Vi fandt 42 opskrifter med søgeordet menu:
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
LøgsalatLøgsalat
Her får du en god og nem opskrift på løgsalat som virkelig fint supplere andre salater i en samlet menu - enkel og velsmagende - få opskriften her(Valdemarsro)
Andeburger med rødkålssalat og blå dressingAndeburger med rødkålssalat og blå dressing
Når posen skal rystes rigtig godt og Mortens aften eller selve julemenuen skal have et nyt look... Eller hvis du har lyst til en lækker streetfood burger.(Karolines Køkken)
Burger Battle: Tatar-burgerenBurger Battle: Tatar-burgeren
Så er der burgere på menuen igen, hér på Gastromand. ”Får de aldrig nok?” tænker du! Og vi svarer tilbage med et stort rungende nej! Det fantastiske ved burgeren er, at den kan varieres i(Gastromand.dk)
Knuste kartofler med stenbiderrognKnuste kartofler med stenbiderrogn
Knuste kartofler med stenbiderrogn er en helt vidundelig forårsmenu og et godt alternativ til klassiske blinis med stenbiderrogn - få opskriften her(Valdemarsro)
KanelisKanelis
Kanelisen sætter et frisk og let punktum efter et fyldigt julemåltid. Men den er lige så lækker på menuen forår, sommer og efterår.(Karolines Køkken)
Croque MonsieurCroque Monsieur
Super Bowl er verdens største sportsbegivenhed. Derfor er det ok at hente lidt inspiration udefra til aftenen og nattens menu. Og franskmændene har bl.a. givet os Croque Monsieur - eller som vi kalder den i anledningen(Gastromand.dk)
Gastromands første nytårsmenu – opskrifter og inspiration til årets nytårsmenu!Gastromands første nytårsmenu – opskrifter og inspiration til årets nytårsmenu!
Endnu et nytår nærmer sig. Nedenfor finder du bud på nytårsmenuen med tilhørende billeder. Læs også: GASTROMANDS NYTÅRSMENU 2011 Læs også: Billeder og opskrifter fra nytårsmenuen 2010-2011 Har du problemer med at finde nogle af opskrifterne til nytårsmenuerne,(Gastromand.dk)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Cannes gallamiddag #2 – Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejerCannes gallamiddag #2 – Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejer
For en uge siden fik du første del af Cannes gallamiddagen - ærtepuré med kaviar og hvidt løgskum. Denne gang er der fiskesuppe på rødfisk, med hummer og rejer på menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaiseNytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Snack #2: Syltede vagtelæg med urtemayoNytårsmenu 2013 – Snack #2: Syltede vagtelæg med urtemayo
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Snack #3: Flæskesvær og solbærNytårsmenu 2013 – Snack #3: Flæskesvær og solbær
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Forret #1: Oksetatar, rødbede, peberrod og urterNytårsmenu 2013 – Forret #1: Oksetatar, rødbede, peberrod og urter
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æbleNytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æble
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Syrlig grøntsagspasta med alt godt fra havetSyrlig grøntsagspasta med alt godt fra havet
Få sat fisk og skaldyr på menuen med denne lækre og velsmagende pastaret svøbt i citrus.(Karolines Køkken)
Smørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayoSmørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayo
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Dampet torsk med rogn-blanquetteDampet torsk med rogn-blanquette
Forretten skal være fisk - og nytårstorsken er en klassiker, som vi ikke går udenom i år. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Dampet torsk med rogn-blanquette Dampet Torsk4(Gastromand.dk)
Bruschetta med honningbagte tomaterBruschetta med honningbagte tomater
Bruschetta med honningbagte tomater og cremefraiche er en sprød og lækker anretning, som passer perfekt i en tapas menu.(Karolines Køkken)
Dyrelægens NatmadDyrelægens Natmad
Der skal snacks til nytårstalen - og natuligvis champagne. I år forsøger vi os med en luksuriøs udgave af Dyrelægens Natmad - vi kalder den Natlægens Dyremad. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det(Gastromand.dk)
Oksetatar, rødbede, peberrod og urterOksetatar, rødbede, peberrod og urter
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Oksetatar, rødbede, peberrod og urter(Gastromand.dk)
Klassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejerKlassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejer
For en uge siden fik du første del af Cannes gallamiddagen - ærtepuré med kaviar og hvidt løgskum. Denne gang er der fiskesuppe på rødfisk, med hummer og rejer på menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Risalamande med passionsfrugt og krokantRisalamande med passionsfrugt og krokant
Risalamande med passionsfrugt og krokant er et lækkert alternativ til den klassiske juledessert. Risalamanden kan også sagtens serveres til andre anledninger end jul - prøv fx at sætte den på menuen mortens aften.(Karolines Køkken)
Brioche Burger BolleBrioche Burger Bolle
Så er der burgere på menuen igen, hér på Gastromand. ”Får de aldrig nok?” tænker du! Og vi svarer tilbage med et stort rungende nej! Det fantastiske ved burgeren er, at den kan varieres i(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkålNytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkål
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleriNytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleri
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Opskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: SnacksOpskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: Snacks
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Gastromand-brunch – Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smørGastromand-brunch – Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smør
Sidste fredag fik du første del i vores 3-delte opgør med den dødsyge "automat-brunch", som man ofte bliver præsenteret for.   I dag er vi nået til hovedretten i menuen, som ser således ud: Stenbiderrogn, røræg royale, røget(Gastromand.dk)
Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af NutellaGastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
Så er vi nået til den afsluttende øvelse i vores tre-retters brunchmenu. Stod det udelukkende til undertegnede, ville desserten blive erstattet med endnu en forret!   Stenbiderrogn, røræg royale, røget fløde Steak, kålpølse, vesterhavsost, brunet smør French toast, råsyltede bær,(Gastromand.dk)
Fyldt svinemørbrad og pommes Anna med rødbedeFyldt svinemørbrad og pommes Anna med rødbede
Fin menu til middagen hvor der skal gøres noget ekstra ud af maden. Retten smager dejlig, tager sig godt ud og skal i det hele taget nok imponere dine gæster!(Karolines Køkken)
Weekendmad: Tærte med blåskimmelostWeekendmad: Tærte med blåskimmelost
For nogle måneder siden havde jeg hele vores vinklub på besøg, hvor der stod dessertvin og søde retter på menuen. Det var en fremragende aften og hjernen skulle virkelig vrides for at komme på retter,(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejerSuveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
Så er vi nået til 2. akt i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu- en fræk opgraderet version af en all-time classic: Fiskefiletten! I Restaurant Kronborgs hyggelige kælderlokale vil man, under hele Copenhagen Cooking, servere en klassisk smørrebrødsmenu med temaet ”Taste(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompotSuveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
Vi er nået til fjerde og sidst kapitel i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Naturligvis slutter vi af med en osteservering, som altid sætter et solidt punktum på en menu. Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen(Gastromand.dk)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelStegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes  Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Letrøget kammusling på skovturLetrøget kammusling på skovtur
Dette indlæg blev bragt som en del af Le Mans menuen, men jeg synes den fortjener sin egen plads i spotlightet for det er altså en fræk lille kreation Eksilsønderjyden fik flækket sammen bl.a. vha.(Gastromand.dk)
Chokolademazarin med Citrus og KakaosorbetChokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet
Desserten skal være sød og lækker, vi foreslår en god chokolademazarin med sorbet. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Chokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet Chokolademazarin125 g Marcipan100 g Smør100 g Sukker2(Gastromand.dk)
Kaffepunch-tiniKaffepunch-tini
Du har måske set menuen til Danmarks største påskefrokost. Eller har du? for har du set det hele. Vi har nemlig sådan en VIP menu, som vi har været lidt forsigtige med at dele og(Gastromand.dk)
TatarTatar
Næsten ligemeget hvordan jeg skal komponere en menu, så kommer der altid en eller anden tatar ind. Well fordi... Det smager hjernedødt godt. Det er måske bare min ting, som også skal gå ud over(Gastromand.dk)
Brunchbrød med æg og bacon (+video)Brunchbrød med æg og bacon (+video)
10 minutters arbejde, lidt fingerfærdighed og du har en nem brunch, som vækker selv den sløveste om morgenbordet. Skøn ide til anderledes brunch eller morgenmad. Lav et lækkert brunch brød fyldt med røræg, bacon og ost. Opskrift på den nemme menu til brunch finder du her(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes