Vi fandt 25 opskrifter med s√łgeordet ūüĆģ taco:
Agurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillasAgurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillas
En god spr√łd agurkesalat til mexicanske taco, tortillas og burritos - en opskrift p√• en lidt utraditionel og super l√¶kker agurkesalat(Valdemarsro)
Salat-taco med krydret kylling og kokosdressingSalat-taco med krydret kylling og kokosdressing
Der er masser af smag og knas i disse smukke tacos, hvor tortillaerne er skiftet ud med salatblade.(Karolines K√łkken)
Vegetar tacos med ost og tomatsalsaVegetar tacos med ost og tomatsalsa
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.(Karolines K√łkken)
Taco rubTaco rub
Hjemmelavet rub med taco smag - og kaffebønner! Den er god til både kylling, okse- og grisekød. Gnid kødstykkerne ind i rub´en, inden du griller eller steger dem.(Karolines K√łkken)
Tacos med chilistegte svampe Tacos med chilistegte svampe
Tacos er populær og hurtig aftensmad i mange familier. De små tortillas fyldes med chilistegte svampe, syltede løg, avocadocreme og kål og denne fantastiske kombination giver både masser af umami smag, og er en fryd for både gane og øjne.(Karolines K√łkken)
Tacos med kyllingTacos med kylling
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines K√łkken)
Tacos med kylling og aspargessalatTacos med kylling og aspargessalat
Lækre sprøde tacoskaller - den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges. (Karolines K√łkken)
Tacos med oksek√łdTacos med oksek√łd
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines K√łkken)
Tacos med stegt fiskTacos med stegt fisk
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines K√łkken)
TacosalatTacosalat
Tacosalat er Tex-Mex mad, der er mexikansk mad, som har været en tur omkring USA (Texas), før den bredte sig til resten af verden.(Karolines K√łkken)
Tacosalat med spr√łd kyllingTacosalat med spr√łd kylling
Sprødt med sprødt på. Denne farverige tacosalat har knasende sprødhed fra pankopaneret kylling og tortillachips og saftig sprødhed snackpeber, salatblade og agurk.(Karolines K√łkken)
Tacoskaller med fyldTacoskaller med fyld
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik.(Karolines K√łkken)
Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og k√łdsauceTacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og k√łdsauce
Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!(Karolines K√łkken)
TacotærteTacotærte
En hot og hurtig tacotærte, en dag du har lyst til at pirre lidt til smagsløgene. Du kan skrue yderligere op for styrken, alt efter hvor mange jalapenos du kommer i tærten - eller serverer til.(Karolines K√łkken)
Taco med confiteret and og kålTaco med confiteret and og kål
Vi er g√•et sammen med Kop og Kande for at teste nogle dejlige sager til din stikkontakt. Og det er jo heldigvis sager som skal bruges i k√łkkenet. Vi er udenfor de mest g√¶ngse k√łkkensager(Gastromand.dk)
Taco Al Pastor - Taco med krydret nakkefiletTaco Al Pastor - Taco med krydret nakkefilet
Det mexicanske k√łkken bygger p√• 1000 √•rs historie og traditioner fra lande som Libanon, Egypten, Spanien, Kina og Frankrig. Eksempelvis er Taco al pastor en √¶rkemexicansk ret, der stammer fra Libanon. Jeg er dybt fascineret af(Gastromand.dk)
Taco CarnitasTaco Carnitas
Vi har f√•et en ny g√¶steblogger p√• Gastromand - han hedder Jon eller "Mexibro" og han har virkelig styr p√• det mexicanske k√łkken! Hans f√łrste indl√¶g er en klassiker, der oftes beskrives som "Taco med(Gastromand.dk)
Tacos med pulled pork og l√¶kkert gr√łnt - f√• opskrift herTacos med pulled pork og l√¶kkert gr√łnt - f√• opskrift her
Tacos med pulled pork er en lækker ret og nemt til hverdag, hvis man spiser det med en rest pulled pork fra dagen i forvejen - mad til to dage(Valdemarsro)
Mexicansk tacosalatMexicansk tacosalat
Mexicansk tacosalat er let at lave og smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet i glas, så den er velegnet til at tage med på farten. (Karolines K√łkken)
Mexicanske tacoskallerMexicanske tacoskaller
Mexicanske tacoskaller - super lækker vegetarisk ret, fuld af smag, varme og et autentisk mexicansk bid. Mexicanske tacoskaller er rigtig hyggemad. Det kan både være på en helt almindelig hverdagsaften, eller det kan være i weekenden, hvor der måske er tid til selv at lave den hotte salsa.(Karolines K√łkken)
Tortillas med krydret kylling og majssalatTortillas med krydret kylling og majssalat
Det mexicanske køkken er farverigt og fyldt med smag. Prøv disse tortillas med fyld af krydret kylling, majssalat og kvark. Fyldet smager også dejligt i sprøde tacos.(Karolines K√łkken)
Louiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplanLouiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplan
En nem madplan beh√łver ikke v√¶re kedelig eller indviklet. F√• min nemme madplan med sund streetfood til alle ugens dage: falafler, tacos, wok, pizza >>(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes