Vi fandt 212 opskrifter med søgeordet rest:
Pankopaneret crispy kyllingPankopaneret crispy kylling
Min søn elsker nuggets - altså de der billige fra frost, eller dem man kan få fra diverse kendte fast-food restauranter. Derfor virkede det åbenlyst at introducerer ham for noget ordentligt hjemmelavet i stedet for stedet(Gastromand.dk)
Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karryBønne- og mangosalat - af en rest boller i karry
Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.(Karolines Køkken)
Ærtepure og kaviar med hvidt løgskumÆrtepure og kaviar med hvidt løgskum
Efter en ordentlig omgang Festival-mad er det vist på tide med noget lidt mere high end føde... Da filmverdens største stjerner torsdag d. 16. maj valfartede til en af Cannes filmfestivalens mest prestigefyldte events, åbningsgallamiddagen i(Gastromand.dk)
Pop Tarts med saltkaramel og chokoladePop Tarts med saltkaramel og chokolade
Opskrift på de lækreste Pop Tarts med saltkaramel og flydende chokolade - nemme og virkelig uimodståelige gode - få opskriften på poptarts her(Valdemarsro)
KalvefrikasséKalvefrikassé
En god gammel klassiker! Kalvesmåkød i en lys stuvning med spæde grøntsager. Smager ekstra fantastisk når de nye grøntsager er i sæson, men kan også fint laves resten af året.(Karolines Køkken)
Pulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalatPulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalat
Bowl mad (mad i en skål) er kæmpe mad trend. Prøv en cubansk bowl udgave med pulled pork. Nem ide til at få brugt rester af pulled pork. Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
Citronmuffins med marcipanCitronmuffins med marcipan
De lækreste, svampede citronmuffins med marcipan, som hurtigt bliver en favorit. Få opskriften på de friske muffins med citron her og bag løs.(Louiogbearnaisen)
Nemme ostebrødNemme ostebrød
Lækre og meget nemme ostebrød som du kan servere til fx suppe eller salat. Du kan fint bruge osterester og daggammelt brød, hvilket gør ostebrødene til en super tøm-køleskabet opskrift.(Karolines Køkken)
Salat med kylling og mandlerSalat med kylling og mandler
Nem og lækker kyllingesalat. Et godt eksempel på hvordan en rest kylling fra aftensmaden, kan forvandles til en dejlig frokost.(Karolines Køkken)
Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikumAvocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
Yezz! Mit vildeste sommercrush er uden tvivl den her avocado/kikærte spread, salat, dip.. Jeg er endnu ikke kommet frem til hvad herligheden helt præcis skal betegnes som, men det er egentlig også fuldstændig ligemeget! Glem alt om navnet, den her sandwich dur. Selvom jeg ikke gør så meget i madpakker mere, efter endt uddannelse, så forestiller...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bowl med kylling og spidskålBowl med kylling og spidskål
En skål fuld af smag, farver og skønne råvarer. Nem og hurtig aftensmad - og du kan skifte ud, så du både får brugt rester og undgår madspild.(Karolines Køkken)
Svampegryde med oksekød og æbleSvampegryde med oksekød og æble
Skøn alt-i-en gryde med efterårets lækre svampe og æbler. Resten af året kan gryderetten fint laves med champignoner og udenlandske æbler.(Karolines Køkken)
Grydestegt kylling og hjemmelavet kyllingefond – bouillionGrydestegt kylling og hjemmelavet kyllingefond – bouillion
Først en hel grydestegt kylling med masser af grøntsager og rodsfrugter, så en lækker smagfuld fond af kyllingen. Få det møreste kyllingekød(Valdemarsro)
Bowl med ris og laksBowl med ris og laks
Super nem og lækker skål med forskellige ingredienser arrangeret enkeltvis - også kaldet en "bowl". Her er den med laks, men du kan bruge hvad som helst i en bowl - så tøm bare køleskabet for rester!(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med abrikoser og linserSpidskålssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker – altså de voksne madpakker, hvor 17 dåser med omhyggeligt udskåret frugt og grønt i figurer, tørre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterhånden ret gode kantiner eller madordninger, herunder også de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
AndestegAndesteg
Andestegen kan drille af og til. Med vores opskrift på and i ovn får du dog den saftigste og lækreste stegte and. Uhm!(Karolines Køkken)
Salat med ramsløgsgremolataSalat med ramsløgsgremolata
Ramsløg - "skovens hvidløg" - har sin korte sæson fra marts til lidt ind i maj. Resten af året kan ramsløg i denne opskrift erstattes med hakket purløg eller persille, evt.(Karolines Køkken)
Chokoladebrud med pistaciekernerChokoladebrud med pistaciekerner
Chokoladebrud er en skøn måde at få brugt en rest chokolade som kan trylles om til et smukt og virkelig lækkert chokoladebrud - få opskrift her(Valdemarsro)
Club SandwichClub Sandwich
Club sandwich er, sammen med tun-sandwich, den allermest klassiske, amerikanske sandwich på frokostrestauranter og ”diners”. Dette er en ”turkey club”, men den kan også laves med kyllingebryst eller skinke.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!
Danmarks stolthed, den udødelige klassiker, som i dag findes i alle afskygninger, lige fra den ringeste og mest masseproducerede til de lækreste hjemmelavede af slagsen - leverpostejen. Og ja, det kan sgu godt være at(Gastromand.dk)
Braiseret svinekød med timianBraiseret svinekød med timian
Svinekæber er noget af det møreste kød, man kan få. Grydestegt og glaseret -mums!(Karolines Køkken)
Pulled pork sandwich med hjemmesyltede jalapenos og skalotteløg samt røget barbequePulled pork sandwich med hjemmesyltede jalapenos og skalotteløg samt røget barbeque
Pulled pork sandwich er en god måde at få brugt rester på. Denne opskrift er med hjemmesyltede jalapeños og skalotteløg samt røget barbeque dressing.(Madsvin)
Forårsruller og sur/sød sauceForårsruller og sur/sød sauce
Hyg jer sammen om at lave de lækreste forårsruller, der bliver bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Krydret tomatfad - af en rest stegKrydret tomatfad - af en rest steg
Har du en rest kød fra dagen, så prøv denne ret i fad og det bliver sjovt at spise rester!(Karolines Køkken)
Pasta med trøffel, parmesan og salviesmørPasta med trøffel, parmesan og salviesmør
Pasta med trøffel, parmesan og salviesmør er en skøn og velsmagende ret, som du kan lave på få minutter. Imponér kæresten, gæsten eller dig selv.(Madsvin)
Grov tærtedejGrov tærtedej
Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet – mangel på tålmodighed – og hvor den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov tærtedejGrov tærtedej
              Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hot rød suppe med rugbrødscroutonerHot rød suppe med rugbrødscroutoner
Dejlig mættende suppe lavet på linser, peberfrugt og chili. Den er serveret med sprøde rugbrødscroutoner - en perfekt måde at bruge sine tørre rugbrødsrester på. (Karolines Køkken)
Forret med wontonsForret med wontons
Wontons stammer fra Kina. Det er små kogte, friturestegte eller bagte dejpakker med fyld.(Karolines Køkken)
Sommerkage med friske bærSommerkage med friske bær
Med friske bær er kagen en rigtig sommersag, men resten af året kan du fint bruge frugt i mindre stykker, fx vindruer, kiwi, mango.(Karolines Køkken)
Cannes gallamiddag #1 – Ærtepure og kaviar med hvidt løgskumCannes gallamiddag #1 – Ærtepure og kaviar med hvidt løgskum
Efter en ordentlig omgang Festival-mad er det vist på tide med noget lidt mere high end føde... Da filmverdens største stjerner torsdag d. 16. maj valfartede til en af Cannes filmfestivalens mest prestigefyldte events, åbningsgallamiddagen i(Gastromand.dk)
Broccolipuré med sprød broccolistokBroccolipuré med sprød broccolistok
Denne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines Køkken)
Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kødSommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kød
Brug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.(Karolines Køkken)
Chokoladetærte med hindbærChokoladetærte med hindbær
Chokoladetærte smager skønt til dessert. Prøv den lækreste chokoladetærte med ganache og friske hindbær. Blød brownie og med dyb chokoladesmag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Steak Sandwich med grydebrød og løgmarmeladeSteak Sandwich med grydebrød og løgmarmelade
Lækker og enkel Steak Sandwich med groft brød, hjemmelavet løgmarmelade og rester af oksesteg. Den helt klassiske opskrift på ægte steak sandwich for mænd(Louiogbearnaisen)
French toast med bacon og tomatFrench toast med bacon og tomat
French toast er lækker som fyldig morgenmad, hvis man skal ud af huset resten af dagen eller som let aftensmad. De kan også spises kolde som picnicmad.(Karolines Køkken)
SalsagrydeSalsagryde
Salsagryden her er en rigtig tøm-køleskabet opskrift. Vi har valgt svampe, peberfrugt, broccoli og gulerod, men du kan bruge alle slags grøntsager, så det er bare med at få brugt dine rester.(Karolines Køkken)
Bærtærte med chokolade og mascarponecremeBærtærte med chokolade og mascarponecreme
Forkæl dine gæster eller bare dig selv med sommerens lækreste tærte med bær og mascarponecreme Få opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
GrønkålsfrittataGrønkålsfrittata
Smuk på julebordet og god resten af året. Kan spises både varm og lettere afkølet.(Karolines Køkken)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffeltern
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkernerFrikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkerner
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Cheddar Cheese CrakersCheddar Cheese Crakers
Fredag herhjemme er lig med snack og rødvin. For mit vedkommende altid den salte udgave, hvorimod kæresten er på den søde. Man finder os vaneligt i Bilka sidst  fredageftermiddag, fyldende kurven med godter. Altid det samme. Bland-selv-slik, de samme 9 varianter til kæresten. Saltede nødder til mig. Og så hjem på sofaen. Fredag er hellig....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nordisk Pastafad m. laks, spinat & dildNordisk Pastafad m. laks, spinat & dild
Det er ved at være længe siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret på bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er “det store kolde bord” eller almen kendt som; rugbrødsmadder, som den står på herhjemme. Kæresten er ellevild, for “det store kolde bord” er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rejesalat med mango og ris - af en rest risRejesalat med mango og ris - af en rest ris
Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!(Karolines Køkken)
Sådan koger du nye danske kartoflerSådan koger du nye danske kartofler
Nye danske kartofler er noget af det lækreste fra den danske muld. Her får du opskriften på at koge nye danske kartofler, så de er perfekte hver gang!(Madsvin)
Krabbeklør og pil-selv rejer med dilddressingKrabbeklør og pil-selv rejer med dilddressing
Lækker opskrift på krabbeklør og pil-selv rejer med lækker hjemmelavet dilddressing - lækreste nemme sommermad og perfekt til en lun aften i haven(Valdemarsro)
Morten Koks hjemmerøgede økoørredMorten Koks hjemmerøgede økoørred
Timm Vladimir har givet stafetten videre. Morten Nielsen aka Morten Kok aka Marquisen - kært barn har mange navne, men restauranten har kun et og det er Mortens Kro og den har gennem en årrække(Gastromand.dk)
Rødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtornRødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtorn
Jeg er i fuld gang med at rydde op i de utallige glas, som fylder mit højskab i køkkenet. Der kan være virkelig mange patentglas i et 2,30 meter højt skab! Hov, jeg har f0rresten aldrig fået lavet et opsamlingsindlæg på min nye køkken, som jo efterhånden har været færdig en rum tid. Den skriver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Søren Selins Pighvar & EnebærSøren Selins Pighvar & Enebær
Han har netop genvundet en Michelin-stjerne til restaurant AOC. Han har løftet arven efter Ronny Emborg efter at være skiftet fra alberto K. Han har høstet den ene topanmeldelse efter den anden og været nomineret(Gastromand.dk)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med krydret saucePasta med krydret sauce
Har du brug for inspiration til en ny spændende pastaret bør denne stå forrest på din afprøvningsliste.(Karolines Køkken)
Reste-vaflerReste-vafler
Få brugt dine rester i disse lækre vafler. Stort set alle rester kan bruges... suppe, grøntsager, ris, pasta osv. Vaflerne er fryseegnede. Snup én fra fryseren og kom den direkte i madpakken.(Karolines Køkken)
KattetungerKattetunger
  Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
RibbenstegRibbensteg
Hvordan laver man ribbensteg med sprød svær? Prøv opskriften her og tilbered den lækreste ribbensteg i ovn. Uhm!(Karolines Køkken)
Æbletærte-krydderi / Apple pie spicemixÆbletærte-krydderi / Apple pie spicemix
Det er fredag. Du har en pose æbler liggende. Du har mørdej i fryseren.. eller du ved i hvert fald i hvilken køledisk du skal finde den, på vej hjem fra arbejde. Måske hopper du bare på en crumble af den rest mysli, som gemmer sig i bunden af posen. Der var da vist også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karrysuppe - af en rest boller i karryKarrysuppe - af en rest boller i karry
Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.(Karolines Køkken)
Ricepudding med mandler Ricepudding med mandler
En rest af kogt ris kan med hjælp af orangeblomstvand, ristede mandler og kanelsukker forvandle sig til denne lækre ricepudding(Karolines Køkken)
Karrysuppe med nudler og kyllingKarrysuppe med nudler og kylling
Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.(Karolines Køkken)
Marcipangrisen til mandelgavenMarcipangrisen til mandelgaven
“Kæresten havde arrangeret julefrokost og lige pludelig var ansvaret for mandelgaven havnet ved mig dagen før dagen. Jeg er af den opfattelse af det eneste rigtige som mandelgave er marcipangrise. Men da sådanne dyr ikke er til at opstøve, anden de er halve og små, blev det istedet til en rulle marcipan. Internettet er ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
TacosalatTacosalat
Tacosalat er Tex-Mex mad, der er mexikansk mad, som har været en tur omkring USA (Texas), før den bredte sig til resten af verden.(Karolines Køkken)
CroutonerCroutoner
Hjemmelavede croutoner smager meget bedre end de købte - og så er det en genial måde at bruge sine brødrester på. Server croutonerne til suppe og i salater. (Karolines Køkken)
Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauceTacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce
Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!(Karolines Køkken)
Pasta med safransaucePasta med safransauce
Safran er verdens dyreste krydderi og har derfor fået tilnavnet "det røde guld". Safran stammer fra krokusplanten.(Karolines Køkken)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rugtærte med savoykål og baconRugtærte med savoykål og bacon
En grov tærte er perfekt til at få brugt resterne af et kål. Den smager både godt til aftensmad med en grøn salat og på madpakken - og så kan den sagtens fryses til travle dage.(Louiogbearnaisen)
Grøntsagssauce og krydret kød - af en rest stegGrøntsagssauce og krydret kød - af en rest steg
Hvis du har lidt kød tilovers fra i går, så prøv denne - det er sprødt og cremet - og så bliver der spist op.(Karolines Køkken)
Kartoffelfrittata med ostKartoffelfrittata med ost
En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.(Karolines Køkken)
Tærte med ost og tomaterTærte med ost og tomater
Denne tærte smager skønt, også når den er kold og kan derfor med fordel bruges til ungernes madpakke, hvis der er rester til overs.(Karolines Køkken)
Marcipanis med  kaffesirupMarcipanis med kaffesirup
Lækker is der får friskhed fra appelsinfileter og orangemandler. En dejlig dessert der egner sig godt til julen eller i januar.... hvis der er rester af marcipan og mandler.(Karolines Køkken)
Cheesy Beer Bread / Brød med øl, ost og timianCheesy Beer Bread / Brød med øl, ost og timian
Lækre madbrød som er rigtig tilbehør godt til pulledpork, kolde øl og god sennep. Resterne kan fryses og bruges til madpakken. Find opskriften på ølbrød her.(Louiogbearnaisen)
HavregrødschipsHavregrødschips
En lækker og nem snack og en skøn måde at bruge en rest havregrød ved at lave disse lækre og sprøde havregrødschips - få opskrift her(Valdemarsro)
Marcipanlasagne med pocherede pærerMarcipanlasagne med pocherede pærer
Sprød bagt marcipan, springer ud over taglagt passionsfrugtsmousse og marcipan. Blomster og rødvinspocheret pære pynter resten af tallerkenen. En smuk dessert til en festlig aften.(Karolines Køkken)
Risengrød med kanelsukker og smørklatRisengrød med kanelsukker og smørklat
Risengrød som mange bedst kan lide den. Risengrød hører julen til... men risengrød kan også spises resten af året.(Karolines Køkken)
Oksemørbradbøffer med lun salat og pebersauceOksemørbradbøffer med lun salat og pebersauce
Røde bøffer, kartofler, pebersauce og det meste af salaten kan gøres klar i rigtig god tid. Så mangler du bare lige at lave den lune salat færdig og lune resten....det er da nemt.(Karolines Køkken)
Spaghettirøsti med råkostSpaghettirøsti med råkost
Spaghettirøsti er er nem og lækker måde at få brugt spaghettiresterne på. Her bliver røstien serveret med en lækker sprød råkost. (Karolines Køkken)
Tex-Mex snegleTex-Mex snegle
Endnu et madpakkehit! Og aftensmad. Yea, vi når ikke rigtig det varme mad de her dage, så det bliver håndmadder i stride strømme. Det er nu også mægtig fint, der er nemlig en glas fyldt med det pureste guld gemt i køleskabet; Mutters hjemmesyltede rødbeder! De bedste af de bedste – vi er allerede halvt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Marengsroulade med citroncremeMarengsroulade med citroncreme
Skøn marengsroulade med den lækreste balance mellem sødme og syrlighed. Lækker sprød marengs med blødt let fyld.(Karolines Køkken)
Laksen - En opskrift fra mmoksLaksen - En opskrift fra mmoks
For få dage siden kunne du læse om den noget så lokalpopulære restaurant mmoks. Kim Lundvaldt fra mmoks havde været så venlig at stille op til et interview, så vi kunne få lov til at komme ind “bag om branchen”. Det blev til en spændende dialog omkring selve restauranten, men også Kims karriere og de […](Madsvin)
De lækreste hjemmelavede bananchipsDe lækreste hjemmelavede bananchips
Tænk at det skulle være så nemt at lave de lækreste bananchips selv, som smager så meget bedre end købeversionen - se opskriften her(Valdemarsro)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines Køkken)
Benfri and med svesker, æbler og confit.Benfri and med svesker, æbler og confit.
Vi er blevet udfordret af Lidl. Ikke overraskende er årsagen den forestående jul. Lidl er typisk kendt som en hverdagsfavorit, men nu skal der altså være fest! Udgivet i samarbejde med Lidl Det skal heller ikke(Gastromand.dk)
BlåbærsyltetøjBlåbærsyltetøj
Blåbær giver den lækreste blåbærsyltetøj som er fyldt af smag og perfekt til alt fra hjemmebagte boller til søde pandekager - opskrift(Valdemarsro)
Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartoflerKyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler
Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Vitello TonnatoVitello Tonnato
Resterne fra culottesteg eller anden god steg trylles om til den super lækre italienske Vitello Tonnato med tunsauce - få opskrift her(Valdemarsro)
Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kyllingFuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling
Har du en rest af kylling? Så er denne opskrift perfekt. Glæd dig til at sætte tænderne i en fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder.(Karolines Køkken)
Grov toast med kylling og grillet grøntGrov toast med kylling og grillet grønt
Sprøde toast af rugbrød med smeltet ost er et hit hos både børn og voksne. Brug fx kød- og grøntsagsresterne fra i går i dine toast.(Karolines Køkken)
Rispilaf med ramsløg og purløgRispilaf med ramsløg og purløg
Ramsløg smager herligt og er en af de allerførste forårsbebudere. Men sæsonen er kort, så resten af året kan du sagtens spise retten med ekstra purløg og evt. lidt hvidløg.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt lammekølle med grønne aspargesLangtidsstegt lammekølle med grønne asparges
Her får en opskrift på langtidsstegt lammekølle der giver dig den skønneste, velsmagende og møre lammekølle, du kan forestille dig. Det bliver en langtidsstegt lammekølle som både du og dine gæster vil nyde.(Madsvin)
Popcorn med karamel og mokkaPopcorn med karamel og mokka
Opskrift på de lækreste popcorn til den næste fest. Prøv popcornen med karamel og kaffe, det er et sikkert hit.(Louiogbearnaisen)
Kalvehaler og vintertrøffel - Velsmag så det batterKalvehaler og vintertrøffel - Velsmag så det batter
Kalvehaler er noget af lækreste kød du kan braisere. Her får du en lækker og udførlig opskrift, hvor velsmagen er i højsædet.(Madsvin)
Boller i selleri - trøffelstyleBoller i selleri - trøffelstyle
Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014:(Gastromand.dk)
PatéPaté
Server paté til frokost, og brug resten af patéen til aftensmad næste dag sammen med fx lun rødkål.(Karolines Køkken)
Bygotto med svampeBygotto med svampe
En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.(Karolines Køkken)
Dronningens fødselsdagslagkageDronningens fødselsdagslagkage
Denne hvide kagedrøm er fantastisk elegant og består af de lækreste kagebunde bagt på mandelmel lagt sammen med hyldeblomstmousse og muscatskum. Pyntet med smukke spiselige blomster og flager af hvid chokolade er den selv en dronning værdig!(Karolines Køkken)
Squash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødderSquash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødder
Den lidt hårde, men alt for skønne weekend jeg havde, slog hårdt søndag aften. Der var nemlig ingen energi tilbage og køleskabet var tomt. Meget tomt… En sølle squashrest og et par æg var, hvad der var, at finde. Så det blev et eksperiment og faktisk blev det ganske godt. Jo, lidt flere grøntsager ville...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Påskefrokost: Sild med ramsløgscremePåskefrokost: Sild med ramsløgscreme
Som du måske har luret tidligere, er gastromændende store fans af Restaurant Kronborg og deres smørrebrøds-kreationer. Vi er derfor pænt tilfredse med , at vi har fået overtalt drengene fra Kronborg til, at levere en(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af påskesmørrebrød. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks. At grave(Gastromand.dk)
Kalua Pulled PorkKalua Pulled Pork
Det møreste og saftigste svinekød med to minutters arbejde og en slowcooker!(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Peanutbuttersmoothie - opskrift på lækker smoothie med peanutbutterPeanutbuttersmoothie - opskrift på lækker smoothie med peanutbutter
Kold og cremet peanutbuttersmoothie er det lækreste eftermiddagstreat og her får du min skønne opskrift som er et hit - få opskrift her(Valdemarsro)
Stenbiderrogn med sprødt rugbrødStenbiderrogn med sprødt rugbrød
Jeg har besøgt Brian Madsen, der er ejer af Restaurant Under Lindetræet. Det blev til en god snak om Brians karriere, og hans skønne restaurant.(Madsvin)
Tigerrejer i ostetempuraTigerrejer i ostetempura
Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.(Karolines Køkken)
Fyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespeltFyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespelt
Undgå madspild og brug nogle af dine gode rester til en dejlig ny ret. Fyld peberfrugter med en rest kødsauce og kogt perlespelt. Du undgår madspild, det er nemt og smager dejligt.(Karolines Køkken)
Grillet fersken salatGrillet fersken salat
Grillet fersken salat er virkelig noget af det lækreste, og her er de serveret med bl.a rucola salat, mandler og feta - se opskrift her(Valdemarsro)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
Italiensk salat - opskrift på den lækreste italiensk salat med frisk grøntItaliensk salat - opskrift på den lækreste italiensk salat med frisk grønt
Hjemmelavet italiensk salat er virkelig godt og smager helt fantastisk + det er super nemt at lave selv - her får du opskrift på italiensk salat(Valdemarsro)
Dalgona kaffeDalgona kaffe
Dalgona kaffe er en populær kaffedrik, der passer godt til sommervarmen. Du skal blot bruge tre ingredienser, og så kan du lave den lækreste iskaffe.(Madsvin)
Spinattærte med fetaSpinattærte med feta
Den skønneste spinattærte med feta der er let at lave, smager skønt og som også kan nydes dagen efter i madpakken eller som restemad. Se opskrift her.(Madsvin)
SquashkageSquashkage
Squashkage med god chokolade og valnødder - den lækreste, saftige, krydrede og svampede squash kage blev bagt og opskriften får du her(Valdemarsro)
Rødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødderRødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødder
Søndag er lig med rester og nem mad herhjemme! Salaten her tager cirka lige så lang tid, som det tager at varme en rest mad i mikroovnen – lad os sige enebærgryde (: (den fylder lige pt. i min fryser…Uhmm) Kom enebærgryden i mikroovnen og tænd. Frem med bræt og kniv – snit, hak, skær.Frem...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet Salsa RojaHjemmelavet Salsa Roja
”Gastromand mangler Huevos Rancheros!” udbrød Webmasteren i versaler, da jeg en sen lørdag morgen, ahem, middag, underholdt resten af redaktionen med Messenger-beskeder fra mit seneste tømmermændsprojekt … Og maden har jo ret! Vi mangler autentiske(Gastromand.dk)
Ostecreme - af skønne osteresterOstecreme - af skønne osterester
Brug resterne fra et lækkert ostebord til at lave denne skønne ostecreme.(Karolines Køkken)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Perlebyggrød med pærer og dadlerPerlebyggrød med pærer og dadler
En lækker opskrift på grød med perlebyg. Har du en rest grød tilovers, kan du bruge den til klatkager eller i en gærdej.(Karolines Køkken)
Meunierestegt fisk med brunet smørMeunierestegt fisk med brunet smør
Stegt fisk, let paneret i hvedemel - en såkaldt meunierestegning. Med nøddebrunt smør, kapers og citron....Uhm!(Karolines Køkken)
Tacos med pulled pork og lækkert grønt - få opskrift herTacos med pulled pork og lækkert grønt - få opskrift her
Tacos med pulled pork er en lækker ret og nemt til hverdag, hvis man spiser det med en rest pulled pork fra dagen i forvejen - mad til to dage(Valdemarsro)
Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartoflerSprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler
En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.(Karolines Køkken)
Braiserede svinekæber og selleri på fire måderBraiserede svinekæber og selleri på fire måder
Braiserede svinekæber er noget af det lækreste svinekød du kan servere. Her får du en udførlig og lækker opskrift på braiserede svinekæber med tilbehør.(Madsvin)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
FalaflerFalafler
Hjemmelavede falafler smager skønt. Og hvem siger at falafler skal frituresteges? Prøv at pandestege dine falafler!(Karolines Køkken)
Vegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipestoVegetarburger - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
Har du lagt mærke til, at flere og flere restauranter, caféer og spisesteder tilbyder kødfrie måltider? På Gastromand har vi lidt forgæves forsøgt at ignorere det gennem længere tid, men vi må vist snart erkende, at(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejerSuveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
Så er vi nået til 2. akt i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu- en fræk opgraderet version af en all-time classic: Fiskefiletten! I Restaurant Kronborgs hyggelige kælderlokale vil man, under hele Copenhagen Cooking, servere en klassisk smørrebrødsmenu med temaet ”Taste(Gastromand.dk)
SkinkebollerSkinkeboller
Giv dine boller lidt mere fylde ved at tilsætte skinke - du får de lækreste madboller.(Karolines Køkken)
Gravad Laks med rævesauceGravad Laks med rævesauce
Skøn opskrift på hjemmelavet gravad laks med rævesauce - en nem opskrift og resultatet bliver det lækreste møre laks - få opskrift her(Valdemarsro)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
RisengrødsvaflerRisengrødsvafler
nem og lækker opskrift på risengrødsvafler - også kaldet klatkagevafler - lavet af en rest risengrød og fyldt med god smag - få opskriften her(Valdemarsro)
Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompotSuveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
Vi er nået til fjerde og sidst kapitel i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Naturligvis slutter vi af med en osteservering, som altid sætter et solidt punktum på en menu. Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen(Gastromand.dk)
GM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie grasGM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie gras
Når vi ikke står i køkkenet, sidder på en restaurant eller fulder os rundt i Danmark, går meget af gastromændenes tid med, at trawle nettet tyndt for at finde inspiration til vores næste gastro-eskapader. Ofte finder(Gastromand.dk)
Brownie-Raspberry Ice Cream Sandwiches // Is-sandwich med brownie og hindbærBrownie-Raspberry Ice Cream Sandwiches // Is-sandwich med brownie og hindbær
Den lækreste is-sandwich med brownie og hindbær-is. Perfekt afslutning på en middag eller bare som selvforkælelse. Imponerer alle og enhver.(Louiogbearnaisen)
Abrikoskage med kokosmarengsAbrikoskage med kokosmarengs
Fredag er lig med fredagskage – i hvert fald når jeg kan snige mig til det. Og det kunne jeg i fredag, hvor jeg kunne forkæle kæresten og kammerater lidt. Jeg tømmer stadig køkkenskabe og med både kokosmel og abrikosmarmelade, som skulle udryddes var en kage jo helt perfekt. Jeg er mere end vild med...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Anderillette på sprødt surdejsbrødAnderillette på sprødt surdejsbrød
Sådan får du den møreste og blødeste anderillette ved hjælp af din sous vide(Gastromand.dk)
KlatkagerKlatkager
Klatkager er nemme at lave af en rest havregrød. Klatkager er gode som fingermad til de små og egner sig også til madpakken. Klatkagerne er velegnede til børn i alderen 1-2 år.(Karolines Køkken)
Rugbrød-bicotti med chokolade og nødderRugbrød-bicotti med chokolade og nødder
Nu har jeg flere gange proklameret et rugbrød, som jeg har været i gang med! Og som det sås på bloggens facebookside i morges, så gik det helt galt. Jeg havde jo en hel del rester af øl-resterne tilbage, siden de her knækbrødsbasser. Og meget oplagt landede de en rugbrødsdej. Jeg havde bare ikke lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brød med semidried tomater, basilikum, mozzarella og saltBrød med semidried tomater, basilikum, mozzarella og salt
Lørdagen stod på hjemmelavet pizza med tynd grovbund og på bagesten – opskriften følger i næste uge. Jeg havde en rest pizzadej, da jeg var i underskud af fyld – så den kom i køleskabet natten over. Noget jeg kun kan anbefale, at gøre når du laver pizza Det giver en lækker smag til bunden....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Klatkager - af en rest grødKlatkager - af en rest grød
Klatkager er en lækker ret til madpakken eller morgenbordet, der samtidig mindsker madspild. Se opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
KlejnerKlejner
Når julen banker på døren, er klejner et must! Lav de lækreste og sprødeste juleklejner med opskriften her! Uhm!(Karolines Køkken)
SconesScones
Nem og virkelig god opskrift som giver de lækreste scones - de kan være klar til at spise om 30 min og smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Salat med and og mango - opskrift på vietnamesisk inspireret salatSalat med and og mango - opskrift på vietnamesisk inspireret salat
Fantastisk lækker opskrift på salat med and - vietnamesisk inspireret med lækker smag som også er perfekt til anderester - få opskrift her(Valdemarsro)
Klassisk andesteg med æbler og sveskerKlassisk andesteg med æbler og svesker
Opskrift på klassisk andesteg med svesker og æbler - få en skøn opskrift på den lækreste langtidsstegte juleand inkl video her(Valdemarsro)
Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
Kammuslingen! Brugt og misbrugt som stort set ingen anden råvare igennem de sidste år - både på restauranterne og i hjemmekøkkenet. Alt for ofte føles det som om, der har været lotteri over tilberedningen af den(Gastromand.dk)
Rabarbercrumble – Den skønneste opskriftRabarbercrumble – Den skønneste opskrift
En rabarbercrumble er en af de letteste og lækreste måder at bruge en masse dejlig rabarber på. Se den nemmeste opskrift her.(Madsvin)
Moster Hannes geniale salatMoster Hannes geniale salat
“Den her salat er efterhånden gået hen og blevet en klassiker  og er det perfekte tilbehør til grillsæsonen. Nu har jeg ingen have, altan eller grill, så jeg må nøjes med salaten. Men med lidt rest af kylling blandet i og forårets grønne asparges, er der både til et let aftensmåltid og frokost dagen efter....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pizza - af en rest spaghetti og kødsaucePizza - af en rest spaghetti og kødsauce
Har du en rest kødsovs fra i går, så brug det som pizzafyld. Det er lækkert og vil behage enhver spisende gæst.(Karolines Køkken)
Tøm-køleskabet-bowlTøm-køleskabet-bowl
Tøm-køleskabet-bowl er både en lækker salat og en god måde at få brugt en masse rester fra køleskabet på. Du undgår samtidig madspild, da der indgår både kogte korn, kerner eller ris, en rest brød, en rest syrnet mejeriprodukt og en masse grøntsager i din tøm-køleskabet-bowl.(Karolines Køkken)
 Gryderet - af en rest kødsauce Gryderet - af en rest kødsauce
En rest kødsauce kan du trylle om til en gryderet til 4 personer. Nemt og hurtigt. Du får brugt nogle af dine gode rester til et velsmagende måltid - og undgår madspild.(Karolines Køkken)
Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ostQuesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost
Quesadillas opskrift med fyld af chipotle pulled pork, hjemmelavet tomatsalsa og ost. Nem og hurtig aftensmad/frokost med rester af pulled pork i quesadilla(Louiogbearnaisen)
Vintermad: Buk, Østershatte, Jordskokke-chips, BrombærVintermad: Buk, Østershatte, Jordskokke-chips, Brombær
Hvad gør man når ens svigerfar lige smider en friskskudt dyreryg med filet ind af døren? Det er simpelt, du laver den bedste ret du kan forestille dig og inviterer dine nærmeste og bedste venner(Gastromand.dk)
Rødspætter bagt i ovnRødspætter bagt i ovn
Ovnbagte rødspætter er nemt og lækkert. Server dem med spæde, nye grøntsager, når de er i sæson - og med andre grøntsager, salat eller snittet kål resten af året.(Karolines Køkken)
Tøm-køleskabet-stegte risTøm-køleskabet-stegte ris
Tryl en rest kogte ris og grøntsager, der måske trænger til at blive spist, om til en velsmagende og indbydende ny ret, nemlig tøm-køleskabet-stegte ris. Grøntsager og ris suppleres af bl.(Karolines Køkken)
Tøm-køleskabet-suppeTøm-køleskabet-suppe
Tøm-køleskabet-suppe både smager godt og mindsker vores madspild. Hvorfor smide gode grøntsager ud, bare fordi de er blevet lidt trætte, når de kan bruge i tøm-køleskabet-suppe? Det samme gælder rest bagte kartoffelbåde, lidt kogte bønner, en brun banan eller lignende.(Karolines Køkken)
Aioli - opskrift på den lækreste hjemmelavede hvidløgsmayonnaiseAioli - opskrift på den lækreste hjemmelavede hvidløgsmayonnaise
Det er super nemt og virkelig lækkert at lave hjemmelavet aioli - den perfekte dip til mange retter -her får du min bedste opskrift hvidløgsmayonnaise(Valdemarsro)
Gastromands Nytårspunch – lets get the party startedGastromands Nytårspunch – lets get the party started
Opskrifter opstår vel egentlig altid rimelig tilfældigt ikke? I mit tilfælde er det som regel når jeg har nogle rester eller fordi jeg lige skal mixe noget sammen og bum! Så har man en fed opskrift, som bare(Gastromand.dk)
RomkuglerRomkugler
Romkugler er så lækre og nemme at lave selv - brug en god kage som basis og gerne forskellige gode rester og så får du opskriften her(Valdemarsro)
BiksemadBiksemad
Biksemad er en lækker klassiker, når man har en rest kød, der skal bruges. Prøv vores nemme opskrift med et twist her. (Karolines Køkken)
Italiensk fad med tomat, squash og serranoItaliensk fad med tomat, squash og serrano
Jeg er ret vild med ovnbagte grøntsager og lige nu, hvor vi stadig må døje med vintergrøntsagerne inden sommeren kommer – ja, så kræver grøntsagerne altså lidt kærlighed og krydderi, før de rigtig smager af noget.   Det her fad blev til med lidt rester fra mit køkken og serveret med et stykke kylling. Kan du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SnickersbooooooooombSnickersbooooooooomb
Det er weekend og I har krævet den, så her kommer den selvfølgelig - opskriften på da Snickersbooooooooomb, som Eksilsønderjyden med kæreste fik serveret som en del af en 4-retters i AA. Jeg er ikke selv(Gastromand.dk)
Græskarsuppe med æble og marineret kyllingGræskarsuppe med æble og marineret kylling
Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.(Karolines Køkken)
Wednesdays Whisky: Old Fashioned – HP12Wednesdays Whisky: Old Fashioned – HP12
Det er midt på ugen - chefen har skældt ud - dine børn brokker over, at aftensmaden ikke står på spaghetti med ketchup - kæresten er umulig, men ro på - det er nemlig Whisky Wednesday... En(Gastromand.dk)
Surdejsskolen: Speltbrød med fuldkornSurdejsskolen: Speltbrød med fuldkorn
Sådan bager du det lækreste surdejsbrød ved hjælp af speltmel, fuldkornsmel, autolyse, æltning, foldning, koldhævning og bagning!(Gastromand.dk)
Æbleskiver opskriftÆbleskiver opskrift
Sådan laver du de lækreste runde og luftige æbleskiver med kærnemælk, som både børn og voksne vil elske. Se opskriften lige her.(Madsvin)
Confiteret svinebrystConfiteret svinebryst
Confiteret svinebryst er noget af det lækreste du kan lave med svinekød. Her får du en gennemførlig guide i både tekst og billeder.(Madsvin)
Selleriråkost med ristede nødderSelleriråkost med ristede nødder
Der er altid rester af rodfrugter, så på hjemmesiden “sæson for god smag”, fandt jeg den her råkost, så knoldsellerien kunne blive udryddet. Oprindeligt er den uden bønner, men for mere mæthed tilsatte jeg disse. Hurtig og nem råkost, der gør den tunge knoldselleri let og frisk.(Louiogbearnaisen)
Pizza med skinke og rucolaPizza med skinke og rucola
Pizza er fantastisk som aftensmad og kan varieres i det uendelige. Hvis der er rester kan du bruge dem i madpakken.(Karolines Køkken)
Lam tikka sizlarLam tikka sizlar
Marineret lam med grøntsager. På restauranter serveres den ofte i en lille støbejernspande.(Karolines Køkken)
KarrysildKarrysild
Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle være deviled eggs, andre solæg og så mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant Palægade med et friteret æg(Gastromand.dk)
Blåbærmarengs med flødeskum og bærBlåbærmarengs med flødeskum og bær
Dejlig kage med friske bær. Resten af året kan kagen serveres med frisk eller syltet frugt.(Karolines Køkken)
Gratin - af en rest stuvet hvidkålGratin - af en rest stuvet hvidkål
Gratin - en klassiker, som helt klart er værd at prøve - du får brugt dine rester og så smager den godt.(Karolines Køkken)
Æblebidder med havregrød - af en rest grødÆblebidder med havregrød - af en rest grød
Brug den daglige grødrest til at lave lækre æblebidder til madpakken.(Karolines Køkken)
US Praline MuffinsUS Praline Muffins
Jeg havde jo fået det hårde job, at bage kage til kæresten og kammeraterne. Fredag blev de spist af med kanelsnurrer med marcipan, som forsvandt som dug for solen. Jeg havde en hel masse kager, jeg gerne ville have prøvet af og det var faktisk ret svært at vælge, når jeg havde frit valg! Det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
JordbærmilkshakeJordbærmilkshake
Super flot og lækker jordbærmilkshake med dejlig jordbærpuré. Guf endelige løs af de friske danske jordbær, når de er i sæson - resten af året går det fint at bruge frosne jordbær.(Karolines Køkken)
Surdejsskolen: Knækbrød på surdejsresterSurdejsskolen: Knækbrød på surdejsrester
Hvis du har fulgt vores Surdejsskole, har du nok oplevet rester af surdej ved fodringen. Smæk det i ovnen med kerner og salt på, og du har en sprød snack.(Gastromand.dk)
RomkuglerRomkugler
Står du med en kagerest, du ikke ved, hvad du skal bruge til? Lav hjemmelavede romkugler med opskriften her! Uhm!(Karolines Køkken)
Ovnbagte grøntsagerOvnbagte grøntsager
En portion ovnbagte grøntsager er en perfekt måde at lave en ny ret ud af sine grøntsagsrester. Stort set alle slags grøntsager og rodfrugter kan bruges, de skal bare skæres i nogenlunde lige store stykker.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk og persillesovsStegt flæsk og persillesovs
I årevis var denne herlige ret sat i skammekrogen, men nu er den igen dukket op på mange restauranters spisekort.(Karolines Køkken)
Jordbærsmoothie med hindbærJordbærsmoothie med hindbær
Jordbær og hindbær er et godt makkerpar med det søde fra jordbær og det syrlige fra hindbær. Smovs i friske bær om sommeren og brug frosne bær resten af året.(Karolines Køkken)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Surdejsskolen: Hjemmelavede croutonerSurdejsskolen: Hjemmelavede croutoner
Er det så sjovt at bage, at du sjældent når at spise alt det gode brød? Og er der en kvart rumpe, der er for god til at smide ud? Med en minimal indsats kan du hurtigt og let lave croutoner ud af resterne. De kan bruges til en lækker salat eller en varm tomatsuppe.(Gastromand.dk)
Pizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines Køkken)
Ovnpandekage med blåbærOvnpandekage med blåbær
Her skal man ikke stå og vente på resten af pandekagerne - den er færdig på én gang!(Karolines Køkken)
Opskrift banankageOpskrift banankage
Den lækreste banankage med chokolade. Du får her en opskrift på saftig og svampet banankage med lækre chokoladestykker, som både børn og voksne vil elske.(Madsvin)
Appetizer – Tatar af Walisisk LammefiletAppetizer – Tatar af Walisisk Lammefilet
Tartar vinder stadig større og større indpas på de danske restauranter, og derfor har jeg valgt tartar som ret - men for ikke bare at lave noget klassisk tartar, og da vi har med lam(Gastromand.dk)
Koldskål med kanelcroutonerKoldskål med kanelcroutoner
Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.(Karolines Køkken)
Julegrød med flødeJulegrød med fløde
Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!(Karolines Køkken)
Risengrød - Let og lækker opskriftRisengrød - Let og lækker opskrift
Her får du en klassisk og velsmagende risengrød opskrift med smørklat og dejlig kanelsukker. Oplagt til jul (og resten af året) - også god til risalamande!(Madsvin)
TrøflerTrøfler
Trøfler er egentlig små romkugler lavet på kagerester. Her er de trillet i kokos, men de kan også trilles i fx krymmel eller kakaopulver.(Karolines Køkken)
Den saftige citronmåneDen saftige citronmåne
Citronmåne er noget de fleste forbinder med en god, tør kage fra tanken. Og den kan gerne gemmes i et par år eller 3 uden der sker det vilde med den. Da kæresten havde drengene på besøg, tog jeg kampen op mod deres fortrukne spise. Opskriften er fra Lagkagehuset, de dog var lige lovlig gavmild...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Langtidsstegt oksemørbrad med svampesalat, pommes og bearnaise Langtidsstegt oksemørbrad med svampesalat, pommes og bearnaise
Få det møreste kød ved at lade din okemørbrad langtidsstege. Prøv vores opskrift på langtidsstegt oksemørbrad her!(Karolines Køkken)
VegetarburgerVegetarburger
Meatfree Monday er åbenbart en ting og en tilfældig mandag ramte det mig så mens jeg stod med paraderne helt nede under gulvbræderne! Den nemme løsning ville naturligvis være at lave en grøntsagsbøf til kæresten og(Gastromand.dk)
Potkæs med romPotkæs med rom
Potkæs, fra tysk potkäse, er en stærkt smagende specialitet tilberedt af osterester, der rives, røres op med fløde og modnes med rom eller anden spiritus.(Karolines Køkken)
HindbærmousseHindbærmousse
En skøn hindbærmousse der bør afprøves, når hindbærsæsonen er på sit højeste og det er let at få fat i friske hindbær. Resten af året kan du bruge frosne bær.(Karolines Køkken)
SURDEJSSKOLEN: Surdejsbrød på ØlandshvedeSURDEJSSKOLEN: Surdejsbrød på Ølandshvede
Sådan bager du det lækreste surdejsbrød ved hjælp af ølandshvede, autolyse, æltning, foldning, koldhævning og bagning!(Gastromand.dk)
FiskesalatFiskesalat
Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.(Karolines Køkken)
Fiskesalat i pitabrødFiskesalat i pitabrød
Brug en rest fisk til en lækker fiskesalat og lav et velsmagende aftensmåltid - hurtigt og nemt. Har du ikke en rest fisk, kan du bruge et par dåser tun.(Karolines Køkken)
Fiskesalat med avocado - af en rest fiskFiskesalat med avocado - af en rest fisk
Fiskesalat med avocado - af en rest fisk er en lækker og hurtig opskrift, som både er sund og velsmagende.(Karolines Køkken)
Chokoladeplade med fyldChokoladeplade med fyld
Smelt din yndlingschokolade og top med dit yndlingsknas - og du har en skøn plade hjemmelavet chokolade. Det er også en god måde at få brugt eventuelle rester af smeltet chokolade fra andre projekter på.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med bacon og æblefyldBagte søde kartofler med bacon og æblefyld
Så er efterårs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af sæsonen, for de smager ualmindelig godt på en regnvåd, blæsende dag. Og dem er der da kommet en del af, her på det sidste – så mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og nægter at gå i vinterdvale....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Leftover toastLeftover toast
En rest kødsovs kan trylles om til den lækreste toast med smeltet ost. Det smager skønt og minimerer madspild.(Karolines Køkken)
Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkålStokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål
I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...(Karolines Køkken)
Rustik torskesalat med rodfrugterRustik torskesalat med rodfrugter
Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.(Karolines Køkken)
Boller - til babyBoller - til baby
Boller til din baby og resten af familien. De nemme boller er baseret på en grødblanding og er lækre til både morgenmad, eftermiddagsmad eller i madpakken. Bollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Grillmarinade med Gammel DanskGrillmarinade med Gammel Dansk
Det er svært at toppe en hyggelig aften sammen med gutterne hvor koner, kærester og børn kan blive hjemme og vi andre bare kan være os selv. Et arrangement i det fri, hvor bål, bajere(Gastromand.dk)
Flæskesteg med sprød sværFlæskesteg med sprød svær
Hvordan laver man Flæskesteg med sprød svær? Prøv opskriften her og tilbered den lækreste flæskesteg i ovn. Uhm!(Karolines Køkken)
Lun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressingLun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressing
Lækker og nem salat med vintergrøntsager og sunde kerner. Server salaten til aftensmad fx. med en karbonade og brug rester til en madpakkke salat.(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugterHjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter
Opskriften på hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter, er perfekte at have med på madpakke. Fyldet er virkelig lækkert med syrlighed, cremet konsistens og sprød salat.(Karolines Køkken)
Flammkuchen med frugtFlammkuchen med frugt
Nem og hurtig - brug årstidens frugt og rester af tørret frugt og nødder.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med æg og rejerSmørrebrød med æg og rejer
En ægte dansk klassiker. Smørrebrød med æg og rejer - næsten ligesom vi plejer. Smørrebrød er dejligt nemt, kan varieres i det uendelige, og du kan bruge rester fra køleskabet på en ny måde.(Karolines Køkken)
Nasi goreng med rejer og salatostNasi goreng med rejer og salatost
Den indonesiske nasi goreng smager skønt, er nem at lave og er en rigtig fin måde hvorpå du kan få brugt dine gode rester. Nasi goreng er vel nærmest for indoneserne hvad biksemad er for os.(Karolines Køkken)
Sugo af en rest kødSugo af en rest kød
Et godt alternativ til den traditionelle kødsovs. Du kan bruge dine rester af kød samtidig med at børnene får en af deres livretter.(Karolines Køkken)
Chokolade cookies med chokoladestykkerChokolade cookies med chokoladestykker
De lækreste chokolade cookies, som smager som en syndig chokoladekage og er noget så vanedannende.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes