Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet hyben:
Rosé-ginRosé-gin
Den hjemmelavede hyldeblomstgin blev en instant publikumsfavorit. Så hvorfor stoppe der? Hvis der er en plante, der kendetegner det danske sommerland ved strand og vand, er det hybenrosen - og den er tilfældigvis GENIAL i(Gastromand.dk)
PassionsfrugtmoussePassionsfrugtmousse
Frisk og dekorativ passionsfrugtmousse med blade af hybenroser og mørk chokolade. Kan forberedes dagen før.(Karolines Køkken)
Morten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hybenMorten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hyben
Bare fordi vi er sindsygt sløve, skal du da ikke snydes for 2. del af Mortens Koks trilogi på Gastromand. 1. ret var i øvrigt hans lækre hjemmerøgede økoørred! Bogmærk den og find opskriften frem senere(Gastromand.dk)
HybenchutneyHybenchutney
Pluk de smukke hyben, mens du kan og lav denne en lækker hybenchutney med æble og chili. Styrken kan du variere med typen og mængden af chili, du bruger. Græskarchutneyen smager godt som tilbehør til oste eller til krydrede varme retter.(Karolines Køkken)
Hybenmarmelade Hybenmarmelade
Hæld smagen af sensommer på glas med denne dejlige hybenmarmelade. Hybenmarmelade smager dejligt på brød, men også som tilbehør til blå og gule oste og som topping på grød og yoghurt.(Karolines Køkken)
Hybensuppe med flødeskumHybensuppe med flødeskum
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn.(Karolines Køkken)
Speltgrød med hybenmarinerede pærerSpeltgrød med hybenmarinerede pærer
Grød med masser af power og smag - perfekt til dig, der gerne vil kræse lidt ekstra om morgenmaden.(Karolines Køkken)
Thorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret æggeblommeThorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret æggeblomme
Han er et af vores helt store idoler, han er helt nede på jorden, men hans madlavning er i den absolutte verdenstop og nu har han sagt ja til at dele 3 opskrifter med alle os(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktionThorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktion
Først gav han os sit take på en "jysk" forret i form af Limfjordshummer med hyben og porcheret æggeblomme. Nu er det blevet tid til 2. del i Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi.     Rensdyrlav teknisk set er en(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompotSuveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
Vi er nået til fjerde og sidst kapitel i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Naturligvis slutter vi af med en osteservering, som altid sætter et solidt punktum på en menu. Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen(Gastromand.dk)
Ostemad med hybenmarmelade Ostemad med hybenmarmelade
Giv din ostemad smag af dansk sensommer, med denne dejlige hybenmarmelade. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes