Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet lyssej:
Facts om lyssej:
Sejen (Pollachius virens) er en ret stor torskefisk. Sejen kaldes også gråsej eller mørksej. Den er ved kønsmodningen i 5-6 års alderen normalt 60-70 centimeter og vejer godt 5 kg. Gamle eksemplarer kendes på op til 160 cm og 30 kg. Sejen kendes på at have underbid og lys sidelinje, der er næsten helt lige. Sidelinjen er et sanseorgan for bevægelse og trykændringer. Den voksne sej mangler skægtråd, mens unge sej har en meget kort skægtråd. Sejen lever pelagisk i stimer, og gyder på dybt vand. Sølaks er et handelsnavn for konserveret sej.
Pasta med bladbeder til stegt lyssejPasta med bladbeder til stegt lyssej
Sølvbeder er en dejlig grøntsag, som endnu ikke er så kendt. Prøv den fx sammen med limekrydret, stegt lyssej, pasta og hytteost.(Karolines Køkken)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
Lyssej med tagliatelle, squash og aspargesLyssej med tagliatelle, squash og asparges
Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastaret med fisk. (Karolines Køkken)
Ovnbagt havkat med svampesauceOvnbagt havkat med svampesauce
Retten serveres med porrepasta og rødvinssauce. Havkat kan udskiftes med torsk eller lyssej.(Karolines Køkken)
Fiskehakkebøffer med stegte svampeFiskehakkebøffer med stegte svampe
Lækre små krydrede bøffer af lyssej - en dejlig benfri fiskeoplevelse.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes