Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet junk:
Kammerjunkere til koldskålKammerjunkere til koldskål
Skal du have koldskål? Så prøv denne nemme opskrift på hjemmelavede kammerjunkere - de er knasede gode!(Karolines Køkken)
Rösti ToastRösti Toast
Grease...junk...grub...Kært barn har mange navne, og ’fast food’ er uden tvivl noget af det mest elskede hos Gastromand. I årenes løb har vi slæbt jer igennem et hav af forskellige friture-festligheder, pizzaer og burgere. Men(Gastromand.dk)
Junk Food Deluxe: Sloppy JoesJunk Food Deluxe: Sloppy Joes
Vi holder af udfordringer her på Gastromand, så da vi modtog en lille kurv med grøntsager, en flaske HP Sauce og et brev med overskriften ”Kan du trylle med en HP Sauce” tænkte vi med(Gastromand.dk)
KoldskålsfromageKoldskålsfromage
Koldskålsfromage er en lækker dessert og et skønt alternativ til den altid dejlige koldskål med bær og kammerjunker - se opskrift her(Valdemarsro)
Koldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunkerKoldskålsis med nye danske jordbær og crumble af kammerjunker
Koldskålsis er en lækker og alternativ måde at få koldskål på. Det er en lækkert og cremet is, der er fuld af den gode smag fra koldskål.(Madsvin)
Koldskål med grove junkereKoldskål med grove junkere
Børn i alle aldre vil elske frugtspyddene og junkerne, der er bagt med havregryn, grahamsmel og hørfrø. Du kan købe en super god koldskål, men kan selvfølgelig også vælge at lave den selv.(Karolines Køkken)
Koldskål med gulerod og melonKoldskål med gulerod og melon
Pift koldskålen op med lidt utraditionelt tilbehør - det er et friskt og dejligt alternativ til kammerjunkere.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes