Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet handler:
SurkålSurkål
Fermentering er en gammel traditionel konserveringsmetode, der blev anvendt til at bl.a. konservere kål, så den holder hen over vinteren. At tilberede sin egen surkål handler ikke bare om at følge en opskrift, men også om at observere, smage og lugte.(Karolines Køkken)
Vildtragout af råvildtVildtragout af råvildt
Det er nogle herlige ting ved de kolde efterårsmåneder og ja, du gættede det - mad! I denne tid er der ingen grund til at lynstege eller råmarinere, nej her handler det om langtidsstegning og(Gastromand.dk)
Vildtkølle i saltdejVildtkølle i saltdej
En historie om jord til bord og hvor lille en del af jagt, der rent faktisk handler om at trykke på aftrækkeren. Slutteligt en opskrift på vildtkølle i saltdej af sommerbuk. God læselyst og velbekomme.   Introduktion:(Gastromand.dk)
Røget sild med hvid og grøn dipRøget sild med hvid og grøn dip
Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: Kold stærk dip af skyr med peberrod og varm blid dip af fine ærter.(Karolines Køkken)
Stegt hornfiskStegt hornfisk
Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate fisk....få fiskehandleren til at udbene dem.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes