Vi fandt 11 opskrifter med søgeordet saltimbocca:
Saltimbocca af kylling i tomatsauceSaltimbocca af kylling i tomatsauce
Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest. (Karolines Køkken)
Saltimbocca inside-out med bagte rodfrugter  Saltimbocca inside-out med bagte rodfrugter
Middelhavsret til det nordiske køkken, sydens saft og kraft med nordens smagfulde råvarer. Saltimbocca er en lækker og god aftensmad. (Karolines Køkken)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines Køkken)
Saltimbocca med basilikum og limeSaltimbocca med basilikum og lime
Saltimbocca med basilikum og lime er en opskrift der giver en virkelig lækker hovedret. Det mørre velsmagende kalveinderlår er perfekt sammen med hvidvinsskyen.(Karolines Køkken)
Opskrift på italiensk saltimbocca (kalv med salvie)Opskrift på italiensk saltimbocca (kalv med salvie)
En super lækker opskrift på saltimbocca, der er skiver af kalvekød, som steges med parmaskinke og frisk salvie. Giver en god sauce.(Madens Verden)
Saltimbocca af skinkeschnitzler med tomatflødesovsSaltimbocca af skinkeschnitzler med tomatflødesovs
Her er min opskrift på saltimbocca af skinkeschnitzler. Italiensk inspireret ret med blandt andet rosmarin, parmaskinke og en lækker tomatflødesovs.(Madens Verden)
Kalkunpakker med ovnstegte kartoflerKalkunpakker med ovnstegte kartofler
Den italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes