Surprise - Madsvin style
Min fortolkning af Søllerød Kro klassikeren: Caviar en surprise. Denne udgave er med rygeost og jordskokker, og den er nem at lave → Se opskrift her(Madsvin)
Grillmarinade – Gastromand-styleGrillmarinade – Gastromand-style
Nå, tiden sig nærmer, hvor aftenerne begynder at blive en smule mørkere. På Gastromand forslår vi, at du MINDST en gang mere sikre at lave et stort grillorgie. Det meste af sommeren har jeg eksperimenteret med(Gastromand.dk)
American Style: Chicken and Waffles...American Style: Chicken and Waffles...
POP-Quiz Hotshot: Du får leveret noget som ligner styrekonsol fra en rumstation men finder ud af det måske er verdens bedste vaffeljern til dato - lavet af Sage i samarbejde med Michelin-kokken Heston Blumenthal - What do(Gastromand.dk)
Erland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide styleErland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide style
Kristi Himmelfartsferien står for døren, solen skinner og DMI siger 25 grader - lur mig om ikke der er en gastromand eller to, der kaster sig over en omgang pulled pork eller porchetta. Er du(Gastromand.dk)
Bangers and Mash – Doggystyle!!Bangers and Mash – Doggystyle!!
Jeg indrømmer det! Jeg er en sucker for bangers and mash – den angloficerede version af pølser og mos. En supergod pølse (banger), en ditto mos og så en omgang onion gravy til ligesom at slutte(Gastromand.dk)
Knuste kartofler med eddike (vinegar style)Knuste kartofler med eddike (vinegar style)
Her er den bedske opskrift på knuste kartofler, der mases, steges sprøde i ovnen eller grillen, og til sidst pensles med æbleeddike.(Madens Verden)
Boller i selleri - trøffelstyleBoller i selleri - trøffelstyle
Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014:(Gastromand.dk)
Engelsk bøf med ras el hanout, coleslaw og Blå CongoEngelsk bøf med ras el hanout, coleslaw og Blå Congo
Måske kender i det ikke helt selv, men nogle gange får jeg skudt nogle billeder af en ret jeg free-styler mig igennem, og når jeg så kigger på billederne, husker jeg fint, at det var(Gastromand.dk)
Grillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk styleGrillet Surf ‘n’ Turf – Tomahawk style
Et par frisk limfjordshummere og et par 1 kg Tomahawk Ribeye steaks er faktisk det grundlæggende du skal have for at lave Den Ultimative Surf N Turf. Hvis du her i sommeren skal brænde lidt(Gastromand.dk)
American Style: Chicken and Waffles…American Style: Chicken and Waffles…
POP-Quiz Hotshot: Du får leveret noget som ligner styrekonsol fra en rumstation men finder ud af det måske er verdens bedste vaffeljern til dato - lavet af Sage i samarbejde med Michelin-kokken Heston Blumenthal - What do(Gastromand.dk)
American Style: The Waffle Cheeseburger…American Style: The Waffle Cheeseburger…
For nogle uger siden blev jeg stillet den udfordring, at jeg skulle teste noget så maskulint som et vaffeljern - heldigvis vidste det sig at være fra Sage By Heston Blumentahl - og så ved(Gastromand.dk)
Porchetta Barbeque StylePorchetta Barbeque Style
Hvis du ikke er i gang med at grille og står med en øl i hånden lige nu - så går du ud og tænder grillen nu og knapper en øl op - så venter(Gastromand.dk)
American Style: Corndogs!American Style: Corndogs!
En eftermiddag skriver jeg rundt til gutterne fra Gastromand om der er et bud til en hurtig, nem og børnevenlig ret - og ja, vi er sgu blevet ældre og har fået børn - så(Gastromand.dk)
Food On Film take 4: RatatouilleFood On Film take 4: Ratatouille
Det er næsten en skam, at vi ikke har behandlet ratatouille tidligere, for det er sgu lækkert! Nu tænker du nok, at det ikke er rigtig "Gastromand-style" og den ikke helt falder i tråd med sine forgængere "Big Kahuna Burger",(Gastromand.dk)
Fisk indian styleFisk indian style
En indisk inspireret fiskeret med masser af kraft i smagen!(Karolines Køkken)
American Style: The Waffle Cheeseburger...American Style: The Waffle Cheeseburger...
For nogle uger siden blev jeg stillet den udfordring, at jeg skulle teste noget så maskulint som et vaffeljern - heldigvis vidste det sig at være fra Sage By Heston Blumentahl - og så ved(Gastromand.dk)
Manhattan-style cheesecake fra Newyorker By HeartManhattan-style cheesecake fra Newyorker By Heart
Her er opskriften på en rigtig Manhattan-style strawberry cheesecake. Klassisk ostekage fra USA med jordbær, og den er faktisk ret nem at lave.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes