Vi fandt 779 opskrifter med søgeordet sauce:
Facts om sauce:
Sovs eller sauce er tyndt- eller tyktflydende og bruges som tilbehør til kartofler, pasta, ris og andre madretter. Af forskellige sovse kan nævnes: Brune sovse: Chutneysauce Kaperssauce Kastaniesauce Madeirasauce Whiskysauce RødvinssauceHvide sovse: Aspargessauce Bearnaisesovs Bechamelsauce Champignonssauce Hollandaisesauce Hummersauce Karrysauce Persillesauce Remouladesauce
Naanbrød og Agurke-Mynte SauceNaanbrød og Agurke-Mynte Sauce
Intet indisk køkken uden et lækkert hjemmebagt naanbrød og de krydrede retter smager himmelsk med en kold agurkesauce - få opskrift(Valdemarsro)
Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchupGrillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup
Sådan laver du grillede kyllingelår med BBQ sauce. De laves af kyllingeunderlår, som forsteges i ovn, hvorefter de grilles lækre og snaskede med BBQ sauce.(Madens Verden)
Kalkunschnitzel med champignonsauceKalkunschnitzel med champignonsauce
Lækker opskrift på kalkunschnitzel med en skøn, cremet champignonsauce. Pift aftensmaden op og prøv opskriften her. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet sauce hollandaise - den nemme opskriftHjemmelavet sauce hollandaise - den nemme opskrift
Sauce hollandaise laves af æggeblommer og smør, og den er ikke svær at lave. Men du skal være opmærksom på et par ting, som jeg fortæller dig her.(Madens Verden)
Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauceKalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Valnøddekylling med avocadosauceValnøddekylling med avocadosauce
Overrask med den flotte grønne sauce til den festlige valnøddekylling.(Karolines Køkken)
Nem opskrift på hjemmelavet pizzasauceNem opskrift på hjemmelavet pizzasauce
Her får du den bedste opskrift på en hjemmelavet pizzasauce, og den kan du lave på bare to minutter. Pizzasovsen er lavet ud fra en italiensk grundopskrift.(Madens Verden)
Smørsauce med sennepSmørsauce med sennep
Hjemmelavet smørsauce med sennep er en meget lækker og tilmed hurtig ægte sauce. Sennepsaucen er en cremet emulsion, der udelukkende holdes sammen af æggeblommer og smør, her tilsmagt med forskellige typer sennep.(Karolines Køkken)
Hjerter i vildtsauceHjerter i vildtsauce
Hjerter i vildtsauce er en opskrift med masser af smag og kraft. Grisehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.(Karolines Køkken)
Kålsalat med kylling i hoisinsauceKålsalat med kylling i hoisinsauce
Kålen bliver suppleret af nudler og kyllingekød der bliver saftigt og lækkert af den indkogte let karamelliserede hoisinsauce. På toppen af salaten er der sprødt stegt kyllingeskind.(Karolines Køkken)
Champignonsauce - nem og lækker sovs med svampeChampignonsauce - nem og lækker sovs med svampe
Her får du min opskrift på champignonsauce, der er en lækker og nem sovs med svampe. Brug den fyldige svampesovs til mange slags kød og pasta.(Madens Verden)
Hjerter med stegte æblerHjerter med stegte æbler
Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.(Karolines Køkken)
Rabarbercrumble med vaniljesauceRabarbercrumble med vaniljesauce
Rabarbercrumble - en simpel dessert hvor rabarbernes syre får skønt modspil af sød vaniljesauce og sprød crumble på toppen. (Karolines Køkken)
Cannelloni med spinat og mozzarellaCannelloni med spinat og mozzarella
Den lækre italienske ret Cannelloni i en nem og skøn udgave med spinat og ricotta fyld - og med krydret tomatsauce til - få opskrift her(Valdemarsro)
Chimichurri - nem og krydret sauce til kød og kylling!Chimichurri - nem og krydret sauce til kød og kylling!
Min opskrift på chimichurri, der er en grøn sauce til stegt kød. Den krydrede sauce stammer fra Sydamerika, og bruges til alt fra roastbeef til kylling.(Madens Verden)
Pad Thai med kylling - Thailands bedste street foodPad Thai med kylling - Thailands bedste street food
Pad thai er ægte street food. Grøntsager, krydderier og kylling lynsteges, saucen er fantastisk mild og sød, og så er den nem at skovle ind med pinde.(Madens Verden)
Kalvebov med champignonsauceKalvebov med champignonsauce
Ægte mormormad! Mørt grydestegt kød serveret med kartofler, ærter og skysauce med masser af champignon. Gammeldags når det er bedst!(Karolines Køkken)
Pasta med kyllingekødboller i tomatsaucePasta med kyllingekødboller i tomatsauce
Her er min opskrift på pasta med kyllingekødboller. Lækre kødboller, der laves med hakket kylling, der serveres i en nem, italiensk tomatsauce. Det er mums.(Madens Verden)
Kalveculotte med bearnaisesauceKalveculotte med bearnaisesauce
Perfekt til gæster - eller når man bare vil forkæle sig selv med lidt ekstra lækkert.(Karolines Køkken)
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines Køkken)
VaniljebuddingVaniljebudding
Cremet og blød vaniljedessert med kirsebærsauce.(Karolines Køkken)
HollandaisesauceHollandaisesauce
En ægte hollandaisesauce med æggeblommer og riiigligt med smør. Mums! Citronen griver friskhed til hollandaisesaucen som passer perfekt til fisk og skaldyr, og også til kylling og andet lyst fjerkræ.(Karolines Køkken)
SvampebologneseSvampebolognese
En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!(Karolines Køkken)
CitronsauceCitronsauce
En nem opskrift på hjemmelavet citronsauce. Det er helt enkelt en mælkesauce tilsat citronsaft. Sauen smager dejligt til fx grøntsager og fisk.(Karolines Køkken)
Hollandaisesauce med flødeHollandaisesauce med fløde
Med denne opskrift på hollandaisesauce med fløde er du sikret en hurtig og lækker sauce til din hovedret! Den syrlige citronsaft kobineret med den cremede fløde smager fantastisk!(Karolines Køkken)
RabarberkyllingRabarberkylling
En dejlig og anderledes måde at bruge sæsonens smukke rabarber. Rabarberne giver retten et godt syrligt modspil til flødesaucen.(Karolines Køkken)
Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)
En god opskrift på kødboller i tomatsauce, der nydes sammen med spaghetti og broccoli. En italiensk klassiker for børn og voksne.(Madens Verden)
Citronsauce og stegt rødspætteCitronsauce og stegt rødspætte
Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel(Karolines Køkken)
Grillstegte ribbenGrillstegte ribben
Grillstegte ribben er en amerikansk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at smage de lækre grillede ribben i samspil med en dejlig grillsauce.(Karolines Køkken)
Høne i asparges med estragonHøne i asparges med estragon
En klassisk forårbebuder lavet fra bunden - kogt høne med friske asparges og estragonsauce. (Karolines Køkken)
Kalvekoteletter med bagte rødløgKalvekoteletter med bagte rødløg
Kalvekoteletter med bagte rødløg er en hurtig opskrift med et lækkert resultat. Kalvekoteletter akkompagneres af en dejlig sauce, urteblanding og bagte rødløg.(Karolines Køkken)
Opskrift på madeira sauce lavet fra bundenOpskrift på madeira sauce lavet fra bunden
Her får du den bedste opskrift på en madeira sauce, der laves helt fra bunden. Det er en nem sovs med rigelige mængder af hedvinen madeira.(Madens Verden)
Grisekinder med dadler og løgGrisekinder med dadler og løg
De lækre grisekæber er super gode til en rigtig hyggelig gang simremad. Sammen med bl.a. dadler og rødvinssauce får du en ret fuld af skøn smag.(Karolines Køkken)
Grillet ribeye med asparges svøbt i skinkeGrillet ribeye med asparges svøbt i skinke
Se her hvordan du laver grillet ribeye med asparges svøbt i skinke. Den fedtmarmorerede ribeye krydres med engelsk sauce.(Madens Verden)
Citronstegte rejer og karrysauce med mangoCitronstegte rejer og karrysauce med mango
En smuk og lækker ret med bl.a. karrysauce, mango, grøntsager og stegte tigerrejer.....velsmagende og hurtig.(Karolines Køkken)
Braiseret kalvekød i gryde med kartoffelmosBraiseret kalvekød i gryde med kartoffelmos
Her får du min opskrift på braiseret kalvekød i gryde. En nem og lækker simreret med kalvetykkam, rodfrugter og en uimodståelig lækker sauce. God gæstemad.(Madens Verden)
Kalvemørbrad med svampesauceKalvemørbrad med svampesauce
Kalvemørbrad med svampesauce er forkælelse på højt plan. Glæd dig til at prøve denne opskrift, hvor den cremede svampesauce komplimenterer kalvemørbraden perfekt!(Karolines Køkken)
Krydret mørbradKrydret mørbrad
Krydret mørbrad er en fedtfattig opskrift med inspiration fra mellemøsten. Det lækre kød serveres med en dejlig sauce med masser af smag - prøv den.(Karolines Køkken)
Oksesteg stegt som vildt - opskrift med vildtsauceOksesteg stegt som vildt - opskrift med vildtsauce
Oksesteg stegt som vildt smager så englene synger. Her lavet med et stykke oksetykkam, som giver en fantastisk vildtsauce.(Madens Verden)
Kalvesteg med sherrysauceKalvesteg med sherrysauce
Perfekt til gæster når der skal skrues op for charmen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre kalvekød.(Karolines Køkken)
Karrysovs - nem og bedste opskrift på karry sauceKarrysovs - nem og bedste opskrift på karry sauce
Dette er en nem opskrift på karrysovs, der laves helt fra bunden. Opskriften indeholder både tips, tricks og en forklarende video.(Madens Verden)
Grøn ærtedipGrøn ærtedip
Fin grøn ærtedip, der også kan bruges som kold sauce til fisk og grøntsager.(Karolines Køkken)
Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutterPasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter
Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.(Madens Verden)
SvampesauceSvampesauce
Skøn svampesauce med forskellige svampe, fløde og portvin.(Karolines Køkken)
Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter)Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter)
Verdens bedste paprika flødesauce, der laves af hønsefond, paprika og fløde. Super god sovs til schnitzler og koteletter. Og meget andet.(Madens Verden)
Chokolade banankage med chokolade/karamelsauceChokolade banankage med chokolade/karamelsauce
Er det en chokoladekage? Er det en banankage? Er det en sandkage med kakao? Det chokolade banankage toppet med tyk chokolade-karamelsauce! Få din opskrift >(Louiogbearnaisen)
Sød mos med sprød topping Sød mos med sprød topping
Denne søde kartoffelmos kan spises af selv de mindste. Saucen med kapers og sprøde kartoffelstykker giver en god konsistens og smag til retten.(Karolines Køkken)
Pasta i champignonsaucePasta i champignonsauce
Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.(Karolines Køkken)
Salat med ristede rodfrugter og skinkeSalat med ristede rodfrugter og skinke
Rodfrugterne bliver sprøde i ovnen og passer godt til saucen med hvid ost.(Karolines Køkken)
Krydret sauce til fiskKrydret sauce til fisk
Savner du inspiration til en hurtig, lækker og fedtfattig sauce til din fiskeret? Så prøv denne opskrift på krydret sauce til fisk. Smagen garam marsala og ingefær er et sikkert hit til fisk - glæd dig.(Karolines Køkken)
Pasta i laksesaucePasta i laksesauce
Superhurtig aftensmad med frisk pasta, fersk laks og en færdig sauce. En god og nem ret at lave for børn der har maddage.(Karolines Køkken)
Raclette af skimmelostRaclette af skimmelost
Sauce af smeltet hvidskimmelost serveret til nykogte kartofler, bresaola og salat.(Karolines Køkken)
Mørbrad i paprikasauce med champignon og peberfrugtMørbrad i paprikasauce med champignon og peberfrugt
Se min opskrift på en nem gryderet med mørbrad i paprikasauce. En hurtig mørbradgryde med champignon, peberfrugt og flødesauce med paprika.(Madens Verden)
Nem og hurtig andesauce på 10 minutterNem og hurtig andesauce på 10 minutter
Min opskrift på en både nem og hurtig andesauce, der kan laves på 10 minutter. Det en opskrift, hvor du er sikker på en god sovs til anden.(Madens Verden)
Braiseret nakkefilet Braiseret nakkefilet
Braiseringen i fløde og vand giver en vidundelig sauce, cremet og fuld af smag.(Karolines Køkken)
Nøddegratineret fisk i fadNøddegratineret fisk i fad
En dejlig nem fiskeret, som passer sig selv i ovnen. Torskefileterne får følgeskab af en gyldenbagt ostesauce, hasselnødder, græskar og æbler.(Karolines Køkken)
Pasta i ostesauce med salviekrydret grøntPasta i ostesauce med salviekrydret grønt
Frisk pasta, grøntsager og salvie i en mild ostesauce. Du kan også smage saucen til med blåskimmelost, hvis du er vild med det. Server retten med fx stegte kyllingefileter.(Karolines Køkken)
One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.
En nem opskrift på one pot pasta med kylling. En simpel og velsmagende pastaret, hvor du koger pastaen med kylling, bouiilon og fløde. Klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Krydret svinekam med glaserede løgKrydret svinekam med glaserede løg
Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!(Karolines Køkken)
Ragout med kylling og grøntsagerRagout med kylling og grøntsager
En let og lækker ret med kylling og grøntsager i en cremet sauce, der smyger sig om nudlerne.(Karolines Køkken)
Pasta med ajvar krydret grøntsagssauce og svinemørbradPasta med ajvar krydret grøntsagssauce og svinemørbrad
Ajvar relish er lavet af primært peberfrugter med bl.a. aubergine, hvidløg og chili. Ajvar stammer fra Balkan halvøen.(Karolines Køkken)
Gastrik med rødvin så saucen bliver helt perfektGastrik med rødvin så saucen bliver helt perfekt
Gastrik med rødvin, eddike og sukker kogt ind som en sirup. Det er hemmeligheden bag skøn sauce. Her er opskriften til dig, der elsker sovs.(Madens Verden)
Forårsruller og sur/sød sauceForårsruller og sur/sød sauce
Hyg jer sammen om at lave de lækreste forårsruller, der bliver bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Pasta med asparges, tomater og rucolaPasta med asparges, tomater og rucola
Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!(Karolines Køkken)
Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden flødeNem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde
Se her hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.(Madens Verden)
Hot bønnegryde med pico de galloHot bønnegryde med pico de gallo
Uhm! Dejlig krydret mexicansk inspireret mad med en frisk tomatsalat (en klassiker i det mexicanske gadekøkken), krydret sauce, iskold fraiche og sprøde tortillachips.(Karolines Køkken)
Pasta med aubergine og olivenPasta med aubergine og oliven
Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid. (Karolines Køkken)
Hollandaise sauce sous vide - den sikre metodeHollandaise sauce sous vide - den sikre metode
Min bedste opskrift på hollandaise sauce sous vide. Med denne metode er det utrolig nemt og sikkert at lave en hollandaise, der aldrig skiller.(Madens Verden)
Safransauce - sovs med safran til stegt fiskSafransauce - sovs med safran til stegt fisk
Safransauce er en eksklusiv sovs til fisk, men den er ikke svær at lave selv. Safranen er dyr, men værd at bruge, og her er opskriften på sovs med safran.(Madens Verden)
Artiskokker med hollandaisesauceArtiskokker med hollandaisesauce
Artiskokker med hollandaisesauce er en enkel og dejlig forret. Det smager også dejligt med en blanding af artiskokker og grønne asparges til saucen - sammen med godt brød, selvfølgelig! (Karolines Køkken)
Forårswok med rabarberForårswok med rabarber
Frisk ret med sursød og cremet sauce.(Karolines Køkken)
Varm smørsauce til fisk og grøntsagerVarm smørsauce til fisk og grøntsager
Opskriften på varm smørsauce til fisk og grøntsager er både syrlig og lækker. Den passer godt til dampede foreller, men er også lækker over dampede grøntsager.(Karolines Køkken)
Foreller kogt i ovnForeller kogt i ovn
Foreller kogt i ovn er en nem og lækker opskrift, som ikke tager lang tid at forberede. Prøv den evt. med kartofler og hollanddaisesauce.(Karolines Køkken)
Varm smørsauce til kødVarm smørsauce til kød
Prøv denne lækre opskrift på varm smørsauce til kød. Saucen har et twist af tør sherry og smager dejligt til både bøffer, koteletter og fileter!(Karolines Køkken)
Benløse fugle i gryde med flødesauceBenløse fugle i gryde med flødesauce
Benløse fugle er en dansk klassiker, der består af skiver af okseinderlår, der rulles sammen med persille, og koges møre i en flødesauce.(Madens Verden)
Crispy chicken med indisk karrysauce og risCrispy chicken med indisk karrysauce og ris
Crispy chicken er en lækker og sprød kyllingeret, der serveres med en indisk karrysauce og kogte ris. Nem aftensmad med indisk inspiration.(Madens Verden)
Grøn pastasauce til kyllingekødbollerGrøn pastasauce til kyllingekødboller
Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.(Karolines Køkken)
Varm tunsauce til pastaVarm tunsauce til pasta
Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.(Karolines Køkken)
Pighvar med beurre blanc - lækker gæstemadPighvar med beurre blanc - lækker gæstemad
Pighvar med beurre blanc er den perfekte måde at tilberede den fantastiske pighvar på, og beurre blanc er en smørsauce med hvidvin og eddike.(Madens Verden)
Pasta med basilikumsaucePasta med basilikumsauce
Pasta med basilikumsauce er en rigtig lækker, fedtfattig vegetarisk ret. Pastaen serveres med broccoli og den velsmagende basilikumssauce passer perfekt hertil.(Karolines Køkken)
Coq au vin blancCoq au vin blanc
Coq au vin - en klassiker. Denne er lavet med hvidvin, og det giver en dejlig frisk og cremet sauce. Den serveres med sprøde ovnbagte timiankartofler.(Karolines Køkken)
Osso buco i ovn – med øl, løg og kartoflerOsso buco i ovn – med øl, løg og kartofler
Osso buco er en skøn simreret til efterår/vinter. Lav osso buco nemt i ovn sammen med kartofler og løg. Få opskrift på osso buco og den bedste sauce her >>(Louiogbearnaisen)
Pasta med blåskimmelsaucePasta med blåskimmelsauce
Anderledes cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.(Karolines Køkken)
Varmrøget laks med kvarkdressingVarmrøget laks med kvarkdressing
Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.(Karolines Køkken)
Asiatiske kyllingespydAsiatiske kyllingespyd
Kyllingespyd penslet med en god glace af sød chilisauce og sesamfrø.(Karolines Køkken)
Asparges med citronsauceAsparges med citronsauce
Nye danske asparges som fyld i en sauce er rigtigt lækkert tilbehør til stort set alt fisk!(Karolines Køkken)
Pasta med bøgehatte og kammuslingerPasta med bøgehatte og kammuslinger
Italiensk inspireret klassiker med lækker sauce af skimmelost.(Karolines Køkken)
Bøf bearnaise: Bøf med bearnaise og tilbehørBøf bearnaise: Bøf med bearnaise og tilbehør
Her er opskriften på den ægte bøf bearnaise med en hjemmelavet sauce bearnaise, kartofler, grillet broccoli og de skønne intense tomater.(Madens Verden)
Rødvinssovs - opskrift på lækker sauce med rødvinRødvinssovs - opskrift på lækker sauce med rødvin
Opskrift på hjemmelavet rødvinssovs, der laves helt fra bunden. En lækker sauce med rødvin, der koges ind med forskellige ingredienser. Nem at lave.(Madens Verden)
HulkageHulkage
Alle tiders kage med huller fyldt med chokoladesauce. Sjov at bage og smager godt både lun og kold.(Karolines Køkken)
Pasta med champignon og squashPasta med champignon og squash
Pasta med champignon og squash....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.(Karolines Køkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines Køkken)
Hummer med lun spicy sauce og sprøde tortillasHummer med lun spicy sauce og sprøde tortillas
Så er der fest.....en halv hummer til hver serveret med en luftig og cremet, lun sauce og sprøde "chips".(Karolines Køkken)
Lys ragout med fennikelLys ragout med fennikel
Lækker og velsmagende sauce med fennikel. Prøv den som alternativ til den klassiske fløde- eller mælkesauce.(Karolines Køkken)
Norske fiskeboller i mild citronsauceNorske fiskeboller i mild citronsauce
Den milde smag og de mange ærter gør denne ret til en sand familiefavorit. (Karolines Køkken)
Pasta med citronkylling og grøntsagsflødePasta med citronkylling og grøntsagsfløde
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Svinekød i ingefærsauceSvinekød i ingefærsauce
Svinekød i ingefærsauce er en asiatisk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at sætte tænderne i den velsmagende nakkefilet med asiatiske smagstoner.(Karolines Køkken)
Pebersovs lavet fra bunden med grønne peberkornPebersovs lavet fra bunden med grønne peberkorn
Min bedste opskrift på pebersovs, der laves fra bunden med bla. grønne peberkorn. Pebersaucen er nem at lave og passer perfekt til oksekød.(Madens Verden)
Gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarellaGnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarella
Nem og lækker aftensmad med gnocchi på 30 minutter. Bagt gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozzarella er en familie favorit - opskrift her(Louiogbearnaisen)
Karbonader med lun grøn urtesauceKarbonader med lun grøn urtesauce
Traditionelle karbonader med stuvede grøntsager og kartofler - men twistet med lufttørret skinke, ukrudt og madlavningsfløde.(Karolines Køkken)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
Pasta med cremet tomatsaucePasta med cremet tomatsauce
En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Ravioli med tomatsauce på bund af spinatRavioli med tomatsauce på bund af spinat
Når du er på udkig efter en nem og hurtig pastaret, kan vi klart anbefale ravioli! Få opskriften her. Velbekomme. Uhm!(Karolines Køkken)
Svinekød i sur-sød sauceSvinekød i sur-sød sauce
Den klassiske kinesiske sur-sød sauce - herligt. Kan også bruges til fx indbagt kylling og rejer.(Karolines Køkken)
Feijoada, sprød angú og kaffesauceFeijoada, sprød angú og kaffesauce
En klassisk Feijoada (bønnegryde) som terrine, sprød angú og sauce på kaffe og kalvefond. Italiensk, fransk, portugisisk og brasiliansk madkultur mødes(Madsvin)
Karbonader og ostegratineret broccoliKarbonader og ostegratineret broccoli
En lækker ostesaucen henover grøntsagerne og ind i ovnen - det kan de fleste lide....også børnene.(Karolines Køkken)
Salsa verdeSalsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Svinekoteletter i fadSvinekoteletter i fad
Koteletter i fad er en populær og dejlig ret. Her i en lidt alternativ version med jordskokker, løg og bladselleri i en dejlig, let flødesauce.(Karolines Køkken)
Kylling i grillet rød peberfrugtsauceKylling i grillet rød peberfrugtsauce
Nem opskrift på kylling i sauce lavet på grillet røde peberfrugter. Lav opskriften i en pande eller i et fad i din ovn. Hurtig aftensmad med kylling(Louiogbearnaisen)
Perfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i flødePerfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i fløde
En skøn og nem efterårsret med ristede svampe som fx kantareller og champignon i flødesauce på lækkert grydebrød - få opskriften her(Valdemarsro)
Pasta med flødeostesaucePasta med flødeostesauce
Enkel og nem pastaret med en sauce af flødeost serveret med edamamebønner, valnødder og citron.(Karolines Køkken)
Kyllingfilet i agrodolce (italiensk sur-sød sauce)Kyllingfilet i agrodolce (italiensk sur-sød sauce)
Den bedste opskrift på kyllingfilet i agrodolce, der er en italiensk sur-sød sauce, som blandt andet laves af hvidvin og honning. En nem hverdagsret.(Madens Verden)
Pasta med fyldig tomatsaucePasta med fyldig tomatsauce
Pasta og tomatsovs er to ting der passer rigtig godt sammen. Spis det sammen eller som tilbehør til kød.(Karolines Køkken)
Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauceVegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce
Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.(Karolines Køkken)
Majspasta med ærte- og baconsauce på 15 minutterMajspasta med ærte- og baconsauce på 15 minutter
Prøv denne skønne opskrift på majspasta med en ærte- og baconsauce. Du kan selvfølgelig lave den med almindelig pasta, og den tager kun 15 minutter.(Madens Verden)
Broccolisauce til pastaBroccolisauce til pasta
Nem og lækker hovedret på 30 minutter og med kun fem ingredienser!(Karolines Køkken)
Kylling i flødesauceKylling i flødesauce
Sambal oelek og ingefær gør retten "hot", men hvor hot, kan du selv styre.(Karolines Køkken)
Kylling i flødesauce og lun grønkålssalatKylling i flødesauce og lun grønkålssalat
Kylling i flødesauce....det kunne lyde lidt tungt, men det er denne ret ikke. Vi har nemlig valgt at bruge kyllingebryst og madlavningsfløde 8%. Så I kan nyde den lækre smag og konsistens - uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
Paprikaristet skinkekød med pasta i tomatflødesaucePaprikaristet skinkekød med pasta i tomatflødesauce
Skinke i tern, der tilberedes som paprikaristet skinkekød, som vendes med en omgang frisk pasta og en lækker tomatflødesauce. Mums.(Madens Verden)
Revelsben i ovn og grill med hjemmelavet barbecue sauceRevelsben i ovn og grill med hjemmelavet barbecue sauce
Revelsben bliver helt perfekte når du først steger dem i ovnen i en time, og derefter griller dem færdig ved direkte varme på grillen. Her finder du også opskriften på en hjemmelavet barbecue sovs.(Madens Verden)
Pommes anna - Kartofler bagt i lag med smørPommes anna - Kartofler bagt i lag med smør
Pommes Anna er den perfekte ledsager til et godt stykke kød og en lækker sauce. Se her hvordan du laver en lækker gang Pommes Anna til dig og dine gæster.(Madsvin)
Spaghetti i jomfruhummersauce - italiensk opskriftSpaghetti i jomfruhummersauce - italiensk opskrift
Spaghetti i jomfruhummersauce, eller spaghetti al sugo di scampi, er en fantastisk lækker ret fra det italienske køkken. Her får du opskriften fra Enzo & C.(Madens Verden)
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines Køkken)
Kylling i jordnøddesauceKylling i jordnøddesauce
Jordnøddesauce giver en helt speciel og dejlig smag, der helt bestemt skal prøves!(Karolines Køkken)
Pasta med hvidløgssauce og olivenPasta med hvidløgssauce og oliven
Prøv denne lækre opskrift på pasta med hvidløgssauce og oliven. Hvidløgssaucens cremede smag komplimenterer kyllingefileterne og skaber en formidabel ret!(Karolines Køkken)
Rejesalat med chili og limeRejesalat med chili og lime
En enkel og lækker rejesalat med chilisauce. Server rejesalaten som appetizer sammen med et glas bobler.(Karolines Køkken)
Sweet chilinudlerSweet chilinudler
Frisk ingefær, sød chilisauce og masser af grønt giver retten både smag og bid.(Karolines Køkken)
Kalvesteg med bacon stegt i grydeKalvesteg med bacon stegt i gryde
Her får du min opskrift på kalvesteg med bacon, der steges i gryde. Stegetiden er cirka to timer og 30 minutter, og det giver et super mørt stykke kød. Skyen koges ind til en dejlig sauce, og kalvestegen er fremragende som gæstemad.(Madens Verden)
BBQ ben med pommes frites i ovnBBQ ben med pommes frites i ovn
Opskrift på BBQ ben med pommes frites, hvor du tilbereder det hele i ovnen. Serveres med en hjemmelavet sauce bearnaise og broccoli.(Madens Verden)
Kylling i kokossauceKylling i kokossauce
Nyd din kylling med denne friske thai-inspirerede kokossauce.(Karolines Køkken)
Saltimbocca af kylling i tomatsauceSaltimbocca af kylling i tomatsauce
Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest. (Karolines Køkken)
Hurtig pasta med okse og rodfrugterHurtig pasta med okse og rodfrugter
En kombination af to dejlige, populære retter: spaghetti med kødsauce og gullasch.....og så helt sin egen. Nemt, hurtigt og fuld af smag.(Karolines Køkken)
Pasta med karry- og citrongræssaucePasta med karry- og citrongræssauce
Dejlig nem asiatisk panderet med skinkekød, svampe og pak-choi.(Karolines Køkken)
Salsa verde opskrift med kapers og krydderurterSalsa verde opskrift med kapers og krydderurter
Her kan du se hvordan du nemt laver en salsa verde. Det er en klassisk italiensk sauce med masser af krydderurter, og salsa verde betyder da også "grøn sauce". Brug den til kød, kartofler, fisk og alt muligt andet. Den laves med eller uden ansjoser.(Madens Verden)
Karrygryde med chili og gule bederKarrygryde med chili og gule beder
Fuld af farver og dejlig smag. En lynhurtig ret med både rodfrugter, æbler og brombær. Det hele bundet sammen af karrysauce og serveret med ris....uhm!(Karolines Køkken)
Kylling i paprikasauceKylling i paprikasauce
Kylling i paprikasauce er en lækker og velsmagende opskrift med dejlig mager kylling. Glæd dig til at prøve den.(Karolines Køkken)
Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkålMælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål
Braiseringen gør det smagsfulde spidsbryst dejlig mørt og giver en skøn sauce. De friske bær giver en frugtig smag til kålen, der giver lidt bid i en dejlig ret.(Karolines Køkken)
Mælkechokoladetærte med varm hindbærsauceMælkechokoladetærte med varm hindbærsauce
Kagen her er egentlig en islagkage. Med lækre marcipanbunde... mums!(Karolines Køkken)
Pasta med kødsaucePasta med kødsauce
Hvem kan ikke lide spaghetti med kødsauce. Det er bare en klassiker og en livret hos mange både børn og voksne.(Karolines Køkken)
Spaghetti bolognese med grillet squashsalatSpaghetti bolognese med grillet squashsalat
Spaghetti bolognese eller på dansk spaghetti og kødsauce. Nr. 1 på mange børns favoritliste. Her er den i en ekstra nem, hurtig og børnevenlig version. Den grillede squashsalat giver lidt ekstra for øjet og ganen.(Karolines Køkken)
Vermouthsauce og stegte svampeVermouthsauce og stegte svampe
Nemt og rigtig lækkert tilbehør til dine bøffer. Saucen er cremet og grøntsagerne har en bid og en dejlig smag, som fuldender måltidet.(Karolines Køkken)
Sovs til kylling - nem opskrift på god kyllingesauceSovs til kylling - nem opskrift på god kyllingesauce
Her får du min bedste opskrift på en nem sovs til kylling, og det er altså en sovs med masser af smag. Opskriften er uden fløde.(Madens Verden)
Opskrift på vildtsauce med ribsgele og baconOpskrift på vildtsauce med ribsgele og bacon
Vildtsauce laves med ribsgele, bacon og piskefløde. Passer perfekt til langtidsstegt oksekød, og laves på den sky som du har grydestegt dit kød i. (Madens Verden)
Vandbakkelser med flødeskum og chokoladesauceVandbakkelser med flødeskum og chokoladesauce
Bag selv nemt vandbakkelser, som ikke falder sammen. Fyld dine vandbakkelser med flødeskum, creme eller kompot. Sådan laver du nemme vandbakkelser(Louiogbearnaisen)
MælkesauceMælkesauce
En nem opskrift på hjemmelavet mælkesauce. Tilsæt persille - og du har en persillesauce.(Karolines Køkken)
Pasta med kødsauce - med mere grøntPasta med kødsauce - med mere grønt
Pasta med kødsauce - en klassiker som ligger rigtig højt på livretslisten. I denne version har vi opdateret opskriften, så den indeholder flere grøntsager og mindre kød.(Karolines Køkken)
Pasta med kødsauce og grøntsagerPasta med kødsauce og grøntsager
Børnenes favorit! Lav dobbeltportion, så har du fyld til lasagne en anden dag.(Karolines Køkken)
Saltindbagt torsk og wasabisauceSaltindbagt torsk og wasabisauce
Saltindbagt torsk og wasabisauce er en opskrift på en lækker hovedret, der egner sig godt til festen. Torsken akkompagneres af en fyldig og stærk wasabi sauce.(Karolines Køkken)
TomatsauceTomatsauce
En god tomatsauce er en fantastisk spise... Her får du vores udgave på en opskrift - naturligvis med rigeligt smør! Tomatsaucen er meget simpelt at lave og resultatet lige så fantastisk. Der er ikke noget med(Gastromand.dk)
Cremet safransauce med appelsinCremet safransauce med appelsin
Cremet safransauce med appelsin passer perfekt til fiske- eller kyllingeretter. Opskriften er enkel og lige til at gå til!(Karolines Køkken)
Frisk tomatsauceFrisk tomatsauce
En frisk og cremet tomatsauce med masser af smag.(Karolines Køkken)
Karrysauce med æble og mangochutneyKarrysauce med æble og mangochutney
Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.(Karolines Køkken)
Saltkogte kartofler med mojo rojosauceSaltkogte kartofler med mojo rojosauce
Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.(Karolines Køkken)
Spaghetti carbonara a la CheasySpaghetti carbonara a la Cheasy
Spaghetti carbonara er virkelig lækker, men kan også være en fed sag. Her er en spaghetti carbonara med grøntsagsspaghetti, kalkunbacon og en lidt magrere sauce - til dig, der gerne vil spise let.(Karolines Køkken)
Kylling i stegepose med citron og rosmarinKylling i stegepose med citron og rosmarin
Kylling i stegepose er en genial måde at ovnstege en hel kylling på, og her er kyllingen stegt sammen med citron og rosmarin. Inkl. en god skysauce.(Madens Verden)
Karrysauce med cremefraicheKarrysauce med cremefraiche
Karrysauce lavet på cremefraiche giver et friskt indtryk i en ret.(Karolines Køkken)
Kylling i yoghurtsauceKylling i yoghurtsauce
Kylling i yoghurtsauce er en lækker indisk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at smage det magre kyllingekød sammen med den krydrede yoghurtsauce.(Karolines Køkken)
RemouladesauceRemouladesauce
Nem og dejlig hjemmelavet remouladesauce med æble og persille. Remouladesauce har mere struktur og bid end blot remoulade - og du har mulighed for at give saucen dit personlige touch.(Karolines Køkken)
Friske bær med vaniljesauceFriske bær med vaniljesauce
Friske bær og iskold vaniljesauce. En både smuk og dejlig dessert!(Karolines Køkken)
Karrysauce med røde linserKarrysauce med røde linser
En farverig ret inspireret af det indiske køkken....måske til den kødløse dag. Linserne giver masser af mæthed, så du ikke behøver plyndre køleskabet senere på aftenen.(Karolines Køkken)
Oksebøffer med kartoffelflagerOksebøffer med kartoffelflager
Møre oksebøffer og sprøde kartoffelflager giver et skønt modspil. Sammen med den cremede sauce imponerer denne ret hver gang.(Karolines Køkken)
Pasta med krydret saucePasta med krydret sauce
Har du brug for inspiration til en ny spændende pastaret bør denne stå forrest på din afprøvningsliste.(Karolines Køkken)
Spaghetti i cremet champignonsauceSpaghetti i cremet champignonsauce
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines Køkken)
Karrysauce til kylling og basmatirisKarrysauce til kylling og basmatiris
Karrysauce, kylling og ris - en herlig smagskombination som vist aldrig går af mode.(Karolines Køkken)
Oksebov i rødvinssauceOksebov i rødvinssauce
Klassisk simreret med auberginer og rødløg. Som drys en variation over den italienske gremolata.(Karolines Køkken)
Pasta med kyllingPasta med kylling
Pasta med kylling er vist en livret i rigtig mange familier.....og det kan man godt forstå. Vi har her lavet en supernem og hurtig variation af pasta med kylling, kalkunbacon, grøntsager og cremet ostesauce.(Karolines Køkken)
Spaghetti i tomatsauceSpaghetti i tomatsauce
Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.(Karolines Køkken)
Pasta med spidskål og mørbrad i tomatsaucePasta med spidskål og mørbrad i tomatsauce
Opskrift på pasta med spidskål, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinemørbrad og en lækker tomatsauce.(Madens Verden)
Hvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauceHvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauce
I vores aspargesføljeton er vi nået til en kombination med fisk - denne dag var det lange, der lå på fiskemandens is, so be it. En kombination der endnu en gang inkludere en crumble og(Gastromand.dk)
Karrysauce, den hurtigeKarrysauce, den hurtige
Frisk og fyldig - og samtidig børnevenlig.(Karolines Køkken)
Spaghetti marinara Spaghetti marinara
En supernem pastaret med alt godt fra havet i en cremet tomatsauce.(Karolines Køkken)
Crepes suzetteCrepes suzette
Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
GrøntsagsfadGrøntsagsfad
Grøntsagsfad er en lækker vegetarret, hvor også kødspiserne kan føle sig mætte og tilfredse. Grøntsagerne bliver bagt i ovnen i cremet ostesauce og med ekstra ost på toppen.(Karolines Køkken)
Karrysauce, den letteKarrysauce, den lette
Godt supplement til vinterens grønt.(Karolines Køkken)
Ribbensteg med bagte æbler, løg og fignerRibbensteg med bagte æbler, løg og figner
Ribbenssteg med timiansauce som matcher perfekt til svinekødet og de bagte æbler, figner og rødløg. En ribbensteg med masser af smag og knasende sprødt svær.(Karolines Køkken)
Spaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløgSpaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløg
En dejlig cremet pastasauce af madlavningsfløde og salatost smyger sig om pastaen sammen med bl.a. strimler af agurk. Spaghettien er krydret med chili, hvidløg og ikke mindst løvtikke.(Karolines Køkken)
VildtsauceVildtsauce
Prøv denne vildtsauce til en god bøf eller steg når det skal være ekstra lækkert i weekenden.(Karolines Køkken)
Kylling med paprikasauce og grønne bønnerKylling med paprikasauce og grønne bønner
Nem og hurtig aftensmad med cremet sauce, kylling, grøntsager og pasta. Mad som de fleste børn og voksne kan lide.(Karolines Køkken)
Pasta med limekrydret fiskPasta med limekrydret fisk
Spaghetti i tomatsauce....og nu med fiskefileter med smeltet ost.(Karolines Køkken)
Ribeye steaks og mangosalsaRibeye steaks og mangosalsa
Steaks på panden, kartofler i ovnen og din yndlingssauce i gryden. Lav mangosalsaen og vupti du har en lækker middag!(Karolines Køkken)
Spaghetti med bacon og ostesauceSpaghetti med bacon og ostesauce
Spaghetti carbonara smager dejligt året rundt og er en nem og hurtig hverdagsret.(Karolines Køkken)
Bøffer med chimichurri - den bedste bøf opskriftBøffer med chimichurri - den bedste bøf opskrift
Prøv at lave bøffer med chimichurri, der er en lækker grøn sauce lavet med blandt andet olie, eddike og chili. Nem at lave og den løfter virkelig bøfferne.(Madens Verden)
Pasta med linsesauce og nøddegremolataPasta med linsesauce og nøddegremolata
Den sprøde gremolata med nødder giver et dejligt pift til pastaen, linserne og de grillede grøntsager. En fin og fyldig ret på en kødløs dag.(Karolines Køkken)
Pasta med mandler Pasta med mandler
En nem og hurtig pastaret med grøntsager og cremet sennepssauce. De saltede mandler på toppen giver retten et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Dampet torsk med sauce nage og jordskokkerDampet torsk med sauce nage og jordskokker
Dampet torsk med sauce nage en meget lækker fiskeret. Her er torsken dampet i hvidvin, og serveret med jordskokker og sauce nage.(Madens Verden)
Oksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartoflerOksefilet med madeirasauce og oste-chilibagte kartofler
En ret der næsten umuligt kan mislykkes! Kartoflerne er en lækker overraskelse.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfrikassé med fisk og syrlig flødeGrøntsagsfrikassé med fisk og syrlig fløde
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.(Karolines Køkken)
Oksefilet med ovnbagte grøntsager og bønnepestoOksefilet med ovnbagte grøntsager og bønnepesto
Denne ret er både flot og lækker med masser af grøntsager, cremet dip og sauce.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauceLangtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauce
Langtidsstegt cuvette i gryde er den bedste gæstemad, og du får et super mørt stykke kød. Her lavet med kartoffelpandekage og estragonsauce.(Madens Verden)
Pasta med oliven og rødvinssaucePasta med oliven og rødvinssauce
Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.(Karolines Køkken)
Spaghetti med grøntsagssauceSpaghetti med grøntsagssauce
Uhm! Spaghetti med grøntsagssauce...det er godt. Her med hele 3 slags topping: revet ost, frisk basilikum og solsikkekerner (som får en ekstra lækker konsistens når de bliver overhældt med kogende vand.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfrikassé og parmakyllingGrøntsagsfrikassé og parmakylling
En dejlig grøntsagsfrikassé med mild ostesmag. Nem at lave, da vi bruger en færdig ostesauce. Hertil sprøde kyllingebidder med masser af smag fra parmaskinken.(Karolines Køkken)
Spaghetti med kødboller i tomatsauceSpaghetti med kødboller i tomatsauce
Så er det tid for lady og vagabonden! Lange spaghettier og kødboller lige til at dele.(Karolines Køkken)
Pebersauce til pasta (nem pastasauce)Pebersauce til pasta (nem pastasauce)
Hurtig opskrift på en super lækker pebersauce til pasta. Pebersaucen laves af skalotteløg og røde peberfrugter, der blendes med lidt fløde.(Madens Verden)
Kylling i whiskysauce med stegte kartoflerKylling i whiskysauce med stegte kartofler
Her får du en opskrift kylling i whiskysauce, der er meget nem at lave. Retten laves med kyllingebryst og stegte kartofler, der vendes sammen på panden.(Madens Verden)
Sauce tartare - nem opskrift til fisk og skaldyrSauce tartare - nem opskrift til fisk og skaldyr
Her får du en nem opskrift på sauce tartare. Den populære sauce serveres kold til blandt andet fisk og skaldyr, og laves med kapers.(Madens Verden)
Kylling og grønt i whiskysauceKylling og grønt i whiskysauce
En nem og hurtig ret med kylling og whiskysauce.....på næsten ingen tid. Saucen er ikke stærk, så hele familien kan være med.(Karolines Køkken)
Pasta med ostesaucePasta med ostesauce
God hjemmelavet ostesauce af blåskimmelost - klæder pasta rigtig godt!(Karolines Køkken)
Spaghetti med kylling og tomatsauceSpaghetti med kylling og tomatsauce
En populær pastaret med tomat og kylling. Helt enkel men fuld af dejlig smag.(Karolines Køkken)
Spaghetti med mørbrad, tomat og æbleSpaghetti med mørbrad, tomat og æble
En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.(Karolines Køkken)
Vitello tonnato - koldt kalvekød med tunsauceVitello tonnato - koldt kalvekød med tunsauce
Klassisk italiensk forret, der smager forrygende! Vitello tonnato tager dig med storm. Prøv den lækre opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Pasta med champignonsauce og baconPasta med champignonsauce og bacon
Lækker opskrift på pasta med champignonsauce og sprødstegt bacon, der er en pastaret, som du kan lave på meget kort tid.(Madens Verden)
Frosset flødeskumFrosset flødeskum
Frosset flødeskum er en lækker og anderledes opskrift på velsmagende tilbehør. Alt du behøver for at tilberede denne ret er piskefløde, frisk persille, ravigottesauce og lidt salt.(Karolines Køkken)
Grøntsagsgryde med paneerGrøntsagsgryde med paneer
Paneer og sprøde grøntsager bundet smukt sammen af en let syrlig sauce. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Hvid pizza med forårsløg og røget laksHvid pizza med forårsløg og røget laks
Hvid pizza?? Hvad er nu det for noget! Vi har skiftet tomatsaucen ud med cremefraiche - det er anderledes på den gode måde - prøv det!(Karolines Køkken)
Spaghetti med ostetomatsauce og ristede svampeSpaghetti med ostetomatsauce og ristede svampe
Svampe og pasta klæder hinanden godt. Og bundet sammen af den cremede ostesauce bliver det ekstra godt.(Karolines Køkken)
Spaghetti med peberfrugtsauce og valnødderSpaghetti med peberfrugtsauce og valnødder
En dejlig grøntsagssauce til spaghetti. Her er den klassiske tomatsauce skiftet ud med sauce af røde peberfrugter, løg og æble.(Karolines Køkken)
Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauceTacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce
Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!(Karolines Køkken)
Mormors mørbradfad med æblerMormors mørbradfad med æbler
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Oksekød i fadOksekød i fad
Oksekød i fad kombinerer kødsauce og kartoffelmos i én ret. Opskriften giver en ret, som smager fantastisk - glæd dig.(Karolines Køkken)
Pasta med safransaucePasta med safransauce
Safran er verdens dyreste krydderi og har derfor fået tilnavnet "det røde guld". Safran stammer fra krokusplanten.(Karolines Køkken)
Klassisk lasagneKlassisk lasagne
Lasagne er altid et hit i familien - få den bedste opskrift på nem, hjemmelavet, klassisk lasagne med mornaysauce, som alle kan lide(Louiogbearnaisen)
Sauce bearnaise - bearnaisesovs der aldrig skillerSauce bearnaise - bearnaisesovs der aldrig skiller
Opskrift på en hjemmelavet sauce bearnaise, der aldrig skiller. Opskriften nem og hurtig, og er med både video og tips til din bearnaisesovs.(Madens Verden)
Kylling og sauce med bambusskudKylling og sauce med bambusskud
Kyllingestykker dyppet i dej og dybstegt, som man bl.a. kender det fra Kina.(Karolines Køkken)
Oksekød og svampe i rødvinssauceOksekød og svampe i rødvinssauce
Oksegryde som giver varmen på en kold dag - og smager himmelsk.(Karolines Køkken)
Spaghetti med salt ostesauce og blomkålSpaghetti med salt ostesauce og blomkål
En lækker og lidt anderledes måde at bruge den salte, hvide ost på - som en cremet sauce til pasta sammen med blomkål og kylling.(Karolines Køkken)
Whiskygryde med druerWhiskygryde med druer
Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.(Karolines Køkken)
Paprikakylling - opskrift på kylling i paprikasaucePaprikakylling - opskrift på kylling i paprikasauce
Min bedste opskrift på en nem paprikakylling, hvor en hel kylling parteres, brunes af på panden, hvorefter den steges mør i en lækker paprikasauce.(Madens Verden)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Frugt i gele Frugt i gele
En af de gode gamle klassikere i dessertkøkkenet - frugt i gele! Her serveret med iskold vaniljesauce og friske bær.(Karolines Køkken)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
WhiskysauceWhiskysauce
Lav din egen whiskeysauce nemt og enkelt. Smager godt sammen med en god bøf og ovnstegte kartofler.(Karolines Køkken)
Pasta med spinatsauce og ristede mandlerPasta med spinatsauce og ristede mandler
Pasta med spinat og ristede mandler. Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Risalamande med hindbærsauce og tranebærRisalamande med hindbærsauce og tranebær
Klassisk risalamande med en lidt mere utraditionel hindbær-tranebærsauce som tilbehør. (Karolines Køkken)
Whiskysauce, den hurtigeWhiskysauce, den hurtige
Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!(Karolines Køkken)
Lasagne - nem opskrift på den hjemmelavede lasagneLasagne - nem opskrift på den hjemmelavede lasagne
Lasagne er en klassisk italiensk ret, som nu nærmest er en dansk nationalret. Her er min opskrift med kødsovs, bechamelsauce og pastaplader.(Madens Verden)
Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest stegGrøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg
Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.(Karolines Køkken)
Pasta med sprød bacon og grønne bønnerPasta med sprød bacon og grønne bønner
Nem og hurtig pastaret med cremet tomatsauce - knasende sprød bacon, ristede solsikkekerner og haricots verts gør retten til en rigtig hverdagsklassiker. (Karolines Køkken)
Risalamande med kirsebærsauceRisalamande med kirsebærsauce
Her får du opskriften på en lækker Risalamande fra Karolines Køkken. Tip: Lav Risalamanden dagen før. Uhm!(Karolines Køkken)
Spaghetti med tomatsauce og ristede græskarkernerSpaghetti med tomatsauce og ristede græskarkerner
Spaghetti med tomatsauce. En dejlig klassiker, som her har fået et lille tvist med savojkål chiliost og ristede græskarkerner.(Karolines Køkken)
Italiensk kødgryde med himmelsk sauceItaliensk kødgryde med himmelsk sauce
En af de opskrifter, som jeg er mest glad for, er denne på italiensk kødgryde med himmelsk sauce. En fantastisk simreret, som du skal prøve.(Madens Verden)
KartoffelgratinKartoffelgratin
Kartoffelgratin er egentlig flødekartofler bare lavet med mornaysauce istedet for fløde. Bland evt. kartoffelskiverne med finthakket frisk chili eller rød peberfrugt.(Karolines Køkken)
Risalamande med mandelkrokant og marinerede appelsinerRisalamande med mandelkrokant og marinerede appelsiner
Rør blot ikke ved min gamle jul....eller kunne det være sjovt at prøve en ny variation af risalamanden - med mandelkrokant og appelsinsauce og kvark sammen med ris og flødeskum.(Karolines Køkken)
Tærte med rabarber og bærTærte med rabarber og bær
En skøn rabarbertærte i kombination med friske blåbær og kardemomme. Tærten har en sprød kant og blød bund, og smager dejlig med fx vaniljesauce, cremefraiche eller is.(Karolines Køkken)
Gnocchi med alfredosauce, bacon og ærterGnocchi med alfredosauce, bacon og ærter
Gnocchi er lavet af kogte kartofler, men minder om pasta og er ligeså nemt og lækkert at bruge i retter. Få en hurtig opskrift med gnocchi, som er et hit(Louiogbearnaisen)
Laks med hvidløg og citron smørsauceLaks med hvidløg og citron smørsauce
Laks med smørsauce af citron og hvidløg er en herlig og virkelig nem aftensmad - prøv denne skønne opskrift som er hurtig at lave(Valdemarsro)
Bagt hellefisk toppet med sprøde skorzonerrødder og sauce mousselineBagt hellefisk toppet med sprøde skorzonerrødder og sauce mousseline
En meget flot gæstehovedret. Opskriften er omstændig, men resultatet er både velsmagende og meget flot.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med cremet svampesauceGrøntsagsspaghetti med cremet svampesauce
Grøntsagsspaghetti - en nem måde at få ekstra grøntsager indenbords. Lav strimler af squash og gulerod, bland med pasta og server din grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce og kylling.(Karolines Køkken)
Spaghetti og kødsauce med balsamicoSpaghetti og kødsauce med balsamico
På italiensk hedder kødsaucen ragù. Som oftest i Italien er der regionale forskelle, men saucen indeholder altid en eller anden form for kød, grøntsager og en væde som kan være vin, bouillon, tomat eller lignende.(Karolines Køkken)
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartoflerSvinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsspaghetti med kødbollerGrøntsagsspaghetti med kødboller
Grøntsagsspaghetti med kødboller er en skøn pastaret med masser af grønt og lækre kødboller i cremet tomatsauce. En ret der emmer af Lady og vagabonden. (Karolines Køkken)
Oksemørbrad med bagte løg og fyldte svampeOksemørbrad med bagte løg og fyldte svampe
Oksekød, god sauce og kartofler - en rigtig herreret. Suppleret med bagte rødløg og fyldte svampe. Mon herrerne får lov at få retten for sig selv?(Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks, hytteost og sesamdrysPasta med stegt laks, hytteost og sesamdrys
Hytteost er en dejlig, nem "sauce" til fx pasta og fisk. Hytteosten smager godt, er rig på protein og giver den fugtighed der lige mangler.(Karolines Køkken)
Spaghetti og kødsauce med grøntsagerSpaghetti og kødsauce med grøntsager
Spaghetti og kødsovs er en klassiker! Denne udgave er med grove grøntsager og friske basilikumsblade.(Karolines Køkken)
Oksemørbrad med limesauce og saltbagte grøntsagerOksemørbrad med limesauce og saltbagte grøntsager
Dejlig gæstemiddag med mør oksemørbrad, peberfrugtsalsa og en anderledes sauce.(Karolines Køkken)
Spaghetti og ostesauce med citron og kapersSpaghetti og ostesauce med citron og kapers
Superenkel og fuld af smag.....spaghetti og grøntsager svøbt i ostesauce med citron, kapers, persille og friskkværnet peber. Italiensk inspiration, når det er allerbedst.(Karolines Køkken)
To slags fisk med karrysauce og en røvfuld salatTo slags fisk med karrysauce og en røvfuld salat
Jeg må nok hellere starte med en disclaimer: Dette indlæg indeholder hovedsageligt fisk og grøntsager! Og hvorfor nu det? Jo, sagen er den, at jeg som den Familiefar jeg jo er, har takket pænt ja(Gastromand.dk)
Bagt laks med jordskokker og mandelgremolataBagt laks med jordskokker og mandelgremolata
Bagt laks med bid fra mandelgremolataen og den sprøde, friske bund af æbler og jordskokker. Serveret i frisk citronsauce(Karolines Køkken)
Dådyrfilet og valnøddesauceDådyrfilet og valnøddesauce
Rigtig lækker gæstemad! Server med sprøde, dampede grøntsager.(Karolines Køkken)
Oksemørbrad med pommes Anna og baconsauceOksemørbrad med pommes Anna og baconsauce
Lavtemperaturstegt oksemøbrad (eller langtidsstegt - det kommer ud på et). Lækkert mørt, rødt oksekød sammen med delikat tilbehør. En fin hovedret til gæster......som tager lidt tid at lave, men det meste kan gøres klar dagen før.(Karolines Køkken)
Spaghetti og torsk med parmaskinkeSpaghetti og torsk med parmaskinke
Parmaskinke og citron giver dejlig smag til den milde torsk. Kål, bønner og jordskokker giver flot farve og bid til spaghettien. Og det hele bliver samlet af den milde ostesauce.(Karolines Køkken)
Wok med and og vandkastanjerWok med and og vandkastanjer
Sur-sød sauce, østerssauce, soya og risnudler giver retten sin smag af Kina.(Karolines Køkken)
Pasta med spinat, bacon og broccoliPasta med spinat, bacon og broccoli
Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.(Madens Verden)
Pasta med kalvemørbrad i cremet flødesauce på 15 min.Pasta med kalvemørbrad i cremet flødesauce på 15 min.
Pasta med kalvemørbrad er en lækker pastaret med tydelig inspiration fra Italien. Kødet laves i en cremet flødesauce, og den tager kun 15 min. at tilberede.(Madens Verden)
Hjemmelavet bearnaise sauce fra bunden – så nemt er detHjemmelavet bearnaise sauce fra bunden – så nemt er det
Bearnaise er hipt og moderne igen og det er den perfekte følgesvend til en go' bøf på en kold fredag:) Men pas på - når først du har lavet din egen bearnaise, vender du ALDRIG(Gastromand.dk)
Oksemørbradbøffer med lun salat og pebersauceOksemørbradbøffer med lun salat og pebersauce
Røde bøffer, kartofler, pebersauce og det meste af salaten kan gøres klar i rigtig god tid. Så mangler du bare lige at lave den lune salat færdig og lune resten....det er da nemt.(Karolines Køkken)
Pasta med svampesauce og ærterPasta med svampesauce og ærter
Superhurtig pastaret med masser af smag og bid. Elsker du chili, er retten velegnet til at lave ekstra stærk!(Karolines Køkken)
Rismousse med kold appelsinsauceRismousse med kold appelsinsauce
Risalamande i fast form. Et sjovt alternativ til den klassiske servering.(Karolines Køkken)
Pasta fløde tomatsauce med baconPasta fløde tomatsauce med bacon
Super lækker opskrift på pasta fløde tomatsauce med sprøde bacontern og bladselleri. God som både forret og hovedret.(Madens Verden)
Biksemad - med spejlæg og bearnaisesauce!Biksemad - med spejlæg og bearnaisesauce!
Den udødelige danske klassiker biksemad fortjener en æresplads på Gastromand. Faktisk er det pinligt, at vi aldrig, i de 7 år vi har eksisteret, har lavet denne ret? Derfor har vi nu valgt at lave(Gastromand.dk)
HvidløgssauceHvidløgssauce
Let og smagfuld - på ingen tid. Perfekt i selskab med en god oksesteg.(Karolines Køkken)
Wok med cremet syrlig sauceWok med cremet syrlig sauce
Limebladene giver en helt speciel dejlig syrlig smag, som passer godt sammen med hvidløg, ingefær og fløden.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Kyllingefilet i ovnKyllingefilet i ovn
Kyllingefilet i ovn smager noget så lækkert. Prøv vores skønne fad-opskrift med en sauce af fløde og barbeque. Uhm!(Karolines Køkken)
Brunet smør - sådan laver du en nem smørsauceBrunet smør - sådan laver du en nem smørsauce
Brunet smør er så simpel at lave, og så smager det alligevel fantastisk godt. Se her hvordan du nemt laver den perfekte smørsauce, og få de gode tips med.(Madens Verden)
Oksesatay med peanutdressingOksesatay med peanutdressing
Satay kender vi fra Thailand og er små lækre spyd af marineret, grillet kød serveret med en sauce.(Karolines Køkken)
Dampede rødspættefileter i urtesauceDampede rødspættefileter i urtesauce
Rødspættefilet og masser af grønt - det er ikk´ så ringe!(Karolines Køkken)
Oksespyd med kold blåskimmelsauceOksespyd med kold blåskimmelsauce
Lækre møre grillspyd her serveret med en mild smag af blåskimmelost. Grill spyddene i ovnen eller på en havegrill.(Karolines Køkken)
Sauce med enebær og dark aleSauce med enebær og dark ale
En sauce med en duft, som får tænderne til at løbe i vand.(Karolines Køkken)
Whiskysauce - Den bedste til bøffenWhiskysauce - Den bedste til bøffen
Hjemmelavet whiskysauce er skønt til et godt stykke kød og til sprøde fritter. Her får du en opskrift på en let og lækker whiskysauce, som du vil elske.(Madsvin)
Nordisk flødestuvede porrer og pastinakkerNordisk flødestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift på flødestuvet grøntsager. Skift flødekartoflerne ud med rodfrugter og pift flødesaucen op med krydderier - de perfekte flødebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Dampet laks med kold ingefærsauceDampet laks med kold ingefærsauce
Frisk ingefær går rigtig godt sammen med den fede laks.(Karolines Køkken)
Pasta med tunsauce og kapersPasta med tunsauce og kapers
Let pastaret med en blød og lækker tunsauce.(Karolines Køkken)
Sauce med rejer til pastaSauce med rejer til pasta
Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.(Karolines Køkken)
Bloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pastaBloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pasta
Weekenden bød jo på kaos i køkkenet herhjemme, storproduktion og ualmindelig rar mad. Jeg tror hver en skål, ske og viskestykke blev brugt. Hvilket ikke er så lidt herhjemme. Opvaskemaskine var i hvert fald på overarbejde og kørte for fulde drøn. Hele tiden og igen. Noget af det allerbedste som weekendens udskejelser bød på, var den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Dampet torsk med søde kartoflerDampet torsk med søde kartofler
Dampet torsk, søde kartofler og svampe, som får en lækker cremet sauce af lidt hvidvin og et skvat fløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
KyllingegrydeKyllingegryde
Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.(Karolines Køkken)
Pasta og kylling i tomatsaucePasta og kylling i tomatsauce
Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.(Karolines Køkken)
Sauce tartare - kold krydret sauceSauce tartare - kold krydret sauce
Brug denne lækre sauce, som tilbehør til dit kød eller blot som fyld i den bagte kartoffel(Karolines Køkken)
Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebederBagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder
En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine.(Karolines Køkken)
Pasta og ostesauce med tomaterPasta og ostesauce med tomater
En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.(Karolines Køkken)
Sauce til krabbe og andre skaldyrSauce til krabbe og andre skaldyr
Nem og hurtig sauce til skaldyr!(Karolines Køkken)
Nem rødvinssauce opskrift med kalvefond og tomatNem rødvinssauce opskrift med kalvefond og tomat
Se her hvordan du laver den perfekte rødvinssauce, der laves på en god rødvin, som du koger ind med kalvefond og fløde. God til oksekød.(Madens Verden)
Grillet kylling med hjemmelavet grillsauceGrillet kylling med hjemmelavet grillsauce
Se hvordan du laver grillet kylling med hjemmelavet grillsauce, der er kyllingebryst, der steges lækre og smagfulde på en gasgrill.(Madens Verden)
Kyllingedeller med æble, cheddar og chiliKyllingedeller med æble, cheddar og chili
En lækker opskrift på kyllingedeller, der laves med med bla. lidt æble, cheddar og sød chilisauce. Kan serveres med eks pasta eller salat.(Madens Verden)
Bagt torsk med citronsauceBagt torsk med citronsauce
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos med teriyakimarineret oksekødKartoffelmos med teriyakimarineret oksekød
Teriyaki er både navnet på en japansk ret og på den sauce man marinerer kødet i. Teriyakisaucen giver en dejlig fylde af både salt, sødme og umami.(Karolines Køkken)
Savojkål med tatarsauceSavojkål med tatarsauce
Her serverer vi tatarsaucen til savojkål, men den kan pifte alle mulige forskellige grøntsager op med masser af smag. Fx bagte kartofler eller rodfrugter, kogt blomkål eller sprøde grønne salatblade.(Karolines Køkken)
Kyllingekødboller i citronsauceKyllingekødboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines Køkken)
Wok med stegte nudler og torskWok med stegte nudler og torsk
En dejlig børnevenlig fiskeret - uden ben. Serveret sammen med nudler og karrysauce, så er alle vist glade.(Karolines Køkken)
Grov pizza med tomat, bacon og kålsalatGrov pizza med tomat, bacon og kålsalat
Det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en sund pizza. Med grov bund, spidskålssalat og rigeligt tomatsauce lander vi i den fedtfattige ende.(Karolines Køkken)
Sennepssky - nem sauce til mørbrad, kylling og andetSennepssky - nem sauce til mørbrad, kylling og andet
Her får du en nem og hurtig opskrift på sennepssky, der kan laves på 5 minutter. Brug den til kylling, mørbrad og andre stykker kød.(Madens Verden)
Pasta med chorizo og kylling - en super skøn efterårsretPasta med chorizo og kylling - en super skøn efterårsret
Pasta med chorizo og kylling i en cremet sauce og med et herligt lag mozzarella. Dette er simpelthen den perfekte ret til en kold aften.(Madens Verden)
Pastafad med skinkePastafad med skinke
Skal det være hurtig og nem aftensmad, så er dette pastafad en god løsning. Du kan bruge din fantasi og hvad du har - blande sauce og pasta med lidt kød og/eller grøntsager og lade fadet blive godt varmt i ovnen, mens du rydder køkkenet.(Karolines Køkken)
Savojkålsspaghetti med hvidløgstoppingSavojkålsspaghetti med hvidløgstopping
Hvad med at prøve et alternativ til spaghetti og kødsauce. Her er spaghettien vendt med savojkål. Og det hakkede oksekød bliver stegt sammen med persillerødder, tørrede abrikoser og rosiner.(Karolines Køkken)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines Køkken)
Kyllingelår i ovnKyllingelår i ovn
Kyllingelår i ovn er en ret for hele familien: sprøde kyllingelår, en cremet grøntsagssauce og pasta - what's not to like.(Karolines Køkken)
Vitello TonnatoVitello Tonnato
Resterne fra culottesteg eller anden god steg trylles om til den super lækre italienske Vitello Tonnato med tunsauce - få opskrift her(Valdemarsro)
Kyllingelår i rosa sauceKyllingelår i rosa sauce
Kylling og lækre rødder i en sauce, der får sin fine farve fra rødbederne.(Karolines Køkken)
Sprødt pocheret æg, asparges, rejer & dildsauceSprødt pocheret æg, asparges, rejer & dildsauce
Her er min version af det famøse sprøde hønseæg. Det er blevet til sprødt pocheret æg med hvide asparges, rejer og sauce på dild, sødmælk fløde og smør.(Madsvin)
Kyllingelår med skalotteløgsauceKyllingelår med skalotteløgsauce
Champignoner og løg passer så fint sammen med kyllingen. Når du skærer ridser i kyllingelårene, kan de blive møre på en god halv time.(Karolines Køkken)
American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)
Opskriften på en hjemmelavet american barbecue sauce, der laves med æblemost, whisky og Heinz tomatketchup. Usandsynligt lækkert.(Madens Verden)
Kyllingelår med texmexdipKyllingelår med texmexdip
Sprøde kyllinglår der dyppes i hot sauce. Regn med at de bliver spist hurtigt!(Karolines Køkken)
Squashsauce med porrer og pastaSquashsauce med porrer og pasta
Her får du min opskrift på en virkelig lækker squashsauce, der vendes med porrer og pasta. Det er en skøn pastaret med fløde, der både er nem, hurtig og billig.(Madens Verden)
Pasta med parmaskinke og flødesaucePasta med parmaskinke og flødesauce
Noget af den bedste italienske mad er pasta med parmaskinke, der her er vendt i en lækker flødesauce, og krydret med friske basilikumsblade.(Madens Verden)
Marinerede koteletter med lun bønnesalatMarinerede koteletter med lun bønnesalat
Tomat- og cremefraichesaucen bliver både brugt til at lynmarinere koteletterne i og til at vende sammen med pastaen. Nemt, velsmagende og hurtigt.(Karolines Køkken)
Opskrift på madagaskar pebersauce med grønne peberkornOpskrift på madagaskar pebersauce med grønne peberkorn
Her får du den bedste opskrift på en madagaskar pebersauce med grønne peberkorn. Pebersovs kan laves med portvin, whisky eller cognac.(Madens Verden)
Pasta med svampe, ost og salviesaucePasta med svampe, ost og salviesauce
En hverdagsret hvor intens velsmag er i højsædet. Du får her en opskrift på pasta med svampe, som du kan lave på kort tid, og som du vil elske at spise.(Madsvin)
Appelsinsauce og honning karameliserede mandlerAppelsinsauce og honning karameliserede mandler
En lækker sød appelsinsauce med honning karameliserede mandler er perfekt som alternativt til kirsebærsauce på risalamande eller til ymer og frugtsalat(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med chilisauceKartoffelsalat med chilisauce
Frikadeller med kartoffelsalat er en gammel klassiker som er vellidt af mange og som kan spises både ude og hjemme.(Karolines Køkken)
T-bone med whiskysauce og romainesalatT-bone med whiskysauce og romainesalat
Her finder du opskriften på en meget mør T-bone med whiskysauce og romainesalat, og retten er rimelig nem at lave. Den smager super godt.(Madens Verden)
Pasta i flødesovs med broccoli, tomater og stegt kyllingPasta i flødesovs med broccoli, tomater og stegt kylling
Pasta i flødesovs er en lækker pastaret, som du kan serverer både til hverdag og fest. Her lavet med kylling og broccoli i en dejlig flødesauce.(Madens Verden)
Marinerede sild med cremefraichesauceMarinerede sild med cremefraichesauce
Lækker frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.(Karolines Køkken)
Kantarelsauce - En sauce fra himlenKantarelsauce - En sauce fra himlen
Kantarelsauce smager himmelsk og er anvendeligt til både fjerkræ, okse- og kalvekød. Her får du min opskrift på en nem og velsmagende kantarelsauce.(Madsvin)
Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelostFyldt kalkunbryst med hvidskimmelost
Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!(Karolines Køkken)
Nem og rustik tomatsauce med pastaNem og rustik tomatsauce med pasta
Her kan du se hvordan du nemt laver en tomatsauce helt fra bunden med friske tomater, og du behøver ikke at flå tomaterne først. Tomatsaucen vendes med pasta.(Madens Verden)
Gulerødder med estragon på 20 minutterGulerødder med estragon på 20 minutter
Gulerødder med estragon er en lækker opskrift på tilbehør med sunde gulerødder. Her lavet i en skøn sauce med estragon, og den er meget nem at lave.(Madens Verden)
TeriyakikoteletterTeriyakikoteletter
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines Køkken)
Grøntsagsbearnaise - opskrift på bearnaise med grøntsagerGrøntsagsbearnaise - opskrift på bearnaise med grøntsager
Se hvordan du laver en nem grøntsagsbearnaise med estragon, der passer perfekt til en god bøf. Og den er sundere end den normale sauce bearnaise.(Madens Verden)
Thai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grøntThai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grønt
Thai beef salad er en nem salat, der anvendes som hovedret. Med flanksteak og inspireret af det thailandske køkken. Smagt til med blandt andet fish sauce.(Madens Verden)
Julesauce – sauce til andesteg og gåsestegJulesauce – sauce til andesteg og gåsesteg
En af de vigtigste elementer i julemiddagen er jo julesauce - her er min opskrift som er finpudset og justeret over årene - den er så god til gås og and (Valdemarsro)
KyllingepizzaKyllingepizza
Så er der pizza til aftensmad! Denne kyllingepizza er supernem: Vi laver en hurtig tomatsauce og bruger færdige pizzabunde, og så er det ellers bare om at samle og bage kyllingepizzaerne.(Karolines Køkken)
Marineret kalvefilet med svampesauceMarineret kalvefilet med svampesauce
En god hjemmelavet marinade giver saft og kraft til retten.(Karolines Køkken)
Opskrift på italiensk saltimbocca (kalv med salvie)Opskrift på italiensk saltimbocca (kalv med salvie)
En super lækker opskrift på saltimbocca, der er skiver af kalvekød, som steges med parmaskinke og frisk salvie. Giver en god sauce.(Madens Verden)
Junk Food Deluxe: Sloppy JoesJunk Food Deluxe: Sloppy Joes
Vi holder af udfordringer her på Gastromand, så da vi modtog en lille kurv med grøntsager, en flaske HP Sauce og et brev med overskriften ”Kan du trylle med en HP Sauce” tænkte vi med(Gastromand.dk)
Kyllingeruller og whiskysauceKyllingeruller og whiskysauce
Fine ruller, der lige hæver hverdagsmaden en smule....for vi spiser jo også med øjnene.(Karolines Køkken)
Pastinakker i syrlig flødesaucePastinakker i syrlig flødesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
Yoghurtfromage med mandlerYoghurtfromage med mandler
Fromage af yoghurt toppet med lun kirsebærsauce - drys med sprøde mandelsplitter.(Karolines Køkken)
Stenbiderrogn med smørkogte kartofler og verdens bedste sauce...Stenbiderrogn med smørkogte kartofler og verdens bedste sauce...
Sæsonen med det røde guld er ikke slut endnu, men det varer ikke meget mere end nogle få uger så er det en saga blot. Derfor endnu mere grund til at lave endnu en ret... Opskriften(Gastromand.dk)
SennepskoteletterSennepskoteletter
Sennepskoteletter er en opskrift der har det hele! Lækre koteletter, fyldig sauce med dijonsennep og dejlige dampede grøntsager. Et godt måltid.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat med hindbærKyllingesalat med hindbær
Sommerlig salat med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.(Karolines Køkken)
Marineret svinekamMarineret svinekam
Med en marinade med tør rødvin, laurbærblade, hvid peber og dejlig frisk timian får grisekammen uden svær en fantastisk smag. Glæd dig til at nyde kødet med den dejlige sauce.(Karolines Køkken)
SennepsmørbradSennepsmørbrad
Små lækre møre bøffer pakket ind i en let sennepssauce. Lidt frækt med pasta til.(Karolines Køkken)
Stegt laks med frisk pasta og cremet grøntsagssauceStegt laks med frisk pasta og cremet grøntsagssauce
Stegt laks lavet med en hel lakseside i ovn, og det er meget nem. Til denne opskrift hører desuden en cremet flødesovs med forårsløg, hvidløg og tomat.(Madens Verden)
Kyllingesalat med mangosauceKyllingesalat med mangosauce
Skal du lave mad til mange? Prøv vores nemme kyllingesalat med en frisk mangosauce til. Den smager fantastisk. Uhm!(Karolines Køkken)
Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)Møre bøffer med sennep og djævlesovs (nem opskrift)
Djævlesovs er en super dejlig og stærk sovs til bøffer. Se her hvordan du laver den djævelske sovs, der også hedder sauce diablo.(Madens Verden)
Fyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauceFyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauce
Sæt tænderne i moderne mormormad! Fyldt hvidkål er nemlig en skøn klassisk ret, du her får i en opdateret version med masser af smag i farsen og en sprød råkostsalat som tilbehør.(Karolines Køkken)
Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce Marmoreret oksefilet med langtidsstegte grøntsager og svampesauce
En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.(Karolines Køkken)
Sesamlaks og shiitakesauceSesamlaks og shiitakesauce
Sesamfrø og laks smager dejligt sammen. Shiitakesvampe kan erstattes af champignon.(Karolines Køkken)
Dumplings med kyllingDumplings med kylling
Små fyldte kinesiske dejknuder med smagfuld sauce.(Karolines Køkken)
Indbagt kalvemørbrad og estragonsauceIndbagt kalvemørbrad og estragonsauce
Måske kender du Indbagt mørbrad fra Karolines Køkken....en sikker vinder i 1980'erne og mange år frem. Siden lod vi os inspirere af vores egen opskrift og lavede denne raffinerede version.(Karolines Køkken)
Peberfrugter i chilisaucePeberfrugter i chilisauce
Dejlig spicy vegetarret med bønner. Kan også bruges som alternativ til baked beans.(Karolines Køkken)
PeberfrugtgrydePeberfrugtgryde
En dejlig mild krydret sauce med peberfrugter til frisk kogt pasta(Karolines Køkken)
Tigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærrisTigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærris
Ingefær, citrongræs, lime og chilisauce giver retten sit asiatiske præg. Retten er nem at tilberede og smager supergodt!(Karolines Køkken)
Spaghetti med bacon og cremet flødesauceSpaghetti med bacon og cremet flødesauce
Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.(Madens Verden)
Marokkansk pølseretMarokkansk pølseret
Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.(Karolines Køkken)
Opskrift på kalve rib-eye med fritter og pebersauceOpskrift på kalve rib-eye med fritter og pebersauce
Se hvordan du nemt laver en god kalve rib-eye med hjemmelavede pommes frites og en skøn pebersauce med Madagaskar peberkorn.(Madens Verden)
Demi glace - opskrift på sauce som på restaurantDemi glace - opskrift på sauce som på restaurant
En nem og sikker opskrift på demi glace, der er den lækre sauce, som man ofte får på restaurant. Lavet med kalvefond og smager himmelsk godt.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat og hytteostCannelloni med spinat og hytteost
Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
Dyrekølle med tranebærkompotDyrekølle med tranebærkompot
Dyrekølle med tranebærkompot er en klassisk opskrift, med elementer som alle vil elske. Glæd dig til at sætte tænderne i tranebærkompotten, saucen, ovnstegte dyrrekølle og de smørstegte kartofler! Mmmm'e(Karolines Køkken)
Fyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespeltFyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespelt
Undgå madspild og brug nogle af dine gode rester til en dejlig ny ret. Fyld peberfrugter med en rest kødsauce og kogt perlespelt. Du undgår madspild, det er nemt og smager dejligt.(Karolines Køkken)
Peberfrugtsauce og pastaPeberfrugtsauce og pasta
Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.(Karolines Køkken)
Cannelloni med spinat og svampeCannelloni med spinat og svampe
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag!(Karolines Køkken)
Timiankylling i sennepssauceTimiankylling i sennepssauce
Kyllingefilet i en hurtig og velsmagende sauce med sennep og timian. Skal det gå hurtigt en aften og du har lyst til kylling, så er denne timiankylling i sennepssauce måske en ide.(Karolines Køkken)
Sprængt andebryst med peberrodssauceSprængt andebryst med peberrodssauce
Sprængt andebryst - gør det selv - det er nemt og smager fantastisk.(Karolines Køkken)
Sprængt kalkunbryst med grøn sauceSprængt kalkunbryst med grøn sauce
Savner du inspiration til en lækker hovedret? Så prøv opskriften på sprængt kalkunbryst med grøn sauce - så er du sikret magert kød og masser af smag.(Karolines Køkken)
Rødbedehummus med kikærterRødbedehummus med kikærter
En skøn dip, brug den som snack til velkomstdrinken med chips og grøntsager til. Eller som "saucen" til en bøf med en lækker salat ved siden af. (Karolines Køkken)
Kyllingespyd og safransauceKyllingespyd og safransauce
Gyldengule festlige spyd med mild smag af citrus og karry.(Karolines Køkken)
Skaldyr i citrussauceSkaldyr i citrussauce
Thai inspireret fiskeret serveret til grove ris.(Karolines Køkken)
Grydestegt rullesteg med sherrysauceGrydestegt rullesteg med sherrysauce
Se hvordan du tilbereder en gammeldags rullesteg med sherrysauce. Det er en grydestegt rullesteg, hvor du får en super god sovs, der jævnes med smørbolle.(Madens Verden)
Cevichesalat med koriandersauceCevichesalat med koriandersauce
Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!(Karolines Køkken)
Pasta med peberflødesauce og grillet kyllingebrystPasta med peberflødesauce og grillet kyllingebryst
Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta.(Madens Verden)
Enebærglaseret andebryst med selleripuréEnebærglaseret andebryst med selleripuré
Andebryster i lækker sauce med hint af kirsebær og hertil en skøn rodfrugtmos - perfekt til fx Mortens aften....eller en hvilken som helst aften.(Karolines Køkken)
Peberrodssauce til oksebryst og grønt Peberrodssauce til oksebryst og grønt
Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!(Karolines Køkken)
Rødbedeis med kiks og hindbærsauceRødbedeis med kiks og hindbærsauce
Rødbedeis har en super flot farve og smager fantastisk - en nem og lækker dessert serveret med kiks, hindbærsauce og vaniljeyoghurt.(Karolines Køkken)
Gammeldags oksestegGammeldags oksesteg
God gammeldags oksesteg med en intens og fyldig brun sauce. Gammeldags oksesteg er rigtig simremad som gør de fleste glade. Så server en gammeldags oksesteg for din gæster.(Karolines Køkken)
PebersaucePebersauce
God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager.(Karolines Køkken)
Medister og rødvinssauceMedister og rødvinssauce
Lækker "retro" hverdagsmad der er let at lave og som alle elsker.(Karolines Køkken)
Bagt pasta bolognese - lækker pasta med kødsauce i fadBagt pasta bolognese - lækker pasta med kødsauce i fad
En opskrift på lækker og bagt pasta bolognese, der nemt laves i et fad og tilberedes færdig i ovnen på 30 minutter. En god familieret.(Madens Verden)
KikærtecurryKikærtecurry
Kikærter, blomkål, løg og rosiner i en cremet krydret sauce af yoghurt og kokosmælk. Skøn vegetarret!(Karolines Køkken)
Saftig kylling og sauce med rød peberfrugtSaftig kylling og sauce med rød peberfrugt
Lækker opskrift på saftig kylling, der serveres sammen med en skøn sauce med peberfrugt og skalotteløg. Også god som gæstemad.(Madens Verden)
Hjemmelavet bearnaise sauce - Den ultimative sauceHjemmelavet bearnaise sauce - Den ultimative sauce
Med denne opskrift lærer du selv at mestre en hjemmelavet bearnaise sauce, så du og dine gæster kan nyde en vidunderlig hjemmelavet bearnaise sauce.(Madsvin)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Entrecote og kold estragonsauceEntrecote og kold estragonsauce
Kold estragonsauce er et godt alternativ til bearnaisesauce, og smager fortrinligt til et stykke stegt kød og en frisk salat.(Karolines Køkken)
Panna Cotta med saltkaramelsaucePanna Cotta med saltkaramelsauce
Panna cotta er en klassisk og enkel italiensk dessert som her er serveret med uimodståelig saltkaramelsauce - få den nemme og lækre opskrift her(Valdemarsro)
Champignongryde med ingefærChampignongryde med ingefær
Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.(Karolines Køkken)
Ingefærkrydret smørsauce til hummerIngefærkrydret smørsauce til hummer
Varm hummer med gylden smørsauce. Luksus forret med stil.(Karolines Køkken)
Sauce bordelaise til helstegt oksemørbradSauce bordelaise til helstegt oksemørbrad
Se hvordan du laver en helstegt oksemørbrad med sauce bordelaise. Oksemørbraden steges rosa i ovnen, og serveres med den lækre bordelaise.(Madens Verden)
Hollandaise – Quick ‘n’ DirtyHollandaise – Quick ‘n’ Dirty
For nogle uger siden skulle The Boss - Blenderen over dem alle fra Sage By Heston Blumenthal testes. En af de test, som jeg lavede var faktisk en hollandaise sauce rørt på blenderen. Jeg troede selv(Gastromand.dk)
ChampignonlasagneChampignonlasagne
Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!(Karolines Køkken)
EstragonsauceEstragonsauce
En ægte sauce... på hjemmelavet estragonessens. Mums - til den dag, hvor nogen skal forkæles!(Karolines Køkken)
Tyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebærTyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebær
Her er min bedste opskrift på en nem tyttebærsovs, der laves med tyttebær syltetøj, kalvefond og madlavningsfløde. Sovsen er god til vildt og oksekød.(Madens Verden)
Cinnamon Swirl Bread Cake – served with caramel sauceCinnamon Swirl Bread Cake – served with caramel sauce
recipe: Cinnamon Swirl Bread Cake - served with caramel sauce(Louiogbearnaisen)
Crepes SuzetteCrepes Suzette
Crepes Suzette er tynde lækre pandekager tilberedt og serveret med en skøn flamberet appelsinsauce med Grand Marnier - få opskrift her(Valdemarsro)
Pære Belle HelenePære Belle Helene
Pære Belle Helene er en klassisk og nem dessert - smager skønt med de vanilje råsyltede pærer, lun chokoladesauce og vaniljeis - få opskrift her(Valdemarsro)
Ostegratinerede mørbradbøffer med grøntOstegratinerede mørbradbøffer med grønt
De saftige skiver af svinemørbrad bliver ekstra lækre med en top af gylden gratineret ostesauce.(Karolines Køkken)
Hakkebøffer i fad med peberflødesauceHakkebøffer i fad med peberflødesauce
Den bedste opskrift på hakkebøffer i fad med peberflødesauce, der steges i ovnen. Rigtig hyggemad, der smager fantastisk godt.(Madens Verden)
Pastafad opskrift (ovnbagt pasta med tomatsovs)Pastafad opskrift (ovnbagt pasta med tomatsovs)
Pastafad, der minder om lasagne. Opskriften er med bredbåndet pasta, der bages i fad sammen med tomatsovs og bechamel sauce.(Madens Verden)
Chateaubriand og bagte hvidløgChateaubriand og bagte hvidløg
Forkælelse på højt plan! Chateaubriand, som er den tykke udskæring af oksemørbraden, tilberedes til perfektion og serveres med ovnbagte hvidløg og madagaskarpebersauce.(Karolines Køkken)
Is med appelsinkaramelsauceIs med appelsinkaramelsauce
Vanilleis og karamel er en klassiker! Her er den twisted med smag af appelsin.(Karolines Køkken)
Is med lun karamelsauceIs med lun karamelsauce
Lækker hjemmelavet karamelsauce serveret med is og jordbær.(Karolines Køkken)
Farsbrød med cremet danablusauceFarsbrød med cremet danablusauce
Saftigt og smagsfuldt farsbrød med bacon og herlig cremet sauce med danablu. De syrlige agurker og søde tyttebær giver retten et spændende smagsindtryk. (Karolines Køkken)
Is med varm chokoladesauceIs med varm chokoladesauce
Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!(Karolines Køkken)
Ostegratineret blomkålOstegratineret blomkål
Ostegratineret blomkål er en enkel og dejlig variation af de mange måder, du kan spise blomkål på. De sprøde bacontern er prikken over i'et på det gratinerede blomkål og sammen med ostesauce og persille går det hele op i en højere enhed.(Karolines Køkken)
Glaseret hamburgerryg med dampet grøntGlaseret hamburgerryg med dampet grønt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines Køkken)
KirsebærsauceKirsebærsauce
Kirsebærsauce (kirsebærsovs). Det mest essentielle tilbehør til risalamanden - selvfølgelig efter mandlen. Prøv selv her!(Karolines Køkken)
Gravad Laks med rævesauceGravad Laks med rævesauce
Skøn opskrift på hjemmelavet gravad laks med rævesauce - en nem opskrift og resultatet bliver det lækreste møre laks - få opskrift her(Valdemarsro)
Ostegratineret spidskål og selleri og tomatragoutOstegratineret spidskål og selleri og tomatragout
Lækre spidskål med flødesauce....og flere gode grøntsager.(Karolines Køkken)
Tomatsalat med balsamicoyoghurtTomatsalat med balsamicoyoghurt
Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.(Karolines Køkken)
Brandade, asparges og stenbiderrognBrandade, asparges og stenbiderrogn
Her får du opskriften på en skøn ret med brandade af torsk, hvide, friske asparges samt en sauce på kefir, dildolie og stenbiderrogn.(Madsvin)
Lækker pastaret med bacon, salvie og ærter på 20 min.Lækker pastaret med bacon, salvie og ærter på 20 min.
Her får du min opskrift på en lækker pastaret, som samtidig også er hurtig at lave. Pastaretten er med bacon, salvie, ærter og en cremet flødesauce.(Madens Verden)
Klaret smørKlaret smør
Klaret smør er helt simpelt smør uden vand og tørstof. Klaret smør tåler højere temperaturer ved stegning, da vand og tørstof er fjernet. Klaret smør bruges oftest til stegning eller i saucer som fx bearnaise og hollandaise.(Karolines Køkken)
Pighvar med hollandaisesaucePighvar med hollandaisesauce
Pighvar er en af vores allerfineste spisefisk. Sammen med den cremede sauce og de lun grøntsager bliver den en himmerrigsmundfuld.(Karolines Køkken)
Cheesecake a la risalamandeCheesecake a la risalamande
Risalamande forklædt som cheesecake med ristede mandler og lun bærsauce. Prøv nyfortolkningen her! God jul!(Karolines Køkken)
Skinkeruller med mornaysauceSkinkeruller med mornaysauce
Cremede porrer med skinke og mornaysauce er god som forret eller snack.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes