Vi fandt 70 opskrifter med søgeordet squash:
Bagte squash-sticks med parmesanBagte squash-sticks med parmesan
Der er ved at være noget stille online. Studentertid, festivaller, Roskilde, afslutning på jobs inden ferietid og nåhr ja, så dem der allerede dypper tæerne i vandkanten. Jeg er stadig plantet bag skærmen en uges tid, halvanden endnu. Med blæser på fuld tryk, iskaffe i koppen og en kold klud til panden. Ork, den hedebølge...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Krydret squash toastKrydret squash toast
En vegetartoast med marineret squash og ost med jalapenos. En lækker toast med kant og masser af grønt. (Karolines Køkken)
Grillet squashsalat med feta, valnødder og sorte bønnerGrillet squashsalat med feta, valnødder og sorte bønner
Efter en lidt overraskende tilbagemelding på de bagte radiser forleden, som viste sig at være en noget ukendt ting, kører vi videre i samme rille og snupper endnu en salat. Nok lidt mere genkendelig. Ej, jeg blev faktisk lidt overrasket over at I var ret mange som aldrig har smagt bagte radiser. Havde helt lyst...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nøddepaneret fisk med squashtagliatelleNøddepaneret fisk med squashtagliatelle
Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.(Karolines Køkken)
Squashkage med valnødder og flødeost-toppingSquashkage med valnødder og flødeost-topping
Lækker svampet squash kage med kanel, nødder, chokolade - toppet med fløde ostecreme med citron. Nem opskrift på squashkage med olie, bagt i bradepande(Louiogbearnaisen)
Ratatouille og pastaRatatouille og pasta
Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash. Her med tilbehør af pasta og oliven. Værsgo'(Karolines Køkken)
Pasta med champignon og squashPasta med champignon og squash
Pasta med champignon og squash....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.(Karolines Køkken)
Stegt fennikel med squash, tomat og safranStegt fennikel med squash, tomat og safran
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lyssej med tagliatelle, squash og aspargesLyssej med tagliatelle, squash og asparges
Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastaret med fisk. (Karolines Køkken)
Pasta med grøntsagerPasta med grøntsager
En nem vegetarisk pastaret med grøntsager - squash, champignoner og valnødder. Pastaretten kan varieres alt efter sæson. (Karolines Køkken)
Hurtig kartoffelsuppe med squashbrødHurtig kartoffelsuppe med squashbrød
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.(Karolines Køkken)
Madpakkeboller med squash, gulerødder og ostMadpakkeboller med squash, gulerødder og ost
Fyldige og saftige boller, der mætter i madpakken. Du kan skifte 1/3 af hvedemelet ud med fuldkornhvedemel, så de bidrager til de 75 g fuldkorn, du helst skal have hver dag.(Karolines Køkken)
Vegetarpizza på grillVegetarpizza på grill
Pizza på grill er altid et stort sommerhit! Prøv denne nemme vegetarpizza med squash næste gang grillen skal tændes...(Karolines Køkken)
Spaghetti bolognese med grillet squashsalatSpaghetti bolognese med grillet squashsalat
Spaghetti bolognese eller på dansk spaghetti og kødsauce. Nr. 1 på mange børns favoritliste. Her er den i en ekstra nem, hurtig og børnevenlig version. Den grillede squashsalat giver lidt ekstra for øjet og ganen.(Karolines Køkken)
Okse- og squashspyd med spidskålssalatOkse- og squashspyd med spidskålssalat
2 slags saftige, grillede spyd serveret sammen med spidskålssalat fuld af smukke kontraster - mad der gør dig glad!(Karolines Køkken)
Tomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperlerTomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperler
Lækker tomatsalat med grillet aubergine og squash - en perfekt sommerret som tilbehør til grill og sommerens skønne måltider - få opskrift her(Valdemarsro)
Grøntsagsfad med blomkål, broccoli og squashGrøntsagsfad med blomkål, broccoli og squash
Nemt, lækkert grøntsagsfad som tilbehør eller som en ret i sig selv.(Karolines Køkken)
Pasta med oliven og rødvinssaucePasta med oliven og rødvinssauce
Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.(Karolines Køkken)
Farserede Squash med bulgurFarserede Squash med bulgur
I disse farserede squash kan du fint erstatte lammekødet med anden fars - og så er de lækre farserede squash hurtige og nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Mandelkage med squash og kamillesirupMandelkage med squash og kamillesirup
En dejlig kage som er skøn at servere til eftermiddagskaffen. Squash, kamillesirup og mandelmel gør kagen dejlig svampet og tørrede kamilleblomster fylder den med skøn aroma.(Karolines Køkken)
Ris- og grøntsagstærte med salatostRis- og grøntsagstærte med salatost
En vegetarisk tærte fyldt med ris, fennikel, squash, peberfrugt, spinat og salatost. (Karolines Køkken)
Pasta med squash og skinkePasta med squash og skinke
En cremet og lækker pastaret med squash, skinke og basilikum. En hurtig pastaret til hurtige hverdage.(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med cremet svampesauceGrøntsagsspaghetti med cremet svampesauce
Grøntsagsspaghetti - en nem måde at få ekstra grøntsager indenbords. Lav strimler af squash og gulerod, bland med pasta og server din grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce og kylling.(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med laks og hytteostGrøntsagsspaghetti med laks og hytteost
Indbydende salat med squash, asparges, edamamebønner og varmrøget laks toppet med hytteost og friske krydderurter.(Karolines Køkken)
Grov speltpizza med roastbeef, blomkål og squashGrov speltpizza med roastbeef, blomkål og squash
Så kan du lave en lynhurtig pizza med hjemmelavet bund. Dejen skal nemlig ikke hæve. Pizzabundene er så tynde, så det betyder ikke så meget om dejen hæver.....de dage hvor det skal gå lidt stærkt.(Karolines Køkken)
Pastasalat med squash og cherrytomaterPastasalat med squash og cherrytomater
Pastasalat smager dejligt sammen med brød eller stegt kød. Prøv også at tage denne nemme pastasalt med i madpakken.(Karolines Køkken)
Butternut squash i ovnButternut squash i ovn
Butternut squash er et lækkert tilbehør til mange retter og er nem at bage i ovnen. Prøv vores lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Fougasse med hytteost, squash og salvieFougasse med hytteost, squash og salvie
Ugens madpakke er lige præcis det her pæne brød. Godt nok ikke det helt rigtige franske fougasse, men i stedet den fancy nordiske udgave. Jeg er gået helt spadalsk i krydderier her i februar og har genopdaget alverdens tørrede varianter igen. Måske fordi de havde gemt sig ualmindeligt godt bagerst i mit køkkenskab, men så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kyllingesalat med hindbærKyllingesalat med hindbær
Sommerlig salat med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.(Karolines Køkken)
Squash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødderSquash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødder
Den lidt hårde, men alt for skønne weekend jeg havde, slog hårdt søndag aften. Der var nemlig ingen energi tilbage og køleskabet var tomt. Meget tomt… En sølle squashrest og et par æg var, hvad der var, at finde. Så det blev et eksperiment og faktisk blev det ganske godt. Jo, lidt flere grøntsager ville...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Indbagt fisk i squashblomster med cremet squashpastaIndbagt fisk i squashblomster med cremet squashpasta
En lækker sommerret med de smukke squashblomster og kuller.(Karolines Køkken)
Halloween muffins med butternut squash og citronglasurHalloween muffins med butternut squash og citronglasur
Halloweenmad! Opskrift på halloween muffins med butternut squash og citronglasur(Louiogbearnaisen)
Bagte tomater og squashsalat med avocadodressingBagte tomater og squashsalat med avocadodressing
De bagte tomater på brød er inspireret af små italienske bruschetta. Her har vi bare gjort dem store, så de mætter noget mere, og serveret en salat og en cremet avocadodressing til.(Karolines Køkken)
Fyldte squashFyldte squash
Fyldte squash farseret med kød, rasp, mælk, æg, løg og lækre krydderier. Prøv den nemme og lækre opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Fyldte squash med ostFyldte squash med ost
Fyldte gratinerede squash er en dejlig vegetarret. Savner du kødet, vil et stykke stegt kød passe til.(Karolines Køkken)
SquashkageSquashkage
Squashkage med god chokolade og valnødder - den lækreste, saftige, krydrede og svampede squash kage blev bagt og opskriften får du her(Valdemarsro)
Pasta med squash - opskrift på en hurtig og nem pastaret med squashPasta med squash - opskrift på en hurtig og nem pastaret med squash
Pasta med squash og hvidløg smager fantastisk og er tilmed en nem og hurtigt hverdagsret som står klar til servering på 15 min - få opskrift her(Valdemarsro)
Saftige frokostbrød med squash, ost og frisk timianSaftige frokostbrød med squash, ost og frisk timian
Saftige og sunde frokostbrød til madpakken - bagt med squash, ost og frisk timian.(Louiogbearnaisen)
Fyldte squash med oksekød og masser af krydderierFyldte squash med oksekød og masser af krydderier
Fyldte squash er perfekte til at få tømt køleskabet. Prøv også en vegetar udgave med fyld af ris, bulgur eller champagning. Find opskrift på squash med fyld(Louiogbearnaisen)
Squash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadellerSquash frikadeller - opskrift på nemme grøntsagsfrikadeller
Lækre og super nemme squash frikadeller som kan varieres på mange måder og som kan laves på ingen tid - her får du en helt enkel grundopskrift (Valdemarsro)
One pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikumOne pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikum
Opskrift på nem pasta ret med mornaysauce, tomater, squash, chili og basilikum. Så er der nem aftensmad. Find billeder og opskrifter her.(Louiogbearnaisen)
Gnocchi Gnocchi
Gnocchi med butternut squash. En lækker, hjemmelavet ret, der er nem at lave. Prøv vores opskrift på gnocchi her. (Karolines Køkken)
Grillet squash med sennep og citronGrillet squash med sennep og citron
Grillet squash kunne meget vel blive din nye favoritledsager til grillaftenen. Tager få minutter at lave, ser smukt ud og smager fantastisk. Se mere her.(Madsvin)
Kødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugterKødsovs med squash, porrer og grillede peberfrugter
Nem kødsovs med masser af smag fra squash, porrer og grillet peberfrugt. Server kødsovsen med couscous - så er der nem aftensmad fyldt med grøntsager på en hverdagsaften!(Karolines Køkken)
GræskargrydeGræskargryde
Dejlig gryderet med fyld og smag af græskar, svampe og kikærter. I græskargryden her har vi brugt butternut squash, men andre græskar, fx hokkaido kan også fint bruges.(Karolines Køkken)
Æggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskriftÆggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskrift
Her får du en skøn opskrift på lækre æggemuffins med squash og tomat som er skønne i madpakken eller til brunch og morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikumPizza med hytteost, parmaskinke og basilikum
Nem og lækker pizza med hytteost, squashstrimler, parmaskinke og basilikum - En lidt sundere pizza end den traditionelle af slagsen.(Karolines Køkken)
GræskarmuffinsGræskarmuffins
Nemme lækre krydrede græskarmuffins... eller gulerodsmuffins, squashmuffins, æblemuffins - du bestemmer! Græskar kan nemlig nemt skiftes ud med gulerod, squash eller æble - eller du kan blande flere slags grønt.(Karolines Køkken)
SquashblinisSquashblinis
Små lækre squashblinis der smager godt både varme og kolde. Spis dem som klassiske blinis med cremefraiche og topping - eller som snack, som tilbehør til en salat eller snup dem med i madpakken.(Karolines Køkken)
Italiensk fad med tomat, squash og serranoItaliensk fad med tomat, squash og serrano
Jeg er ret vild med ovnbagte grøntsager og lige nu, hvor vi stadig må døje med vintergrøntsagerne inden sommeren kommer – ja, så kræver grøntsagerne altså lidt kærlighed og krydderi, før de rigtig smager af noget.   Det her fad blev til med lidt rester fra mit køkken og serveret med et stykke kylling. Kan du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SquashbrødSquashbrød
Bag et stort dejligt squashbrød med ylette, persille - og selvfølgelig masser af squash. Brødet kan også bages med revne gulerødder i stedet for squash.(Karolines Køkken)
SquashkageSquashkage
Klassisk squashkage med citronglasur. Prøv denne nemme og lækre opskrift - og sæt tænderne i kagen allerede i aften(Karolines Køkken)
Squashpande med ærter og løgSquashpande med ærter og løg
Hakkebøffer med grøntsager, kartofler og teriyakisauce er smagfuld hverdagsmad på kun 30 minutter.(Karolines Køkken)
Fettuccine med squash, citron og flødeFettuccine med squash, citron og fløde
Fettuccine med squash, citron og fløde er en lækker opskrift på en pastaret med en frisk, syrlig og let smag. Glæd dig til at nyde denne lækre ret med pasta, squash, hvidløg og citron.(Karolines Køkken)
Squashpasta med spinat og flanksteakSquashpasta med spinat og flanksteak
Høvlede strimler af squash i pasta. En dejlig måde at spise squash, hvor den stadig bevarer lidt af sin sprødhed.(Karolines Køkken)
Squashsalat med laks og avocadodipSquashsalat med laks og avocadodip
En frisk og let squashsalat med røget laks og cremet avocadodip med hytteost.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med rejer og croutonerGræskarsuppe med rejer og croutoner
Vi har her piftet vores færdige græskarsuppe op med fyld af squash, æble og rejer og serveret den med hjemmelavede brødcrotoner. Det er nem og lækker aftensmad!(Karolines Køkken)
Squashspaghetti med kødboller og citronhytteostSquashspaghetti med kødboller og citronhytteost
Skøn pastaret der både mætter og giver point på grøntsagskontoen - og så er den en fryd for øjet!(Karolines Køkken)
Kyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressingKyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressing
opskrift på kyllingefrikadeller med squash og timian. Serveret med spinatsalat med asiatisk dressing(Louiogbearnaisen)
Burrata, ansjoser og stegt squashBurrata, ansjoser og stegt squash
Den skønneste forret med burrata, ansjoser og stegt squash. Smager fantastisk og er dejligt let at lave. Se opskrift her.(Madsvin)
Mørbrad og flødesauce med squashMørbrad og flødesauce med squash
Mørbrad med en lækker cremet sauce serveret til(Karolines Køkken)
Små grøntsagssouffléerSmå grøntsagssouffléer
Små grøntsagssouffléer med blomkål, squash og porre er velsmagende og mættende - prøv dem!(Karolines Køkken)
Grillede asparges og squashGrillede asparges og squash
Grillede grøntsager, der nemt og hurtigt bliver til en lækker salat. Perfekt tilbehør til en grillaften.(Karolines Køkken)
Movembers CHOKOLADEKAGEMovembers CHOKOLADEKAGE
opskrift på nem chokoladekage med kakao, squash og kaffe. Saftig og svampet(Louiogbearnaisen)
Rustik tærte med butternut squashRustik tærte med butternut squash
Prøv rustik tærte med butternut squash, hvis du har lyst til at servere tærte til aftensmad, uden den er alt for fedt- og energitung. Den rustikke tærte har en grov bund og fyld af bl.(Karolines Køkken)
Lun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressingLun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressing
Lækker og nem salat med vintergrøntsager og sunde kerner. Server salaten til aftensmad fx. med en karbonade og brug rester til en madpakkke salat.(Louiogbearnaisen)
Leverspyd med squashsalatLeverspyd med squashsalat
Dejlig marineret kalvelever sat på spyd og serveret med squashsalat - en lækker måde at få spist indmad på.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes