Vi fandt 22 opskrifter med søgeordet 🎅 julefrokost:
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost pü 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyserød snaps med pebermyntesmag - lÌkker til drinks(Louiogbearnaisen)
Erik Den Røde – Den perfekte cocktail til julefrokostenErik Den Røde – Den perfekte cocktail til julefrokosten
JulefrokostsÌsonen kan vÌre en pÌnt stor prøvelse, for den knapt sü hÌrdede del af befolkningen (lÌs: alle os der ikke er mÌnd over 50 og som stadig har lidt smagssans i behold!), nür flaskerne med(Gastromand.dk)
Portvinssild med sveskerPortvinssild med svesker
Det er efterhĂĽnden ved at vĂŚre julefrokosttid, og det betyder sild pĂĽ bordet hos mange. Netop sild er temaet i en kogebog vi kiggede pĂĽ i april mĂĽned - Sild a la PalĂŚgade. En lĂŚkker(Gastromand.dk)
Gastromands hjemmelavede Italiensk salatGastromands hjemmelavede Italiensk salat
Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi. LÌs ogsü: Hjemmelavet karrysalat En go' hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op - og südan er det bare! Og(Gastromand.dk)
KarrysalatKarrysalat
Klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Send den rundt om julefrokostbordet og servér til stegte sild. (Karolines Køkken)
Gravad Laks med RĂŚvesovsGravad Laks med RĂŚvesovs
Gravad Laks er en klassiker pĂĽ frokostbordet - om det sĂĽ er julefrokosten, pĂĽskefrokosten eller en hver anden frokost, hvor god mad skal nydes. Gravad Laks er i realiteten rĂĽ laks, men metoden er faktisk en(Gastromand.dk)
Marcipangrisen til mandelgavenMarcipangrisen til mandelgaven
“Kæresten havde arrangeret julefrokost og lige pludelig var ansvaret for mandelgaven havnet ved mig dagen før dagen. Jeg er af den opfattelse af det eneste rigtige som mandelgave er marcipangrise. Men da sådanne dyr ikke er til at opstøve, anden de er halve og små, blev det istedet til en rulle marcipan. Internettet er ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rørt JuleleverpostejRørt Juleleverpostej
Rørt juleleverpostej er virkelig lÌkker pü bordet til julefrokosten og til julesammenkomster og sü er det nemt og hurtigt at lave - fü opskrift her(Valdemarsro)
AnderiletteAnderilette
Hjemmelavet anderilette er nĂŚrmest vanedannende lĂŚkkert og bliver hurtigt en fast tradition pĂĽ julefrokostbordet - fĂĽ en virkelig god og nem opskrift her(Valdemarsro)
JulesnapsJulesnaps
Skøn opskrift pü nem hjemmelavet julesnaps - skøn ide og virkelig lÌkker smag til kryddersnaps som er perfekt til jul og julefrokost(Valdemarsro)
Ørred og ÌggestandØrred og Ìggestand
Ørred og æggestand er en klassiker, fx som en del af julefrokost- eller påskefrokostbordet. Det smager også godt med krydderurter i æggestanden.(Karolines Køkken)
Tunsalat med cornichoner og kapersTunsalat med cornichoner og kapers
Den skønneste tunsalat til frokostbordet. Velegnet til püskebordet, julefrokosten eller bare en frokost, der skal vÌre ekstra lÌkker. Se opskrift her.(Madsvin)
Marinerede Sild ala GastromandMarinerede Sild ala Gastromand
I løbet af december vil vi i en alternativ adventskalender give dig 4 opskrifter til julefrokosten - direkte til dig fra vores nye kogebog. Fordi du fortjener det! Ingen julefrokost uden sild og snaps - sü(Gastromand.dk)
“For Girls Only” Flæskestegssandwich“For Girls Only” Flæskestegssandwich
Jep, for selvom sådan en ægte flæskestegssandvich kan være noget af en svulstig fætter, så kan den sagtens serveres til julefrokosten med pigerne. Endda med stil. Og girls, vi kan jo ikke komme uden om, at vi også godt kan lide godt med fedt, kulhydrater og salt – bare engang imellem. Det kan da ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gastromand Toddy – et fremragende alternativ til gløggGastromand Toddy – et fremragende alternativ til gløgg
Du kan lige sü godt indse det - de nÌste mange müneder bliver mørke, regnfulde, blÌsende og med snue men ogsü med julefrokoster og ikke mindst de obligatoriske tømmermÌnd! Heldigvis for dig har vi pü(Gastromand.dk)
Glaseret skinke og hamburgerrygGlaseret skinke og hamburgerryg
Glaseret skinke er en klassiker i det traditionelle danske køkken og til julefrokostbordet - her für du en skøn velsmagende opskrift(Valdemarsro)
ÆbleflæskÆbleflæsk
Uhm! Æbleflæsk - den helt traditionelle stegt i ovn. Stegt flæsk, sursøde æbler, groft rugbrød og smør. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine.(Karolines Køkken)
GrønlangkülGrønlangkül
Grønlangkül er en tradition pü julefrokostbordet og smager skønt til glaseret skinke og julemedister - fü opskrift pü den klassiske ret her(Valdemarsro)
Æbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløgÆbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløg
SĂĽdan laver du en ĂŚbleflĂŚsk der bliver en af favoritterne til dette ĂĽrs julefrokost. Er nem at lave, og tager ikke ret lang tid. Se opskrift her.(Madsvin)
JuletoastJuletoast
Verdens bedste toast til dagen derpå - den 25 december. Eller perfekt til den alternative julefrokost.(Karolines Køkken)
Hønsesalat à la GastromandHønsesalat à la Gastromand
I forlÌngelse af vores opskrifter pü Karrysalat og Italiensk salat kommer her undertegnedes bud pü en hjemmelavet hønseesalat. "Salaten" vil vÌre et hit pü julefrokostbordet, men jeg bruger den faktisk til aftensmaden, nür det nogen gange(Gastromand.dk)
Røget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettesRøget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettes
Først gav han Gastromands lÌsere sin opskrift pü den berømte tatarmad, derefter den lÌkre kartoffelmad og nu er der ikke lÌngere nogen undskyldning for ikke at have smørrebrødet pü plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes