Vi fandt 92 opskrifter med s√łgeordet ūü•Ē salat med kartofler:
Linsegryde med halloumiLinsegryde med halloumi
Denne gryderet henter sin inspiration i det nordafrikanske køkken. Søde kartofler, spændende krydderier og grøntsager mødes her, sammen med en dejlig sprød salat.(Karolines K√łkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines K√łkken)
Grove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dipGrove fladbr√łd med frisk k√•lsalat, kryderede s√łde kartofler og avocado-dip
L√¶kre og hurtige fladbr√łd / naanbr√łd bagt p√• panden og fyldt med sundt og m√¶ttende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Lun kartoffelsalat med sennepsdressingLun kartoffelsalat med sennepsdressing
Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Pr√łv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med l√¶kker dressing. F√• opskrift og billeder her >>(Louiogbearnaisen)
Salat med jordb√¶r og grillede gr√łntsagerSalat med jordb√¶r og grillede gr√łntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines K√łkken)
Salat med kartofler og marinerede sildSalat med kartofler og marinerede sild
Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.(Karolines K√łkken)
Andebryst med spr√łd k√•lsalat Andebryst med spr√łd k√•lsalat
En nem og lækker opskrift på Andebryst med ovnstegte kartofler og sprød kålsalat, der smager himmelsk. Værsgo!(Karolines K√łkken)
Salat med kartofler, dild og smilende ægSalat med kartofler, dild og smilende æg
En salat du bliver både mæt og glad af....fuld af smag og flotte farver.(Karolines K√łkken)
Lun græsk kartoffelsalatLun græsk kartoffelsalat
De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.(Karolines K√łkken)
Italiensk kartoffelsalat med stegte kartoflerItaliensk kartoffelsalat med stegte kartofler
Min opskrift p√• italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler, grillede peberfrugter og rucola. En sund og m√¶ttende kartoffelsalat, der bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Lun kul√łrt kartoffelsalat med kyllingLun kul√łrt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartofler
Her f√•r du l√¶kre kartoffelsalater, der er sk√łn tilbeh√łr til retter med k√łd. Sk√łnne og nemme opskrifter p√• salater med kartofler, som altid smager godt.(Madens Verden)
Raclette af skimmelostRaclette af skimmelost
Sauce af smeltet hvidskimmelost serveret til nykogte kartofler, bresaola og salat.(Karolines K√łkken)
Rösti med rodfrugter og mozzarella - opskriftRösti med rodfrugter og mozzarella - opskrift
R√∂sti med rodfrugter, kartofler og mozzarella er sk√łnt til aftensmad med en god, m√¶ttende salat. De kan ogs√• bruges i madpakken.(Madens Verden)
Salatost dressingSalatost dressing
Helt enkelt opskrift! Blend salatost med vand og voila! - du har en lækker cremet ostedressing perfekt til en salat, nye kartofler eller en grillet bøf.(Karolines K√łkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines K√łkken)
Salat med kogte kartofler, asparges og radiserSalat med kogte kartofler, asparges og radiser
Her er min opskrift p√• salat med kogte kartofler, gr√łnne asparges, radiser og √¶rter. En rigtig nem og l√¶kker kartoffelsalat, der smager af sommer.(Madens Verden)
Kyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskriftKyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskrift
Her får du min opskrift på kyllingesalat med kartofler. En lækker kartoffel- og kyllingesalat, der er nem at lave og som er god at tage med på tur.(Madens Verden)
Grillet svinem√łrbrad med tilbeh√łrGrillet svinem√łrbrad med tilbeh√łr
Her er opskrift p√• grillet svinem√łrbrad, der grilles ved direkte varme. M√łrbraden er m√łr og saftig, og tilbeh√łret er kartofler og melonsalat.(Madens Verden)
Bulgursalat med spidskål og peberfrugtBulgursalat med spidskål og peberfrugt
Min opskrift p√• den bedste bulgursalat med spidsk√•l. Bulgur er fremragende i salat, og salaten afl√łser kartofler, ris eller pasta til maden.(Madens Verden)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines K√łkken)
Grillsalat med kartofler, gr√łnne asparges og for√•rsl√łgGrillsalat med kartofler, gr√łnne asparges og for√•rsl√łg
Min nemme opskrift p√• en l√¶kker grillsalat. En rustik salat, der laves med nye kartofler, gr√łnne asparges, radiser og en l√¶kker olie- og eddikedressing.(Madens Verden)
Bagte kartofler med fyldBagte kartofler med fyld
L√¶kre bagte kartofler med l√¶kkert fyld - her lavet med varmr√łget laks og dild - perfekt som tilbeh√łr til salater - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Opskrift på lun kartoffelsalat med vinaigretteOpskrift på lun kartoffelsalat med vinaigrette
Her er den bedste opskrift på en nem og lun kartoffelsalat, der laves med ovnstegte kartofler, salat og en hjemmelavet vinaigrette.(Madens Verden)
Krydret hakkeb√łf med bearnaise og stegte kartoflerKrydret hakkeb√łf med bearnaise og stegte kartofler
Min opskrift p√• krydret hakkeb√łf med bearnaise, der serveres med stegte kartofler fra ovnen og en sund salat med spidsk√•l og saltede mandler.(Madens Verden)
OksefiletOksefilet
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise! (Karolines K√łkken)
Salat med kartofler, spidskål og baconSalat med kartofler, spidskål og bacon
Her er den bedste opskrift p√• salat med kartofler med spidsk√•l, der er en god sommersalat. I salaten kommes ogs√• spr√łde skiver af bacon og persille.(Madens Verden)
Grillet oksefilet med blomk√•lssalat og spr√łde kartoflerGrillet oksefilet med blomk√•lssalat og spr√łde kartofler
L√¶kker opskrift p√• grillet oksefilet med blomk√•lssalat og spr√łde kartofler. Det hele laves af l√¶kre r√•varer, og er klar p√• 45 minutter.(Madens Verden)
Kartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartofler
En hjemmelavet kartoffelsalat er noget af det mest popul√¶re tilbeh√łr, og her f√•r du alle de bedste opskrifter p√• l√¶kker salat med kartofler.(Madens Verden)
Kartoffel- og aspargessalat med basilikumcremeKartoffel- og aspargessalat med basilikumcreme
Frisk kold forret med salat af nye kartofler og asparges så man virkelig kan smage at sommeren er på vej.(Karolines K√łkken)
Waldorfsalat med skyrWaldorfsalat med skyr
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbradb√łffer med lun salat og pebersauceOksem√łrbradb√łffer med lun salat og pebersauce
Røde bøffer, kartofler, pebersauce og det meste af salaten kan gøres klar i rigtig god tid. Så mangler du bare lige at lave den lune salat færdig og lune resten....det er da nemt.(Karolines K√łkken)
Panerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salatPanerede nakkekoteletter med ovnkartofler og salat
Panerede nakkekoteletter smager bare bedst. De marmorerede nakkekoteletter vendes i panering, og steges spr√łde p√• panden.(Madens Verden)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines K√łkken)
Savojkål med tatarsauceSavojkål med tatarsauce
Her serverer vi tatarsaucen til savojkål, men den kan pifte alle mulige forskellige grøntsager op med masser af smag. Fx bagte kartofler eller rodfrugter, kogt blomkål eller sprøde grønne salatblade.(Karolines K√łkken)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og gr√łn relish + mexicansk spidsk√•lssalat med √¶ble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og gr√łn relish + mexicansk spidsk√•lssalat med √¶ble, radiser og lime
L√¶kker opskrift med pulled pork i ovn. Pr√łv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbeh√łr, s√• har du nem hverdagsmad eller g√¶stemad(Louiogbearnaisen)
Bagte auberginer og kartofler Bagte auberginer og kartofler
Ovnbagte auberginer, kartofler og hvidløg vendt med tomater, persille og salatost. En dejlig vegetarret.(Karolines K√łkken)
Kyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalatKyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalat
Kylling og kartofler passer sig selv - mens du laver salaten i ro og mag!(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med bagte kartoflerKartoffelsalat med bagte kartofler
En lækker fyldig kartoffelsalat med bl.a. bagte kartofler, æbler, savojkål og rødløg....næsten et måltid i sig selv. Suppleret med hvidløgskvark og flanksteak et måltidet fuldendt.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med gr√łnne aspargesKartoffelsalat med gr√łnne asparges
Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med jordbær, ærter og ostKartoffelsalat med jordbær, ærter og ost
En rigtig dejlig sommer salat med flotte farver. Vælg danske jordbær og kartofler - de smager bedst.(Karolines K√łkken)
Grillet flæsk med ærtesalat og citronkartoflerGrillet flæsk med ærtesalat og citronkartofler
Meget lækker opskrift på grillet flæsk med ærtesalat, der serveres med citronkartofler. Det er rigtig sommermad med masser af smag.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarberKartoffelsalat med mormordressing og syltede rabarber
Kartoffelsalat med mormordressing har lidt af det hele. Den elskede sursøde flødedressing, friske rabarber, sprøde asparges, agurk og ærteskud og ikke mindste de lækre små kartofler.(Karolines K√łkken)
Dressing med dijonsennep og estragonDressing med dijonsennep og estragon
Lækker dressing med masser af friske urter. Perfekt til kartofler, som salatdressing eller dip. (Karolines K√łkken)
Svinem√łrbrad med parmaskinkeSvinem√łrbrad med parmaskinke
L√¶kker klassisk opskrift p√• en virkelig god tilberedning af svinem√łrbrad, som kan serveres med dejligt tilbeh√łr af salat og kartofler - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rterKartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rter
En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med stegte kartoflerKartoffelsalat med stegte kartofler
Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...(Karolines K√łkken)
Kartofler en papillotes med aspargessalatKartofler en papillotes med aspargessalat
En papillotes betyder papirsvøb på fransk. Indpakningen holder på fugt og aroma, der til gengæld frigives for fuld kraft, når pakken åbnes på tallerkenen.(Karolines K√łkken)
Varm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker herVarm kartoffelsalat - få den bedste opskrift på den lækre klassiker her
Varm kartoffelsalat med en sk√łn smag af s√łdme, eddike og m√łre gode kartofler - her f√•r du en dejlig nem opskrift p√• den varme salat med kartofler(Valdemarsro)
Spr√łd kartoffelsalatSpr√łd kartoffelsalat
Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.(Karolines K√łkken)
G√•sesteg med stegte kartofler og gr√łnk√•lssalat med mormordressingG√•sesteg med stegte kartofler og gr√łnk√•lssalat med mormordressing
Gåsesteg, den må vi ikke helt glemme....den smager jo herligt. Og serveret med grønkålssalat får den et lille moderne tvist.(Karolines K√łkken)
Sojakylling med nem kartoffelsalatSojakylling med nem kartoffelsalat
Her f√•r du min opskrift p√• sojakylling med en nem og l√¶kker kartoffelsalat til. Kyllingebrystfilet med soja og honning, og en salat med kartofler og b√łnner.(Madens Verden)
Ostegratineret fisk med ovnkartoflerOstegratineret fisk med ovnkartofler
Ostegratineret fisk med ovnkartofler er en rigtig lækker fiskeret. Fisken er saftig med en gylden overflade af smeltet ost. Dertil en frisk, sursød spidskålssalat og de altid populære ovnkartofler.(Karolines K√łkken)
Gr√łn kartoffelsalat med √¶rter og majsGr√łn kartoffelsalat med √¶rter og majs
Her er en nem og sommeragtig gr√łn kartoffelsalat med stegte kartofler, √¶rter og majs. Kartoffelsalaten er god som tilbeh√łr til b√•de k√łd og kylling.(Madens Verden)
K√łdboller med kanel og r√łdk√•lssalatK√łdboller med kanel og r√łdk√•lssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines K√łkken)
Sm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler og spidsk√•lssalatSm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler og spidsk√•lssalat
Se den l√¶kre opskrift p√• sm√łrstegt ribeye med b√•dkartofler, hvor b√•de b√łf og kartoffelb√•de tilberedes med hvidl√łg.(Madens Verden)
Mangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarella
En hurtig og sk√łn¬†salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et l√¶kkert samspil og indeholder kulhydrat, s√• jeg kan skippe pasta,¬†kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Moderne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartoflerModerne waldorfsalat med grillet flanksteak og saltkartofler
Flanksteak er et smagfuldt stykke kød, der går rigtig godt i spænd med denne milde waldorfsalat med ingefær og frugt.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugtKartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugt
Se den bedste kartoffelsalat opskrift, hvor kartofler blandes med hjertesalat, tomat, √¶rter, peberfrugt og for√•rsl√łg. Og en god dressing.(Madens Verden)
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauceKylling og kartofler i spinat/parmesansauce
Nem opskrift med kylling p√• 30 minutter: Kylling og kartofler i samme pande med parmesan/spinatsauce er en l√¶kker og let hverdagsret til aftensmad, n√•r det skal v√¶re nemt, men stadig sundt. Lav hele kyllingretten i en pande og server med en gr√łn salat og groft br√łd - f√• den popul√¶re opskrift her(Louiogbearnaisen)
Lammefilet med tapenade og lun salatLammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines K√łkken)
Tortilla med tomatsalatTortilla med tomatsalat
En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines K√łkken)
Lammek√łlle med fl√łdekartofler Lammek√łlle med fl√łdekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines K√łkken)
M√łrbradb√łffer med salattoppingM√łrbradb√łffer med salattopping
Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.(Karolines K√łkken)
Lammeryg og salat med fl√łdemarinadeLammeryg og salat med fl√łdemarinade
Lækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres af en dejlig salat med kartofler vendt i en cremet flødemarinade.(Karolines K√łkken)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines K√łkken)
Juleskinke med sennepsgratineringJuleskinke med sennepsgratinering
Kombinationen af skinke og sennep er skøn - server den med hvidkålssalat eller stuvet grønkål og brune kartofler.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łverHjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du beh√łver
Vi danskere elsker kartofler i alle afskygninger og kold kartoffelsalat er ingen undtagelse. Denne misforst√•ede og mishandlede ret er vel et lige s√• fast indslag til de danske grillmiddage, som kartoflerne i de f√¶rdigk√łbte salater(Gastromand.dk)
Grillede halve kartoflerGrillede halve kartofler
Grillede halve kartofler med cremefraichedressing er nemt tilbehør til fx en god grillet bøf, grillede grøntsager eller en sprød salat.(Karolines K√łkken)
Koteletter med spr√łdstegte gr√łntsager og chilikartoflerKoteletter med spr√łdstegte gr√łntsager og chilikartofler
Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.(Karolines K√łkken)
Nye kartofler med urter, varmr√łget laks og porcheret √¶gNye kartofler med urter, varmr√łget laks og porcheret √¶g
Opskrift med nye kartofler og porcheret √¶g - serveret med varmr√łget laks, salat, sennepsdressing og gode krydderurter - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Kartoffelsalat med pesto - opskrift p√• gr√łn salatKartoffelsalat med pesto - opskrift p√• gr√łn salat
Kartoffelsalat med pesto er en herlig, gr√łn salat, hvor de friske √¶rter og de nye kartofler blandes med en sk√łn basilikumspesto. F√• opskriften her.(Madens Verden)
Grillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citronGrillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citron
De skønne fiskefileter med spegeskinke kan både grilles og steges i ovnen. Server med salat og kartofler.(Karolines K√łkken)
Andebryst med spr√łde kartofler og k√•lsalatAndebryst med spr√łde kartofler og k√•lsalat
S√•dan tilbereder du nemt det perfekte andebryst p√• pande og i ovn, s√• det er saftigt og skindet er spr√łdt. Server med spr√łde kartofler og l√¶kker k√•lsalat(Louiogbearnaisen)
Urtedressing med friske krydderurterUrtedressing med friske krydderurter
Dressing med hakke, syltede agurker, kapers og friske krydderurter. En rigtig klassiker. God til salat og bagte kartofler.(Karolines K√łkken)
Salade NicoiseSalade Nicoise
Klassisk fransk salat med haricot verts, kartofler, sorte oliven, tun og kogte æg.(Karolines K√łkken)
Julemenu med and, brunede kartofler, sovs og alt det andetJulemenu med and, brunede kartofler, sovs og alt det andet
Her er alt hvad du skal bruge til √•rets julemenu. Stegt and, to opskrfter p√• andesovs, brunede kartofler, r√łdk√•lssalat, den cremede risalamande. God jul!(Madens Verden)
Klassisk kartoffelsalat med creme fraiche og krydderurterKlassisk kartoffelsalat med creme fraiche og krydderurter
S√•dan laver du en klassisk kartoffelsalat med creme fraiche. Som mormors sk√łnne salat med kolde kartofler, radiser, √¶rter og krydderurter. Nem opskrift.(Madens Verden)
Salat med kalvekoteletter, broccoli, asparges og ovnbagte kartoflerSalat med kalvekoteletter, broccoli, asparges og ovnbagte kartofler
Her er opskriften på en salat med kalvekoteletter, broccoli, asparges og ovnbagte kartofler, hvor det hele samles smukt i fad.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes