Vi fandt 63 opskrifter med søgeordet fars:
Forloren hare med vildtsovs - gammeldags opskrift på mormors farsbrødForloren hare med vildtsovs - gammeldags opskrift på mormors farsbrød
Forloren hare er en dansk klassiker, og her er den bedste opskrift på den. Et lækkert farsbrød pakket ind i bacon, lavet med vildtsovs til.(Madens Verden)
Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)
Det er en almen misforståelse af tapas er lig med brød med mere eller mindre interessant fyld, men definitionen er altså noget bredere end som så. Albondigas betyder egentlig fars eller farsbrød, men når man bestiller(Gastromand.dk)
Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller
Disse små krydrede deller smager fantastisk. Baconen rundt om er med til at give smag og holde sammen på farsen når den grilles.(Karolines Køkken)
Nemt farsbrød med spinat, feta og gulerødderNemt farsbrød med spinat, feta og gulerødder
En super lækker opskrift på farsbrød med spinat, feta og gulerødder. Det er en nem hverdagsret, som samtidig er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Farserede porrer - indbagt porre på pande og i ovnFarserede porrer - indbagt porre på pande og i ovn
Farserede porrer er porrer, der pakkes ind i en lækker fars, og derefter på pande og i ovn. En nem opskrift på denne klassiske ret.(Madens Verden)
Asiatiske kålrullerAsiatiske kålruller
Asiatiske kålruller er fyldt med en fars med både ingefær og hvidløg. Hertil hytteost med lime og den smukke salat med radiser og agurk. Nye danske grøntsager som får et tvist af Asien med mere lime, chili og koriander.(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGræsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Græsk farsbrød med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidløg som tilbehør. Græsk farsbrød smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. Få opskrift på farsbrød, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Nemme farsruller med serranoskinke til grillenNemme farsruller med serranoskinke til grillen
Her får du min opskrift på farsruller med serranoskinke, der er en lækker fars, der rulles ind i skinke. Farsrullerne er fremragende at lægge på grillen, men de kan også steges på en pande. Farsen laves som en god frikadellefars.(Madens Verden)
Fiskelasagne opskrift med torsk og grøntsagerFiskelasagne opskrift med torsk og grøntsager
Fiskelasagne er en variant af den gode, gamle lasagne. Her bruges torskekød i stedet for fars. En god måde at få børnene til at spise fisk.(Madens Verden)
Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauceVegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce
Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.(Karolines Køkken)
FrikadellerFrikadeller
Frikadeller er altid et hit! Den nemme opskrift på frikadellefars giver 14 frikadeller og tager kun 45 min. Prøv den her!(Karolines Køkken)
Rensdyr med safranRensdyr med safran
Børnenes favorit?... eller farfars? Rudolf med den røde tud charmerer alle!(Karolines Køkken)
Bedstefars skæg - kage i ovn med bagt marengsBedstefars skæg - kage i ovn med bagt marengs
Bedstefars skæg er en kage fra gamle dage, men den holder bestemt stadig. En god bund, der toppes med marmelade og et lag marengs.(Madens Verden)
Italiensk farsbrød i fad med hasselback kartoflerItaliensk farsbrød i fad med hasselback kartofler
Her er min opskrift på italiensk farsbrød i fad, der laves med hasselback kartofler i i fadet. En nem og lækker hovedret fra det italienske køkken.(Madens Verden)
Farserede Squash med bulgurFarserede Squash med bulgur
I disse farserede squash kan du fint erstatte lammekødet med anden fars - og så er de lækre farserede squash hurtige og nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Ris med bønner og lamRis med bønner og lam
En klassisk mellemøstlig risret med smag af kanel. Kan også laves med oksefars.(Karolines Køkken)
WaldorfsalatWaldorfsalat
Denne klassiske waldorfsalat er med det hele. Waldorfsalaten passer godt til fx and, vildtretter, kødretter eller farseret fjerkræ.(Karolines Køkken)
Kebab af hakket oksekød til grill eller pandeKebab af hakket oksekød til grill eller pande
Her er en god og nem opskrift på kebab, der laves af hakket oksekød. Den krydrede fars sættes på spyd, og grilles eller steges på en pande.(Madens Verden)
Hjemmelavet fiskefars - opskrift til fiskefrikadeller)Hjemmelavet fiskefars - opskrift til fiskefrikadeller)
Fiskefars som giver dig de bedste fiskefrikadeller. Farsen laves af friskhakket torsk og kuller, og røres med salt, æg, hvedemel og mælk.(Madens Verden)
Burgerbøf af oksekød - bedste opskrift fra grillenBurgerbøf af oksekød - bedste opskrift fra grillen
Burgerbøf af oksekød fra en rygende varm grill? Det er noget de fleste holder af, og her får du opskriften på den bedste fars til en hjemmelavet burger.(Madens Verden)
Hvidkålsrouletter eller kåldolmere - opskrift med billederHvidkålsrouletter eller kåldolmere - opskrift med billeder
Hvidkålsrouletter eller kåldolmer? Kært barn har mange navne, men her er opskriften på de bedste hvidkålsrouletter med fars og en god sovs.(Madens Verden)
Meatloaf - amerikansk farsbrød fyldt med grøntsagerMeatloaf - amerikansk farsbrød fyldt med grøntsager
Sådan laver du meatloaf, der er et amerikansk farsbrød. I denne opskrift fyldes farsbrødet med grøntsager, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Grillet, farseret blomkål – en nyklassikerGrillet, farseret blomkål – en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En grøntsag pakket i kød og bacon skulle være det nye sort og billeder af miraklet bliver delt på det der internet i en lind strøm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Kyllingefrikadeller og kulørt salatKyllingefrikadeller og kulørt salat
Her er en nem og hurtig opskrift på kyllingefrikadeller med tilbehør. Farsen giver 4 store og lækre kyllingefrikadeller, men I kan naturligvis også lave dem små, hvis I har mere lyst til det.(Karolines Køkken)
Marengskage med jordbærMarengskage med jordbær
Skøn kage af sød kagebund med et lag marengs på toppen, lagt sammen om flødeskum og friske jordbær. Marengsen er sprød på toppen, men blød indeni - som man kender den fra "bedstefars skæg" kagen.(Karolines Køkken)
Kål med kød (krydret fars i pakker med spidskål)Kål med kød (krydret fars i pakker med spidskål)
Kål med kød laves ved at pakke en krydret fars ind i blade fra spidskål, hvorefter pakkerne koges i vandet fra kålen, inden de brunes af på panden og serveres.(Madens Verden)
Fyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauceFyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauce
Sæt tænderne i moderne mormormad! Fyldt hvidkål er nemlig en skøn klassisk ret, du her får i en opdateret version med masser af smag i farsen og en sprød råkostsalat som tilbehør.(Karolines Køkken)
Farsbrød i ovn med god sovs opskrift (i stegeso)Farsbrød i ovn med god sovs opskrift (i stegeso)
En rigtig god opskrift på farsbrød i ovn, der samtidig giver dig en dejlig sovs. Farsbrødet steges i stegeso, og det smager himmelsk godt!(Madens Verden)
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kyllingKyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling
Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød, der blandt andet laves med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker.(Madens Verden)
Gammeldags frikadeller (slagterens bedste opskrift)Gammeldags frikadeller (slagterens bedste opskrift)
Her er slagterens egen opskrift på gammeldags frikadeller. Se også hvordan man laver dem uden æg, hvedemel eller mælk. En komplet guide til frikadellefars.(Madens Verden)
Indbagt svinemørbrad i egen fars med timianIndbagt svinemørbrad i egen fars med timian
Svampe, bacon, timian og tyttebær - efterårets herlige råvarer samlet i én flot ret.(Karolines Køkken)
Fyldte squashFyldte squash
Fyldte squash farseret med kød, rasp, mælk, æg, løg og lækre krydderier. Prøv den nemme og lækre opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Forloren pindsvin - farsbrød med pølserForloren pindsvin - farsbrød med pølser
Forloren pindsvin, farspindsvin eller farsbrød med pølser. Her er opskriften på denne populære ret fra 1970erne, og det er en meget børnevenlig ret.(Madens Verden)
Farserede Peberfrugter - nem og lækker opskrift på den skønne klassikerFarserede Peberfrugter - nem og lækker opskrift på den skønne klassiker
Farserede peberfrugter er en lækker klassiker - her får du en skøn opskrift med god fars og tips til at variere den med lækkert fyld - få opskrift her(Valdemarsro)
Forloren agerhøne - farsbrød med svampe og tranebærForloren agerhøne - farsbrød med svampe og tranebær
Her får du opskriften på forloren agerhøne, der er et lækkert og nemt farsbrød med blandt andet svampe, tranebær og bacon.(Madens Verden)
Farsretter - opskrifter med fars i ovn, fad og meget mereFarsretter - opskrifter med fars i ovn, fad og meget mere
Her finder du alle farsretter i alfabetisk rækkefølge. Der er retter med fars i ovn, i fad, til grillen og mange andre lækre opskrifter.(Madens Verden)
FarsbrødFarsbrød
Et dejligt Farsbrød med masser af smag fra ost og peberfrugt. Det er nemt at lave Farsbrød i ovnen. Få Opskriften på Farsbrød fra Karolines Køkken her!(Karolines Køkken)
Farsbrød med cremet danablusauceFarsbrød med cremet danablusauce
Saftigt og smagsfuldt farsbrød med bacon og herlig cremet sauce med danablu. De syrlige agurker og søde tyttebær giver retten et spændende smagsindtryk. (Karolines Køkken)
Farsbrød med spinat og grøntsagerFarsbrød med spinat og grøntsager
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!(Karolines Køkken)
Farseret kalkun med waldorfsalatFarseret kalkun med waldorfsalat
Med en faseret kalkun, så er der mad til mange - og så smager den godt også kold...(Karolines Køkken)
Rødbedefrikadeller - opskrift på saftige vegetardellerRødbedefrikadeller - opskrift på saftige vegetardeller
Rødbedefrikadeller er et fremragende bud på et alternativ til frikadeller lavet af kødfars. De er saftige og så smager de utrolig godt.(Madens Verden)
Farseret kalkun og svamperagoutFarseret kalkun og svamperagout
Farseret kalkun som vi især kender den fra USA. Farsen giver god smag og modvirker at kalkunen bliver tør. Server med svamperagout, kartofler og grønt.(Karolines Køkken)
FarspandekageFarspandekage
Savner du en opskrift på en lækker og anderledes hovedret? Så prøv en farspandekage. Pandekagen af hakket svinekød suppleret af velsmagende smørdampede grøtnsager.(Karolines Køkken)
Farsret med kartoflerFarsret med kartofler
Farsret med kartofler er nem og lækker ret med magert svinekød. Glæd dig til at sætte tændnerne i denne klassiske farsret.(Karolines Køkken)
FarsspydFarsspyd
Fars på spyd - det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af hverdagsmaden.(Karolines Køkken)
Den bedste frikadellefars med æg, hvedemel og løgpulverDen bedste frikadellefars med æg, hvedemel og løgpulver
Her får du opskriften på den bedste frikadellefars, så du kommer til at lave de bedste frikadeller. Husk at røre farsen grundigt med salt!(Madens Verden)
Græsk farsbrød og agurkesalatGræsk farsbrød og agurkesalat
Rigtig retromad fra dengang det var eksotisk at spise græsk. Græsk farsbrød smager stadig lige godt. Server græsk farsbrød med agurkesalat - eller nærmere betegnet tzatziki.(Karolines Køkken)
Italiensk farsrulle Italiensk farsrulle
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.(Karolines Køkken)
Fedtfattig indbagt mørbradFedtfattig indbagt mørbrad
Indbagt mørbrad er nem og lækker - lav den i en fedtfattig udgave uden butterdej. Få opskrift på indbagt mørbrad med champignoner og fars + tilbehør(Louiogbearnaisen)
Mexicansk farsbrød med hvidløg og ostMexicansk farsbrød med hvidløg og ost
Her får du en skøn opskrift på mexicansk farsbrød, der er en dejlig familieret. Farsbrødet er bla. med hvidløg, bladselleri og ost.(Madens Verden)
Indbagt mørbrad - nem opskrift med butterdej og farsIndbagt mørbrad - nem opskrift med butterdej og fars
Min opskrift på indbagt mørbrad. Nem fremgangsmåde, hvor en svinemørbrad pakkes ind i butterdej og krydret fars, hvorefter den bages i ovnen.(Madens Verden)
Græsk farsbrød - nem opskrift med feta og grøntsagerGræsk farsbrød - nem opskrift med feta og grøntsager
Græsk farsbrød er en nem ret til aftensmad med inspiration fra Grækenland. Farsbrødet er bla. med grøntsager og feta, Her lavet i fad med kartofler.(Madens Verden)
PlantefarsPlantefars
Har du lyst til at lave din egen hjemmelavede plantefars? Du kan bruge den til frikadeller, burgerbøffer, farsbrød o.l. Plantefarsen er lavet af helt naturlige råvarer fra køkkenet.(Karolines Køkken)
Gin og tonicGin og tonic
Hjælp!! Mit drivhus er blevet invaderet af agurker. Dejlige økoagurker til sønnens madkasse... eller! lige ned i fars gin og tonic. Jeg ved godt at det langtfra er alle som har taget imod agurken (som(Gastromand.dk)
Grillede kødboller på spyd (saftige og lækre)Grillede kødboller på spyd (saftige og lækre)
Se den lækre opskrift på grillede kødboller på spyd, der laves med en lækker fars, som grilles ved direkte varme i cirka 10 minutter.(Madens Verden)
Mini farsbrød med glaze (glaserede farsruller i ovn)Mini farsbrød med glaze (glaserede farsruller i ovn)
Her er opskriften på lækre mini farsbrød med glaze. Små farsbrød af krydret og hakket oksekød, der glaseres og steges i ovnen. Populær som aftensmad.(Madens Verden)
Bradepandetærte med fars og feta ostBradepandetærte med fars og feta ost
Her får du en nem opskrift på bradepandetærte med fars. Tærten laves i et fad sammen med bla. feta ost og hakket oksekød. Nem hverdagsret.(Madens Verden)
Bøf LindstrømBøf Lindstrøm
Bøf Lindstrøm er en saftig og lækker hakkebøf. Fuld af smag fra nogle af de samme ingredienser, som vi kender fra en pariserbøf. Men i en bøf Lindstrøm er ingredienserne blandet ind i farsen.(Karolines Køkken)
Klassisk Gin TonicKlassisk Gin Tonic
Fars dag ligger lige om hjørnet - og så skal alle fædre fejres og forkæles. En oplagt gave er lidt godt til ganen - en god flaske gin er vores bud. Indlægget er lavet i samarbejde(Gastromand.dk)
Farserede peberfrugter med ris (fyldte peberfrugter i ovn)Farserede peberfrugter med ris (fyldte peberfrugter i ovn)
Farserede peberfrugter er kræs for både børn og voksne, og de er ret nemme at lave. Peberfrugterne fyldes med hakket oksekød og grønsager.(Madens Verden)
Farsbrød med parmaskinke opskriftFarsbrød med parmaskinke opskrift
Opskrift på det bedste farsbrød med parmaskinke. Farsbrødet steges en time i ovnen, og du kan glæde dig til en virkelig god sovs med ribsgele.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes