Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet rabarber trifli:
RabarbertrifliRabarbertrifli
De nemme rabarbertrifli med letknuste makroner er en fantastisk dessert at nyde i solen. Se opskriften her. (Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakridsHytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakrids
Forkæl dine venner med denne lækre dessert, hvor sødmen fra makronerne matcher de lidt syrligere rabarber.(Karolines Køkken)
Rabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makronRabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makron
Rabarbertrifli er en populær dessert, der også laves med knuste makroner og letpisket flødeskum. Den lækre trifli med rabarber kan laves god tid i forvejen.(Madens Verden)
Rabarber trifli med råcremeRabarber trifli med råcreme
En god opskrift på verdens bedste rabarber trifli, der laves med rabarberkompot, knuste makroner og en lækker vaniljecreme.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes