Vi fandt 76 opskrifter med søgeordet chokoladekage:
Nem chokoladekageNem chokoladekage
Super hurtig og nem chokoladekage. Til når man bare lige får lyst til kage.....(Karolines Køkken)
Nem chokoladekage i bradepandeNem chokoladekage i bradepande
At bage en chokoladekage er faktisk ganske nemt. Prøv vores opskrift på en svampet og luftig chokolade kage her. (Karolines Køkken)
Mug cake - opskrift på verdens hurtigste chokoladekageMug cake - opskrift på verdens hurtigste chokoladekage
Mug cake er en nem kage i krus. Faktisk kan vi kalde den verdens hurtigste chokoladekage. Meget nem til mikroovn, hvor den bages kort tid.(Madens Verden)
Chokolade banankage med chokolade/karamelsauceChokolade banankage med chokolade/karamelsauce
Er det en chokoladekage? Er det en banankage? Er det en sandkage med kakao? Det chokolade banankage toppet med tyk chokolade-karamelsauce! Få din opskrift >(Louiogbearnaisen)
AppelsinchokoladekageAppelsinchokoladekage
En dejlig chokoladekage med et strejf af appelsin. Serveres med friske bær og en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
FødselsdagskageFødselsdagskage
Fødselsdagskage er noget helt specielt - her forklædt som chokoladekage med blød vaniljecreme og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Svensk chokoladekage med kaffe og ganacheSvensk chokoladekage med kaffe og ganache
Ganache er et fransk ord for en lind chokoladecreme. Her er den tilsmagt med nøddecreme og pyntet på toppen af den svenske chokoladekage med kaffesmag.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med espresso, chokolademousse og marengsChokoladekage med espresso, chokolademousse og marengs
En flot og lækker nytrårsdessert kan sagtens laves dagen før. En chokoladekage med mousse og marengs er en rigtig fin ide. Find opskriften her(Louiogbearnaisen)
KardemommefondantKardemommefondant
Formidabel chokoladekage, der med sit flydende indre vil gøre indtryk på de fleste.(Karolines Køkken)
ChokoladekageChokoladekage
Chokoladekage, som er super nem at bage, luftig og holder sig svampet i flere dage med den hemmelige ingrediens. Chokoladekage med glasur..(Louiogbearnaisen)
Black magic chokoladekage med chokolade mousseBlack magic chokoladekage med chokolade mousse
Her er min opskrift på en nem black magic chokoladekage, der toppes med en cremet chokolade mousse. En nem kage med intens kakaosmag. Kan laves i forvejen.(Madens Verden)
Chokoladekage med Nutella i bradepandeChokoladekage med Nutella i bradepande
Den bedste opskrift på chokoladekage med Nutella, der laves i en bradepande. Se også hvordan du laver chokoladecreme eller glasur til kagen.(Madens Verden)
Chokoladekage uden melChokoladekage uden mel
Nem chokoladekage uden mel. Bag den bedste chokoladekage med mandelmel - smager skønt som dessert med friske bær Opskrift på chokoladekage uden mel >>(Louiogbearnaisen)
Klassens time kage - opskrift på en nem chokoladekageKlassens time kage - opskrift på en nem chokoladekage
Klassens time kage er en klassisk chokoladekage, der er utrolig nem at bage. Her er min opskrift på den lækre kage, som er god at tage med ud.(Madens Verden)
Hvid chokoladekage med sprød bundHvid chokoladekage med sprød bund
Prøv denne lækre hvide chokoladekage med en sprød bund af mørdej. Chokoladekagen har et fyld af friske hindbær, lime og mandler. (Karolines Køkken)
Chokoladekage med kakaomarengsChokoladekage med kakaomarengs
Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.(Louiogbearnaisen)
Hvid chokoladekage med blåbærHvid chokoladekage med blåbær
En god opskrift på hvid chokoladekage med blåbær, der kan bages både som muffins og som kage. Blåbær passer perfekt til den hvide chokolade.(Madens Verden)
Chokolade coulant med vaniljeis og bærChokolade coulant med vaniljeis og bær
Opskrift på super lækker chokolade coulant, der er lille chokoladekage med flydende indhold. En virkelig lækker dessert, der serveres med is.(Madens Verden)
Halloween muffins med chokoladekage og motiverHalloween muffins med chokoladekage og motiver
Se her hvordan du laver flotte halloween muffins med chokoladekage. Kagerne pyntes med orange halloween glasur og uhyggelige motiver.(Madens Verden)
Brownie med mørk chokolade til grill eller ovnBrownie med mørk chokolade til grill eller ovn
Brownie er en tung chokoladekage med valnødder, der er nem at bage. Her er opskriften på brownie med mørk chokolade til grill eller ovn.(Madens Verden)
Alletiders mumse chokoladekage - nem opskriftAlletiders mumse chokoladekage - nem opskrift
Her er opskriften på alletiders mumse chokoladekage, der er blevet Danmarks måske mest kendte og populæreste. Kagen er nem at bage og med en lækker glasur.(Madens Verden)
Hjemmelavet jordbær sirup opskriftHjemmelavet jordbær sirup opskrift
Jordbær sirup: Her er den bedste opskrift på hjemmelavet jordbær sirup, der er nem at lave, og som passer godt til is og chokoladekage.(Madens Verden)
Hvid chokoladebrownie (blondie) med rabarberHvid chokoladebrownie (blondie) med rabarber
Hvid chokoladebrownie med rabarber er en nem opskrift på en hvid chokoladekage af den gode slags. Med masser af chokoladesmag mixet med syrlige rabarber.(Madens Verden)
Den du ved nok kage - bedste opskrift på den populære kakaokageDen du ved nok kage - bedste opskrift på den populære kakaokage
Her får du den bedste opskrift på den populære den du ved nok kage. Chokoladekagen med den lækre kokosglasur, og du får ikke en bedre udgave end denne.(Madens Verden)
Blondie med blåbær - nem hvid chokoladekageBlondie med blåbær - nem hvid chokoladekage
Min bedste opskrift på en blondie med blåbær og mandler. Blondie er en hvid udgave af den klassiske chokoladebrownie, og den er nem og hurtig at bage selv.(Madens Verden)
Gateau Marcel kage - nem opskrift med 5 ingredienserGateau Marcel kage - nem opskrift med 5 ingredienser
Gateau Marcel er måske verdens bedste chokoladekage, og så er den glutenfri. Opfundet af Michel Michaud og laves med blot 5 ingredienser.(Madens Verden)
MarmorkageMarmorkage
Marmorkage er en klassiker, der kombinerer to populære kager: sandkage og chokoladekage. I denne opskrift på marmorkage har vi tilsat lidt appelsin - for en ekstra god smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Kage opskrifter - find den bedste kageopskrift herKage opskrifter - find den bedste kageopskrift her
Her får du alle de bedste kage opskrifter på alt fra chokoladekage til drømmekage og mange, mange flere. Lækre opskrifter på kager som du nemt kan bage.(Madens Verden)
Bananchokoladekage med modne bananerBananchokoladekage med modne bananer
Opskrift på den bedste bananchokoladekage, der er en virkelig svampet og dejlig kage med overmodne bananer og mørk chokolade.(Madens Verden)
HindbærsorbetHindbærsorbet
Hjemmelavet hindbærsorbet er lækker til chokoladekage eller som den er - skøn frisk og læskende - få en dejlig opskrift på hindbær sorbet her(Valdemarsro)
Gateau MarcelGateau Marcel
"Gateau Marcel". Chokoladekagen over dem alle - og den smager himmelsk! Prøv vores nemme opskrift her. Værsgo' !(Karolines Køkken)
De 5 bedste chokoladekage opskrifterDe 5 bedste chokoladekage opskrifter
Chokoladekage, chokoladekage, chokoladekage. Alle elsker en god kage med chokolade, og her er de 5 bedste opskrifter på chokoladekage.(Madens Verden)
Chokoladekage med hvidglasur og kokosChokoladekage med hvidglasur og kokos
Chokoladekage er den måske mest populære kage, og her er min opskrift på en både nem og luftig kakaokage. Kagen kan bages i bradepande eller springform.(Madens Verden)
Verdens bedste chokoladekage - bagerens egen opskrift!Verdens bedste chokoladekage - bagerens egen opskrift!
Her får du opskriften på verdens bedste chokoladekage. Den svampede og nemme chokoladekage stammer fra bagermester Hardy Christensen i Nørre Nebel.(Madens Verden)
Klassens-time-kageKlassens-time-kage
Skal du eller dit barn have en nem kage med? Så prøv denne kendte og elskede opskrift på Klassens-time-kage. En nem chokoladekage er altid et sikkert hit! Vil du gøre den ekstra lækker, kan du flække chokoladekagen og lægge smørcreme imellem lagene.(Karolines Køkken)
Klassisk chokoladefondant Klassisk chokoladefondant
Superlækker chokoladekage med flydende midte, der serveres varm evt. med flødeskum eller is - og en god kop kaffe. Chokoladefondanterne kan forberedes i god tid og blot bages lige inden servering.(Karolines Køkken)
Grillet chokoladekage i kyllingeholderGrillet chokoladekage i kyllingeholder
Grillet chokoladekage i kyllingeholder er en både smart og nem måde at lave dessert på. Kagen grilles mens du spiser hovedretten.(Madens Verden)
ChokoladekageChokoladekage
Hvorfor er det at de fleste chokoladekager kun er med kakao i opskriften. Det forstår jeg simpelthen ikke. Ofte har det jo intet med chokolade at gøre. De burde hedde kakaokager. Læs også: Triple Chocolate Cookies(Gastromand.dk)
Halloween chokoladekageHalloween chokoladekage
Skab en hyggelig uhyggelig stemning til halloweenfesten med en kirkegårdskage og marengsspøgelser. Uhhhh....(Karolines Køkken)
Grillet Gateau Marcel chokoladekage med solbærkompotGrillet Gateau Marcel chokoladekage med solbærkompot
Se hvordan du laver en grillet Gateau Marcel, der er en blødende chokoladekage. Her med en hjemmelavet solbærkompot til den søde kage.(Madens Verden)
FerskensirupFerskensirup
Smuk ferskensirup der er nem at lave. Brug den til fx græsk yoghurt, is, pandekager og chokoladekage. Siruppen kan også laves med nektariner. (Karolines Køkken)
Guinness Brownies med chokoladeganacheGuinness Brownies med chokoladeganache
Brownie med chokolade og mørk øl giver lækre brownies med masser af smag. Nem opskrift på en bedre brownie, som næsten er en tung chokoladekage(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet blødende chokoladekageHjemmelavet blødende chokoladekage
Blødende chokoladekage er også kendt som en Gateau Marcel, og der er tale om enestående lækker kage. Men den er utrolig nem at bage.(Madens Verden)
Kagemand af chokoladekage i bradepande opskriftKagemand af chokoladekage i bradepande opskrift
Kagemand af chokoladekage, der bages i en bradepande. Lækker kagemand, der er nem at bage, og hvor der er rigelig kagemand til 24 personer.(Madens Verden)
Black magic kageBlack magic kage
Black magic kagen er en svampet og lækker chokoladekage. Imponér gæsterne ved kagebordet og prøv opskriften her. (Karolines Køkken)
Fine chokoladekagerFine chokoladekager
Lav de fineste hjemmelavede chokoladepraliner. Flotte og lækre!(Karolines Køkken)
Banankage med chokolade - opskrift til bradepandeBanankage med chokolade - opskrift til bradepande
Få min opskrift på en lækker og nem banankage med chokolade. En klassisk bananchokoladekage, der bages i bradepande. En klar favorit kage.(Madens Verden)
ChokoladekageChokoladekage
Det er intet mindre end verdens bedste chokoladekage - med denne opskrift får man en kage med fyldig og super velsmagende chokoladesmag - få opskriften her(Valdemarsro)
Den du ved nok – chokoladekage med kokos og kaffeglasurDen du ved nok – chokoladekage med kokos og kaffeglasur
Den du ved nok chokolade kage i en ny og stjernelækker udgave spækket med chokolade, smør og gode sager - smovset og nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Chokoladekage – Verdens bedsteChokoladekage – Verdens bedste
Chokoladekage med chokoladestykker og som er overtrukket med tre slags chokolade. Nem at lave, svampet og saftig at spise. Se opskrift her.(Madsvin)
Brownie cheesecake - nem chokoladekage med flødeostBrownie cheesecake - nem chokoladekage med flødeost
Opskrift på nem brownie cheesecake fra Newyorker By Heart. Amerikanske brownie med top af ostecreme med flødeost. Chokoladekagen er god som dessertkage.(Madens Verden)
ChokoladekageChokoladekage
Chokoladekage med blød chokoladecreme. Denne opskrift er en drøm af en chokoladekage - for dig der næsten ikke kan få nok af chokolade...(Karolines Køkken)
Chokoladekage med bønnerChokoladekage med bønner
Chokoladekage med bønner - kan man virkelig det? Ja, denne chokoladekage er et bevis på at man sagtens kan lave en lækker chokoladekage uden mel, sukker og smør. Server den intense chokoladekage med vaniljeskyr og søde bær. (Karolines Køkken)
Chokoladekage med chokolademarengsChokoladekage med chokolademarengs
En rigtig chokoladebombe, hvor det inderste af kagen er næsten flydende. Server med iskoldt flødeskum - mums!(Karolines Køkken)
Chokoladekage med friske bær og vaniljesauceChokoladekage med friske bær og vaniljesauce
Chokoladekage med chokoladestykker, mandler, vaniljesauce og masser af friske bær. Anvend de bær du bedst kan lide - eller pynt kagen som her, hvor dine gæster selv kan vælge lige præcis de bær som de ønsker! (Karolines Køkken)
Julechokoladekage med flødebolleskumJulechokoladekage med flødebolleskum
Dejlig tæt og svampet chokoladekage med appelsin og flødebolleskum. Form skummet som et snelandskab og pynt det med grantræeer, snebolde og snemænd.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med hvid ganache og marinerede jordbærChokoladekage med hvid ganache og marinerede jordbær
Chokolade på chokolade ..... skøn og rig mørk chokoladekage med rigtig chokolade, sprød bund og hvid chokoladeganache på toppen. Hertil en frisk lille salat af jordbær og granatæblekerner marineret i appelsin.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med limeChokoladekage med lime
En rig og svampet chokoladekage....fyldig, næsten som konfekt...ahhh! Og sammen med frugt og is er den helt oppe og ringe.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med sprød bundChokoladekage med sprød bund
Lækker blød chokoladekage med kiksebund og søde æbler.(Karolines Køkken)
Chokoladekage uden melChokoladekage uden mel
Denne chokoladekage uden mel er af den tunge slags, hvor det midterste af kagen næsten er rå. Fantastisk kage for alle der elsker brownies og kagedej.(Karolines Køkken)
ChokoladekagerChokoladekager
Lækre små chokoladekager med chokolade- og nøddestykker.(Karolines Køkken)
Chokoladekager med havregrynChokoladekager med havregryn
Chocolate chip cookies som de kaldes i USA. Med masser af chokolade - mums!(Karolines Køkken)
Nem italiensk chokoladekage med rigtig chokoladeNem italiensk chokoladekage med rigtig chokolade
Se her hvordan du laver en nem italiensk chokoladekage, hvor dejen er med smeltet chokolade. Chokoladekagen nydes med is eller flødeskum og friske bær.(Madens Verden)
ChokoladekonfektkagerChokoladekonfektkager
Lækker tung chokoladekage, der skal serveres i små bidder. Uhmm...(Karolines Køkken)
Movembers CHOKOLADEKAGEMovembers CHOKOLADEKAGE
opskrift på nem chokoladekage med kakao, squash og kaffe. Saftig og svampet(Louiogbearnaisen)
Kaffemåne med chokoladeganacheKaffemåne med chokoladeganache
En lækker chokoladekage med en saftig krumme og skønne undertoner af kaffe. Toppet med blød chokoladeganache er smagsoplevelsen fuldkommen. (Karolines Køkken)
Chokoladekage med rødbede + chokoladeganache med flagesaltChokoladekage med rødbede + chokoladeganache med flagesalt
Lækker og nem chokoladekage bagt med rødbeder og lagt sammen med nem chokoladeganache. Få verdenbedste opskrift på chokoladekage >>(Louiogbearnaisen)
Mørk chokoladekage - opskrift på lækker dessert kageMørk chokoladekage - opskrift på lækker dessert kage
Min opskrift på en intens og lækker mørk chokoladekage. Det er en lækker dessertkage med chokolade, og den laves med 200 gram mørk chokolade.(Madens Verden)
Kager med flydende indreKager med flydende indre
Imponér med en blødende chokoladekage: Du bliver overrasket over kagens blødende chokoladehjerte - mums!(Karolines Køkken)
Farmors chokoladekage i springform eller bradepandeFarmors chokoladekage i springform eller bradepande
Farmors chokoladekage er den bedste kakaokage, og så er den nem at lave. Dejen røres sammen, og chokoladekagen bages i enten en springform eller bradepande.(Madens Verden)
Opskrifter på kager - alle de bedste kageopskrifterOpskrifter på kager - alle de bedste kageopskrifter
Her finder du de bedste opskrifter på kager, hvilket vil sige alt fra chokoladekage til drømmekage og den grønne kage på billedet.(Madens Verden)
Chokolade cookies med chokoladestykkerChokolade cookies med chokoladestykker
De lækreste chokolade cookies, som smager som en syndig chokoladekage og er noget så vanedannende.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes