Vi fandt 328 opskrifter med søgeordet boller:
Facts om boller:
For alternative betydninger, se Boller (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Boller)Boller Slot er en gammel sædegård, som nævnes 1350, da Otte Limbek skriver sig til Boller. Gården blev helt udstykket i 1937 og ligger i Uth Sogn, Bjerre Herred, Horsens Kommune. De nuværende bygninger er underlagt fredning og blev opført af Holger Ottesen Rosenkrantz og hans frue Karen Gyldenstierne i årene 1537-1588. Stedet har altid været ejet af magtfulde og velhavende familier, hvorfor der jævnligt har fundet store ombygninger sted, så bygningerne har kunnet tilfredsstille de skiftende tiders krav til både mode og bekvemmelighed. I årene 1759-69 fandt den største ombygning sted, hvor blandt andet slottets tre tårne blev fjernet. Hovedbygningen blev solgt til De Danske Sygekasser og ombygget til rekonvalescenshjem i 1931-1932. Slottet fungerede i mange år som plejehjem, men lukkede i 2012. I 2015 erhvervede Peter Vognsen Nørgaard slottet, der gennem en restauering omdannede stedet til lejligheder og liberalt erhverv. Den store park er offentlig tilgængelig i sommerhalvåret. Den passes af en haveforening og indeholder mange slags planter. I parken ses flere store og sjældne træer – bl.a. Almindelig Tulipantræ, Almindelig Platan og Kalopanax, samt et af Danmarks ældste, bestående eg, Margretheegen.
Babyvenlige boller uden kernerBabyvenlige boller uden kerner
Lækre sunde og fiberrige babyvenlige boller uden kerner - De er elsket af de voksne, børn og selv de helt små børn kan spise dem(Valdemarsro)
Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karryBønne- og mangosalat - af en rest boller i karry
Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.(Karolines Køkken)
Mormors fastelavnsboller med vaniljecremeMormors fastelavnsboller med vaniljecreme
Mormors fastelavnsboller er klasiske og gammeldags boller med vaniljecreme. De er luftige og lette, og så er de meget nemme at bage. Pyntes med glasur.(Madens Verden)
Hjemmebagte boller med risHjemmebagte boller med ris
Lækre og nemme hjemmebagte boller med ris tager ingen tid at lave og smager fantastisk - god til stop spild af mad - se opskriften her(Valdemarsro)
Boller med hvidtølBoller med hvidtøl
Hjemmebagte boller med hvidtøl eller nisseøl som det også kaldes herhjemme - de er super lækre og nemme at bage - få opskriften her(Valdemarsro)
Flødebolle-browniesFlødebolle-brownies
Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen.(Karolines Køkken)
ValnøddebollerValnøddeboller
Valnøddeboller smager dejligt , er velegnede til ost og gode til mellemmåltidet. Valnøddekernerne i opskriften giver en lækker smag - prøv den!(Karolines Køkken)
Rugboller og hønsesalat med estragonRugboller og hønsesalat med estragon
Du har været gennem diverse salater, Også dem i hippe glas. Og de der wraps, som kun tog tv-kokken 3 minutter at bikse sammen, men kræver ualmindelig meget forberedelse og hjernekapacitet at få foldet sammen kl. 6.43. Her godt og vel 1 måned inde i arbejds- og studiehalvåret, er du tilbage. Ved 4 snoozinger. De...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og syltetøjGammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og syltetøj
Hjemmebagte fastelavnsboller med fyld af vaniljecreme, syltetøj eller marcipan smager skønt. Prøv verdens bedste opskrift på klassiske fastelavnsboller >>(Louiogbearnaisen)
Boller i karry opskrift - god og dansk mad på 30 min.Boller i karry opskrift - god og dansk mad på 30 min.
Her får du min bedste opskrift på boller i karry, og se også hvordan du laver retten med kokosmælk eller i en sund udgave med havregryn.(Madens Verden)
Løg- og rødkålssalat med sprøde ostebollerLøg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.(Karolines Køkken)
Åbne fastelavnsboller med creme og glasurÅbne fastelavnsboller med creme og glasur
Her er en nem opskrift på åbne fastelavnsboller, der bages med creme i midten og pyntes med glasur. Gode til fastelavn, men kan nydes hele året rundt.(Madens Verden)
Boller til madpakken - med fuldkorn fra Gram SlotBoller til madpakken - med fuldkorn fra Gram Slot
Boller til madpakken bages med en god del fuldkorn, så de mætter godt. Vi har bagt disse madpakkeboller med fuldkorns hvedemel fra Gram Slot i Sønderjylland.(Madens Verden)
SurdejsbollerSurdejsboller
Lækre, saftige koldhævede boller med surdej, skyr og æble.(Karolines Køkken)
ChokoladebollerChokoladeboller
De fleste af os Gastromænd har efterhånden fået skabt lidt arvinger, og disse skal jo også tilgodeses en gang imellem. Så en gang imellem skal man jo diske op med lidt hjemmelavede sager som kan tilfredsstille(Gastromand.dk)
Fastelavnsboller med creme - opskrift med billederFastelavnsboller med creme - opskrift med billeder
Fastelavnsboller med creme er noget af det mest lækre bagværk man kan få. Her med hjemmelavet kagecreme, og så skal de bare pyntes med lidt glasur.(Madens Verden)
Pasta med kyllingekødboller i tomatsaucePasta med kyllingekødboller i tomatsauce
Her er min opskrift på pasta med kyllingekødboller. Lækre kødboller, der laves med hakket kylling, der serveres i en nem, italiensk tomatsauce. Det er mums.(Madens Verden)
Emmer grovbollerEmmer grovboller
Boller bagt med emmermel er meget smagfulde og har en helt anden krumme end almindelig hvede. Prøv denne opskrift på grove emmerboller(Valdemarsro)
Store gifler med Nutella (lækre Nutella boller)Store gifler med Nutella (lækre Nutella boller)
Her er opskriften på meget lækre gifler med Nutella, der er luftige og skønne Nutella boller. De laves af en nem bløddej, der lægges sammen med Nutella. Altid et hit hos børn og voksne.(Madens Verden)
Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabetKoldhævede boller der hæves natten over i køleskabet
Nem opskrift på koldhævede boller. Dejen røres sammen om aftenen, stilles i køleskabet natten over, og dagen efter kan du bage lækre boller.(Madens Verden)
Det sønderjyske kaffebord - historien og opskrifterDet sønderjyske kaffebord - historien og opskrifter
Det sønderjyske kaffebord er ikke for folk med fedt- og sukkerfobi. 21 forskellige slags bagværk fra boller til lagkager og småkager kan der blive budt på.(Madens Verden)
Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)
Det er en almen misforståelse af tapas er lig med brød med mere eller mindre interessant fyld, men definitionen er altså noget bredere end som så. Albondigas betyder egentlig fars eller farsbrød, men når man bestiller(Gastromand.dk)
Nemme boller med skeNemme boller med ske
En genial opskrift hvis du gerne vil have friskbagte boller flere dage i træk og ikke har oceaner af tid.(Karolines Køkken)
Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)
En god opskrift på kødboller i tomatsauce, der nydes sammen med spaghetti og broccoli. En italiensk klassiker for børn og voksne.(Madens Verden)
KanelbollerKanelboller
Uhmm, nybagte boller med duften af kanel - findes der noget bedre? De her saftige kanelboller smager skønt med koldt smør. Find opskriften på kanelboller(Louiogbearnaisen)
Pitabrød med krydrede kødbollerPitabrød med krydrede kødboller
En udfordring fra Friland indløb i postkassen. Friland er en del af Danish Crown og er leverandør af både økologisk og frilandskød fra grise og køer. I sin enkelhed bestod udfordringen i at skabe en(Gastromand.dk)
Hjemmebagte burgerboller med durummel (6 stk.)Hjemmebagte burgerboller med durummel (6 stk.)
Den bedste opskrift på hjemmebagte burgerboller med durummel. Nem og solid opskrift fra Newyorker By Heart, og bollerne er også gode til en sandwich.(Madens Verden)
Farmors boller med cremefyld og hasselnødderFarmors boller med cremefyld og hasselnødder
Her får du opskriften på farmors boller med cremefyld. Bollerne er nemme at lave og fyldes med kagecreme. Bruges til fødselsdag, kaffen osv.(Madens Verden)
FødselsdagsbollerFødselsdagsboller
Klassiske, hvide fødselsdagsboller er et "must" til børnefødselsdagen - og ønsket til voksen fødselsdagen. Værsgo!(Karolines Køkken)
Hjemmelavede flødeboller med eller uden kokosHjemmelavede flødeboller med eller uden kokos
Se hvordan du laver de bedste og hjemmelavede flødeboller med chokoladeovertræk. Med denne opskrift falder flødebollerne aldrig sammen.(Madens Verden)
Fødselsdagsboller med vaniljeFødselsdagsboller med vanilje
Det lækre alternativ til den klassiske, hvide fødselsdagsbolle - med et strejf af vanilje.(Karolines Køkken)
Valnøddeboller - nem opskrift på hurtige boller med valnødderValnøddeboller - nem opskrift på hurtige boller med valnødder
Her får du en nem og hurtig opskrift på valnøddeboller, der er boller med masser af valnødder, som du kan bage på en travl morgen.(Madens Verden)
CalzonebollerCalzoneboller
Opskrift på lækre calzone boller med indbagt fyld af ost, skinke eller pølse og basilikum. Et hit til madpakken eller bare som hyggesnack(Valdemarsro)
Nemme og hurtige boller uden hævning (klar på 30 minutter)Nemme og hurtige boller uden hævning (klar på 30 minutter)
Opskrift på nemme og hurtige boller, der ikke skal hæve. Dejen laves med fuldkorn og havregryn, den er nem at håndtere, og de bages straks.(Madens Verden)
Brød og boller - de bedste opskrifterBrød og boller - de bedste opskrifter
Elsker du brød og boller - og især at bage det selv? Så er her de bedste opskrifter på hjemmebagte brød og lækre boller, som du altid får succes med.(Madens Verden)
Grøn pastasauce til kyllingekødbollerGrøn pastasauce til kyllingekødboller
Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.(Karolines Køkken)
Brioche burgerbollerBrioche burgerboller
Disse super luftige og lækre brioche burgerboller hæver din burger til nye højder.(Karolines Køkken)
Forloren skildpaddeForloren skildpadde
Gammeldags forloren skildpadde....næsten som mormor lavede den. Gryderet baseret på kalvebov og grøntsager med fiskeboller og "smilende æg" som tilbehør.(Karolines Køkken)
Kardemommeboller - opskrift på boller med kardemommeKardemommeboller - opskrift på boller med kardemomme
Den bedste opskrift på kardemommeboller. Bollerne bages med smør og mælk, og de bliver både spændstige og lette.(Madens Verden)
Boller i selleri - Som du ikke har fået det førBoller i selleri - Som du ikke har fået det før
En moderne udgave af boller i selleri, der fører retten frem til nutiden. Med denne opskrift vil du (gen)finde kærligheden til boller i selleri!(Madsvin)
Asiatisk suppe med grønt og kødbollerAsiatisk suppe med grønt og kødboller
En dejlig let, klar suppe med smag fra Østen, og med de kendte og elskede danske kødboller.(Karolines Køkken)
Chokoladeboller - opskrift på bløde og nemme boller med chokoladeChokoladeboller - opskrift på bløde og nemme boller med chokolade
Min opskrift på de bedste og hjemmebagte chokoladeboller med stykker af mørk chokolade, og bollerne bliver både store, lækre og meget bløde.(Madens Verden)
Brioche burgerboller - bedste opskrift med æg og smørBrioche burgerboller - bedste opskrift med æg og smør
Brioche burgerboller er store og luftige, og det skyldes det store indhold af både æg og smør i burgerbollerne. Her får du verdens bedste opskrift på dem.(Madens Verden)
Ferskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmeladeFerskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet Ferskenkompot smager fantastisk som tilbehør til pandekager, vafler, hjemmebagte boller, på en ostemad, eller på A38(Valdemarsro)
Franskbrød med mere!Franskbrød med mere!
Opskriften kan bruges til både brød, boller og pizzabunde. Pizzabundene kan desuden fryses ubagte.(Karolines Køkken)
Norske fiskeboller i mild citronsauceNorske fiskeboller i mild citronsauce
Den milde smag og de mange ærter gør denne ret til en sand familiefavorit. (Karolines Køkken)
Engelske scones - nem opskrift med tips og tricksEngelske scones - nem opskrift med tips og tricks
Her er min opskrift på engelske scones, der i virkeligheden er nemme boller bagt med bagepulver i stedet for gær. Derfor er det en hurtig opskrift.(Madens Verden)
ChokoladebollerChokoladeboller
Hjemmebagte lækre chokoladeboller er jo fantastisk og her får du opskriften på de skønneste hjemmelavede chokolade boller(Valdemarsro)
Kvarkmuffins med mandler og frugtKvarkmuffins med mandler og frugt
Disse muffins er ikke kage, men søde boller lavet af gærdej med tørret frugt.(Karolines Køkken)
CremebollerCremeboller
Opskriften er fra dengang udtrykket "rigelig med smør" opstod. Cremebollerne er meget smørfyldte og minder om en blanding af doughnuts og wienerbrød.(Karolines Køkken)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffeltern
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sørøver-bollerSørøver-boller
Vaskeægte børnefødselsdags-fest-boller!(Karolines Køkken)
Wienerboller - opskrift på nemme boller med fyldWienerboller - opskrift på nemme boller med fyld
En nem opskrift på wienerboller, der fyldes med en lækker kagecreme. Wienerbollerne er meget nemme at lave, og minder lidt om fastelavnsboller.(Madens Verden)
Hvidløgsboller - opskrift på boller med hvidløgssmørHvidløgsboller - opskrift på boller med hvidløgssmør
Opskrift på de bedste hvidløgsboller. Det er nemme og luftige boller med hvidløgssmør, og det er de lækreste hvidløgsbrød du kan bage.(Madens Verden)
Semlor – svenske fastelavnsbollerSemlor – svenske fastelavnsboller
Fik du lige set den fredagskage, som jeg spiste i går? Nøj, den var farlig god! Så god, at jeg var nødt til at snuppe endnu en til aftenkaffen. Og jep, det er selvfølgelig de svenske banditter, Semlor, som vi snakker om. De sidste par år har den populære fætter væltet sig i spotlyset her...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Madpakkeboller med squash, gulerødder og ostMadpakkeboller med squash, gulerødder og ost
Fyldige og saftige boller, der mætter i madpakken. Du kan skifte 1/3 af hvedemelet ud med fuldkornhvedemel, så de bidrager til de 75 g fuldkorn, du helst skal have hver dag.(Karolines Køkken)
NutellabollerNutellaboller
Godt alternativ til boller med creme - et sikkert hit til børnenes fastelavnsfest.(Karolines Køkken)
Pasta med kødbollerPasta med kødboller
Lady og Vagabonden...børn og voksne, næsten alle er vilde med pasta og kødboller.(Karolines Køkken)
Blomkål i karry og spicy kødbollerBlomkål i karry og spicy kødboller
Det her skulle egentligt have været en omgang karrystegte blomkål, som tilbehør. Men i et kort øjebliks kådhed, smed jeg en portion karrypulver på panden, som kunne have gjort en god, gammel inder stolt. Det kradsede godt i luftvejene og jeg kunne forsvinde i karry-skyen, som indhyldede køkkenet og de nymalede vægge(!).   De tørstegte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ciabatta boller fra Italien (super nem opskrift)Ciabatta boller fra Italien (super nem opskrift)
Ciabatta boller fra Italien er lækre brød, som er nemme at bage. Rør dejen sammen om morgenen, og bag bollerne til aften. Uden æltning.(Madens Verden)
Svenske KanelbullarSvenske Kanelbullar
“I al det uendelige snevejr, er det bedste tidsfordriv bagning. Opskriften her er et gammelt svensk udklip. Bollerne laves ligesom kanelsnegle, men er mindre fine i udformningen. Den korte side, skal ikke være mere en max. 20 cm i bredde og tykklse af den udrullede dej skal være noget tykkere end til        ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grøntsagssuppe med kyllingeboller og parmesanGrøntsagssuppe med kyllingeboller og parmesan
Det er nemt at lave kødboller til suppen selv. Lav en stor portion kødboller og frys dem ned - så er der til hjemmelavet suppe hele vinteren(Louiogbearnaisen)
Gulerods- og solsikkeboller (opskrift på 10 stk.)Gulerods- og solsikkeboller (opskrift på 10 stk.)
Her får du en nem og god opskrift på bløde gulerods- og solsikkeboller. Bollerne er som sagt lette at lave, og de bliver luftige og bløde. Giver 10 stk.(Madens Verden)
Grove boller med kakao og pecannødderGrove boller med kakao og pecannødder
Inspiration til sund og mættende eftermiddagsmad, som er nem at have med på farten. Både for voksne og børn(Louiogbearnaisen)
Makaroni med krydrede kødbollerMakaroni med krydrede kødboller
Makaroni, bucatini, spaghetti....der findes et hav af forskellige slags pasta og det er sjovt at variere sortimentet. Her er det makaroni der bliver ledsaget af kødboller, grøntsager og revet ost blandet med krydderurter og citron.(Karolines Køkken)
Kanelboller - nem opskrift på bløde boller med kanelKanelboller - nem opskrift på bløde boller med kanel
Dette er en opskrift på kanelboller. Det er bløde boller, der bages af en bløddej, og til sidst drysses med sukker og kanel.(Madens Verden)
Koldhævede speltboller - hæves i køleskab natten overKoldhævede speltboller - hæves i køleskab natten over
Få en nem opskrift på koldhævede speltboller, der hæves i køleskab natten over. Dejen er let at røre sammen, og bollerne bages om morgenen.(Madens Verden)
Opskrifter med karry - de bedste karryretterOpskrifter med karry - de bedste karryretter
De bedste opskrifter med karry, og der er mange lækre karryretter. Med alt fra boller i karry til karrysuppe og en skøn kylling i karry.(Madens Verden)
FødselsdagsbollerFødselsdagsboller
Det er fødselsdagsboller så det basker, med den dejligste smag af kardemomme og pyntet op til fest og ballade, så man ikke kan blive andet end i godt humør.(Valdemarsro)
Luftige boller med græsk yogurtLuftige boller med græsk yogurt
Græsk yoghurt er nemt at bage med og giver saftige, bløde boller, som mætter godt. Få opskriften på lækre, luftige brød med græsk yoghurt her(Louiogbearnaisen)
Karrysuppe - af en rest boller i karryKarrysuppe - af en rest boller i karry
Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.(Karolines Køkken)
Endelig en opskrift: Maltboller – med ØL!Endelig en opskrift: Maltboller – med ØL!
Jeg har længe battlet med at finde en opskrift på noget maltbrød, som virkelig var god. Jeg har nok afprøvet 4-5 forskellige bagemetoder og endnu flere forskellige ingredienser, før jeg landede på denne opskrift. Faktisk var(Gastromand.dk)
Burgerboller - de perfekte boller til burgere!Burgerboller - de perfekte boller til burgere!
Her er min bedste opskrift på burgerboller. Burgerbollerne er nemme at lave, og de har den helt rigtige fyldighed, der gør dem perfekte til en burger.(Madens Verden)
Fastelavnsboller med cremeFastelavnsboller med creme
Nemme og lækre fastelavnsboller med creme. Bag selv nemt de bedste fastelavnsboller og fyld dem med hjemmelavet vanilje creme. Fastelavnsbollerne kan fryses(Louiogbearnaisen)
Spaghetti med kødboller i tomatsauceSpaghetti med kødboller i tomatsauce
Så er det tid for lady og vagabonden! Lange spaghettier og kødboller lige til at dele.(Karolines Køkken)
Bløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværkBløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværk
Bløddej er en fremragende universaldej, som du kan bruge til boller, pølsehorn, burgerboller og meget andet. Og dejen er nem at arbejde med.(Madens Verden)
Speltboller - økologiske og nemme at bageSpeltboller - økologiske og nemme at bage
Speltboller bagt med økologisk speltmel er et lidt sundere alternativ til de almindelige hvedeboller. Disse speltboller er gode til madpakken.(Madens Verden)
Hjemmelavede fuldkorns burgerboller og bøfferHjemmelavede fuldkorns burgerboller og bøffer
Se hvordan du nemt laver hjemmelavede fuldkorns burgerboller og bøffer, så du får en burger som du kan lide den. Selvfølgelig med masser af tilbehør.(Madens Verden)
Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøbSpaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb
Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.(Karolines Køkken)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
Boller - bedste opskrift på den hjemmebagte bolleBoller - bedste opskrift på den hjemmebagte bolle
Nybagte boller er noget af det allerbedste bagværk, og her er min grundopskrift på boller, der er bløde, men med sprød skorpe.(Madens Verden)
Flæskestegssandwich - opskrift med det heleFlæskestegssandwich - opskrift med det hele
Se her hvordan du laver en hjemmelavet flæskestegssandwich med langtidsstegt flæskesteg. Få også opskriften på hjemmebagte burgerboller.(Madens Verden)
BrusebadsbollerBrusebadsboller
Navnet brusebadsboller henviser til, at du former bollerne om aftenen og lader dem hæve natten over i køleskabet . Mens du er i brusebad, bager du dem....og vupti er der nybagte boller til morgenmad.(Karolines Køkken)
FrugtbollerFrugtboller
Skal der andre boller på suppen? Så prøv disse boller med frugt. De passer perfekt til madpakken eller mellemmåltidet!(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med kødbollerGrøntsagsspaghetti med kødboller
Grøntsagsspaghetti med kødboller er en skøn pastaret med masser af grønt og lækre kødboller i cremet tomatsauce. En ret der emmer af Lady og vagabonden. (Karolines Køkken)
Pasta med svampe og kyllingekødbollerPasta med svampe og kyllingekødboller
Spaghetti og kødboller - en klassisk kombination, som Lady og Vagabonden har gjort så kendt og elsket. Her i en dejlig variant med svampe og salatost.(Karolines Køkken)
Boller i karry på indiskBoller i karry på indisk
Prøv en anderledes boller i karry med masser af krydderier.(Louiogbearnaisen)
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrødBrusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød
Opskrift på nemme brusebadsboller. Du laver dejen på 10 min., hvorefter bollerne bages mens du tager et brusebad. Det er hurtige morgenbrød.(Madens Verden)
Pasta med tomater og kødbollerPasta med tomater og kødboller
Lady og Vagabonden elskede det, de fleste børn elsker det (plus de voksne).....spaghetti og kødboller. Her har vi skiftet spaghettien ud med skruer og tilføjet lidt ekstra grøntsager, men det smager stadig lige godt.(Karolines Køkken)
Speltboller med havregrynSpeltboller med havregryn
Små runde og grove - til din morgenmad eller eftermiddagskaffe.(Karolines Køkken)
SpelthvederSpelthveder
Hveder er betegnelsen for boller, der bages tæt sammen og efter bagning flækkes og ristes. Server med tandsmør!(Karolines Køkken)
Æbleboller med kanel - lidt sundere bollerÆbleboller med kanel - lidt sundere boller
Her er en skøn opskrift på æbleboller med kanel, og det er en lidt sundere udgave af boller. Inspireret af boller fra Julemærkehjemmet.(Madens Verden)
Kyllingekødboller i citronsauceKyllingekødboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines Køkken)
Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrødKyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød
Super lækker lun sandwich med masser af knas fra æbler og rødkål.(Karolines Køkken)
Marieboller med råcremeMarieboller med råcreme
Den absolutte ultimative fastelavnsbolle......hvis du spørger nogen!(Karolines Køkken)
BurgerbollerBurgerboller
Burgerboller er oftest noget, man bare køber. De kan dog let bages luftige og saftige derhjemme. Prøv opskriften her. (Karolines Køkken)
FuldkornsbollerFuldkornsboller
Lækre boller der kan bruges til morgenmad, brunch, madpakken, fødselsdag, eftermiddagskaffe eller hvornår du lige får lyst.(Karolines Køkken)
Koldhævede boller med juicepulp og valnødderKoldhævede boller med juicepulp og valnødder
Koldhævede boller med juicepulp og valnødder er en af de lækreste metoder at mindske madsspild. Og så er de både lette og hurtige at lave.(Madens Verden)
BlåbærsyltetøjBlåbærsyltetøj
Blåbær giver den lækreste blåbærsyltetøj som er fyldt af smag og perfekt til alt fra hjemmebagte boller til søde pandekager - opskrift(Valdemarsro)
Burgerboller med hytteostBurgerboller med hytteost
Prøv at lave dine egne hjemmebagte burgerboller. Der er meget mere gods i dem end de færdigkøbte - og så smager de bedre!(Karolines Køkken)
Flødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bærFlødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bær
Min opskrift på flødebollekage med masser af friske bær. En nem og lækker no-bake kage - perfekt som dessert. Måske din nye favoritkage.(Madens Verden)
Burgerboller på grillenBurgerboller på grillen
Bag burgerboller på grillen. Det er nemt og smager godt!(Karolines Køkken)
Hytteboller med abrikos og fuldkornHytteboller med abrikos og fuldkorn
Skøn bolle morgen, middag og aften. Den smager godt både med og uden pålæg, i skolen og på jobbet.(Karolines Køkken)
Grovboller i formeGrovboller i forme
De rustikke boller er bagt i små aluforme, så de får en facon som paddehatte - det vækker glæde.(Karolines Køkken)
Pizzaboller - lækre boller a la pizza til madpakkenPizzaboller - lækre boller a la pizza til madpakken
Her får du en god opskrift på pizzaboller, der er helt perfekte til madpakken. Boller, der smager af pizza og med lækker topping.(Madens Verden)
Grovboller med kalkunbryst og hytteostGrovboller med kalkunbryst og hytteost
Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.(Karolines Køkken)
Spicy kål med kyllingekødbollerSpicy kål med kyllingekødboller
De små saftige kyllingekødboller bliver serveret sammen med nudler, kinakål og en dejlig spicy fløde med smag fra det asiatiske køkken. Kinakål har ikke det bedste ry, men smager faktisk dejligt, med en lidt nøddeagtig fin smag, når den bliver varm.(Karolines Køkken)
Boller i Karry - en ægte dansk klassikerBoller i Karry - en ægte dansk klassiker
Boller i Karry er en klassisk indisk ret som stammer fra det centralen Indien og blev op gennem 1900 taller spredt udover hele Indien og siden hen verden og endte i 1981 også i Danmark(Gastromand.dk)
Grovboller med spinatGrovboller med spinat
Disse grovboller med spinat og hytteost er et hit på morgenbordet! Prøv de saftige og lækre spinatboller her. Værsgo'!(Karolines Køkken)
Grovboller med tunsalatGrovboller med tunsalat
Lækker fyldig tunsalat der kan bruges som fyld i alle slags sandwich.(Karolines Køkken)
Nem opskrift på hurtige teboller af bløddejNem opskrift på hurtige teboller af bløddej
Teboller er klassiske og bløde boller, der nydes lune med smør. Bollerne i denne opskrift er lavet af en nem bløddej med smør, og hævetiden er ikke så lang.(Madens Verden)
Grove havrebollerGrove havreboller
Bollerne kan gøres klar dagen før og fx bages om morgenen. Samme princip som de gammelkendte brusebadsboller, bare i en grovere model.(Karolines Køkken)
Gammeldags fastelavnsboller (flere varianter)Gammeldags fastelavnsboller (flere varianter)
Opskrift på gammeldags fastelavnsboller, hvor du kan lave flere varianter af samme dej. Jeg viser dig fastelavnsboller med creme og syltetøj.(Madens Verden)
Grovboller - nem opskrift på sunde og luftige boller med fuldkornGrovboller - nem opskrift på sunde og luftige boller med fuldkorn
Her får du min opskrift på grovboller, der både er luftige, nemme og sunde. Se også hvordan du laver koldhævede grovboller med fuldkorn.(Madens Verden)
Verdens bedste burger (hjemmelavet)Verdens bedste burger (hjemmelavet)
Opskrift på verdens bedste burger, hvor burgerbøffer og burgerboller laves helt fra bunden. Det giver en virkelig lækker burger.(Madens Verden)
Boller med bønner – lækre og saftigeBoller med bønner – lækre og saftige
Kom bønner i dit brød og få lækre saftige boller, som holder sig friske længe og har et stort indhold af protein, som mætter. Spis dem til frokost eller morgenmad.(Louiogbearnaisen)
Boller i selleri - trøffelstyleBoller i selleri - trøffelstyle
Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014:(Gastromand.dk)
Boller med havregryn - dejlige og nemme morgenbollerBoller med havregryn - dejlige og nemme morgenboller
Her er en fantastisk god opskrift på boller med havregryn. Bollerne bliver meget luftige og lette, og de er gode som morgenbrød. Samtidig er de nemme at bage om morgenen.(Madens Verden)
Gammeldags hønsekødssuppe - nem opskriftGammeldags hønsekødssuppe - nem opskrift
Her får du en nem opskrift på gammeldags hønsekødssuppe, der koges på en høne eller stor kylling. Kan laves med eller uden kød- og melboller.(Madens Verden)
Nem burger med kylling, tomat og rødløgNem burger med kylling, tomat og rødløg
Her får du opskriften på en meget nem burger med kylling. En sundere fastfood, der smager himmelsk godt. Med opskrift på hjemmelavede boller og dressing.(Madens Verden)
Grove sandwichbollerGrove sandwichboller
Dejen tilberedes med en "grød" af revet kartoffel. Det giver bollerne fugtighed , så de holder sig friske længere.(Karolines Køkken)
Gammeldags fastelavnsboller med marcipanGammeldags fastelavnsboller med marcipan
Skøn opskrift på gammeldags fastelavnsboller. Bag dem med creme eller fyld de gammeldags fastelavnsboller med remonce eller syltetøj. Få opskriften her(Louiogbearnaisen)
Grundopskrift på nemme burgerbollerGrundopskrift på nemme burgerboller
Burgerboller er meget nemme selv at lave, og her får du en opskrift, hvor vi har blandet hvedemel med en femtedel fuldkorns speltmel.(Madens Verden)
Burgerboller i grill (8 burgerboller med sesam i stor alubakke)Burgerboller i grill (8 burgerboller med sesam i stor alubakke)
Her er en smart metode at bage burgerboller i grill på. Burgerbollerne bages i en stor alubakke ved indirekte varme i cirka 15 minutter.(Madens Verden)
Græskarbrød med salvie og chiliGræskarbrød med salvie og chili
Brug det klassiske græskar som i USA og bag flotte græskarbrød. Bollerne er perfekt til efterårets madpakker eller til Halloween festen. Jeg er vild med dem.(Louiogbearnaisen)
DurumbollerDurumboller
Bollerne er bagt af en dej, der kun indeholder en smule gær og som hæver koldt natten over.(Karolines Køkken)
Durumboller med banan og ingefærDurumboller med banan og ingefær
Dejlig bolle med sej krumme. Den friske ingefær kan varieres med krydderier, fx stødt ingefær eller kanel.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet burgerdressing eller mayo til smørring af burgerbollerHjemmelavet burgerdressing eller mayo til smørring af burgerboller
Her får du min opskrift på en lækker hjemmelavet burgerdressing eller mayo, så du kan smøre dine burgerboller med masser af smag.(Madens Verden)
Lækre julebollerLækre juleboller
Juledagene er ovre, men de her boller kan stadig bages og nydes. Jeg er helt vild med krydderier i brød og især kanel og kardemomme. Så da jeg faldt over disse boller i Karolines Køkkens bog “godt brød”, måtte jeg straks igang med lidt bagværk til juledagene. Jeg havde ikke piskefløde på lageret, men i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bløde burgerboller med sesam (brioche opskrift)Bløde burgerboller med sesam (brioche opskrift)
Se hvordan du laver bløde burgerboller med sesam a la brioche. Burgerbollerne er hurtige at røre sammen, og dejen er nem at arbejde med.(Madens Verden)
Sennepsboller med indbagte mozzarellakuglerSennepsboller med indbagte mozzarellakugler
Lækre, anderledes boller til madpakken. Indbagt mozzarella gør bollerne til en overraskelse. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
Boller med ølandshvedemel og koldhævet dejBoller med ølandshvedemel og koldhævet dej
Lækre boller med ølandshvedemel. En meget nem opskrift på 12 ølandshvedeboller af koldhævet dej, der står i køleskabet natten over.(Madens Verden)
Havregrynsboller med yoghurt og hytteostHavregrynsboller med yoghurt og hytteost
Se her hvordan du laver havregrynsboller med yoghurt og hytteost. En nem opskrift på boller med havregryn, som er gode til madpakken.(Madens Verden)
Kvark bollerKvark boller
opskrift på kvarkboller med hvid hvedemel(Louiogbearnaisen)
BåkbåkbollerBåkbåkboller
Dejlige boller med kylling, bacon og kvart passer lige til madpakken eller som et hurtigt mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Spaghetti & meatballs med ovnbagte kødbollerSpaghetti & meatballs med ovnbagte kødboller
En lækker opskrift på klassikeren spaghetti & meatballs. Her med ovnbagte kødboller, der vendes i den lækre tomatsovs med grøntsager.(Madens Verden)
Grove valnøddebollerGrove valnøddeboller
Skønne grove valnøddeboller med masser af valnødder. De er velegnede til at riste og smager godt med både ost, pålæg og marmelade. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Cremeboller - boller med creme (klar på en 1 time)Cremeboller - boller med creme (klar på en 1 time)
God opskrift på cremeboller, der er lækre boller med creme. Cremebollerne indeholder en del smør, men de meget lækre.(Madens Verden)
Semlor – Svenske fastelavnsbollerSemlor – Svenske fastelavnsboller
For sådan en inkarneret fastelavnsbolle aficionado er det jo spændende at prøve nogle af nabolandenes traditionelle sager af. Det er noget nemmere at lave sådan en semla, da man ikke ender op med en masse(Gastromand.dk)
Bedste fastelavnsboller med creme (gammeldags)Bedste fastelavnsboller med creme (gammeldags)
Her er opskriften på de bedste fastelavnsboller med creme. Bollerne er meget luftige og lette, og de bages med creme i midten. God, gammeldags opskrift.(Madens Verden)
Oksekødssuppe (klar suppe med boller)Oksekødssuppe (klar suppe med boller)
Opskrift på hjemmelavet oksekødssuppe, der er en klar suppe med boller. Kog suppeben med grøntsager i tre timer, og sigt suppen.(Madens Verden)
Banh Mi BurgerBanh Mi Burger
Banh Mi burger inspireret af det vietnamesiske køkken med den skønneste dressing og lækre hjemmebagte burgerboller - få opskriften her(Valdemarsro)
Flødeboller med jordbær - så nemt laver du dem selvFlødeboller med jordbær - så nemt laver du dem selv
Her er opskriften på flødeboller med jordbær. Nemme og uimodståelige flødeboller, der har et helt jordbær i midten. Nem opskrift med udførlig vejledning.(Madens Verden)
GulerodsbollerGulerodsboller
Gulerodsboller er perfekte til madpakken eller morgenbordet. Prøv vores nemme opskrift på de luftige boller her. Uhm!(Karolines Køkken)
Grove speltbollerGrove speltboller
opskrift på nemme speltboller med kærnemælk(Louiogbearnaisen)
MüslibollerMüsliboller
Musliboller med eller uden rosiner er super lækre og dejligt rustikke -prøv også musli boller med små stykker chokolade - få opskrift her(Valdemarsro)
OstebollerOsteboller
Osteboller er perfekte til madpakken eller frokosten. Prøv opskriften og opdag, hvor nemt det er at bage noget lækkert og velsmagende.(Karolines Køkken)
GulerodsbrudGulerodsbrud
Gulerodsbrud er en lækker tilføjelse til morgenbordet. Prøv vores nemme opskrift her og få svampede boller hvér gang. (Karolines Køkken)
Kernesunde skoleboller med grønt og frugtKernesunde skoleboller med grønt og frugt
En langtidshævet fuldkornsbolle med frugt, grønt og masser af kerner.(Karolines Køkken)
Osteboller med mild ostesmagOsteboller med mild ostesmag
Osteboller med mild ostesmag er perfekte til frokostbordet. Bollerne er velsmagende med en lækker mild ostesmag.(Karolines Køkken)
Boller med chokolade - nem opskrift uden hævning!Boller med chokolade - nem opskrift uden hævning!
En nem og hurtig opskrift på boller med chokolade. Chokoladebollerne bages med bagefaste chokolade chunks, og dejen behøver ikke at hæve inden bagning.(Madens Verden)
Sigteboller med græskarkernerSigteboller med græskarkerner
opskrift på lækre sigteboller med græskarkerner.(Louiogbearnaisen)
Kernesunde speltbollerKernesunde speltboller
De hele speltkerner giver bollerne et dejligt bid, og så bidrager de sammen med fuldkornsspeltmelet med masser af fuldkorn!(Karolines Køkken)
Burgerboller med bageenzymer og hvedesurBurgerboller med bageenzymer og hvedesur
Du skal prøve at bage disse burgerboller med bageenzymer og hvedesur. Fyldige og luftige burgerbrød, der samtidig er meget nemme at lave.(Madens Verden)
Grove madpakkeboller med hytteost og krydderurterGrove madpakkeboller med hytteost og krydderurter
Opskrift på lækre sunde madpakkeboller med hytteost og krydderurter.(Louiogbearnaisen)
Fastelavnsboller opskrift - hjemmelavede med cremeFastelavnsboller opskrift - hjemmelavede med creme
Opskriften her er på gode gammeldags fastelavnsboller - og så er den oven i købet så nem, at man let kan lave den sammen med ungerne.(Madens Verden)
Bette bror’s gulerodsbollerBette bror’s gulerodsboller
Grove gulerodsboller med saftig krumme. Mine lillebror er ekspert i gulerodsboller og er manden bag denne super lækre opskrift.(Louiogbearnaisen)
3 forskellige og nemme morgenboller af samme dej3 forskellige og nemme morgenboller af samme dej
Nem og hurtig opskrift på tre forskellige morgenboller, der bages på samme bageplade. Inklusiv alm. boller, rosinboller og brunsvigerboller.(Madens Verden)
Irske boller med kartoffelIrske boller med kartoffel
De mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.(Karolines Køkken)
Gåseboller af Canadagås med confit og coleslawGåseboller af Canadagås med confit og coleslaw
Opskrift på gåseboller lavet af Canadagæs, som er den største gås i Danmark. Hvis du ikke har mod på at fange dem, kan du jo udskifte gåsekødet med and.(Madens Verden)
Boller i selleri - mormors nemme opskrift med billederBoller i selleri - mormors nemme opskrift med billeder
Boller i selleri er en klassisk ret fra mormors tid, der laves med kødboller og stuvet selleri. Her er en nem opskrift med billeder.(Madens Verden)
SkinkebollerSkinkeboller
Giv dine boller lidt mere fylde ved at tilsætte skinke - du får de lækreste madboller.(Karolines Køkken)
Fødselsdagsboller - opskrift på nemme bamsebollerFødselsdagsboller - opskrift på nemme bamseboller
Fødselsdagsboller er fast inventar til fødselsdagen, men nyd gerne bollerne året rundt. Denne opskrift er nem, og den giver flotte og luftige boller.(Madens Verden)
Svenske kødboller - opskrift på köttbullar som i IKEA med mos og sovs!Svenske kødboller - opskrift på köttbullar som i IKEA med mos og sovs!
Svenske kødboller (eller köttbullar) som du kender dem fra bla. IKEA. En god opskrift med den velkendte sovs, kartoffelmos og kogte ærter.(Madens Verden)
Triple Chocolate BunsTriple Chocolate Buns
De bedste og syndigste chokoladeboller. Nem opskrift med hvid, mælk og mørk chokolade i de grove chokoladeboller.(Louiogbearnaisen)
Mægtig rare regnvejrsbollerMægtig rare regnvejrsboller
Er det regnvejr udenfor? Så passer de her nybagte boller perfekt til en hyggelig regnvejrdag indenfor med familien. Find opskriften på lækre, bløde boller her(Louiogbearnaisen)
Verdens bedste boller - hjemmebagte og den nemmeste opskriftVerdens bedste boller - hjemmebagte og den nemmeste opskrift
Opskrift på verdens bedste boller - og til med nemmeste og hjemmebagte boller og som smager helt fantastisk - Få opskriften og se billeder her(Valdemarsro)
Multi-farvede GulerodsbrudMulti-farvede Gulerodsbrud
Flotte gulerodsbrud med gulerødder i forskellige farver. Nemme gulerodsboller med blød saftigt krumme.(Louiogbearnaisen)
Luciaboller – luciabrød eller lussekatteLuciaboller – luciabrød eller lussekatte
Opskrift på de søde, bløde og gyldne luciaboller eller lussekatte som de kaldes i sverige - spises lune på luciadag den 13 december(Valdemarsro)
Surdejsboller med sesam og chiafrøSurdejsboller med sesam og chiafrø
Bløde og lækre boller bagt på surdej med sesam og chiafrø(Gastromand.dk)
BaoBao
Bao er dampede boller, også kaldet steamed buns. Bao stammer fra Kina og de hvide boller er dybest set et godt hylster til noget lækkert fyld - lidt som vi kender fra pølsebrød.(Karolines Køkken)
Asiatiske kødboller i lækker karrysauceAsiatiske kødboller i lækker karrysauce
Her får du en opskrift på asiatiske kødboller i karrysauce. En lidt anden udgave af boller i karry, bla. med frisk ingefær og grøntsager.(Madens Verden)
KernebollerKerneboller
Kerneboller er lækre og saftige fyldt med god energi - og grovboller som er gode både på morgenbordet og i madpakken - få opskrift her(Valdemarsro)
Morgenboller med havregryn - hæver kun en gangMorgenboller med havregryn - hæver kun en gang
Min gode opskrift på morgenboller med havregryn, og bollerne skal kun hæve en enkelt gang. Derfor er de nemme at bage, og samtidig virkelig lækre.(Madens Verden)
ValnøddebollerValnøddeboller
Hjemmebagte valnøddeboller - her får du en skøn opskrift på lækre og nemme boller med valnødder som smager virkelig skønt - få opskriften her(Valdemarsro)
Morgenmadsboller med nem dej, der hæver natten overMorgenmadsboller med nem dej, der hæver natten over
Morgenmadsboller, der laves af en nem dej. Opskriften er simpel, og dejen røres sammen om aftenen, hvorefter du kan bage gode boller til morgenmad.(Madens Verden)
Fastelavnsboller med cremeFastelavnsboller med creme
Fastelavnsboller. De er nemme. De er hjemmelavet. Og de boller op og boller ned... Prøv opskriften med vaniljecreme!(Karolines Køkken)
Fastelavnsboller med flødeskumFastelavnsboller med flødeskum
Vandbakkelser med hindbærsylt og flødeskum er en dejlig variant af en hjemmelavet fastelavnsbolle. Prøv dem også med fyld af fx marcipan, vaniljecreme eller sveskemos i stedet for hindbær.(Karolines Køkken)
Kløben - tyske julebollerKløben - tyske juleboller
Med denne opskrift kan du lave nemme og lækre boller med inspiration fra Tyskland. Tørret frugt og appelsinskal gør kløben til en dejlig julebolle.(Karolines Køkken)
ChokoladeCrunch bollerChokoladeCrunch boller
Jeg er en sucker for gode tilbud, ligesom alle andre og især Netto er et farligt sted! Hvilket gør det lidt svært at styre sin last, når det er mit stam-supermarkederne i området. Well, for noget tid siden faldt jeg over 1 kg Crüsli til spotpris og selvfølgelig røg den i kurven.  For selvom det er drønhamrende...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fastelavnsboller med fuldkornFastelavnsboller med fuldkorn
Disse fastelavnsboller er bagt med hvid hvede, havregryn og kun en anelse smør. En dejlig, men lidt grovere variant af den klassiske fastelavnsbolle med creme og syltetøj.(Karolines Køkken)
Fastelavnsboller med hindbærskumFastelavnsboller med hindbærskum
Fastelavnsboller af flækkede vandbakkelser fyldt med lækker og luftig hindbærskum(Karolines Køkken)
Tomatsuppe med kødbollerTomatsuppe med kødboller
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.(Karolines Køkken)
Nemme morgenboller - Til hverdag og weekendNemme morgenboller - Til hverdag og weekend
Lækre morgenboller som egner sig perfekt til morgenmad, eller når du har lyst. Du får nemme, dejlige og luftige boller, som smager skønt. → Se opskrift(Madsvin)
Fastelavnsboller med kardemomme- og citroncremeFastelavnsboller med kardemomme- og citroncreme
Boller op ... boller ned. Det er sjovt at variere fyldet i fastelavnsboller; her med citroncreme og pyntet med mandelflager og perlesukker.(Karolines Køkken)
FastelavnsmaskeFastelavnsmaske
Prøv noget nyt til fastelavn. Mange børn bryder sig ikke om fyldet i fastelavnsboller, og så er denne maske ideel - blød bolledej med glasur og slik. Mums!(Karolines Køkken)
Pitabrød med grillede auberginer og kyllingekødbollerPitabrød med grillede auberginer og kyllingekødboller
Farverige pitabrød fyldt med grøntsager og kyllingekødboller. Der er masser af grøntsager, mens kødbollerne mest er et dejligt lille krydderi.(Karolines Køkken)
Kødboller - til babyKødboller - til baby
Kødboller til baby er lette at lave og gode at have i fryseren. Kødbollerne i denne opskrift er stegt - men du kan også koge eller bage dem i ovnen. Server kødbollerne sammen med grøntsagsmos eller -grød.(Karolines Køkken)
Kødboller i tomatsauceKødboller i tomatsauce
Denne kombination går aldrig af mode. Pasta, tomat og kød er vellidt af både voksne og børn.(Karolines Køkken)
De bedste boller jeg nogensinde har bagtDe bedste boller jeg nogensinde har bagt
En opskrift på de bedste boller som jeg nogensinde har bagt - de smager af super meget og er ret nemme at bage - få opskrift her(Valdemarsro)
Kødboller med kanel og rødkålssalatKødboller med kanel og rødkålssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines Køkken)
MiniburgerbollerMiniburgerboller
Små søde mini burgerboller. Perfekte til en børnefødselsdag eller til en grillfest, hvor der serveres mange ting og burgerne derfor gerne må være små!(Karolines Køkken)
Kødboller med ost i tomatsauceKødboller med ost i tomatsauce
Enkel pastaret med masser af smag!(Karolines Køkken)
One Pot Pasta med tomatsauce og kødbollerOne Pot Pasta med tomatsauce og kødboller
Spaghetti med kødboller og tomatsauce er en klassiker og her får du en lynhurtig og lækker opskrift på one pot pasta med kødboller og tomatsauce(Valdemarsro)
GræskarbollerGræskarboller
Der er næppe noget uhyggeligt ved græskarboller. De luftige, små boller passer dog perfekt til halloween. Værsgo!(Karolines Køkken)
Alletiders bedste fastelavnsboller med kærnemælkAlletiders bedste fastelavnsboller med kærnemælk
Min bedste opskrift på gammeldags fastelavnsboller med kærnemælk. De fyldes med creme, og du kan enten lave åbne eller lukkede fastelavnsboller.(Madens Verden)
Hurtige fastelavnsboller af vandbakkelserHurtige fastelavnsboller af vandbakkelser
Fastelavnsboller af vandbakkelser er hurtige at lave, og her er de lækre og meget luftige kager fyldt med en lækker flødecreme eller alm. flødeskum.(Madens Verden)
Italienske kødboller i ovn med tomatsovs opskriftItalienske kødboller i ovn med tomatsovs opskrift
Sådan laver du de bedste italienske kødboller i ovn med tomatsovs. Kødbollerne steges i ovnen, og til sidst hældes tomatsovs over.(Madens Verden)
Minikødboller på sprøde fladbrød Minikødboller på sprøde fladbrød
En bid af Tyrkiet: Okse- og lammekødsboller med hvid ost og yoghurtdressing.(Karolines Køkken)
OstesnurrerOstesnurrer
Snurrer er fyldte boller. Du kender måske de lækre kanelsnurrer. Her har vi en lidt grov snoet bolle fyldt med bl.a. ost - en ostesnurre. Ostesnurrer er perfekte til et mellemmåltid, til brunch eller til en varm suppe.(Karolines Køkken)
De bedste gulerodsbollerDe bedste gulerodsboller
saftige gulerodsboller bagt med grovmel, kærnemælk, solsikkekerner. Sunde, nemme og lækre.(Louiogbearnaisen)
Lady og Vagabondens kødboller i tomatsovsLady og Vagabondens kødboller i tomatsovs
Her er den helt rigtige opskrift på Lady og Vagabondens kødboller i tomatsovs. En opskrift, der oser af god historie, hygge og Italien.(Madens Verden)
Kofta på spyd - nem opskrift på köfte kebab!Kofta på spyd - nem opskrift på köfte kebab!
Kofta på spyd er lækre og krydrede kødboller, der er meget nemme at lave. Her er min opskrift, og disse köfte kan både laves på pande og grill.(Madens Verden)
Skyrboller - opskrifter på to forskellige proteinbollerSkyrboller - opskrifter på to forskellige proteinboller
Skyrboller er fulde af protein. Til gengæld er der hverken gluten eller fedt i dem. Her er opskrifter på to slags - den ene med æg, den anden uden.(Madens Verden)
FastelavnsbollerFastelavnsboller
Først i januar kunne jeg til min gru opdage, at der slet ikke var en opskrift på fastelavnsboller på Gastromand. Jeg syntes egentlig at det var lidt underligt, så jeg smøgede ærmerne op og gik(Gastromand.dk)
Kødboller i tomatsovs med peberfrugtKødboller i tomatsovs med peberfrugt
Kødboller i tomatsovs skal du prøve at lave med denne opskrift, hvor du tilsætter grønne peberfrugter i strimler i tomatsovsen.(Madens Verden)
Græskarsuppe med chilikrydrede kødbollerGræskarsuppe med chilikrydrede kødboller
Smuk og indbydende suppe....og så er det supernemt, for vi har lavet græskarsuppen for dig. Så du skal bare tilberede kødboller, grøntsager og pitabrød.(Karolines Køkken)
Pizza med pepperoni, kødboller og bøfPizza med pepperoni, kødboller og bøf
Skal der være fest, så lad der være fest. Her får du pizzaen, hvor der ikke er sparet på kødet. Pizzaen for en rigtig meatlover.(Karolines Køkken)
Gulerodsbrud - opskrift på luftige boller med gulerodGulerodsbrud - opskrift på luftige boller med gulerod
Her får du opskriften på de bedste gulerodsbrud, der er nemme, bløde og lækre boller med masser af gulerod og solsikkekerner. Fryseegnet.(Madens Verden)
Pulled pork burger - opskrift med relish og burgerbollerPulled pork burger - opskrift med relish og burgerboller
En pulled pork burger er virkelig guf, og med en hjemmelavet burgerbolle og relish af rødløg til, ja så når den helt nye højder. Se her hvordan.(Madens Verden)
Squashspaghetti med kødboller og citronhytteostSquashspaghetti med kødboller og citronhytteost
Skøn pastaret der både mætter og giver point på grøntsagskontoen - og så er den en fryd for øjet!(Karolines Køkken)
Kanelsnurrer - nem opskrift med god vejledningKanelsnurrer - nem opskrift med god vejledning
Kanelsnurrer er en populær fætter til den skønne kanelsnegl, og her er en nem opskrift på de lækre kanelboller. Kanelsnurrerne kan også bages i fad.(Madens Verden)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
ChokoladebollerChokoladeboller
Lækre chokoladeboller - nemme at lave, dejlige at spise! Spis chokoladebollerne som se er - eller flæk dem lune og server med koldt smør. Chokoladebollerne kan laves med både lys og mørk chokolade, eller måske en blanding, hvis du ikke kan vælge! (Karolines Køkken)
Kødboller i paprikasovs - ungarsk aftensmadKødboller i paprikasovs - ungarsk aftensmad
Her er en nem opskrift på kødboller i paprikasovs, der er inspireret af den klassiske, ungarske gullasch. De ungarske kødboller serveres med en mos.(Madens Verden)
Juleboller - opskrift på lækre krydrede hjemmebagte boller til julJuleboller - opskrift på lækre krydrede hjemmebagte boller til jul
Hjemmebagte boller til jul med julens skønne krydderier, tørrede frugter og nødder - få en skøn opskrift på juleboller her(Valdemarsro)
Havregrødsboller - opskrift på boller med havregrødHavregrødsboller - opskrift på boller med havregrød
Havregrødsboller er gode til madpakken og nemme at bage. Bollerne laves af havregrød og en smule gær, hvilket forøger friskheden.(Madens Verden)
ÆblebollerÆbleboller
Søde bløde boller til eftermiddagshygge.(Karolines Køkken)
Mormormad: Byens Bedste Boller i KarryMormormad: Byens Bedste Boller i Karry
Det er egentlig meget sjovt som man ændrer smag. da jeg var barn kunne jeg faktisk ikke lide boller i karry. Jeg synes det var noget underligt noget, og saucen smagte mærkeligt. Idag elsker jeg(Gastromand.dk)
Æbleboller med ingefærÆbleboller med ingefær
Æbler, tørrede abrikoser og frisk ingefær giver bollerne masser af smag. Nydt til en kop te eller kaffekan de tilfredsstille trangen til noget sødt.(Karolines Køkken)
Lammekødboller i tomatsauceLammekødboller i tomatsauce
Lammekødboller er gode som alternativ til almindelige kødboller. Disse smager skønt i tomatsauce.(Karolines Køkken)
Durum boller (langtidshævede)Durum boller (langtidshævede)
Bedste opskrift på durum boller, der langtidshævet. Durumbollerne kan både spises med smør, eller anvendes som sandwichbrød.(Madens Verden)
Grove boller med juicepulpGrove boller med juicepulp
Undgå madspil og brug frugtkødsresterne - også kaldet pulp - fra din hjemmelavede juice til at lave disse lækre og sunde boller med juicepulp.(Madens Verden)
Lammekødboller med olivenLammekødboller med oliven
Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.(Karolines Køkken)
Ovnbagte kalvekødboller på tomatbundOvnbagte kalvekødboller på tomatbund
Hakket kalvekød - alt i én ret - dejlig nemt.(Karolines Køkken)
Store flødeboller med marcipanbundStore flødeboller med marcipanbund
Efter en udsendelse i morgentv, hvor der blev lavet flødeboller måtte jeg bare i gang. Jeg har længe sværget til Frellesen flødeboller med marcipanbund og tykt mørk chokoladeovertræk. Men jeg er omvendt! De er helt ånssvagt nemt at lave dem selv og man kan få dem lige som man vil. Så gør det, det eneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ovnbagte lammekødbollerOvnbagte lammekødboller
Retter med hakket kød er populære hos både store og små – denne opskrift minder om og dufter lidt af Grækenland.(Karolines Køkken)
Firkantede bollerFirkantede boller
Bollerne bages tæt i en bradepande, så de skal brydes fra hinanden, som vi kender det fra hveder. Det er dét, der gør dem firkantede.(Karolines Køkken)
HavregrynsbollerHavregrynsboller
Skønne luftige boller med havregryn lige til at brække fra hinanden. Kan fx bruges som kuvertbrød til suppe.(Karolines Køkken)
Boller i karry i ovn - nem opskrift med spidskålBoller i karry i ovn - nem opskrift med spidskål
Boller i karry i ovn er en nem og lækker måde at lave den populære karryret på. Hele retten samles i fadet, som derefter stilles i ovnen i 30 minutter.(Madens Verden)
Koldhævede boller med purpurhvede, tranebær og valnødderKoldhævede boller med purpurhvede, tranebær og valnødder
Purpurhvede er en ældre hvedesort, som har en flot rød-lilla farve. Bagværk bagt med fuldkorns purpurhvede får en flot gyldenrød farve. Bag koldhævede boller uden surdej - og sammen med tranebær og valnødder har du de dejligste boller med masser af smag, sødme, sprødhed og den skønneste farve. Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
Havregrynsboller med speltHavregrynsboller med spelt
Skønne boller til både morgenmaden og madpakken.(Karolines Køkken)
Koldhævede boller med ølandshvedeKoldhævede boller med ølandshvede
Lækre boller med ølandshvede bagt uden surdej. Bollerne er langstidshævet i køleskabet, saftige og med struktur med store huller. Opskrift med ølandshvede..(Louiogbearnaisen)
Koldhævede bollerKoldhævede boller
Findes der noget bedre end friskbagt morgenbrød? Og disse koldhævede boller kan du forberede allerede aftenen før. (Karolines Køkken)
Koldhævede boller med kefir og græskarkernerKoldhævede boller med kefir og græskarkerner
Koldhævede boller med kefir - prøv denne nemme opskrift, hvor kefir er med til at give en sprød krumme og en saftig kerne. (Karolines Køkken)
SpeltbollerSpeltboller
Speltboller er nemme at bage og smager dejligt med smør, ost eller marmelade. Lækker opskrift på speltbrød, som er luftigt og mætter godt(Louiogbearnaisen)
Koldhævede boller med surdejKoldhævede boller med surdej
Koldhævede boller med surdej. At lave koldhævede boller med surdej er faktisk slet ikke så svært. Få den nemme opskrift på koldhævede boller lige her - bollerne er sprøde, luftige og ikke til at holde fingrene fra!(Karolines Køkken)
Nemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovsNemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovs
Her får du min opskrift på kyllingeboller i tomatsovs, der er en nem og lækker hovedret. Kyllingebollerne steges i ovnen, og hele retten serveres med pasta.(Madens Verden)
Små julekødbollerSmå julekødboller
Skønne små julekødboller med allehånde. En nem og lækker opskrift på kødboller til julebordet.(Karolines Køkken)
Små kødboller med krydret rabarberkompotSmå kødboller med krydret rabarberkompot
Små sprøde kødboller og frisk og syrlig rabarberkompot.....forårs- og sommermad når det er bedst!(Karolines Køkken)
JulebollerJuleboller
Boller med kardemomme og rosiner - de dufter dejligt af jul(Karolines Køkken)
Nemme fastelavnsboller med creme eller hindbærmarmeladeNemme fastelavnsboller med creme eller hindbærmarmelade
Nemme fastelavnsboller, hvor du nærmest blot skal afsætte lidt tid hævning. Du kan fylde fastelavnsbollerne med creme, hindbærmarmelade eller andet.(Madens Verden)
Lækre pink rødbedebollerLækre pink rødbedeboller
Rødbedeboller er overraskende med deres fine lyserøde farve og så smager de tilmed helt vildt dejligt - Få opskrift og se billeder her(Valdemarsro)
Havregrynsboller med græsk yoghurtHavregrynsboller med græsk yoghurt
Pivlækre hjemmebagte havregrynsboller. Undgå tørre og kompakte boller, brug danskvand og yoghurt i dejen. Nem opskrift på mættende boller >>(Louiogbearnaisen)
Ovnstegte kødboller i hot tomatsauceOvnstegte kødboller i hot tomatsauce
Små krydrede kødboller med hytteost og dejlig stærk tomatsauce.(Karolines Køkken)
Klassiske fastelavnsboller med vaniljecreme eller remonceKlassiske fastelavnsboller med vaniljecreme eller remonce
De bedste fastelavnsboller med hjemmelavet vaniljecreme eller remonce på marcipan og toppet med kakaoglasur. Få opskriften på lækre fastelavnsboller her(Louiogbearnaisen)
Havregrynsboller med æbleHavregrynsboller med æble
Skønne saftige havregrynsboller med æble og havregryn - en opskrift på nemme boller som smager helt vildt dejligt - få opskriften her(Valdemarsro)
Boller i karry – En klassiker fuld af smagBoller i karry – En klassiker fuld af smag
Boller i karry er en hverdagsklassiker i de danske hjem. Her får du en nem og velsmagende opskrift på både en klassisk og moderne gang boller i karry.(Madsvin)
Meatball SandwichMeatball Sandwich
Brød. Krydrede kødboller. Tomatsauce. Ost. Den her meatball sandwich taler for sig selv - den ultimative sandwich! Grib opskriften her >>(Louiogbearnaisen)
Chorizo Meatballs – bagt i ovnenChorizo Meatballs – bagt i ovnen
Lækre krydrede meatballs med oksekød, chorizo og ost. Smager skønt til spaghetti, i pitabrød, i suppe eller som en snack. Få opskriften på kødboller her >>(Louiogbearnaisen)
FastelavnsbollerFastelavnsboller
Den bedste opskrift på fastelavnsboller med lækker smag og fyld af både creme og remonce som er helt uimodståelig - få opskriften lige her(Valdemarsro)
RugbrødsbidderRugbrødsbidder
Lækre, bløde rugbrødsboller. Gode som mellemmåltid og til at tage med...(Karolines Køkken)
Stegte kødboller med karrysauceStegte kødboller med karrysauce
Denne ret leder tankerne hen på boller i karry og de stegte kødboller tilfører knas og sprødhed til retten.(Karolines Køkken)
Stegte kødboller og syltede grøntsagerStegte kødboller og syltede grøntsager
Boller i karry - bare med stegte kødboller i stedet for de kogte. Og med et dejligt sursødt tilbehør af blommer, bladselleri og løg.(Karolines Køkken)
Grillede kødboller på spyd (saftige og lækre)Grillede kødboller på spyd (saftige og lækre)
Se den lækre opskrift på grillede kødboller på spyd, der laves med en lækker fars, som grilles ved direkte varme i cirka 10 minutter.(Madens Verden)
Köttbullar med potatismos - svenske kødboller med kartoffelmosKöttbullar med potatismos - svenske kødboller med kartoffelmos
Köttbullar med potatismos kan vist næsten kaldes svenskernes nationalret, eller i hvert tilfælde en af dem. Vi har hentet opskriften fra vores kolleger i Sverige, så den skulle være god nok - selvom den ikke helt ligner den, du måske har smagt på en tur til Ikea.(Karolines Køkken)
Chokorug – mini rugbrød med chokoladeChokorug – mini rugbrød med chokolade
Chokorug boller er virkelig skønne og mætter godt - her får du en skøn opskrift med dejlig sødme og masser skønne fiber - få opskrift her(Valdemarsro)
SpinatbollerSpinatboller
Spinatboller er en virkelig lækker saftig bolle som er genial til madpakke, sandwich og andet godt - få opskrift på boller med spinat her(Valdemarsro)
Rosinboller (hjemmebagte boller med rosiner)Rosinboller (hjemmebagte boller med rosiner)
De bedste rosinboller, der tager lidt tid at bage. Bollerne skal nemlig hæve i ialt to timer, men det er hele ventetiden værd.(Madens Verden)
Sandwichboller med gulerødder og græskarkernerSandwichboller med gulerødder og græskarkerner
De bedste sandwichboller, der fyldes med salat og stegt kyllingebryst. Sandwichbollerne er bagt med revne gulerødder og ristede græskarkerner.(Madens Verden)
Durumboller - nemme italienske boller med durum melDurumboller - nemme italienske boller med durum mel
Her er min bedste opskrift på durumboller. De klassiske italienske boller, der bages med durummel, og som er gode til alt fra morgenbordet til en sandwich.(Madens Verden)
Burgerboller: Opskriften på perfekte, søde og bløde burgerbollerBurgerboller: Opskriften på perfekte, søde og bløde burgerboller
Hvis dine hjemmebagte burgerboller trænger til lidt liv, så skal du prøve vores kartoffelboller. Blødere, saftigere og holder længere.(Gastromand.dk)
Kærnemælksboller - opskrift på boller med kærnemælkKærnemælksboller - opskrift på boller med kærnemælk
Her får du min opskrift på nemme kærnemælksboller. Det er lækre og luftige boller bagt med kærnemælk, og bollerne er velegnede til frysning.(Madens Verden)
Cinnamon Bubble Buns | KanelbollerCinnamon Bubble Buns | Kanelboller
Er det en kanelsnegl? Er det en kanelbolle? Næ, det er den ultimative blanding af begge verdener! Kanelboller smurt ind i remonce og toppet med glasur.(Louiogbearnaisen)
Kagemand af kakaobollerKagemand af kakaoboller
Dejlige luftige boller bagt med kakaomælk er en sikker vinder til børnefødselsdagen. Pynt kagemanden med farvet glasur og dit yndlingsslik!(Karolines Køkken)
Græskarboller med ristede græskarkernerGræskarboller med ristede græskarkerner
Langtidshævede og nemme græskarboller med ristede græskarkerner er super godt brød, der kan bruges både som kuvertbrød og til madpakken.(Madens Verden)
Chokoladebrud - luftige boller med chokoladeChokoladebrud - luftige boller med chokolade
Her er min opskrift på chokoladebrud, der er nemme og luftige boller med masser af chokolade. De laves på en lidt speciel måde, og smager fantastisk godt.(Madens Verden)
Ovnbagte kødboller med bacon opskriftOvnbagte kødboller med bacon opskrift
Se den særdeles lækre opskrift på ovnbagte kødboller med bacon. De saftige kødboller omvikles med bacon, og bages i 30 minutter.(Madens Verden)
Koldhævede grovboller - nemme boller med fuldkornKoldhævede grovboller - nemme boller med fuldkorn
En nem opskrift på koldhævede grovboller med masser af fuldkorn. Dejen til grovbollerne er let at røre sammen, og der indgår bla. fuldkornsmel og havregryn.(Madens Verden)
Gulerodsboller - opskrift på sunde boller med gulerodGulerodsboller - opskrift på sunde boller med gulerod
Opskrift på nemme og luftige gulerodsboller. Du kan også se, hvordan du laver den grove, koldhævede og sunde udgave af boller med gulerod.(Madens Verden)
Flade boller med spinatfyldFlade boller med spinatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige.(Karolines Køkken)
KakaobollerKakaoboller
Alt-i-en fødselsdagboller! Kakaomælken er her tilsat de lækre, bløde, brune boller - men derfor vil en stor kop varm kakao med flødeskum stadig smage fantastisk til.(Karolines Køkken)
Flade boller med tomatfyldFlade boller med tomatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.(Karolines Køkken)
Boller - til babyBoller - til baby
Boller til din baby og resten af familien. De nemme boller er baseret på en grødblanding og er lækre til både morgenmad, eftermiddagsmad eller i madpakken. Bollerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines Køkken)
Brioche – klassiske, franske hvedeboller med (virkelig meget) smør og ægBrioche – klassiske, franske hvedeboller med (virkelig meget) smør og æg
Brioche er en klassiker i Frankrig og spises med smør eller marmelade. Brioche er også populære som burgerboller til sliders. Find opskrift på hvedeboller her(Louiogbearnaisen)
Boller i karryBoller i karry
God dansk klassisk mad: Boller i karry her serveret som ristaffel med tilbehør on-the-side.(Karolines Køkken)
Boller i karry - med mere grøntBoller i karry - med mere grønt
Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry.(Karolines Køkken)
Chokoladetemperering Chokoladetemperering
Ønsker du en skinnende chokolade, som har det helt rigtige knæk, så følg opskriften her. Tempereret chokolade bruges til flødeboller, fyldt chokolade, overtræk af konfekt og meget mere.(Karolines Køkken)
Hjemmelavede flødebollerHjemmelavede flødeboller
Hjemmelavede flødeboller smager bare bedre end de fabrikslavede! Tror du os ikke, så prøv opskriften her. Uhm! (Karolines Køkken)
Fuldkornsboller - nemme og luftige boller med fuldkorn og havregrynFuldkornsboller - nemme og luftige boller med fuldkorn og havregryn
Min bedste opskrift på fuldkornsboller. Sunde og luftige boller med masser af fuldkorn og havregryn. De er gode til madpakken, sandwich eller til fryseren.(Madens Verden)
Boller i karry med æblesalatBoller i karry med æblesalat
Nem og hurtig aftensmad, her boller i karry med tilbehør af ris og æblesalat.(Karolines Køkken)
Surdejsboller med sej krummeSurdejsboller med sej krumme
Sprøde, saftige surdejsboller med sej krumme er ren forkælelse og nemt at bage selv. Bag selv lækre surdejsboller ligesom Meyers. Find opskrift her.(Louiogbearnaisen)
Boller i karry med blomkålsrisBoller i karry med blomkålsris
Boller i karry er vist en af de livretter, som ligger allehøjest på ønskelisten. Her en dejlig let version af boller i karry med kyllingekødboller og blomkålsris som tilbehør.(Karolines Køkken)
Myslistykker med hytteostMyslistykker med hytteost
Lækre saftige mysliboller bagt med hytteost - perfekte til morgenbordet eller madpakken...(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pulled pork burger med sprøde bollerHjemmelavet pulled pork burger med sprøde boller
Se den bedste opskrift på en hjemmelavet pulled pork burger med sprøde boller. Kødet steges i 12 timer, og burgeren samles med BBQ-sauce.(Madens Verden)
RødbedebollerRødbedeboller
Rødbedeboller er både super fine, smager dejligt og mætter godt. Jeg har bagt dem med lidt groft mel, så de er perfekte på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Boller i karry uden kødBoller i karry uden kød
Boller i karry til de kødfrie dage. Bollerne består af paneer og hasselnødder, som giver et godt bid. (Karolines Køkken)
Boller i rodfrugtkarryBoller i rodfrugtkarry
Gulerødder og pastinakker giver ekstra smag og fylde til karrysaucen....og de bliver blendet så man ikke kan se dem.(Karolines Køkken)
Saftige rugbrødsboller med chokoladeSaftige rugbrødsboller med chokolade
På én gang mættende og samtidig lidt kage-agtig chokorug til den søde tand. Rugbrødsboller med chokolade er en dejlig bolle til et lille mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Solsikkeboller - lækre boller med solsikkekernerSolsikkeboller - lækre boller med solsikkekerner
En nem opskrift på solsikkeboller, hvor dejen røres sammen. Dejen hæver 10-12 timer, og derfor er det nemt at bage boller med solsikkefrø om morgenen.(Madens Verden)
Boller med fuldkorn og grøntsagerBoller med fuldkorn og grøntsager
Skønne boller med både kerner grøntsager. De kan bruges til det meste, også i madpakken.(Karolines Køkken)
Krydderboller: Den bedste opskrift på krydderboller med kardemommeKrydderboller: Den bedste opskrift på krydderboller med kardemomme
Her er den bedste opskrift på krydderboller, præcist som mormor lavede dem. Når krydderbollerne er bagt, skal de flækkes og ristes.(Madens Verden)
Boller med hytteostBoller med hytteost
Boller med hytteost er perfekte til madpakken, frokosten eller på farten(Karolines Køkken)
Krydrede kødboller i perlespeltsalatKrydrede kødboller i perlespeltsalat
Lidt smag af Tyrkiet fra hvidløg, citron og spidskommen.(Karolines Køkken)
Hurtige burgerboller med sesamHurtige burgerboller med sesam
Se her hvordan du laver hurtige burgerboller, der straks efter æltning sættes på en bageplade, pensles og drysses med sesam, inden de bages.(Madens Verden)
Boller med olivenBoller med oliven
Boller med oliven er perfekte til frokosten, madpakken eller på farten(Karolines Køkken)
Kød- og melboller (hjemmelavede)Kød- og melboller (hjemmelavede)
Her er opskrift og fremgangsmåde til fremstilling af hjemmelavede kød- og melboller. Suppebollerne er ikke svære selv at lave.(Madens Verden)
Boller til natmadBoller til natmad
Skal der holdes fest, følger der somregel natmad med. Med disse fedtfattige boller til natmaden, sørger du for at stille sulten hos store som små(Karolines Køkken)
Quinoasalat med oksekødboller Quinoasalat med oksekødboller
Lun quinoasalat med oksekødboller, radiser, pinjekerner og ost. Server denne skønne quinoasalat med dampede asparges. (Karolines Køkken)
SøndagspizzaSøndagspizza
Få her en rigtig god opskrift på lækker pizza med hjemmelavede kødboller, smager lækkert og er nem at lave. Se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes