Vi fandt 26 opskrifter med søgeordet kanelsnegle:
Kanelsnegle i fadKanelsnegle i fad
Kanelsnegle i fad eller bradepande bliver lækre og snaskede fordi formen holder på fyldet. Opskrift på nemme kanelsnegle med masser af fyld.(Louiogbearnaisen)
KanelsnegleKanelsnegle
De bedste kanelsnegle er hjemmelavede og de er altid et hit blandt børn og voksne. Prøv de nemme kanelsnegle her!(Karolines Køkken)
KanelsnurrerKanelsnurrer
Smukke snoede kanelsnegle lavet med hvid hvede Hvid hvede er et hvidt fuldkornsmel, så dejen indeholder godt med fuldkorn, selv om dejen er helt lys. (Karolines Køkken)
Kanelsnegle – bedste opskriftKanelsnegle – bedste opskrift
De er intet mindre end de bedste kanelsnegle - Fyldt med lækker smag og snask og et kæmpe hit på morgenbordet - opskriften får du her(Valdemarsro)
CremesnegleCremesnegle
Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen - når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle.(Karolines Køkken)
Svenske KanelbullarSvenske Kanelbullar
“I al det uendelige snevejr, er det bedste tidsfordriv bagning. Opskriften her er et gammelt svensk udklip. Bollerne laves ligesom kanelsnegle, men er mindre fine i udformningen. Den korte side, skal ikke være mere en max. 20 cm i bredde og tykklse af den udrullede dej skal være noget tykkere end til        ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BrunsvigersnegleBrunsvigersnegle
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal.(Karolines Køkken)
Bløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværkBløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværk
Bløddej er en fremragende universaldej, som du kan bruge til boller, pølsehorn, burgerboller og meget andet. Og dejen er nem at arbejde med.(Madens Verden)
KanelgiflerKanelgifler
Bag selv kanelgifler med lækker kanel-remonce som variation for almindelige kanelsnegle. Bedre end Pågen kanelgifler. Opskrift og fremgangsmåde >>(Louiogbearnaisen)
FrugtsnegleFrugtsnegle
Alle kender kanelsnegle og de smager jo skønt....men hvad med at prøve noget nyt og lidt sundere. En snegl med lidt grovere dej og med fyld af frugt - det smager altså også godt.(Karolines Køkken)
Dobbelt ChokoladesnegleDobbelt Chokoladesnegle
Chokoladesnegle til til dig som ikke kan få nok chokolade. Opskrift på chokoladesnegle er som kanelsnegle, bare med masser af chokolade og hasselnødder. De er gode!(Louiogbearnaisen)
Kanelsneglekage bagt i formKanelsneglekage bagt i form
Opskrift på bløde, amerikanske cinnemon buns bagt i form.(Louiogbearnaisen)
Kanelsnegle - hjemmebagte kanelsnegle af gærdejKanelsnegle - hjemmebagte kanelsnegle af gærdej
Se hvordan du bager de allerbedste kanelsnegle af gædej, der både er svampede og med masser af dejlig snask. Som en kanelsnegl skal være.(Madens Verden)
Kanelsnegle med marcipanremonceKanelsnegle med marcipanremonce
I en verden hvor alting hurtigt ender med blive moussekager med glace og bagerdystiske krummelurer, så kan man godt bare have behov for en god kanelsnegl. Her er vi ude i noget af det mest(Gastromand.dk)
Nem kanelsneglekage med bagepulver og marcipanNem kanelsneglekage med bagepulver og marcipan
En opskrift på en nem kanelsneglekage med bagepulver, hvor dejen derfor ikke skal hæve. Kagen laves med marcipan og hvid chokolade. Pyntes med hvid glasur.(Madens Verden)
Kanelsnegle af wienerbrød - nem opskriftKanelsnegle af wienerbrød - nem opskrift
Se hvordan du laver de lækreste kanelsnegle af wienerbrød, og uden det overhovedet er besværligt. Kanelsneglene er selvfølgelig med masser af snask.(Madens Verden)
Kanelsnegle - hjemmelavede snegle med kanelKanelsnegle - hjemmelavede snegle med kanel
Nem opskrfit på hjemmelavede kanelsnegle. En klassisk kanelsnegl med fyld af kanelremonce, og du kan bage 16 snegle på blot 45 minutter.(Madens Verden)
SneglekageSneglekage
Sneglekage af lækre hjemmebagte kanelsnegle lagt tæt sammen i en form og bagt som én skøn kage - SÅ lækkert og opskriften får du lige her(Valdemarsro)
Kanelsnegle med bagepulver og uden gær - skal ikke hæveKanelsnegle med bagepulver og uden gær - skal ikke hæve
Du kan sagtens bage hurtige kanelsnegle med bagepulver og uden gær, og de bliver faktisk rigtig gode. Her får du min opskrift på nemme kanelsnegle.(Madens Verden)
Gigantisk KanelsneglGigantisk Kanelsnegl
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskriftÆbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskrift
En lækker æbletærte med farin og kanel, som er let at lave. Opskriften her kombinerer det bedste fra brunsvigeren, kanelsneglen og æbletærten.(Madsvin)
Amerikanske kanelsnegle med creme cheeseAmerikanske kanelsnegle med creme cheese
Amerikanske kanelsnegle er simpelthen vildt lækre med en svampet, skøn midte, en cremet top og den herligste duft af kanel. Her er verdens bedste opskrift.(Madens Verden)
Hurtige kanelsnegle med bagepulver opskriftHurtige kanelsnegle med bagepulver opskrift
Hurtige kanelsnegle, der bages med bagepulver i stedet for gær. Derfor skal kanelsneglene ikke hæve, og de er klar på kort tid.(Madens Verden)
Kanelsneglekage - nem opskrift på lækker kanelkageKanelsneglekage - nem opskrift på lækker kanelkage
Her er min opskrift på en nem kanelsneglekage, der bages i en springform. Den indeholder en skøn kanelremonce, og kanelsneglekagen pyntes med glasur.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes