Vi fandt 140 opskrifter med søgeordet morgenmad:
Facts om morgenmad:
Morgenmad er navnet på det måltid, de fleste indtager om morgenen. Det regnes som dagens vigtigste og skaffer energi til resten af arbejdsdagen.Et eksempel på et morgenmadsprodukt er "Havrefras", der består af små luftfyldte puder af havre.
Krydret cornflakesKrydret cornflakes
Få det lækre sprøde drys på den kolde fløjlsbløde morgenmad - gør sig godt sammen med det friske æble. (Karolines Køkken)
Blåbær og lakridssmoothieBlåbær og lakridssmoothie
En skøn smoothie til morgenmad og gode mellemmåltider. Smagen af lakrids og blåbær er fantastisk i kombination(Valdemarsro)
Omelet med gedefeta – tomat og sprød salatOmelet med gedefeta – tomat og sprød salat
Opskrift på omelet med gedefeta og tomat - en rigtig god frokost eller sen morgenmad og spises gerne med salat til - Se opskriften her(Valdemarsro)
Vandmelon med skyr, mørk chokolade og peanutsVandmelon med skyr, mørk chokolade og peanuts
Nem vandmelon ret med skyr, chokolade og peanuts - spis den til morgenmad eller som en frisk dessert.(Karolines Køkken)
Drænet yoghurt med knas og æblerDrænet yoghurt med knas og æbler
Drænet yoghurt med æbletern og knas er en nem, hurtig og lækker ret til morgenmad eller som brunchtilbehør - få opskriften her(Valdemarsro)
Grød med blåbær og hasselnødderGrød med blåbær og hasselnødder
En overraskende lækker rå grød med blåbær og hasselnødder - super nem og sund morgenmad, som også kan laves over-night!(Karolines Køkken)
Nicecream med mangoNicecream med mango
Nicecream med mango er en skøn dessert - eller eftermiddagssnack eller morgenmad! Nicecream kan spise næsten hele døgnet - prøv denne variant med mango og skyr næste gang!(Karolines Køkken)
Æg og spinat med sennepscremeÆg og spinat med sennepscreme
En rigtig skøn og velsmagende ret til morgenmad og brunch er æg og spinat med sennepscremen i cocotte - få opskriften og se billeder her(Valdemarsro)
FlutesFlutes
Disse lækre flutes er det perfekte tilbehør til maden. Prøv opskriften og bag en lækker og luftig flutes, som også kan bruges til madpakken eller morgenmaden!(Karolines Køkken)
HyldebærsirupHyldebærsirup
hyldebærsirup smager dejligt sammen med skimmeloste, men også på drænet yoghurt til morgenmad, på salater og is. Se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Soft mysli med æble og pæreSoft mysli med æble og pære
Soft mysli er flager og frugt, der er rørt sammen med et syrnet mælkeprodukt og stillet på køl natten over. Server med frisk frugt og nødder og du har en lynhurtig og lækker morgenmad.(Karolines Køkken)
Appelsin-passionstopping og flagerAppelsin-passionstopping og flager
Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder. (Karolines Køkken)
Croque MadameCroque Madame
Vi har lavet det før - men det er mange år siden og nogle opskrifter fortjener simpelthen bare nyt liv! Nyt - nyt - nyt! Croque Madame er måske ikke verdens bedste morgenmad for det er(Gastromand.dk)
Dadelsnegle med abrikos og mandlerDadelsnegle med abrikos og mandler
Her er en fantastisk kage som fungerer godt til weekendens morgenmad – Se opskriften på Dadelsnegle med abrikoser og mandler her(Valdemarsro)
Jordbærdessert uden sukkerJordbærdessert uden sukker
En bakke jordbær blev forvandlet til sommerdesserten i aften. En ret, som også vil udgøre en fortryllende lille morgenmadsret - enkelt og lækkert(Valdemarsro)
Briocher med safranBriocher med safran
Briocher er en lækker fed og syndig bolle. Spis den som weekendmorgenmad - som de er eller flækkede med smør og marmelade.(Karolines Køkken)
French toast med bacon og tomatFrench toast med bacon og tomat
French toast er lækker som fyldig morgenmad, hvis man skal ud af huset resten af dagen eller som let aftensmad. De kan også spises kolde som picnicmad.(Karolines Køkken)
Toscana RistærteToscana Ristærte
Toscana ristærte er en lille lækker italiensk kage som spises til enten morgenmad eller til en kaffe om eftermiddagen - få opskriften her(Valdemarsro)
Hurtig chiagrød med mælk og toppingHurtig chiagrød med mælk og topping
Hurtig chiagrød med mælk og topping af bær, dragefrugt og kokosflager – perfekt til din morgenmad. Chiagrøden får en skøn farve fra brombær – pynt den med topping af sæsonens frugter og bær.(Karolines Køkken)
Safranbrød med gulerodsjuiceSafranbrød med gulerodsjuice
Lækre safranbrød med gulerodsjuice som passer perfekt til en brunch eller weekendmorgenmad. Spis dem med smør eller hjemmelavet appelsinmarmelade(Louiogbearnaisen)
Morgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessertMorgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessert
En lækker morgenmad med skyr og granatæble - fin og festlig i farverne og virkelig en skøn start på dagen - få inspiration her(Valdemarsro)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Frisk smoothie med jordbær, lime og ingefærFrisk smoothie med jordbær, lime og ingefær
Frisk og lækker jordbærsmoothie med banan og frisk ingefær. Perfekt til morgenmaden eller brunch... Eller når den lille sult melder sig.(Karolines Køkken)
Hurtige madbrød med morgenfrue og majsmelHurtige madbrød med morgenfrue og majsmel
Nemme portionsbrød bagt med bagepulver. De minder om scones og smager dejligt til morgenmaden eller på ostebordet.(Karolines Køkken)
MajssconesMajsscones
Scones bagt med glutenfri majsmel og abrikoser som giver energi. Hurtigt og let til fx morgenmaden.(Karolines Køkken)
Croissanter - månehornCroissanter - månehorn
Croissanter er fransk inspireret og smager himmelsk. Opskriften på croissanter med butterdej er nem og lige til. Prøv evt. at servere hjemmelavede croissanter til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Croissanter med hvid skimmelostCroissanter med hvid skimmelost
Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.(Karolines Køkken)
Mangosmoothie med appelsinMangosmoothie med appelsin
Frisk mangosmoothie med appelsin, skyr og havregryn. Nem, hurtig og lækker til morgenmad eller som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
YmerdrysYmerdrys
Ymerdrys til at komme på morgenmadsprodukter som ymer A38 og Yoghurt naturel - det er nemt at lave selv og smager dejligt - få opskrift(Valdemarsro)
BrusebadsbollerBrusebadsboller
Navnet brusebadsboller henviser til, at du former bollerne om aftenen og lader dem hæve natten over i køleskabet . Mens du er i brusebad, bager du dem....og vupti er der nybagte boller til morgenmad.(Karolines Køkken)
Daddelkugler med skyr og bærDaddelkugler med skyr og bær
En hyggelig snack mellem venner og veninder eller en lækker dessert. God til både brunch, morgenmad, mellemmåltid og dessert. (Karolines Køkken)
Salat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødderSalat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødder
En lynhurtig salat i efterårsforklædning. Vi taler æbler, figner, nødder, dem som flotter sig i sæsonen lige nu. Uhm, sprøde, knasende æbler – er du ligeså begejstret, som jeg er? Kilovis hiver jeg hjem om ugen; morgenmad, snacks, salater, kager. Oh yea, fredagskagen er selvfølgelig en hyldest til æbler, hvad ellers! Jeg kan slet ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frugtsalat med hytteost og sprød rugFrugtsalat med hytteost og sprød rug
En mager og dejlig frugtsalat som passer både til morgenmad, brunch eller som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Speltboller med havregrynSpeltboller med havregryn
Små runde og grove - til din morgenmad eller eftermiddagskaffe.(Karolines Køkken)
Speltgrød med hybenmarinerede pærerSpeltgrød med hybenmarinerede pærer
Grød med masser af power og smag - perfekt til dig, der gerne vil kræse lidt ekstra om morgenmaden.(Karolines Køkken)
Onepot Breakfast med kartofler, æg og baconOnepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
Vi laver for lidt morgenmad på Gastromand! Nok mest fordi vi altid har tømmermænd i weekenden, og når der så skal kræses om maden, så bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
Rösti er en skøn måde at få brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og så smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde på madpakken.(Louiogbearnaisen)
HyldeblomstchiaHyldeblomstchia
Få en god start på dagen med hyldeblomstmarinerede chiafrø og med skøn frugt og grønt på morgenmaden. (Karolines Køkken)
FuldkornsbollerFuldkornsboller
Lækre boller der kan bruges til morgenmad, brunch, madpakken, fødselsdag, eftermiddagskaffe eller hvornår du lige får lyst.(Karolines Køkken)
Fuldkornsgrød - til babyFuldkornsgrød - til baby
Fuldkornsgrød er lækkert som både morgenmad og aftensmad. Server fuldkornsgrøden med små stykker frugt, som din baby selv kan spise med fingrene. Fuldkornsgrøden er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Øllebrød - til babyØllebrød - til baby
Server denne klassiske øllebrød til baby med revet æble og smørklat til morgenmad. En mild, nærende og ikke mindst mættende øllebrød uden øl. Øllebrøden er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.(Karolines Køkken)
Omelet med flødeost og grøntOmelet med flødeost og grønt
Enkel omelet med fyld af grøntsager og hvidløgs-flødeost. God til morgenmad, brunch eller en let frokost.(Karolines Køkken)
Schweizisk mysli vendt med yoghurtSchweizisk mysli vendt med yoghurt
Korn, frugt og nødder vendt med yoghurt - også kaldet birchermysli. Kan laves aftenen før og stilles på køl - så er der nem morgenmad.(Karolines Køkken)
SconesScones
Scones - en engelsk klassiker og utrolig hurtige at lave. Prøv opskriften her & nyd dem til morgenmaden i morgen!(Karolines Køkken)
Scrambled æg med hytteostScrambled æg med hytteost
Røræg med hytteost er nemt, lækkert og mættende til både morgenmad og frokost.(Karolines Køkken)
Scrambled æg toastScrambled æg toast
Ristet brød med røræg, hytteost, ristede champignoner, soltørrede tomater og parmaskinke. Fantastisk morgenmad eller frokost de dage, hvor du har god tid.(Karolines Køkken)
Super lækker hjemmelavet mynteyoghurtSuper lækker hjemmelavet mynteyoghurt
Jeg elsker morgenmad på alle tider af døgnet – i går nød jeg denne morgenmad til min frokost en lækker sammensætning se mere her(Valdemarsro)
Scrambled eggsScrambled eggs
Scrambled eggs eller røræg - kært barn har mange navne. Uagtet er det en klassiker til morgenmad eller brunch. Uhm!(Karolines Køkken)
Morgenmadsvafler med boghvedeMorgenmadsvafler med boghvede
Lækre sunde og mættende morgenmadsvafler, som også er ret så glimrende som en sund og lækker eftermiddagssnack - se opskrift her(Valdemarsro)
Boller med bønner – lækre og saftigeBoller med bønner – lækre og saftige
Kom bønner i dit brød og få lækre saftige boller, som holder sig friske længe og har et stort indhold af protein, som mætter. Spis dem til frokost eller morgenmad.(Louiogbearnaisen)
Breakfast for Champions: Farmer potato and bacon panBreakfast for Champions: Farmer potato and bacon pan
Vi laver for lidt morgenmad på Gastromand! Nok mest fordi vi altid har tømmermænd i weekenden, og når der så skal kræses om maden, så bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Bagte rabarber med ingefærBagte rabarber med ingefær
Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang. (Karolines Køkken)
Romantisk morgenmad og hjertetoast med ægRomantisk morgenmad og hjertetoast med æg
Disse søde brød med æg i hjerteform er slet ikke til at stå for og de er et hit både til valentines dag og til enhver romantisk morgenmad - se opskrift(Valdemarsro)
ChiagrødChiagrød
Lækker mættende chiagrød lavet på vanilje og mild mandelmælk - smager uimodståeligt og er god til morgenmad - få opskriften her(Valdemarsro)
Masalakrydrede rysteribsMasalakrydrede rysteribs
Et superspændende og anderledes krydderi til morgenmaden. Prøv det. (Karolines Køkken)
Omelet med svampe og ostOmelet med svampe og ost
En enkel og virkelig lækker omelet med svampe og en god ost - perfekt til morgenmad, frokost eller aften - Få opskriften her(Valdemarsro)
Chia Budding med mangoChia Budding med mango
Chia budding med chiafrø brugt i en dessert med mango, mandelmælk - til en lækker og sund dessert eller morgenmadsanretning - Opskrift(Valdemarsro)
Banan- og jordbærsmoothieBanan- og jordbærsmoothie
En dejlig frisk og sødmefyldt drik, som smager dejligt til morgenmad eller brunch. Du kan også bruge frosne jordbær.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og chia-hindbærkompotToast med flødeost og chia-hindbærkompot
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
GulerodsbrødGulerodsbrød
Mangler du inspiration til brødkurven? Så prøv dette gulerodsbrød. Perfekt til morgenmaden, frokosten eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
Kefir med gryn, rug og quinoaKefir med gryn, rug og quinoa
Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og friske bærToast med flødeost og friske bær
Lidt anderledes toast serveret som fx morgenmad - eller som et indslag på brunchbordet.(Karolines Køkken)
Arme Riddere – opskrift på den glemte morgenmadArme Riddere – opskrift på den glemte morgenmad
Jeg tror egentlig det var i tiden hvor Madkonsortiet eksisterede i hjertet af Aalborg, hvor man hver lørdag kunne få en udsøgt brunch, som faktisk var forud for sin tid, at jeg blev introduceret for(Gastromand.dk)
Melonsalsa med mynteMelonsalsa med mynte
Mynte og vandmelon giver en frisk twist til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Toast med spejlæg, ost, tomat og bagt skinkeToast med spejlæg, ost, tomat og bagt skinke
Start dagen med denne morgenmadstoast med spejlæg, friske tomater og sprød serrano skinke.(Karolines Køkken)
Bananpandekager med hytteostBananpandekager med hytteost
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.(Karolines Køkken)
LakridsrugbrødsdrysLakridsrugbrødsdrys
Et frækt tvist til morgenmaden!(Karolines Køkken)
Mini donuts med safranMini donuts med safran
Nuttede mini donuts med aromatisk safran er dejlige som en sød lille dessert eller som et sødt indslag til morgenmaden - få opskrift her(Valdemarsro)
Chokolade GranolaChokolade Granola
Chokolade granola er virkelig et forkælelseshit til morgenmaden i weekender og ferier - til brunchretter og så er den nem at lave - opskrift her(Valdemarsro)
Bagt havregrød med banan og nødder - opskrift på en lækker morgenmadBagt havregrød med banan og nødder - opskrift på en lækker morgenmad
Denne lækre morgenmad med bagt havregrød med banan og nødder er uimodståelig lækker og tilmed nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Chiagrød Chiagrød
Dejlig chiagrød lavet med mælk, ymer, banan og kokos. Lækker til morgenmad, på brunchbordet, eller som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Chiagrød bowl med vaniljeskyrChiagrød bowl med vaniljeskyr
Forbered morgenmaden - så er det hurtigt at komme godt i gang fra morgenstunden. Brug din yndlingsfrugt og -drys. (Karolines Køkken)
Nemme morgenboller - Til hverdag og weekendNemme morgenboller - Til hverdag og weekend
Lækre morgenboller som egner sig perfekt til morgenmad, eller når du har lyst. Du får nemme, dejlige og luftige boller, som smager skønt. → Se opskrift(Madsvin)
Chiagrød med kefir og hindbærChiagrød med kefir og hindbær
Chiagrød med kefir og hindbær - en lækker morgenmad som du kan forberede aftenen før. Spis den hjemme eller tag den med på farten!(Karolines Køkken)
Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadlerKnasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler
Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden. (Karolines Køkken)
Chiagrød med vaniljeskyrChiagrød med vaniljeskyr
Vaniljeskyr med chiafrø, sprøde mandler og masser af frugt. En anderledes og dekorativ måde at servere skyr på, der gør sig godt til både den almindelige morgenmad og den smarte brunch - eller som en lækker hverdagsdessert!(Karolines Køkken)
Svampe og avocado på lækkert surdejsbrød - nem opskriftSvampe og avocado på lækkert surdejsbrød - nem opskrift
Svampe og avocado serveret på lækkert surdejsbrød med porcerede æg eller spejlæg til er en lækker og nem morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagte Rabarber - opskrift på lækre rabarber bagt i ovnBagte Rabarber - opskrift på lækre rabarber bagt i ovn
Bagte rabarber er virkelig lækkert og anvendeligt til både morgenmad og desserter - det er nemt at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Femkornsflagemysli med boghvede og kiksFemkornsflagemysli med boghvede og kiks
Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning. (Karolines Køkken)
Æggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskriftÆggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskrift
Her får du en skøn opskrift på lækre æggemuffins med squash og tomat som er skønne i madpakken eller til brunch og morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Grøn smoothie med hindbær – som morgenmadGrøn smoothie med hindbær – som morgenmad
Grøn smoothie som morgenmadsskål med sød hindbærsmoothie til - få opskriften på denne sunde start på dagen her - opskrift(Valdemarsro)
Skyr med kiwi og passionsfrugtSkyr med kiwi og passionsfrugt
Skyr med kiwi, passionsfrugt og granola er en lækker morgenmadskombination. Top din skyr med de smukke kiwibær eller kiwiskiver stukket ud som hjerter. (Karolines Køkken)
Overnight ananasdrømOvernight ananasdrøm
Findes der noget bedre end en saftig og moden ananas. Her brugt til morgenmaden med ristet kokos og boghvede til det sprøde drys.(Karolines Køkken)
Overnight chiagrød med granatæbleOvernight chiagrød med granatæble
Overnight chiagrød med skyr, blåbær og granatæble. En skøn og nem chiagrød, der kan spises som morgenmad eller et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Skyr med rabarber og sprød mysliSkyr med rabarber og sprød mysli
En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!(Karolines Køkken)
Skyr med ristet rugbrød, appelsin og blåbærSkyr med ristet rugbrød, appelsin og blåbær
En lille nem morgenmad med frisk appelsin, søde blåbær og sprødt rugbrød. (Karolines Køkken)
Acai bowl med figner og granolaAcai bowl med figner og granola
Acai bowl med friske figner, banan og lækkert knas. Acai bowl er skøn morgenmad på både hverdage og i weekenden. Top din acai bowl med de toppings du holder allermest af!(Karolines Køkken)
Fibermysli med hindbærFibermysli med hindbær
Frisk og sprød til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Skyrgrød med havregryn, chiafrø og hindbærSkyrgrød med havregryn, chiafrø og hindbær
Tænk fremad - og gør morgenmaden klar om aftenen. Så har du lige 10 min. ekstra om morgenen.(Karolines Køkken)
Skyrgrød med spelt, mango og kokosSkyrgrød med spelt, mango og kokos
Start morgenmaden om aftenen - så er du et skridt foran når du vågner. Frisk grød med mango og kokos. (Karolines Køkken)
Scrambled eggs til morgenmadScrambled eggs til morgenmad
Scrambled eggs er en suveræn lækker morgenmadsklassiker som er perfekt til brunch og morgenmad - få den bedste opskrift på røræg her(Valdemarsro)
Skyr-yoghurt med rugdrysSkyr-yoghurt med rugdrys
Hold dig kvik og klar....med et rigtig godt drys, til din yoghurt, af sunde og lækre ting: rugbrød, mørk chokolade og mandler. Til morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Filodejspakker med æg og spinatFilodejspakker med æg og spinat
Lækker sprød servering til morgenmad eller brunch - eller som en let frokost evt. serveret med en salat.(Karolines Køkken)
Surdejsskolen: Pandebrød til morgenmadenSurdejsskolen: Pandebrød til morgenmaden
Hvis du har fulgt vores Surdejsskole, har du nok oplevet at kassere en del surdej, når du fodrer den. Smæk det på panden med forårsløg til morgenmad.(Gastromand.dk)
BlåbærsmoothieBlåbærsmoothie
Kan serveres både til morgenmad, brunch eller som mellemmåltid, hvis du trænger til lidt opkvikkende sidst på eftermiddagen.(Karolines Køkken)
Fantastisk quinoagrød med kokos og bananFantastisk quinoagrød med kokos og banan
Denne opskrift på quinoagrød med kokosmælk og bananer er virkelig lækker og en nærende mættende morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Havredrys med rosinerHavredrys med rosiner
Den ideelle morgenmad for dig som gerne vil have en god og sund start på dagen.(Karolines Køkken)
HavregrødHavregrød
Hvordan laver man Havregrød? Havregrød er lækker morgenmad til børn og voksne. Få en nem Opskrift på Havregrød, som kan varieres uendeligt her!(Karolines Køkken)
Hindbær/solbær-kompot – med græsk yoghurt og nødde-granolaHindbær/solbær-kompot – med græsk yoghurt og nødde-granola
Lige en hurtig opskrift på min morgenmad de seneste mange morgener. Nemlig nødde-granolaen fra i går med græsk yoghurt og en bær-kompot. Og hvilket måltid!! Den fede yoghurt med den syrlige kompot og den søde, knasende granola – godt skyllet ned med bitter kaffe. Så får man da vist ikke en meget bedre start. Og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Havregrød med hytteost, blåbær og kanelHavregrød med hytteost, blåbær og kanel
Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten. (Karolines Køkken)
Havregryn overnight med skyrHavregryn overnight med skyr
Sæt morgenmaden over om aftenen og vær et skridt foran, når du vågner. Så er du klar til at servere et simpelt og lækkert alternativ til havregrøden. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet chunky granola med mandelsmør, chiafrø og quinoaHjemmelavet chunky granola med mandelsmør, chiafrø og quinoa
Lækker og nem granola lavet med mandelsmør, chiafrø, havregryn og quinoa. Spis granolaen til morgenmad, brunch eller som snack. Få opskrift på granola her(Louiogbearnaisen)
Havregrynsboller med speltHavregrynsboller med spelt
Skønne boller til både morgenmaden og madpakken.(Karolines Køkken)
Brunchbrød med æg og bacon (+video)Brunchbrød med æg og bacon (+video)
10 minutters arbejde, lidt fingerfærdighed og du har en nem brunch, som vækker selv den sløveste om morgenbordet. Skøn ide til anderledes brunch eller morgenmad. Lav et lækkert brunch brød fyldt med røræg, bacon og ost. Opskrift på den nemme menu til brunch finder du her(Louiogbearnaisen)
Små grove speltbrødSmå grove speltbrød
Disse små grove brød egner sig til det meste og mætter godt. Prøv dem til morgenmaden, madpakken eller som tilbehør til salat og kød.(Karolines Køkken)
Ovnpandekager med baconOvnpandekager med bacon
Pandekage bagt i ovn med bacon - perfekt til morgenmad eller bruch.(Karolines Køkken)
KakaobowlKakaobowl
Som en lækker sund og nem morgenmad er kakaobowl virkelig lækker - den tilberedes med blandt andet banan og avocado - få opskriften her(Valdemarsro)
Morgen-balanceMorgen-balance
Grøntsager, frugt og fibre pifter morgenmaden op og giver en god start på dagen.(Karolines Køkken)
Landbrød med kernerLandbrød med kerner
Saftigt og lækkert brød der kan bruges til morgenmad, mellemmåltid, madpakken eller hvornår du får lyst.(Karolines Køkken)
Morgenmad med grødMorgenmad med grød
Få en god start på dagen med en portion boghvedegrød med revet æble og honning.(Karolines Køkken)
Morgenmad til de småMorgenmad til de små
Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og derfor må du også gerne gøre lidt ekstra ud af morgenmaden til de små. Her er det lækre havrevafler med frugt og yoghurt, der starter dagen for de små børn.(Karolines Køkken)
Grønskål til morgenmadGrønskål til morgenmad
Grønskål er ikke at forveksle med koldskål - men smager så absolut super lækkert og er tilmed sundt, mættende og nærende - få opskrift her(Valdemarsro)
Morgenstykke med ost og mysliMorgenstykke med ost og mysli
Skøn til weekendens morgenmad eller som del af brunch.(Karolines Køkken)
Bagt havregrød med rabarberkompotBagt havregrød med rabarberkompot
Skøn og nem opskrift på bagt havregrød med rabarberkompot og vanilje - sød varm og mættende morgenmad - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Rugbrødsdrys med mandlerRugbrødsdrys med mandler
Sprød crunch til drys på yoghurt - brug det morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Rugbrødsmysli med kardemomme og chiafrøRugbrødsmysli med kardemomme og chiafrø
Rugbrødet er spicet lidt op i morgenmadsdrysset - eksotisk kardemomme og lækker muscovadosukker. (Karolines Køkken)
Rugbrødsmysli med mandler og gojibærRugbrødsmysli med mandler og gojibær
Mysli er altig god at have i baghånden. Ikke kun til morgenmaden - men også til at drysse på en eftermiddagssnack. (Karolines Køkken)
Eggs BenedictEggs Benedict
Eggs Benedict er morgenmadens konge, mere lækker, cremet og fedmefyldt morgenmad finder du ikke.   Eggs Benedict Eggs(Gastromand.dk)
Smoothie bowlSmoothie bowl
Smoothie bowl med knald på farverne. Top din smoothie bowl med friske bær og eksotiske frugter. Og nyd din smoothie bowl som morgenmad eller som et mellemmåltid i løbet af dagen!(Karolines Køkken)
Acai bowlAcai bowl
Acai bowl serveret med toppings af nødder og bær - perfekt til en smuk og god morgenmad, få opskrift på den lækre smoothie skål her(Valdemarsro)
Smoothie bowl med brombærSmoothie bowl med brombær
Super lækker morgenmadskål eller mellemmåltid. Top bowlen med din yndlingstopping eller brug hvad du allerede har i skabet. (Karolines Køkken)
Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregrynSmoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn
Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping. (Karolines Køkken)
Rugflager med fennikelRugflager med fennikel
En fiberrig morgenmad med en sødlig smag af fennikelfrø.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med mango og kokosSmoothie bowl med mango og kokos
Smoothie bowl med mango og kokos leder tankerne hen på sommer og sol. Men denne tropiske smoothie bowl kan nydes hele året - til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med skyr, skovbær og chiafrøSmoothie bowl med skyr, skovbær og chiafrø
Smoothie bowl med skovbær - lækkert til morgenmad eller som et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Bircher Müsli med pæreBircher Müsli med pære
Bircher Müsli er en skøn og lækker morgenmadsret med havregryn der har lagt i blød natten over og serveres med bla frugt - se opskrift på her(Valdemarsro)
Chiagrød med græsk yoghurt og hindbærChiagrød med græsk yoghurt og hindbær
Sund og mættende chiagrød til morgenmaden eller et nemt mellemmåltid. Du behøver hverken mandelmælk eller kokosmælk i denne opskrift, som ikke skal varmes.(Louiogbearnaisen)
Sommerlækker smoothieskålSommerlækker smoothieskål
Lækker smoothieskål serveret og toppet med nødder og lakrids - smager rigtig godt og mætter dejligt til morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Kakaogrød overnight med papajaKakaogrød overnight med papaja
Tag natten i brug og kom hurtigere ud af døren om morgenen. En sød og mørk morgenmad med friske frugter. (Karolines Køkken)
Boller - til babyBoller - til baby
Boller til din baby og resten af familien. De nemme boller er baseret på en grødblanding og er lækre til både morgenmad, eftermiddagsmad eller i madpakken. Bollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Hjemmebagt knækbrød med frøHjemmebagt knækbrød med frø
En nem opskrift på hjemmebagt knækbrød - en favorit for hele familien. Server knækbrød til ostebordet, i madpakken eller til morgenmad. (Karolines Køkken)
MorgenmadscookiesMorgenmadscookies
Prøv en anderledes myslibar. Cookies med havregryn, nødder og chokolade er nemt og lækkert tilbehør til brunch eller en formiddagssnack. Find morgenmadsopskrifter her.(Louiogbearnaisen)
Krydrede femkornsflagerKrydrede femkornsflager
Den søde sharonfrugt får chokoladesmagen frem af kakaonibsene - en skøn blanding til morgenmaden. (Karolines Køkken)
Pandekager med yoghurt og æblePandekager med yoghurt og æble
Pandekager er lækre til morgenmad og brunch. Opskrift på lækre og luftige pandekager med græsk yoghurt og æble, som er en favorit(Louiogbearnaisen)
Chokolade ChiagrødChokolade Chiagrød
Lækker chokolade chiagrød som er perfekt til en forkælelsesmorgenmad og som en skøn dessert eller eftermiddagssnack - få opskrift her(Valdemarsro)
NektarinsalsaNektarinsalsa
Morgenfrisk morgenmad - yoghurt naturel toppet med friske frugter fra salsaen.(Karolines Køkken)
English MuffinsEnglish Muffins
Hjemmelavede English Muffins smager skønt til morgenmad. Spis din engelsk muffin med æg og bacon eller helt klassisk med egg benedict. Find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Amerikanske havregrynspandekagerAmerikanske havregrynspandekager
Ekstra forkælelse til morgenmaden? Så prøv de amerikanske havregrynspandekager - de mætter og så smager de himmelsk(Karolines Køkken)
Vafler med vaniljeyoghurt og frugtsalatVafler med vaniljeyoghurt og frugtsalat
Lækre vafler med kakao. Server kakaovaflerne som luksus morgenmad eller en lækker eftermiddagssnack.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes