Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet foto:
Grove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucolaGrove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola
Siden jeg lavede disse naanbrød, har jeg masser af ideer med dem. Udgaven her er endnu et måltidfra sidste uge med besøg. Og igen en billedkvalitet, som virkelig kunne være noget bedre!! Men jeg er vist en smule trættende for mine medmennesker, når jeg skal springe rundt og lege fotograf 20 minutter – inden nogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Aubergine med kikærter og tahinAubergine med kikærter og tahin
Ikke alle retter er lige fotogene, og denne her med aubergine er et pragteksemplar på det. Jeg lavede den faktisk for nogle uger siden, men da vi ikke rigtig kunne samarbejde om fotograferingen, røg den lidt i skammekrogen. Retten er faktisk ret lækker og en genial måde, at få brugt aubergine på. Jeg bruger kun...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelStegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes  Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Kalkungryde med abrikoser og linserKalkungryde med abrikoser og linser
Muligvis ikke verdens mest fotogene gryderet, men tilgengæld en lækker en. Opskriften er fra et dameblad af ukendt oprindelse, da det var en udrevet side, jeg har haft gemt i lange tider. Da lammekød simpelthen ikke er til at opdrive i andet end store stykker, blev jeg tvær og gik til yderligerheder – så det blev kalkun...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes