Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet 🏈 super bowl:
Hjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dipHjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dip
Super Bowl er en af ürets vigtigste højtider - hvis du altsü spørger en Gastromand. En perfekt undskyldning for at rulle den fedtede løber ud og diske op med snacks ad libitum! Opskriften her stammer(Gastromand.dk)
Bowl med ris og laksBowl med ris og laks
Super nem og lækker skål med forskellige ingredienser arrangeret enkeltvis - også kaldet en "bowl". Her er den med laks, men du kan bruge hvad som helst i en bowl - så tøm bare køleskabet for rester!(Karolines Køkken)
Cheddar Cheese RollCheddar Cheese Roll
Super Bowl LII er lige rundt om hjørnet og i ür har vi taget opgaven mere seriøs end nogensinde og fundet en rÌkke snacks sprÌngfyldt med energi til den amerikanske fodboldmaraton... First up en klassisk kaloriekombo bestüende af(Gastromand.dk)
Croque MonsieurCroque Monsieur
Super Bowl er verdens største sportsbegivenhed. Derfor er det ok at hente lidt inspiration udefra til aftenen og nattens menu. Og franskmÌndene har bl.a. givet os Croque Monsieur - eller som vi kalder den i anledningen(Gastromand.dk)
Nachos med chorizo og ostNachos med chorizo og ost
"Any given Sunday" - Super Bowl LIII - alt kan ske! Noget af det vigtigste - altsĂĽ udover at dit favorithold vinder naturligvis er uden tvivl snacks! De sidste mange ĂĽr har vi sikret masser(Gastromand.dk)
De ultimative nachosDe ultimative nachos
Dagens Super Bowl snack er endnu en uundværlig klasikker: nachos Jeg har ladet mig fortælle at hjemmelavede nachos skulle være i en liga for sig – og findes der en bedre mulighed for at afprøve den(Gastromand.dk)
Gourmet Chicken WingsGourmet Chicken Wings
Sü er det endelig blevet tid til Ên af ürets helt store dage i gastromand-kalenderen: Super Bowl XLVI... En aften og nat hvor flere og flere danskere mødes til et orgie af underholdning, mad og drikke! LÌs(Gastromand.dk)
Hotdogs med SalsaHotdogs med Salsa
Super Bowl is comming up og du er max klar ikke? Vi har taget en allerede perfekt ret og givet den et skud lĂŚkker salsa, smidt en spand is fyldt med Budwieser pĂĽ bordet og(Gastromand.dk)
Beertail – Super Bowl Edt.Beertail – Super Bowl Edt.
Årets største sportsbegivenhed er lige rundt om hjørnet. For os danskere betyder det en allnighter med alt det bedste fra det amerikanske køkken! Ofte har vores fokus været på de fedtede snacks, som er et must(Gastromand.dk)
Mashed Sweet Potatoes – mos af søde kartoflerMashed Sweet Potatoes – mos af søde kartofler
Med Super Bowl lige rundt om hjørnet er det tid til at tune in pü alle de lÌkre amerikanske klassikere. Mashed Sweet Potatoes er umulig at komme udenom og kan spises som tilbehør til praktisk talt(Gastromand.dk)
Amerikanske Fodbold KagerAmerikanske Fodbold Kager
Endnu en lille Super Bowl Snack - denne snack er ret sjov at lave hvis du har børn eller bare synes godt om at bage og elsker Super Bowl. Den passer ret godt som afslutning(Gastromand.dk)
Banana Toffee Pie – den ultimative super bowl dessertBanana Toffee Pie – den ultimative super bowl dessert
Det er verdens nemmeste kage, da den ikke skal bages - til gengÌld er den voldsomt go' og sü egner den sig suverÌnt til en amerikansk-fodbold-aften med drengene!     SÌt igang: 4.2 from(Gastromand.dk)
TOUCHDOWN: 3 suverĂŚne Super Bowl CocktailsTOUCHDOWN: 3 suverĂŚne Super Bowl Cocktails
Som en Ìgte Gastromand, har du sikkert allerede sørget for øl og sodavand i bedste kvalitet til dette ürs Super Bowl. Her har jeg sammensat en lille flok cocktails, der med garanti vil gü godt(Gastromand.dk)
Acai bowl med chiafrø, skovbÌr og mandlerAcai bowl med chiafrø, skovbÌr og mandler
Acai bowl med chiafrø, skovbær og mandler - en god start på dagen fyldt med skønne superfoods. Prøv denne lækre acai bowl med chiafrø næste gang du vil gøre noget godt for dig selv.(Karolines Køkken)
Kokosskyr bowl med chiafrø og bÌrKokosskyr bowl med chiafrø og bÌr
Kokosskyr bowl med chiafrø, bær og superfoods. Start din dag med en skøn kokosskyr bowl med masser af knald på farverne fra blå spirulina og pink pitaya pulver. (Karolines Køkken)
Smoothie bowl med brombĂŚrSmoothie bowl med brombĂŚr
Super lækker morgenmadskål eller mellemmåltid. Top bowlen med din yndlingstopping eller brug hvad du allerede har i skabet. (Karolines Køkken)
Lobster RollsLobster Rolls
PĂĽ Gastromand er Lobsterroll den perfekte Super Bowl snack! - men den holder hele ĂĽret rundt, sĂĽ lĂŚnge du kan fĂĽ fat pĂĽ en god hummer... Som altid til Super Bowl er fingerfood et hit, da(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes