Vi fandt 12 opskrifter med søgeordet biksemad:
Grøn forårsbix med hvidløgsskumGrøn forårsbix med hvidløgsskum
Nyfortolkning af biksemad! Uden kød og rødbeder, men til gengæld med masser af grønt og en let hvidløgsdressing.(Karolines Køkken)
Sommerbiksemad med pocherede ægSommerbiksemad med pocherede æg
Biksemad i sommerklæder. Skøn biksemad med grillede grøntsager og pocherede æg - og de pocherede æg er på den nemme måde.(Karolines Køkken)
Biksemad - med spejlæg og bearnaisesauce!Biksemad - med spejlæg og bearnaisesauce!
Den udødelige danske klassiker biksemad fortjener en æresplads på Gastromand. Faktisk er det pinligt, at vi aldrig, i de 7 år vi har eksisteret, har lavet denne ret? Derfor har vi nu valgt at lave(Gastromand.dk)
BiksemadBiksemad
Biksemad er en lækker klassiker, når man har en rest kød, der skal bruges. Prøv vores nemme opskrift med et twist her. (Karolines Køkken)
Biksemad - med mere grøntBiksemad - med mere grønt
Biksemad....det kan de fleste lide. Prøv denne variant, lavet kun på grøntsager og med en dejlig krydret dressing.(Karolines Køkken)
Biksemad i ovnBiksemad i ovn
En lidt lettere og grønnere version af biksemaden. Det giver plads til en dejlig kold bearnaise. Retten er let at lave, da biksen ryger i ovnen.(Karolines Køkken)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines Køkken)
Nasi goreng med rejer og salatostNasi goreng med rejer og salatost
Den indonesiske nasi goreng smager skønt, er nem at lave og er en rigtig fin måde hvorpå du kan få brugt dine gode rester. Nasi goreng er vel nærmest for indoneserne hvad biksemad er for os.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes