Vi fandt 358 opskrifter med s√łgeordet ūüćč citron:
Facts om citron:
Citroner (Citrus limon) stammer fra det nordlige Indien og har v√¶ret dyrket i b√•de Lilleasien og Kina i adskillige tusinde √•r. Citroner blev importeret til det danske hof i 1520'erne, men fik f√łrst en fremtr√¶dende placering i det danske k√łkken fra 1700-tallet. I dag dyrkes citroner is√¶r omkring Middelhavet og i Californien.
Citron- og lakridskaramellerCitron- og lakridskarameller
Skønne hjemmelavede lakridskarameller med både saft og skal fra citron - en virkelig god smagskombination!(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet sm√łrHjemmelavet sm√łr
Lav smør helt fra bunden med kun tre ingredienser - piskefløde, kærnemælk og salt! Hjemmelavet smør en en sjov aktivitet for både børn og voksne. Smørret kan laves til kryddersmør ved at tilsætte krydderurter, hvidløg, citron eller krydderier.(Karolines K√łkken)
Mormors bedste klejner - gammeldags klejneopskriftMormors bedste klejner - gammeldags klejneopskrift
Den bedste opskrift p√• klejner med fl√łde. Dejen til klejnerne laves med kardemomme og citronskal, inden de koges spr√łde i palmin.(Madens Verden)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines K√łkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabechefl√łdeGrillet peberfrugtsalat med escabechefl√łde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines K√łkken)
CitronfromageCitronfromage
Leder du efter en nem og frisk gæsteret? Så bliver det ikke bedre end en klassisk citronfromage! Prøv opskriften her.(Karolines K√łkken)
Linsesalat med salatost og hvidl√łgsbr√łdLinsesalat med salatost og hvidl√łgsbr√łd
Linser smager godt, mætter godt og er fyldt med protein fra planteriget. I denne friske og fyldige salat får de smag fra bl.a. olivenolie, citron og salatost.(Karolines K√łkken)
Citronfromage med ymerCitronfromage med ymer
Denne citronfromage med ymer, er den perfekte dessert til dig som elsker en syrlig og cremet smagsoplevelse.(Karolines K√łkken)
Citrongræs-panna cottaCitrongræs-panna cotta
Frisk og smuk dessert med sødt, stærkt og knas. (Karolines K√łkken)
CitronisCitronis
Citronis er en frisk og syrlig is, tilberedt som klassisk iscreme af fløde, æggeblommer og sukker - og med masser af citron. Citronis er en skøn dessert som kan serveres med friske bær, når de er i sæson.(Karolines K√łkken)
Panko kylling med perlespeltsalatPanko kylling med perlespeltsalat
Lækre kyllingestykker stegt i pankorasp og citronskal serveret med en fyldig perlespeltsalat.(Karolines K√łkken)
CitronmåneCitronmåne
Citronmåne er en god, gammel klassiker. Med denne opskrift får du en lækker, frisk og hjemmelavet citronmåne (Karolines K√łkken)
Grillet svinem√łrbrad med spicy kirseb√¶rsalsa og r√łgede kartofler Grillet svinem√łrbrad med spicy kirseb√¶rsalsa og r√łgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines K√łkken)
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost p√• 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyser√łd snaps med pebermyntesmag - l√¶kker til drinks(Louiogbearnaisen)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines K√łkken)
Ricotta pandekager med citronRicotta pandekager med citron
L√¶kker opskrift p√• luftige og sk√łnne ricotta pandekager med citron - de er perfekte til morgenbordet og brunch - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalatCitronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat
En supernem og dejlig kartoffelsalat. Serveret til skinkeschnitzler med citron og fyld af smeltet ost.(Karolines K√łkken)
Citronmousse Citronmousse
Citronmousse som mormor lavede den. Glæd dig til at prøv denne opskrift, hvor citron, flormelis og piskefløde skaber magi, ingen kan modstå!(Karolines K√łkken)
Citronmousse dessertCitronmousse dessert
Let og luftig citronmousse med en smuk gul glaze serveret på sprød og knasende pistaciebund. (Karolines K√łkken)
Citronpandekager med citrussalatCitronpandekager med citrussalat
Små søde pandekager med citron og blå birkes. Lækre på et brunchbord, som eftermiddagssnack eller som en let dessert.(Karolines K√łkken)
Citronroulade med fl√łdeostCitronroulade med fl√łdeost
Skøn sød-syrlig roulade. Et hit for alle citronelskere! Rouladen kan laves i god tid og evt. fryses.(Karolines K√łkken)
HollandaisesauceHollandaisesauce
En ægte hollandaisesauce med æggeblommer og riiigligt med smør. Mums! Citronen griver friskhed til hollandaisesaucen som passer perfekt til fisk og skaldyr, og også til kylling og andet lyst fjerkræ.(Karolines K√łkken)
Krydret kylling med citronrisKrydret kylling med citronris
Dejlig mildt krydret ret med duft og smag af Indien.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet hvidl√łgssm√łr - nem opskriftHjemmelavet hvidl√łgssm√łr - nem opskrift
Her er den bedste opskrift p√• hjemmelavet hvidl√łgssm√łr, der laves med sm√łr, hvidl√łg, persille og citronsaft. En virkelig nem hvidl√łgssm√łr.(Madens Verden)
CitronsauceCitronsauce
En nem opskrift på hjemmelavet citronsauce. Det er helt enkelt en mælkesauce tilsat citronsaft. Sauen smager dejligt til fx grøntsager og fisk.(Karolines K√łkken)
Hollandaisesauce med fl√łdeHollandaisesauce med fl√łde
Med denne opskrift på hollandaisesauce med fløde er du sikret en hurtig og lækker sauce til din hovedret! Den syrlige citronsaft kobineret med den cremede fløde smager fantastisk!(Karolines K√łkken)
Citronmuffins med marcipanCitronmuffins med marcipan
De l√¶kreste, svampede citronmuffins med marcipan, som hurtigt bliver en favorit. F√• opskriften p√• de friske muffins med citron her og bag l√łs.(Louiogbearnaisen)
Citronsauce og stegt r√łdsp√¶tteCitronsauce og stegt r√łdsp√¶tte
Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel(Karolines K√łkken)
Svampegryde med n√łddedrys og mosede kartoflerSvampegryde med n√łddedrys og mosede kartofler
En fin vegetarisk gryderet med sprødt drys af hasselnødder, porretop og citronskal. Serveret med mosede kartofler med smør...og den er hjemme.(Karolines K√łkken)
CitronsorbetCitronsorbet
Frisk og lækker dessert med den rette afstemning mellem syrligt og sødt.(Karolines K√łkken)
Citronstegte rejer og karrysauce med mangoCitronstegte rejer og karrysauce med mango
En smuk og lækker ret med bl.a. karrysauce, mango, grøntsager og stegte tigerrejer.....velsmagende og hurtig.(Karolines K√łkken)
CitrontærteCitrontærte
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines K√łkken)
Citrontærte med marengsCitrontærte med marengs
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines K√łkken)
Citrontykm√¶lk med n√łddedrysCitrontykm√¶lk med n√łddedrys
Spændende ny smag til tykmælken med lækkert nøddeknas.(Karolines K√łkken)
Citruscupcakes Citruscupcakes
Små fine cupcakes med smag af citron med cremet citrontopping. Server den for dine eftermiddagsgæster.(Karolines K√łkken)
N√łdde- og kernekage med te og ingef√¶rN√łdde- og kernekage med te og ingef√¶r
Nødder, mandler og græskarkerner giver crunch til denne bradepandekage. Ingefær og citronsaft giver pift til glasuren.(Karolines K√łkken)
Gr√łn gryde med timian og citronGr√łn gryde med timian og citron
Grøn gryderet med masser af smag og skønne grønne grøntsager. (Karolines K√łkken)
Helstegt kylling med krydderurter og citronHelstegt kylling med krydderurter og citron
Opskrift på virkelig lækker og nem helstegt kylling, med tilberedning på grill eller i ovnen. Saftig kylling med meget smag - Opskrift(Valdemarsro)
Hjemmelavet iste med rabarber, ingef√¶r og √łkocitronHjemmelavet iste med rabarber, ingef√¶r og √łkocitron
Hjemmelavet iste er en sk√łn og l√¶skende drik i sommervarmen. Her f√•r du en let og l√¶kker opskrift p√• hjemmelavet iste med rabarber, ingef√¶r og citron.(Madsvin)
Hjemmelavet isteHjemmelavet iste
Sådan laver du nemt iste: 3 lækre opskrifter på hjemmelavet iste: Du får te med fersken, med hibiscus og den med citron og ingefær. Med og uden sukker(Louiogbearnaisen)
Hot lammekarryHot lammekarry
En krydret lammegryderet med citrongræs, grøn karry og blomkål.(Karolines K√łkken)
Grillet kyllingelår med citron og timianGrillet kyllingelår med citron og timian
Se hvordan du laver grillet kyllingelår så englene synger. Giv kyllingelårene citronsaft nogle gange under grillningen, og stegetiden er cirka 40 minutter.(Madens Verden)
Kylling i fad med honning og sennepKylling i fad med honning og sennep
Opskrift på en lækker og enkel ret med kylling med honning og sennep, citron og rosmarin - super nemt og velsmagende - få opskrift(Valdemarsro)
Gr√łn pastasauce til kyllingek√łdbollerGr√łn pastasauce til kyllingek√łdboller
Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.(Karolines K√łkken)
Ramsl√łgssm√łrRamsl√łgssm√łr
Lækkert smør krydret med ramsløg, citron og peanuts.(Karolines K√łkken)
Squashkage med valn√łdder og fl√łdeost-toppingSquashkage med valn√łdder og fl√łdeost-topping
L√¶kker svampet squash kage med kanel, n√łdder, chokolade - toppet med fl√łde ostecreme med citron. Nem opskrift p√• squashkage med olie, bagt i bradepande(Louiogbearnaisen)
Asparges med citronsauceAsparges med citronsauce
Nye danske asparges som fyld i en sauce er rigtigt lækkert tilbehør til stort set alt fisk!(Karolines K√łkken)
Salat med vilde ris, b√łnner og citronSalat med vilde ris, b√łnner og citron
Vi spiser også med øjnene - og denne salat er både smuk og smager godt.(Karolines K√łkken)
Æbletern i citron og honningmarinadeÆbletern i citron og honningmarinade
√Übler er sk√łnne som tilbeh√łr til mange retter. Pr√łv denne opskrift p√• marinerede √¶bletern, som smager sk√łnt og er nemt at lave.(Valdemarsro)
Norske fiskeboller i mild citronsauceNorske fiskeboller i mild citronsauce
Den milde smag og de mange ærter gør denne ret til en sand familiefavorit. (Karolines K√łkken)
Pasta med citronkylling og gr√łntsagsfl√łdePasta med citronkylling og gr√łntsagsfl√łde
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.(Karolines K√łkken)
Nem opskrift på dressing til couscous salatNem opskrift på dressing til couscous salat
Her er opskriften p√• nem og hurtig dressing til couscous salat, og den laves blandt andet med olie, citron og hvidl√łg.(Madens Verden)
Citronkylling - kylling med citron og hvidl√łg opskriftCitronkylling - kylling med citron og hvidl√łg opskrift
Se den l√¶kre opskrift p√• citronkylling, hvor kyllingen parteres og ovnsteges sammen med √łkologiske citroner, hvidl√łg og rosmarin.(Madens Verden)
Kvarkkage med citronKvarkkage med citron
Kvarkkage med citron er det perfekte match til kaffebordet. Mandlernes runde smag og citronens skarpe kant komplimenterer hinanden perfekt!(Karolines K√łkken)
Pasta med fl√łdeostesaucePasta med fl√łdeostesauce
Enkel og nem pastaret med en sauce af flødeost serveret med edamamebønner, valnødder og citron.(Karolines K√łkken)
Gr√łnk√•lspasta med kul√łrt drysGr√łnk√•lspasta med kul√łrt drys
Sund, grøn ret uden kød. Pastaen får et let syrligt svirp fra citronsaft, og hakkede mandler og gulerødder vendt med lidt citronskal giver et sprødt drys.(Karolines K√łkken)
S√łnderjysk rugbr√łdskageS√łnderjysk rugbr√łdskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines K√łkken)
Rejecocktail med citrondressingRejecocktail med citrondressing
Den klassiske forret. Her er rejecocktailen serveret med sprøde grøntsager og en frisk citrondressing. (Karolines K√łkken)
Grillet kyllingebryst med hvidl√łg og citronsaftGrillet kyllingebryst med hvidl√łg og citronsaft
Nem og hurtig mad p√• grillen er grillet kyllingebryst med hvidl√łg, der steges ved direkte varme, og dryppes undervejs med citronsaft.(Madens Verden)
Limoncello ‚Äď s√•dan laver du den italienske citronlik√łrLimoncello ‚Äď s√•dan laver du den italienske citronlik√łr
Savner du smagen af sydens sol, s√• lav din egen italienske citronlik√łr Limoncello. Det er ikke sv√¶rt og du kan f√• smagen, som du √łnsker den.(Madens Verden)
Mandelkage med fl√łdeskum og r√łde b√¶rMandelkage med fl√łdeskum og r√łde b√¶r
L√¶kker mandelkage med fl√łdeskum og friske b√¶r er en nem dessert eller sommerkage. Nem mandelbund uden mel og med citron - top med b√¶r eller frisk frugt(Louiogbearnaisen)
Pasta med ærter og citronPasta med ærter og citron
Lækker Pasta med ærter og citron - så nem at lave at den nærmest ikke kræver en opskrift og så er aftensmaden klar på under 10 min(Valdemarsro)
Stegt blomkål med citron, oliven og fetaStegt blomkål med citron, oliven og feta
Pr√łv denne sk√łnne opskrift p√• stegt blomk√•len. Nem og hurtig ret som tilbeh√łr eller selvst√¶ndig vegetarret, der laves med blomk√•l, oliven, citron og feta.(Madens Verden)
S√łndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsS√łndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi g√łr mest i her p√• Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager p√• Gastromand. Som en opf√łlger p√• sidste √•rs lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
Kylling i ovnKylling i ovn
Uhm! Kyllingesteg. En hel kylling i ovn bliver ekstra saftig og lækker med fyld af persille, citron og hvidløg.(Karolines K√łkken)
Pasta med karry- og citrongræssaucePasta med karry- og citrongræssauce
Dejlig nem asiatisk panderet med skinkekød, svampe og pak-choi.(Karolines K√łkken)
Frisk pasta med tun og citronFrisk pasta med tun og citron
Savner du inspiration til en hurtig pastaret? Så prøv frisk pasta med tun og citron - retten er både velsmagende og nem.(Karolines K√łkken)
Sp√¶d b√łgebladssalat med citronkyllingeleverSp√¶d b√łgebladssalat med citronkyllingelever
Så er det ud i den friske forårsgrønne bøgeskov og samle spæde limegrønne blade - god tur!(Karolines K√łkken)
Saltede citroner og andre citrusfrugterSaltede citroner og andre citrusfrugter
Saltede citroner og citrusfrugter er et rigtigt spændende hyggeprojekt - her får I min fremgangsmåde og opskrift - læs med her(Valdemarsro)
Avocado og linsesalatAvocado og linsesalat
Flot portionsanrettet salat med citrondressing. Velegnet som forret eller på et buffetbord.(Karolines K√łkken)
BrombærmazarintærteBrombærmazarintærte
En saftig tærte i sprød dej med syrlige brombær. Server brombærmazarintærten med flødeskum smagt til med stødt kardomme og citronskal, som passer godt til den søde brombærmazarintærte.(Karolines K√łkken)
Gr√łnne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekernerGr√łnne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner
Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster. (Karolines K√łkken)
Grill: Laks med citron på grillenGrill: Laks med citron på grillen
Laks med citron: Hvordan laver man laks på en Weber grill? Det er meget nemt, og er faktisk samtidig ganske enkelt. Og vi har et lille godt trick til dig.(Madens Verden)
Kylling i stegepose med citron og rosmarinKylling i stegepose med citron og rosmarin
Kylling i stegepose er en genial måde at ovnstege en hel kylling på, og her er kyllingen stegt sammen med citron og rosmarin. Inkl. en god skysauce.(Madens Verden)
Lemonade - opskrift på hjemmelavet citronlemonadeLemonade - opskrift på hjemmelavet citronlemonade
Sommerens bedste lemonade. Her er min grundopskrift p√• klassisk citronlemonade, der hverken er for sur eller s√łd. Laves med blot 3 ingredienser.(Madens Verden)
Citronpasta med basilikumCitronpasta med basilikum
Citronpasta er en enkel pastaret med citron og basilikum - perfekt som forret eller til som nemt l√¶kkert tilbeh√łr til fx laks - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Citronpasta med ærter og rucolaCitronpasta med ærter og rucola
Her f√•r du en nem opskrift p√• citronpasta. Det er en sk√łn pastaret med masser af citron, √¶rter og rucola. Citronpastaen anvendes som tilbeh√łr til bla. laks.(Madens Verden)
Citronmåne muffins - opskrift på små citronmånerCitronmåne muffins - opskrift på små citronmåner
Her får du opskriften på lækre citronmåne muffins, der er en lækker udgave, hvor citronmånen bages som små kager med gul glasur.(Madens Verden)
Syrlig pasta med r√łget laksSyrlig pasta med r√łget laks
Citronpeber, citronskal og citronsaft er alle med til at give en dejlig frisk smag, der klæder både fløde og laks rigtig godt.(Karolines K√łkken)
Lemon Bars // CitronsnitterLemon Bars // Citronsnitter
Jeg har taget forskud p√• for√•ret med de fineste, delikate kager. Friske. Syrlige. S√łde. Bl√łde. Spr√łde. Simpelthen bare en treat til at fejre, n√•r for√•rssolens sp√¶de str√•ler endelig rammer gennem vinduerne. De skulle have v√¶ret serveret til et bes√łg af den sk√łnneste kvinde her i weekenden. Men desv√¶rre m√• hun have dem til gode ‚Äď...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet lemonadeHjemmelavet lemonade
En l√¶kker lemonade er en sk√łn l√¶skedrik p√• en varm sommerdag, her er de lavet med nyplukkede duftende citroner - en fantatisk opskrift(Valdemarsro)
Laks med sesam og citronLaks med sesam og citron
Laks med sesam og citron er en sk√łn og nem m√•de at tilberede laks p√• og her f√•r du en dejlig opskrift p√• nem og l√¶kker sesampanering(Valdemarsro)
Hvid brownieHvid brownie
Fantastisk lækker hvid brownie - også kaldet blondie. Citron og cremefraiche spiller syrligt op til den hvide chokolade - smagen er som en bid af himlen...(Karolines K√łkken)
Makaroni med krydrede k√łdbollerMakaroni med krydrede k√łdboller
Makaroni, bucatini, spaghetti....der findes et hav af forskellige slags pasta og det er sjovt at variere sortimentet. Her er det makaroni der bliver ledsaget af kødboller, grøntsager og revet ost blandet med krydderurter og citron.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet iste - bedste opskrift på lækker isteHjemmelavet iste - bedste opskrift på lækker iste
Her f√•r du min opskrift p√• hjemmelavet iste. Isteen er uimodst√•elig god, og s√• er den selvf√łlgelig nem at lave. Med te, r√łrsukker og citron.(Madens Verden)
Kylling med pinjetop og æblebundKylling med pinjetop og æblebund
Et godt match og dejlig aftensmad, også til gæster. Italiensk inspiration fra basilikum, pinjekerner, citron og spaghetti, kombineret med danske æbler, som har friskhed, syre og sødme.(Karolines K√łkken)
Gulerodskage med fl√łdeost-citron toppingGulerodskage med fl√łdeost-citron topping
Den bedste opskrift p√• svampet gulerodskage med fl√łdeost glasur - med citron og vanilje. L√¶kker, frisk gulerodskage, som er nem at bage og smager fantastisk(Louiogbearnaisen)
Salat med b√łnnespirer, guler√łdder og cashewn√łdderSalat med b√łnnespirer, guler√łdder og cashewn√łdder
Se hvordan du laver den l√¶kreste salat med b√łnnespirer, revne guler√łdder og ristede cashewn√łdder. Salaten vendes med citrondressing.(Madens Verden)
Bagels med kanel og appelsinskalBagels med kanel og appelsinskal
I stedet for appelsinskal og kanel kan du krydre bagels med citronskal, en håndfuld rosiner, tørrede tranebær, tørrede blåbær eller moset banan. De kan også bages helt uden krydderier.(Karolines K√łkken)
Hvid chokolademousse med citronHvid chokolademousse med citron
En fin, blød mousse med smag af hvid chokolade og et frisk pift af citron.(Karolines K√łkken)
Kammuslinger og jomfruhummereKammuslinger og jomfruhummere
I sidste uge fik I opskriften p√• snacks fra nyt√•rsaften, s√• hvad er mere naturligt end at forts√¶tte med forretten:¬†Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripur√©, citroncreme, n√łdder, brunet sm√łr og urter! St√łrstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
Gr√łntsagsgryde med citrongr√¶sGr√łntsagsgryde med citrongr√¶s
Citrongræs giver en fin, pikant citrussmag.(Karolines K√łkken)
Pasta med rejer, dild og citronPasta med rejer, dild og citron
Pasta med rejer, dild og citron er en lækker og hurtig ret med indbydende smagstoner. Lækre rejer, syrlig citronsaft, velsmagende ærter og frisk dild smager himmelsk sammen.(Karolines K√łkken)
Citronmåne - nem opskrift på hjemmelavet citronkageCitronmåne - nem opskrift på hjemmelavet citronkage
Opskrift p√• den bedste citronm√•ne, der ogs√• kaldes for politiets dr√łmmekage. Kendt fra DanCake, men citronkagen er nem at bage selv.(Madens Verden)
Hvid pizza med stegte rejer og gr√łnne aspargesHvid pizza med stegte rejer og gr√łnne asparges
En saftig, smuk og lækker pizza med hytteost og rejer krydret med chili, citron og olivenolie.....mums!(Karolines K√łkken)
R√•kostsalat med spidsk√•l og guler√łdderR√•kostsalat med spidsk√•l og guler√łdder
Opskrift p√• verdens bedste r√•kostsalat med spidsk√•l, guler√łdder og persiller√łdder. Nem r√•kostsalat, der vendes med traneb√¶r og citronsaft.(Madens Verden)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da k√¶resten forleden havde bes√łg, havde jeg et h√¶ngeparti jeg skulle have r√•det bod p√•. Egentlig skulle den have st√•et p√• Citronm√•ne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden √łkologiske citroner i k√łleskabet, blev det til hindb√¶rsnitter, napoleonshatte og brownies.. og s√• lige en h√•ndfuld sm√•kager af den sidste rest m√łrdej. Hindb√¶rsnitterne var en...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt citroncheesecakeBagt citroncheesecake
Skøn syrlig bagt chesecake med dejlig smag af citron - og lemon curd.(Karolines K√łkken)
Bruschetta med peberfrugttapenadeBruschetta med peberfrugttapenade
Peberfrugttapenaden har en fin intens smag fra både de grillede peberfrugter, valnødder, citronsaft og salt, hvid ost.(Karolines K√łkken)
Mangosmoothie med gr√łn juiceMangosmoothie med gr√łn juice
Lækker sød smoothie toppet med en frisk let syrlig juice af grønkål, spinat og citronmelisse. En fryd for øjet - og godt for både krop og sjæl.(Karolines K√łkken)
GrapecurdGrapecurd
En curd beh√łver ikke kun v√¶re lavet p√• citroner - her en l√¶kker grapecurd som smager fantastisk p√• bl.a scones og som fyld i lagkager(Valdemarsro)
Kyllingeb√łffer med spr√łd √¶rtesalatKyllingeb√łffer med spr√łd √¶rtesalat
Saftige hakkebøffer af kylling serveret med en sprød ærtesalat, der får et ekstra krydret pift af en gremolata af persille, hvidløg og citron.(Karolines K√łkken)
Laks med hvidl√łg og citron sm√łrsauceLaks med hvidl√łg og citron sm√łrsauce
Laks med sm√łrsauce af citron og hvidl√łg er en herlig og virkelig nem aftensmad - pr√łv denne sk√łnne opskrift som er hurtig at lave(Valdemarsro)
MarcipankageMarcipankage
Kage af gærdej med marcipan og citronskal og tilbehør af hindbær og fraiche.(Karolines K√łkken)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines K√łkken)
WienerschnitzelWienerschnitzel
Wienerschnitzel med "dreng".....en klassiker, som bare smager godt. Skal det være helt rigtigt er wienerschnitzelen, som her, lavet af kalveschnitzel. Citronskive med benfri sild, kapers og høvlet peberrod er det der kaldes "dreng" som er karakteristisk for en dansk wienerschnitzel.(Karolines K√łkken)
Spaghetti og ostesauce med citron og kapersSpaghetti og ostesauce med citron og kapers
Superenkel og fuld af smag.....spaghetti og grøntsager svøbt i ostesauce med citron, kapers, persille og friskkværnet peber. Italiensk inspiration, når det er allerbedst.(Karolines K√łkken)
Bagt laks med jordskokker og mandelgremolataBagt laks med jordskokker og mandelgremolata
Bagt laks med bid fra mandelgremolataen og den sprøde, friske bund af æbler og jordskokker. Serveret i frisk citronsauce(Karolines K√łkken)
Spaghetti og torsk med parmaskinkeSpaghetti og torsk med parmaskinke
Parmaskinke og citron giver dejlig smag til den milde torsk. Kål, bønner og jordskokker giver flot farve og bid til spaghettien. Og det hele bliver samlet af den milde ostesauce.(Karolines K√łkken)
Talkage med hvid chokoladecreme og bærTalkage med hvid chokoladecreme og bær
Talkager er festlige og faktisk ret enkle at lave! Denne talkage består af en lys kagebund med et strejf af citron - perfekt kombineret med en hvid chokoladecreme og masser af friske sommerbær.(Karolines K√łkken)
Sommerstang - Cuba Cola drink på 1 minutSommerstang - Cuba Cola drink på 1 minut
Her er min opskrift på den populære Sommerstang drink, der også kaldes Cuba Cola. Drinken laves af Cuba Caramel, cola og citron. En rigtig sommerdrink.(Madens Verden)
Bulgursalat med citron og baconBulgursalat med citron og bacon
En smuk og farverig salat, som har hentet inspiration fra den nordafrikanske tabbouleh.(Karolines K√łkken)
Bulgursalat med citron og gr√łntBulgursalat med citron og gr√łnt
Bulgursalat. En frisk og lækker salat med citron og grønt - og så selvfølgelig grov bulgur. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines K√łkken)
Cupcakes med guler√łdder og cream cheese-topCupcakes med guler√łdder og cream cheese-top
Cupcakes med guler√łdder og valn√łdder er hurtige at bage. De smager sk√łnt med en top af cream cheese med citronsaft. En rigtig efter√•rskage.(Madens Verden)
Skaldyrssuppe med citrongræs og ingefærSkaldyrssuppe med citrongræs og ingefær
Skaldyrssuppe er noget af det sk√łnneste at nyde i sommerm√•nederne. Her f√•r du min version med ingef√¶r og citrongr√¶s. Nem og l√¶kker opskrift.(Madsvin)
Gr√łnne b√łnner med hvidl√łg og citronGr√łnne b√łnner med hvidl√łg og citron
Her er en nem og hurtig opskrift p√• stegte b√łnner med hvidl√łg og citron som tilbeh√łr til mange k√łdretter. B√•de friske og frosne b√łnner kan bruges.(Madens Verden)
Bagt torsk med citronsauceBagt torsk med citronsauce
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.(Karolines K√łkken)
Bagt torsk med kold citroncremeBagt torsk med kold citroncreme
Bagt torsk med sprød topping af pankorasp og krydderurter - serveret med knuste kartofler og en kold citroncreme.(Karolines K√łkken)
Marengsroulade med citroncremeMarengsroulade med citroncreme
Skøn marengsroulade med den lækreste balance mellem sødme og syrlighed. Lækker sprød marengs med blødt let fyld.(Karolines K√łkken)
Risotto med rejer og citronRisotto med rejer og citron
Blød og cremet fiskerisotto. Server den med ost og godt brød.(Karolines K√łkken)
Bagt torsk med sennepsdressingBagt torsk med sennepsdressing
Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian.(Karolines K√łkken)
Kyllingek√łdboller i citronsauceKyllingek√łdboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines K√łkken)
Italiensk citronsorbet - opskrift med eller uden ismaskineItaliensk citronsorbet - opskrift med eller uden ismaskine
Min bedste opskrift på italiensk citronsorbet, der er en læskende sorbet med frisk citronsaft. Citronsorbeten kan enten laves i ismaskine eller uden.(Madens Verden)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, fl√łdeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer b√¶r. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
Spr√łde bergamotte sm√•kagerSpr√łde bergamotte sm√•kager
Opskrift p√• sm√• l√¶kre sm√łrbagte bergamotte sm√•kager eller citronsm√•kager - som er virkelig nemme, super spr√łde og sk√łnne til en kop te - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Nem opskrift på bulgur med persille og citronNem opskrift på bulgur med persille og citron
Bulgur er l√¶kkert tilbeh√łr, og her kan du se hvordan du meget nemt tilbereder bulguren. Du kommer blot bulguren i en sk√•l, og overh√¶lder den med kogende vand. Derefter vendes den med persille og lidt citronsaft, og s√• har du en virkelig l√¶kker bulgur.(Madens Verden)
Fuldkornspandekager med r√łrsukker og citronFuldkornspandekager med r√łrsukker og citron
Fuldkornspandekagerne er bagt med hvid hvedemel, som er et fuldkornsmel, der ligner almindeligt hvedemel. Fuldkornsmel giver pandekagerne lidt mere tyngde uden at gå på kompromis med smagen.(Karolines K√łkken)
Kryddersm√łr og sommerglade morgenfruerKryddersm√łr og sommerglade morgenfruer
En l√¶kker kryddersm√łr med t√łrrede blomster og citronsaft - smager vidunderligt til k√łd, majskolber, fiskeretter mv - opskrift f√•r du her(Valdemarsro)
Dhal med citronrisDhal med citronris
Dhal er en klassisk indisk hovedret med røde linser. Dhal er hurtig at lave, da linserne ikke skal stå i blød som tørrede bønner skal. Denne dhal er krydret med både chili og kanel, men er ikke voldsomt stærk.(Karolines K√łkken)
Sm√łrstegt spidsk√•l med persille og citronSm√łrstegt spidsk√•l med persille og citron
Sm√łrstegt spidsk√•l er en l√¶kker m√•de at tilberede spidsk√•l p√•, hvor spidsk√•len steges i lidt sm√łr p√• panden, indtil den er m√łr. Spidsk√•len krydres med citron og persille.(Madens Verden)
Omelet med sardinsm√łrOmelet med sardinsm√łr
Sardinsmørret med citronsaft giver en overraskende ny smag, som smager helt forrygende sammen med omeletten, purløg og rugbrød.(Karolines K√łkken)
Gin Fizz - sådan laves den populære cocktailGin Fizz - sådan laves den populære cocktail
Her er den bedste opskrift Gin Fizz drink, der er en både populær og nem cocktail. Den laves blandt andet med gin, citronsaft og sukkersirup.(Madens Verden)
Spicy lammek√łlle og salat med gr√łnne b√łnnerSpicy lammek√łlle og salat med gr√łnne b√łnner
Spicy lammekølle og salat med grønne bønner, er dejlig ret med masser af smag. Glæd dig til at nyde det krydrede lammekød med chili, citron og koriander.(Karolines K√łkken)
Saltede citronmandlerSaltede citronmandler
L√¶kre syrlige og saltede mandler, som er perfekte til snacks, tapas og bare som en sk√łn snack til et glas vin eller en god √łl - se opskriften her(Valdemarsro)
Spicy rejesalat med citrondressingSpicy rejesalat med citrondressing
Frisk og elegant rejesalat. Et eksotisk indslag på buffeten eller evt. som forret.(Karolines K√łkken)
Stegt spidskål - sådan steger du kål på pandenStegt spidskål - sådan steger du kål på panden
Stegt spidsk√•l er nem at lave, og med denne opskrift steges spidsk√•l i sm√łr p√• panden. K√•len dryppes med citronsaft og bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
HytteostkageHytteostkage
Med denne hytteostkage er du sikret en lækker dessert til festen. Kagen har en dejlig cremet smag af hytteost frisk pift af citron.(Karolines K√łkken)
Grillet flæsk med ærtesalat og citronkartoflerGrillet flæsk med ærtesalat og citronkartofler
Meget lækker opskrift på grillet flæsk med ærtesalat, der serveres med citronkartofler. Det er rigtig sommermad med masser af smag.(Madens Verden)
Pund til pund kage - nem opskrift med citronPund til pund kage - nem opskrift med citron
Min opskrift på pund til pund kage, der er en super nem kage. Her lavet med citron, og navnet på kagen skyldes den ens mængde af ingredienser i dejen.(Madens Verden)
DonutsDonuts
Lækre hjemmelavede donuts med en frisk og mild smag af citron. Donuts er nemme at lave - prøv dem her. Værsgo'!(Karolines K√łkken)
Pastinakker i syrlig fl√łdesaucePastinakker i syrlig fl√łdesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines K√łkken)
Ovnbagte citronkartofler med oreganoOvnbagte citronkartofler med oregano
Se den dejlige opskrift på ovnbagte citronkartofler med oregano, hvor små kartoffelbåde vendes med citron og bages i ovnen.(Madens Verden)
Pandestegte asparges med citron på 5 minutterPandestegte asparges med citron på 5 minutter
Pandestegte asparges er en nem og l√¶kker m√•de at lave de gr√łnne asparges p√•. Her ristes de hurtigt p√• panden i lidt olivenolie, citronsaft og salt.(Madens Verden)
Hjemmelavet hyldebærsaft med æbleHjemmelavet hyldebærsaft med æble
Den bedste hjemmelavede hyldebær saft med æble. Nyd hyldebærsaften varm med en skive citron. Fyldt med C-vitamin til efterårssnuen.(Louiogbearnaisen)
Bygotto med kyllingespydBygotto med kyllingespyd
Bygotto (fætter til risotto) smager skønt af bl.a. 3 slags løg: Ramsløg, rødløg og forårsløg. Serveret med kyllingespyd og citron....uhm!(Karolines K√łkken)
Orange-curd med ingefær og pistacieOrange-curd med ingefær og pistacie
Curd er en syrlig creme, der nydes på brød eller i kager. Saften af appelsin og citron er med til at give den smørbare konsistens (curdling=koagulere). Curd‚Äôen smager herligt på nybagt eller ristet brød.(Karolines K√łkken)
Hyggemad: Skærising med citronsovsHyggemad: Skærising med citronsovs
Det her indlæg bliver lidt "Familie-agtigt" - så nu er I advaret på forhånd! Men nu er jeg jo Familiefaren, også på trods af, at Webmasteren fornylig meldte sig på banen i "familiekategorien" med deres(Gastromand.dk)
Vårsalat med blåbær og tomaterVårsalat med blåbær og tomater
Se hvordan du laver en lækker vårsalat med blåbær og tomater. Vårsalaten er særdeles lækker i salatskålen, og dryppes med citron og olie.(Madens Verden)
Sennepssild med citronsyltede r√łdl√łgSennepssild med citronsyltede r√łdl√łg
De sødlige marinerede sild får rigtig godt modspil af den lidt skarpe sennepsdressinger og de syrlige løg. En god start på frokosten.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt ising med gr√łntsagsfrikasseOvnbagt ising med gr√łntsagsfrikasse
En ovnbagt ising skal have cirka 8 minutter i ovnen, hvor den tilberedes uden skind. Fileterne foldes og krydres med salt og citronsaft.(Madens Verden)
Tigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærrisTigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærris
Ingefær, citrongræs, lime og chilisauce giver retten sit asiatiske præg. Retten er nem at tilberede og smager supergodt!(Karolines K√łkken)
Halloween muffins med butternut squash og citronglasurHalloween muffins med butternut squash og citronglasur
Halloweenmad! Opskrift på halloween muffins med butternut squash og citronglasur(Louiogbearnaisen)
Tigerrejer i ostetempuraTigerrejer i ostetempura
Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med bacon og gremolataKartoffelsuppe med bacon og gremolata
Nem kartoffelsuppe med sprøde baconstykker og gremolata af citronskal, persille og forårsløg. En simpel hverdagsforret, som også kan laves som hovedret med lidt ekstra grønt ved siden af.(Karolines K√łkken)
Citrongræs MargaritaCitrongræs Margarita
Citrongr√¶s margarita er en super sk√łn sommercocktail som er nem at lave og smager friskt og l√¶kkert p√• en varm for√•rs eller sommeraften(Valdemarsro)
Siciliansk citronkage med appelsinglasurSiciliansk citronkage med appelsinglasur
L√¶kker opskrift p√• siciliansk citronkage, som den laves hos Noorbohandelen p√• √łen Nyord ved M√łn. En sk√łn kage med citron og appelsinglasur.(Madens Verden)
Pæresalat med napolitana og tranebærPæresalat med napolitana og tranebær
Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.(Madens Verden)
Ceviche med laksCeviche med laks
Ceviche kan varieres på mange måder - her er den rå fisk marineret i lime og citron og anrettet med avocado og nektariner - opskrift(Valdemarsro)
Heaven - nem drink med Cuba Mango og tonicHeaven - nem drink med Cuba Mango og tonic
Heaven er en b√•de sk√łn og nem drink, der laves med Cuba Mango og tonic. Desuden er der lidt citronsaft i drinken, hvilket g√łr den forfriskende dejlig.(Madens Verden)
Ingefærfromage i chokoladeskåleIngefærfromage i chokoladeskåle
Ingefærfromage i chokoladeskåle er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft og den forførende chokolade giver en dessert der sent glemmes.(Karolines K√łkken)
Klatkager af risengr√łd m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengr√łd m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengr√łd p√• klatkager - disse her l√¶kre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirseb√¶rsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en sk√łn m√•de, at tilberede sin laks p√•. Denne udgave indeholder ogs√• lidt honning og mandler, hvilket kl√¶der din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Meunierestegt fisk med brunet sm√łrMeunierestegt fisk med brunet sm√łr
Stegt fisk, let paneret i hvedemel - en såkaldt meunierestegning. Med nøddebrunt smør, kapers og citron....Uhm!(Karolines K√łkken)
Ostegratinerede fiskefileterOstegratinerede fiskefileter
Med denne opskrift på ostegratinerede fiskefileter er du garanteret en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til at sætte tænderne i rødspættefileter med lækker smag af hvidvin og citronsaft!(Karolines K√łkken)
Spidskålssalat med æble og rosiner - nem salatSpidskålssalat med æble og rosiner - nem salat
Opskrift p√• en virkelig god spidsk√•lssalat, der laves med √¶ble og rosiner. Salaten f√•r ogs√• lidt frisk purl√łg, samt citronsaft og olie.(Madens Verden)
Gedeost quesadillasGedeost quesadillas
Gedeost quesadillas, er en mexikansk inspireret opskrift med masser af smag. Kylling, gedeost og avocado krydret med koriander, citron og chili er en himmelsk kombination.(Karolines K√łkken)
Sund salat med b√łnnespirer, cashewn√łdder og spidsk√•lSund salat med b√łnnespirer, cashewn√łdder og spidsk√•l
Her er min opskrift p√• en sund og nem salat med b√łnnespirer, √¶ble, spidsk√•l og dejlige cashewn√łdder. Vend salaten med olie og citronsaft.(Madens Verden)
Salat med hvedekerner, persille og pinjekernerSalat med hvedekerner, persille og pinjekerner
Her er min opskrift p√• en sund salat med hvedekerner, der anvendes som tilbeh√łr. Hvedekernerne koges og vendes bla. med persille, pinjekerner og citronsaft.(Madens Verden)
Mocktail med hyldeblomst og citron (drink uden alkohol)Mocktail med hyldeblomst og citron (drink uden alkohol)
Her f√•r du en opskrift p√• l√¶kker mocktail med hyldeblomst, citron og bl√•b√¶r. En l√¶skende og sk√łn drink uden alkohol, som samtidig er smuk at servere.(Madens Verden)
MikadopindeMikadopinde
Brødstænger med lakrids og citronskal er lækre at have med i madpakken. Kan gemmes op til 3 dage - eller fryses.(Karolines K√łkken)
Nem salat med r√łdk√•l, √¶bler og klementinerNem salat med r√łdk√•l, √¶bler og klementiner
Opskrift p√• en super dejlig og nem salat med r√łdk√•l. R√łdk√•lssalaten blandes med √¶bler og klementiner, og vendes med en smule citronsaft.(Madens Verden)
Sm√łrstegte jordskokker med timianSm√łrstegte jordskokker med timian
S√•dan laver du sm√łrstegte jordskokker p√• panden. Jordskokkerne steges m√łre i sm√łr med timian og lidt citronsaft, og virkelig gode.(Madens Verden)
Tom Collins - opskrift på drink med gin og danskvandTom Collins - opskrift på drink med gin og danskvand
Den bedste opskrift på Tom Collins, der er en populær drink. Den klassiske longdrink laves af gin, flormelis, citron og danskvand, og pyntes med rosmarin.(Madens Verden)
Skinkeschnitzler med æble-sennepssauceSkinkeschnitzler med æble-sennepssauce
Grønkål, æble, kapers, fraiche og citron er alle ingredienser der smager rigtig godt sammen med grisekødet.(Karolines K√łkken)
Spr√łde ingef√¶rsm√•kager med citroncremeSpr√łde ingef√¶rsm√•kager med citroncreme
Små og sprøde småkager krydret med ingefær og lagt sammen om en frisk citroncreme af kvark. Minder om de populære whoppies. Yndige og perfekte til kaffen.(Karolines K√łkken)
Saltede citroner ‚Äď S√•dan laver du de l√¶kre saltcitronerSaltede citroner ‚Äď S√•dan laver du de l√¶kre saltcitroner
S√•dan laver du dine egne saltede citroner. Det er nemt og l√¶kkert, og det bliver en uundv√¶rlig ingrediens i dit k√łkken. ‚Üí Se opskrift her.(Madsvin)
Rosenkål sauteret i citronsaft og olivenolieRosenkål sauteret i citronsaft og olivenolie
Rosenk√•l er ikke en popul√¶r spise hos alle, men pr√łv lige denne nemme tilberedning med citronsaft og olivenolie, hvor du laver rosenk√•l sauteret p√• panden.(Madens Verden)
Grillet squash med sennep og citronGrillet squash med sennep og citron
Grillet squash kunne meget vel blive din nye favoritledsager til grillaftenen. Tager få minutter at lave, ser smukt ud og smager fantastisk. Se mere her.(Madsvin)
Muffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsMuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi g√łr mest i her p√• Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager p√• Gastromand. Som en opf√łlger p√• sidste √•rs lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
Mini éclairsMini éclairs
Små mini éclairs med citroncreme er lækre og plejer gerne at blive revet af fadet. De små kager smager fantastiske - og så kan de laves helt færdige i god tid og fryses.(Karolines K√łkken)
Fastelavnsboller med kardemomme- og citroncremeFastelavnsboller med kardemomme- og citroncreme
Boller op ... boller ned. Det er sjovt at variere fyldet i fastelavnsboller; her med citroncreme og pyntet med mandelflager og perlesukker.(Karolines K√łkken)
Sandkage med reven citronskalSandkage med reven citronskal
Sandkage med reven citronskal er en nem kage, der smager virkelig godt. Sandkagen r√łres med sm√łr, og tils√¶ttes skal fra en √łkologisk citron.(Madens Verden)
Fattoush med bulgurFattoush med bulgur
Fattoush er en libanesisk salat med stegte brødstykker - her i en version med hjemmelavede croutoner, bulgur og citronhytteost. (Karolines K√łkken)
Fedtebr√łd med citronglasurFedtebr√łd med citronglasur
De traditionelle fedtebrød er med romglasur, men her er den med citronglasur, der giver småkagen en frisk smag. Uhm!(Karolines K√łkken)
LaksemousseLaksemousse
Laksemousse er en lækker opskrift på en velsmagende fiskeforret. Retten er en sikker vinder med sin kombination af laks, syrlig citronsaft og cremet creme fraiche.(Karolines K√łkken)
Citrontærte - Tarte au citron med marengsCitrontærte - Tarte au citron med marengs
Citront√¶rte med marengs er den perfekte dessert hvor b√•de s√łdme og syre g√•r op i en h√łjere enhed. Her f√•r du en citront√¶rte opskrift, som du vil elske.(Madsvin)
Citronmuffins - nemme cupcakes med citron!Citronmuffins - nemme cupcakes med citron!
Min opskrift på citronmuffins, der er nemme cupbakes bagt med citron. Kagerne er lette at bage, og de pyntes med glasur og reven citronskal.(Madens Verden)
R√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisseR√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisse
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Kold pastasalat med kylling og dressingKold pastasalat med kylling og dressing
Dette er en opskrift p√• kold pastasalat med kylling og masser af gr√łntsager. Den f√¶rdige pastasalat vendes med en olie- og citrondressing.(Madens Verden)
Græskarmos med kartofler, citronskal og persilleGræskarmos med kartofler, citronskal og persille
Husk at nyde de l√¶kre gr√¶skar, n√•r de er i s√¶son. Pr√łv for eksempel denne l√¶kre og cremede gr√¶skarmos med kartofler.(Madens Verden)
Pasta med oksek√łd og citronfl√łde p√• 15 minutterPasta med oksek√łd og citronfl√łde p√• 15 minutter
En dejlig opskrift p√• pasta med oksek√łd og citronfl√łde. Pastaretten er perfekt som aftensmad, og laves med strimler af oksek√łd, pasta og den l√¶kre sovs.(Madens Verden)
KokoskonfektKokoskonfekt
Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron. (Karolines K√łkken)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines K√łkken)
SquashkageSquashkage
Klassisk squashkage med citronglasur. Prøv denne nemme og lækre opskrift - og sæt tænderne i kagen allerede i aften(Karolines K√łkken)
Fettuccine med squash, citron og fl√łdeFettuccine med squash, citron og fl√łde
Fettuccine med squash, citron og fløde er en lækker opskrift på en pastaret med en frisk, syrlig og let smag. Glæd dig til at nyde denne lækre ret med pasta, squash, hvidløg og citron.(Karolines K√łkken)
Dampet spidskål med honning og citronDampet spidskål med honning og citron
Pr√łv denne dejlige opskrift p√• dampet spidsk√•l med honning og citron. En nem m√•de at tilberede den sunde spidsk√•l p√• og perfekt som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Gremolata opskrift med persille, hvidl√łg og citronGremolata opskrift med persille, hvidl√łg og citron
Gremolata er en sk√łn og nem topping, der stammer fra Italien. Her bliver den is√¶r brugt ovenp√• osso buco, men kan ogs√• bruges til andet k√łd.(Madens Verden)
Laks på grill med citron og krydderurterLaks på grill med citron og krydderurter
Lækker og virkelig nem opskrift på laks på grill med citron og krydderurter. Se opskriften og billeder her - retten kan også tilberedes i ovnen(Valdemarsro)
Squashspaghetti med k√łdboller og citronhytteostSquashspaghetti med k√łdboller og citronhytteost
Skøn pastaret der både mætter og giver point på grøntsagskontoen - og så er den en fryd for øjet!(Karolines K√łkken)
R√łdsp√¶tteruller p√• grill med parmaskinke og citronR√łdsp√¶tteruller p√• grill med parmaskinke og citron
R√łdsp√¶tteruller p√• grill er en nem og s√¶rdeles l√¶kker m√•de at grille fisk p√•. R√łdsp√¶tterne er omviklet med parmaskinke, der grilles spr√łdt.(Madens Verden)
Lam i citronsauce med √¶rter, l√łg og romainesalatLam i citronsauce med √¶rter, l√łg og romainesalat
Oplev lammet på en ny måde, med denne lette, sprøde og syrlige ret.(Karolines K√łkken)
Opskrift på mormordressing - den originale fra mormorOpskrift på mormordressing - den originale fra mormor
S√•dan laver du den perfekte mormordressing, der jo indeholder piskefl√łde, citronsaft og lidt sukker. Helt som mormor lavede den i gamle dage.(Madens Verden)
Blåbærkage med citronmarengs Blåbærkage med citronmarengs
En smagsrig kage med blåbær og citronmarengs ingen takker nej til.(Karolines K√łkken)
Kandiseret appelsin og citronKandiseret appelsin og citron
Smagen af kandiseret appelsin og citron er lidt som frugtfl√¶sk. Bare meget bedre - her er en sk√łn opskrift som kan bruges til alle slags citrus(Valdemarsro)
HavkatkarbonaderHavkatkarbonader
Opskriften på havkatkarbonader giver en lækker fiskeret med masser af smag. Glæd dig til at prøve smagskombinationen af havkat, rejer og grøn mayonnaise med citronmelisse.(Karolines K√łkken)
Vaniljespecier med citron - opskrift p√• sk√łnne sm√•kager med vaniljeVaniljespecier med citron - opskrift p√• sk√łnne sm√•kager med vanilje
Vaniljespecier med citron er nemme at lave og er her rullet i sukker s√• de f√•r en spr√łd fin kant og smager ekstra l√¶kkert - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Salat med melon, granatæble og agurkSalat med melon, granatæble og agurk
Den bedste melonsalat, der er salat med melon, pinjerkerner, granat√¶blekerner, agurk og en gr√łn salat. Dryppes med citronsaft og olie.(Madens Verden)
Luksus koldsk√•l med √¶g, tykm√¶lk og fl√łdeLuksus koldsk√•l med √¶g, tykm√¶lk og fl√łde
L√¶kker og nem opskrift p√• koldsk√•l til varme sommerdage. Med √¶g, tykm√¶lk og fl√łde bliver koldsk√•len cremet og tyk. Og vanilje og citron giver en frisk smag.(Louiogbearnaisen)
Yndlings koldskål med tykmælk, vanilje og citronYndlings koldskål med tykmælk, vanilje og citron
Hjemmelavet koldskål med tykmælk, æg og vanijle er noget af det bedste som findes om sommeren. Opskriften her er både sund, nem og vanedannende.(Louiogbearnaisen)
Gratinerede champignonerGratinerede champignoner
Champignon, friskpresset citronsaft og ost udgør grundstenene i denne lækre opskrift på gratinerede champignoner. Glæd dig til at nyde denne ret.(Karolines K√łkken)
Pizza p√• grill med hvidl√łgsmarinerede rejerPizza p√• grill med hvidl√łgsmarinerede rejer
En super lækker sprød pizza fra grillen. Med smeltet ost, og toppet med rejer marineret i hvidløg, citron og basilikum.(Karolines K√łkken)
Spicy velkomstdrinks med Aquavit og GingerbeerSpicy velkomstdrinks med Aquavit og Gingerbeer
L√¶kre og nemme velkomstdrinks med Aquavit, gingerbeer og citron. Smager fantastisk og er en anderledes og sp√¶ndende velkomstdrink. F√• den sk√łnne opskrift(Louiogbearnaisen)
Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinatPerlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat
Her får du min opskrift på perlebygsalat med blomkål. En sund og lækker salat med perlebyg, blomkål, spinat, rucola og en nem citrondressing.(Madens Verden)
Jordbærsalat med melon, citron og mynteJordbærsalat med melon, citron og mynte
Nem jordbærsalat med marinerede jordbær, melon og mynte. Jordbærsalaten er en enkel og frisk sommerdessert, som smager fantastisk og er hurtig at lave.(Karolines K√łkken)
Vandmelonjuice med æble og citronVandmelonjuice med æble og citron
Vandmelonjuice er en fantastisk lækker og forfriskende drik på en varm sommerdag. Og så er det super nemt at lave, hvis du har en saftpresser.(Madens Verden)
Lammek√łller med gr√łn salatLammek√łller med gr√łn salat
Lammekøller med grøn salat er en opskrift, som indeholder det hele. Lækre lammekøller med citronsaft, smagfuld estragon dressing og sprød grøn salat med salatost.(Karolines K√łkken)
Gulerodsjuice med æble, citron og ingefærGulerodsjuice med æble, citron og ingefær
Pr√łv denne opskrift p√• en frisk gulerodsjuice, der er smagt til med √¶bler, citron og ingef√¶r. Den er b√•de sund og l√¶kker!(Madens Verden)
Små citrontærter Små citrontærter
En skøn klassiker - med det perfekte forhold mellem sprød mørdejsbund, syrlig citroncreme og sød marengs.(Karolines K√łkken)
Stegt kylling med citron, hvidl√łg og rosmarinStegt kylling med citron, hvidl√łg og rosmarin
Denne opskrift giver en saftig og lækker stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin. Sammen med den dejlige broccoli og tomatpasta er du sikret en vellykket hovedret.(Karolines K√łkken)
Moderne l√łrdagskylling med citronmarinadeModerne l√łrdagskylling med citronmarinade
S√•dan laver du l√łrdagskylling, der var popul√¶rt i 1980erne, hvor de blev solgt i massevis. Her er l√łrdagskyllingen i en bedre udgave.(Madens Verden)
√Üblegr√łd √Üblegr√łd
Vi har givet den gammeldags æblegrød et tvist med frisk ingefær og citronfløde. Prøv den skønne opskrift lige her!(Karolines K√łkken)
Kylling fra S√łdam i grill - med hjemmelavet marinadeKylling fra S√łdam i grill - med hjemmelavet marinade
Saftig og sm√łrm√łr kylling fra S√łdam i grill, der grilles i gasgrill. Kyllingen er marineret med min hjemmelavede grillmarinade og citronsaft.(Madens Verden)
Blomk√•lsblinis med citronsyltede r√łdl√łg og kaviarBlomk√•lsblinis med citronsyltede r√łdl√łg og kaviar
Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg, perfekte til forret eller til tapasbordet.(Karolines K√łkken)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål ‚Äď også stok og blade ‚Äď der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines K√łkken)
Gratineret hummer med citron og hvidl√łgGratineret hummer med citron og hvidl√łg
Gratineret hummer med klassiske smage fra smør, citron og hvidløg. Helt enkelt og godt!(Karolines K√łkken)
ToscakageToscakage
Sandkage med et strejf af frisk citron - toppet med blød karamelliseret mandelfyld.(Karolines K√łkken)
Mormor salat opskrift med fl√łde og citronMormor salat opskrift med fl√łde og citron
Her er opskriften på den klassiske mormor salat. En populær salat gennem generationer med en mindst lige så populær mormordressing. Ren sommer!(Madens Verden)
BlomkålsmosBlomkålsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines K√łkken)
TranebærsmoothieTranebærsmoothie
Blend iskold mælk, tørrede tranebær og citronsaft og du har en både frisk og sød smoothie.(Karolines K√łkken)
Bagte jordskokker i ovn med citron og timianBagte jordskokker i ovn med citron og timian
Bagte jordskokker: Jordskokkerne er en af de ofte oversete rodfrugter, men med sin n√łddeagtige smag g√łr de sig super godt til blandt andet oksek√łd.(Madens Verden)
Gravad laks med citronrasp og sennepscremeGravad laks med citronrasp og sennepscreme
Hurtig og velsmagende forret, som indeholder både det søde og det sure, det bløde og det sprøde - og så tager retten sig ovenikøbet smukt ud. Både den gravad laks og sennepsdressing nu i ny forklædning.(Karolines K√łkken)
GremolataGremolata
Den klassiske italienske gremolata består af persille, hvidløg og citronskal. Denne gremolata har det hele, men med et lille twist i form af saltmandler.(Karolines K√łkken)
Tre tips til √łstersTre tips til √łsters
Her er inspiration at hente til dine østers, hvis du vil prøve lidt andet end den traditionelle med citron. Spis dem gratinerede med cremefraiche eller smør. Eller rå med en god krydret salsa.(Karolines K√łkken)
Julekage med romglasurJulekage med romglasur
Engelsk inspireret julekage med kanel, kardemomme, nellike og et frisk indslag af æbletern og revet citronskal.(Karolines K√łkken)
KoldskålsisKoldskålsis
Nem is af koldskål og piskefløde. Smag koldskåls-isen til med vanilje, sukker eller citron - og smagen af sol og sommer er i hus!(Karolines K√łkken)
MormordressingMormordressing
En klassisk mormordressing, der gøres syrlig og tyk med citronsaft. Dressingen passer til alle typer salat. Prøv den her. (Karolines K√łkken)
Marineret kylling med citron og oreganoMarineret kylling med citron og oregano
Se hvordan du laver en marineret kylling i ovn med en Frijsenborg Herregårdskylling, der bliver tilberedt med en lækker citron- og oregano marinade.(Madens Verden)
Græske kartofler - nemme kartofler i ovnGræske kartofler - nemme kartofler i ovn
Her f√•r du min opskrift p√• gr√¶ske kartofler. Det er sm√• kartofler, som bages i et fad i ovnen sammen med bla. olivenolie, citron og timian. Nemt tilbeh√łr.(Madens Verden)
Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kyllingOpskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling
En sund opskrift p√• tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre gr√łntsager.(Madens Verden)
Citronfromage opskrift og historien om denCitronfromage opskrift og historien om den
Citronfromage er en gammel dansk dessert, men faktisk stammer den fra Italien. Den er i familie med panna cotta, men altså med en klar smag af citron.(Madens Verden)
Julekonfekt Julekonfekt
Juletræer med smag af lakrids og citron. De er dekorative og pynter fint på julebordet.........og så kan de spises. Lækker julekonfekt. (Karolines K√łkken)
Lemon curd - bedste citroncreme til dessert og br√łdLemon curd - bedste citroncreme til dessert og br√łd
Lemon curd er frisk og syrlig med en cremet konsistens. Du kan sm√łre det p√• morgenbr√łdet eller bruge det som creme til is eller i desserter.(Madens Verden)
Jordb√¶rkompot med r√łrsukker og citronJordb√¶rkompot med r√łrsukker og citron
Opskrift p√• en nem jordb√¶rkompot, der kan bruges til is eller kager. Eller spises som den er. Smagt til med r√łrsukker og lidt citronsaft.(Madens Verden)
Mousse med r√łget torskerognMousse med r√łget torskerogn
Mousse med røget torskerogn giver en lækker og velsmagende mousse. Kombinationen af torskerogn. rejer, purløg og syrlig citronsaft smager himmelsk.(Karolines K√łkken)
Kryddersm√łrKryddersm√łr
Kryddersm√łr er s√• l√¶kkert - her f√•r du opskrift p√• bearnaisesm√łr, r√łrt sm√łr med creme fraiche, chilism√łr med citron, hvidl√łgssm√łr og andet godt(Valdemarsro)
Fiskefileter og gr√łntsagerFiskefileter og gr√łntsager
Med opskriften på, fiskefileter og grøntsager, er du garanteret en velsmagende hovedret. Fiskefileterne har en dejlig smag citronsaft og suppleres godt af de lækre stegte grøntsager.(Karolines K√łkken)
Grillede gr√łntsager til skinkemignon og citronhytteostGrillede gr√łntsager til skinkemignon og citronhytteost
Nye kartofler sammen med grillede grøntsager og en dejlig skinkemignon. Det hele bundet fint sammen af den letkrydrede hytteost med citron.(Karolines K√łkken)
P√¶rekage med yoghurtfl√łdeskumP√¶rekage med yoghurtfl√łdeskum
En lækker krydret kage med pærer og masser af smag af hasselnødder, kanel og kardemomme. Serveres med et friskt yoghurtflødeskum smagt til med citron og honning. (Karolines K√łkken)
CitronkageCitronkage
Lækker og frisk citronkage, som smager fantastisk og er hurtig at bage til gæster. Nap den nemme opskrift på en kage med citron helt uden marcipan her(Louiogbearnaisen)
CitronkageCitronkage
L√¶kker og nem opskrift p√• en virkelig velsmagende og saftig citronkage med marcipan - f√• den sk√łnne opskrift p√• kage med citron her(Valdemarsro)
Citronkage med ricotta og mandlerCitronkage med ricotta og mandler
Lækker, svampet citronkage lavet efter den klassiske italienske opskrift.(Louiogbearnaisen)
Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauceFiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce
Lækre fiskedeller med gulerødder, kapers og estragon, med en rustik kornsalat fyldt med sprøde rodfrugter og søde tranebær, som spiller godt op imod den syrlige citronsauce.(Karolines K√łkken)
Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalatGrillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat
En lidt uvant fiskespise, vendt i smagfuld krydderiblanding. En anderledes grilloplevelse, serveret med dejlige danske grøntsager i citronsauce.(Karolines K√łkken)
Den saftige citronmåneDen saftige citronmåne
Citronm√•ne er noget de fleste forbinder med en god, t√łr kage fra tanken. Og den kan gerne gemmes i et par √•r eller 3 uden der sker det vilde med den. Da k√¶resten havde drengene p√• bes√łg, tog jeg kampen op mod deres fortrukne spise. Opskriften er fra Lagkagehuset, de dog var lige lovlig gavmild...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Fiskegratin med tomat, dild og kartoffelmosFiskegratin med tomat, dild og kartoffelmos
En dejlig klassisk fiskegratin. Server evt. med citronbåde, til dem som gerne vil have det lidt mere syrligt. (Karolines K√łkken)
Citronkage med birkesCitronkage med birkes
L√¶kker citronkage med birkes, som holder dig saftig og dejlig i flere dage. Birkes giver en sk√łn smag og knasende bid til den friske kage med citron(Louiogbearnaisen)
Basilikumis med citron og lavendelblomsterBasilikumis med citron og lavendelblomster
Basilikumis er noget af det l√¶kreste. Og s√• giver den originale is bonuspoint fra g√¶sterne. Her er to versioner - en nem med k√łbeis og en med hjemmelavet.(Madens Verden)
Stegte r√łdsp√¶tterStegte r√łdsp√¶tter
Det er en klassiker: Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og citronbåde. Enkelt og sublimt.(Karolines K√łkken)
Friske for√•rsruller med svinek√łdFriske for√•rsruller med svinek√łd
Sund og sk√łn opskrift p√• friske for√•rsruller med citrongr√¶s og honningmarineret svinek√łd - smagen af vietnam i en dansk udgave - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Stegte sild med æbledressingStegte sild med æbledressing
Lækre sprødstegte sild krydret med persille og citronskal. Dertil en frisk og cremet æbledressing.....ikke så ringe endda!(Karolines K√łkken)
Wienerschnitzel med dreng - citronskive med ansjoser og kapersWienerschnitzel med dreng - citronskive med ansjoser og kapers
Wienerschnitzel med dreng som den skal laves. Paneret og anrettet med en citronskive, der er beklædt med et par ansjoser og lidt kapers.(Madens Verden)
CitronfromageCitronfromage
Klassiske citronfromage er en nem dessert, som kan laves p√• forh√•nd til g√¶ster. F√• sk√łn opskrift p√• l√¶kker citronfromage og guide til arbejde med husblas(Louiogbearnaisen)
Kartofler med parmesan og citron (nemme ovnkartofler)Kartofler med parmesan og citron (nemme ovnkartofler)
Pr√łv denne opskrift p√• kartofler med parmesan. Det er nemme ovnkartofler, der vendes med en dressing af bla. parmesan og citron. God som tilbeh√łr til k√łd.(Madens Verden)
Syltede pærer - hele pærer kogt i nem sukkerlageSyltede pærer - hele pærer kogt i nem sukkerlage
Her er opskriften på syltede pærer, der er super lækre som dessert. Det er hele henkogte pærer, der koges i en nem sukkerlage med citron og vaniljesukker.(Madens Verden)
Grillede porrer med kryddersm√łrGrillede porrer med kryddersm√łr
Porrerne er sorte udenpå, og lækkert møre indeni. De bliver serveret med et dejligt kryddersmør, som smager af både hvidløg, chili og citron.(Karolines K√łkken)
Grillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citronGrillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citron
De skønne fiskefileter med spegeskinke kan både grilles og steges i ovnen. Server med salat og kartofler.(Karolines K√łkken)
Krydderkage med citronsm√łrcremeKrydderkage med citronsm√łrcreme
Den solgule citronsmørcreme klæder krydderkagen i både smag og udseende. Du kan også undlade smørcremen og i stedet smørre skiverne med smør.(Karolines K√łkken)
Laks på grill med citron og krydderurter på 15 minutterLaks på grill med citron og krydderurter på 15 minutter
Nem opskrift med laks på grill, der laves med citron og krydderurter. Laksen er nem at grille, og tilberedningen tager blot 15 minutter ved indirekte varme.(Madens Verden)
Timiansm√łr med basilikum og citronsaft - sm√łr til b√łfTimiansm√łr med basilikum og citronsaft - sm√łr til b√łf
Se hvordan du nemt og hurtigt laver timiansm√łr med basilikum, der er en kryddersm√łr, som passer perfekt til stegte og grillede b√łffer.(Madens Verden)
Blåbærmuffins med crumbleBlåbærmuffins med crumble
Bag l√¶kre bl√•b√¶rmuffins med vanilje, citron og spr√łd crumble top. Nem og hurtig opskrift p√• bl√•b√¶r muffins, som smager sk√łnt og holder sig saftige.(Louiogbearnaisen)
Citronkage - nem opskrift på lækker kage med citronCitronkage - nem opskrift på lækker kage med citron
Citronkage er en klassisk kage, der er popul√¶r, fordi den er frisk i smagen. Denne opskrft med masser af citron, og olie i stedet for sm√łr.(Madens Verden)
Ungkarlens fryd - krydret oksek√łd med laurb√¶r og citronUngkarlens fryd - krydret oksek√łd med laurb√¶r og citron
En meget rustik, nem og billig ret som er fint krydret med citron og laurbærblade.(Karolines K√łkken)
Pandekager med isPandekager med is
Pandekager med is er en ægte dessert klassisker. Med denne nemme opskrift får pandekagerne et friskt pift af citronskal - perfekt sammen med vaniljeflødeisen.(Karolines K√łkken)
Norske KlejnerNorske Klejner
L√¶kre og nemme norske klejner med syrlig citronglasur - her f√•r du en sk√łn og nem opskrift p√• de l√¶kre nybagte hjemmelavede bl√łde klejner(Valdemarsro)
Flamberede bananerFlamberede bananer
Med opskriften på flamberede bananer kan du servere en velsmagende dessert der imponerer til festen. Søde bananer, syrlig appelsin- og citronsaft i samspil med cognac giver en dessert som behager ganen.(Karolines K√łkken)
Quinoab√łffer med citrongr√¶shytteostQuinoab√łffer med citrongr√¶shytteost
Saftige vegetarbøffer, bløde indeni og sprøde udenpå. Smager forrygende med den friske hytteost og de smukke bolsjebeder.(Karolines K√łkken)
Krydrede k√łdboller i perlespeltsalatKrydrede k√łdboller i perlespeltsalat
Lidt smag af Tyrkiet fra hvidløg, citron og spidskommen.(Karolines K√łkken)
B√łf og citrongr√¶shvidl√łgsdipB√łf og citrongr√¶shvidl√łgsdip
P√• gastromand elsker vi b√łf og det m√• gerne v√¶re p√• flere m√•der. Her f√•r du den helt simpelt med thai-inspireret sauce til. Du vil elske den... Du kan selvf√łlgelig servere noget til k√łdet, hvis du(Gastromand.dk)
Peberfrugtsalat med spidskål og honningdressingPeberfrugtsalat med spidskål og honningdressing
Opskrift på en virkelig lækker peberfrugtsalat med spidskål og honningdressing, der laves af olivenolie, citronsaft og honning.(Madens Verden)
Pasta med krydderurter på 15 minutterPasta med krydderurter på 15 minutter
En nem opskrift p√• pasta med krydderurter, olie og citron. En l√¶kker m√•de at peppe pastaen op p√•, og den er perfekt som tilbeh√łr til kylling.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes