Vi fandt 35 opskrifter med søgeordet 🌮 taco:
Agurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillasAgurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillas
En god sprød agurkesalat til mexicanske taco, tortillas og burritos - en opskrift på en lidt utraditionel og super lækker agurkesalat(Valdemarsro)
Salat-taco med krydret kylling og kokosdressingSalat-taco med krydret kylling og kokosdressing
Der er masser af smag og knas i disse smukke tacos, hvor tortillaerne er skiftet ud med salatblade.(Karolines Køkken)
Vegetar tacos med ost og tomatsalsaVegetar tacos med ost og tomatsalsa
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.(Karolines Køkken)
Taco rubTaco rub
Hjemmelavet rub med taco smag - og kaffebønner! Den er god til både kylling, okse- og grisekød. Gnid kødstykkerne ind i rub´en, inden du griller eller steger dem.(Karolines Køkken)
Tacos med chilistegte svampe Tacos med chilistegte svampe
Tacos er populær og hurtig aftensmad i mange familier. De små tortillas fyldes med chilistegte svampe, syltede løg, avocadocreme og kål og denne fantastiske kombination giver både masser af umami smag, og er en fryd for både gane og øjne.(Karolines Køkken)
Tacos med kyllingTacos med kylling
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines Køkken)
Tacos med kylling og aspargessalatTacos med kylling og aspargessalat
Lækre sprøde tacoskaller - den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges. (Karolines Køkken)
Tacos med oksekødTacos med oksekød
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines Køkken)
Tacos med stegt fiskTacos med stegt fisk
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines Køkken)
TacosalatTacosalat
Tacosalat er Tex-Mex mad, der er mexikansk mad, som har været en tur omkring USA (Texas), før den bredte sig til resten af verden.(Karolines Køkken)
Tacosalat med sprød kyllingTacosalat med sprød kylling
Sprødt med sprødt på. Denne farverige tacosalat har knasende sprødhed fra pankopaneret kylling og tortillachips og saftig sprødhed snackpeber, salatblade og agurk.(Karolines Køkken)
Tacoskaller med fyldTacoskaller med fyld
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik.(Karolines Køkken)
Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauceTacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce
Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!(Karolines Køkken)
TacotærteTacotærte
En hot og hurtig tacotærte, en dag du har lyst til at pirre lidt til smagsløgene. Du kan skrue yderligere op for styrken, alt efter hvor mange jalapenos du kommer i tærten - eller serverer til.(Karolines Køkken)
Taco med confiteret and og kĂĄlTaco med confiteret and og kĂĄl
Vi er gået sammen med Kop og Kande for at teste nogle dejlige sager til din stikkontakt. Og det er jo heldigvis sager som skal bruges i køkkenet. Vi er udenfor de mest gængse køkkensager(Gastromand.dk)
Taco Al Pastor - Taco med krydret nakkefiletTaco Al Pastor - Taco med krydret nakkefilet
Det mexicanske køkken bygger på 1000 års historie og traditioner fra lande som Libanon, Egypten, Spanien, Kina og Frankrig. Eksempelvis er Taco al pastor en ærkemexicansk ret, der stammer fra Libanon. Jeg er dybt fascineret af(Gastromand.dk)
Taco CarnitasTaco Carnitas
Vi har fået en ny gæsteblogger på Gastromand - han hedder Jon eller "Mexibro" og han har virkelig styr på det mexicanske køkken! Hans første indlæg er en klassiker, der oftes beskrives som "Taco med(Gastromand.dk)
Tacotærte - mexicansk tærte med oksekød og ostTacotærte - mexicansk tærte med oksekød og ost
Her er en nem opskrift på tacotærte, der er en mexicansk inspireret tærte med hakket oksekød, ost og tacokrydderi. Lækker til aftensmad.(Madens Verden)
Tacos med pulled pork og lækkert grønt - få opskrift herTacos med pulled pork og lækkert grønt - få opskrift her
Tacos med pulled pork er en lækker ret og nemt til hverdag, hvis man spiser det med en rest pulled pork fra dagen i forvejen - mad til to dage(Valdemarsro)
Grilled chicken taco pizza med avocado og salsaGrilled chicken taco pizza med avocado og salsa
Her er opskriften på grilled chicken taco pizza, der laves med tacokrydderi, kylling, salsa og avocado. God som aftensmad som en populær familieret.(Madens Verden)
Taco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortillaTaco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortilla
Taco pizza er super hurtig og nem aftensmad, som alle kan lide. Den mexicanske pizza laves med tortilla pandekage som bund og toppes med lækkert fyld.(Madens Verden)
Hjemmelavet taco krydderi (opskrift pĂĄ tacomix)Hjemmelavet taco krydderi (opskrift pĂĄ tacomix)
Taco krydderi købes ofte i færdige breve, men det er nemt at lave selv. Her er opskriften, og du kan selv justere hvor stærkt det skal være.(Madens Verden)
Mexicansk tacosalatMexicansk tacosalat
Mexicansk tacosalat er let at lave og smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet i glas, så den er velegnet til at tage med på farten. (Karolines Køkken)
Mexicanske tacoskallerMexicanske tacoskaller
Mexicanske tacoskaller - super lækker vegetarisk ret, fuld af smag, varme og et autentisk mexicansk bid. Mexicanske tacoskaller er rigtig hyggemad. Det kan både være på en helt almindelig hverdagsaften, eller det kan være i weekenden, hvor der måske er tid til selv at lave den hotte salsa.(Karolines Køkken)
Fyld til tortilla og burritos - det mexicanske køkkenFyld til tortilla og burritos - det mexicanske køkken
Se her hvordan du laver nemt fyld til tortilla. Det er mexicansk fastfood nĂĄr det er bedst, og med et hjemmelavet taco krydderi.(Madens Verden)
Tacos med hakket oksekød, salat og tacosauceTacos med hakket oksekød, salat og tacosauce
Tacos kan fyldes med lige det man lyster, og her er det med hakket oksekød, salat, tomater, agurk, majs og selvfølgelig en småstærk tacosauce.(Madens Verden)
Tortillas med krydret kylling og majssalatTortillas med krydret kylling og majssalat
Det mexicanske køkken er farverigt og fyldt med smag. Prøv disse tortillas med fyld af krydret kylling, majssalat og kvark. Fyldet smager også dejligt i sprøde tacos.(Karolines Køkken)
Chili con carne opskrift med tacos af blĂĄ majsChili con carne opskrift med tacos af blĂĄ majs
Chili con carne opskrift på ægte Tex-Mex maner med møre oksekøds-stykker, mørk chokolade, peberfrugt og en utrolig krydderiblanding.(Madens Verden)
Mexicansk fyld til tortillas, tacos og burritosMexicansk fyld til tortillas, tacos og burritos
Se her hvordan du nemt laver mexicansk fyld til bla. tortillas, burritos og tacos. Med kylling og grøntsager, og fyldet er klar på 20 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Tacos med flankesteg og tomatsalsaTacos med flankesteg og tomatsalsa
Sådan laver du tacos med flankesteg. Meget nem aftensmad med tacoskaller, der fyldes med spidskål, mør flankesteg og en lækker tomatsalsa. Sundt og godt.(Madens Verden)
Louiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplanLouiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplan
En nem madplan behøver ikke være kedelig eller indviklet. Få min nemme madplan med sund streetfood til alle ugens dage: falafler, tacos, wok, pizza >>(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet taco spice mix - mexicansk krydderiHjemmelavet taco spice mix - mexicansk krydderi
Hjemmelavet taco spice mix er bedre end de pulverbreve, som du køber i supermarkedet. Og det er meget nemt at lave din egen taco mix.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes