Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet temp:
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines Køkken)
Svinekam braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkålSvinekam braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkål
Når temperaturen falder og vinden rusker, er det tid til god gedigen simremad med vintergrønt. Tænd et par stearinlys og blive siddende længe ved bordet.(Karolines Køkken)
Honningristet nødde-mysli med gojibærHonningristet nødde-mysli med gojibær
Mysli! Ikke i den helt sunde ende, men ganske forrygende på weekendmorgenbordet. Og det er da også her, at jeg har slubret min yoghurt med den rare honningristede-topping på. Med friskpresset grape/appelsin-juice og nybrygget kaffe on the side. Helt alene. I et tempo, som selv snegle ville være misundelige på. Ja tak, lidt flere af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Friteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressingFriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Buddha bowl med rødbedetzatzikiBuddha bowl med rødbedetzatziki
En buddha-bowl har det hele, så man bliver mæt og sund, uden at blive overmæt. Denne bowl er fyldt med grøntsager, med forskellig konsistens, smag og temperatur....alt sammen noget, der er med til at man føler sig fyldt op (på den gode måde) både i maven og mentalt.(Karolines Køkken)
Oksemørbrad med pommes Anna og baconsauceOksemørbrad med pommes Anna og baconsauce
Lavtemperaturstegt oksemøbrad (eller langtidsstegt - det kommer ud på et). Lækkert mørt, rødt oksekød sammen med delikat tilbehør. En fin hovedret til gæster......som tager lidt tid at lave, men det meste kan gøres klar dagen før.(Karolines Køkken)
TempuraTempura
Tempura er en japansk tilberedningsmetode, hvor man dypper fx grøntsager og fisk i en dej og dybsteger dem i olie. En lækker sprød snack!(Karolines Køkken)
Tempurastegte grøntsager med sojadipTempurastegte grøntsager med sojadip
Sprøde grøntsager i tempuradej - sprødt, varmt og delikat! En lækker forret eller snack der aldrig slår fejl. Her serveret med en skøn sojadip. (Karolines Køkken)
Tigerrejer i ostetempuraTigerrejer i ostetempura
Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.(Karolines Køkken)
Klaret smørKlaret smør
Klaret smør er helt simpelt smør uden vand og tørstof. Klaret smør tåler højere temperaturer ved stegning, da vand og tørstof er fjernet. Klaret smør bruges oftest til stegning eller i saucer som fx bearnaise og hollandaise.(Karolines Køkken)
Sprøde jomfruhummerhalerSprøde jomfruhummerhaler
Sprøde jomfruhummerhaler er en lækker forret med inspiration fra den japanske tempura. Glæd dig til at sætte tænderne i noget sprødt!(Karolines Køkken)
Ovnbagt laks med kartoffelsalatOvnbagt laks med kartoffelsalat
Ovnbagt laks bagt til perfektion ved lav temperatur og serveret med en supernem kartoffelsalat og en helt enkel grøn salat. (Karolines Køkken)
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressingAvocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Paris: I skole hos Alain DucasseParis: I skole hos Alain Ducasse
Næstefter den levende legende Paul Bocuse er Alain Ducasse vel den største franske Chéf. Så det var med en solid portion forventningsglæde at denne gastromand stemplede ind på Ecole de Cusine Alain Ducasse i Paris! Læs også:(Gastromand.dk)
Vintermad: Shepards PieVintermad: Shepards Pie
Så længe der er så koldt og temperaturen siger minusgrader, så skal der laves simremad til den helt store guldmedalje på Gastromand. Shepards Pie er en lækker engelsk klassiker, som passer perfekt til den kolde(Gastromand.dk)
Chokoladetemperering Chokoladetemperering
Ønsker du en skinnende chokolade, som har det helt rigtige knæk, så følg opskriften her. Tempereret chokolade bruges til flødeboller, fyldt chokolade, overtræk af konfekt og meget mere.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes